yohimbine hcl -jauhe (146-48-5)

yohimbine hcl -jauhe (146-48-5)
Tuotetiedot


1. Mikä on Raw yohimbine hcl -jauhetta ?


Yohimbe (Pausinystalia johimbe) on puu, joka kasvaa Länsi- ja Keski-Afrikassa, jhimbiini alun perin purettiin yohimben kuoresta Adolf Spiegelin vuonna 1896. Vuonna 1943 Witkop ehdotti oikeaa yhimbiinin perustamista. Kahdeksan vuotta myöhemmin Van Tamelen käytti kaksivaiheinen synteesi, josta tulee ensimmäinen henkilö, joka saavuttaa yhimbiinin synteesin. Yhimbiini on indolialkaloidi, joka on peräisin Keski-Afrikan Pausinystalia yohimbe -puun kuoresta. Se on eläinlääke, jota käytetään kääntämään sedaatio koirilla ja peuroilla.


Erektiohäiriöiden hoito: Joissakin maissa uutetta käytetään reseptilääkkeinä erektiohäiriöiden hoitoon. Vuonna 2002 tehdyssä Saksan tutkimuksessa todettiin, että kuorintuotteen erottelevat vaikutukset saattavat johtua pääosin yohimbeista. Mutta on epäselvää, onko yohimbe tarpeeksi yksin auttamaan.


Apua rasvakudoksessa: Yohimbe ja muut alkaloidit kuoren uutteessa sanotaan estävän erityisiä reseptoreita, jotka todella estävät rasvan menetys. Kolmen viikon tutkimuksessa 1991 havaittiin 20 lihavia naisia 1000-kalori ruokavalion. Heille annettiin 20 mg yohimbea joka päivä ja menetti kolme puntaa enemmän kuin ryhmässä, joka sai placebaosia.


Ei raskas laihtuminen, mutta tarpeeksi asiantuntijoille, että yohimbe voi auttaa laihtuminen. Muissa tutkimuksissa on havaittu, että yohimbe lisää ei-esteröityjen rasvahappojen määrää, mikä johtuu rasvan hajoamisesta. Lisää tutkimusta tarvitaan. Useimmat muut alan tutkimukset tehdään huumeiden yohimbiinin avulla.


Uutetut kemikaalit eivät ole samat kuin yohimbe kuori. Jimbiinin tutkimusten odotetaan tuottavan erilaisia tuloksia kuin tutkimukset, joissa raa'an kasvin käytettiin.

2. Kuinka Raw yohimbine hcl jauhe Works?


Yohimbe on peräisin Länsi-Afrikan ikivihreän puun kuoresta. Yhimbiini on aktiivisessa kemikaalissa (alkaloidi), joka löytyy mainitusta kuoresta ja jota viljellään täydennysmuotona. Yhimmiinihydrokloridi on standardoitu yohimbiinimuoto, joka on saatavilla reseptilääkkeinä Yhdysvalloissa. Nämä termit liittyvät kaikkiin, mutta ne ovat keskenään vaihdettavissa.


Yohimbe sisältää kemikaalia nimeltä yohimbine, joka voi lisätä verenkiertoa ja hermoimpulssia penikselle tai emättimeen. Se auttaa myös ehkäisemään tiettyjen masennukseen käytettävien lääkkeiden seksuaalisia sivuvaikutuksia.


Yhimbiinilla on suuri affiniteetti a2-adrenergiselle reseptorille, kohtuullinen affiniteetti a1-reseptoriin, 5-HT1A-, 5-HT1B-, 5-HT1D-, 5-HT1F-, 5-HT2B- ja D2-reseptoreihin ja heikko affiniteetti 5-HT1E: lle , 5-HT2A-, 5-HT5A-, 5-HT7- ja D3-reseptorit. [13] [14] Se käyttäytyy antagonistina α1-adrenergisissä, a2-adrenergisissä, 5-HT1B-, 5-HT1D-, 5-HT2A-, 5-HT2B- ja D2: ssa ja osittaisena agonistina 5-HT1A: ssa. Yhimbiini on vuorovaikutuksessa serotoniinin ja dopamiinireseptorien kanssa suurilla pitoisuuksilla.


Yohimbiini estää pre- ja post-synaptiset a2-reseptorit. Post-synaptisten α2-reseptorien estäminen saa aikaan vain pienen corpus cavernosumin sileän lihaksen rentoutumisen johtuen siitä, että suurin osa corpus cavernosumin adrenoseptoreista on a1-tyyppistä. Pre-synaptisten a2-reseptorien estäminen helpottaa useiden neurotransmitterien vapautumista keskus- ja ääreishermostossa - siis korpus-cavernosumissa - kuten typpioksidi ja norepinefriini.


Kun corpus cavernosumissa vapautunut typpioksidi on tärkeä vasodilataattori, joka edistää erektioprosessia, norepinefriini on tärkein vasokonstriktori a1-reseptoreiden stimuloimalla corpus cavernosum sileän lihaksen avulla. Fysiologisissa olosuhteissa typpioksidi vaimentaa norepinefriini-verisuonten supistumista.


Yohimbe-ravintolisät sisältävät usein yohimben kuoren uutteen tai yohimbiinin aktiivisena ainesosana. Kuitenkin jotkut näistä tuotteista eivät ehkä anna tarkkaa tietoa juomaliinan määrästä täydennyksessä. Lisäksi jotkut yohimbe-lisäaineet luet- tavat yohimbiinihydrokloridia aktiivisena ainesosana. Yohimbe-valmisteet, jotka sisältävät ainesosana valmistettua ihmisen yhimbiinihydrokloridia, eivät ole laillisia myydä ravintolisäksi Yhdysvalloissa.


Koska yohimbiin liittyy monia haittavaikutuksia, tarkista lääkärisi ennen yohimben kuoren ottoa, jos sinulla on kroonisia terveysongelmia tai ota reseptilääkkeitä.

3. Kuinka käyttää Raw yohimbine hcl -jauhetta?


Yohimbe on nimi ikivihreästä puusta, joka löytyy Keski- ja Länsi-Afrikan osissa. Yohimben kuori sisältää kemikaalia, jota kutsutaan yohimbiiniksi, jota käytetään lääketieteen valmistamiseen. Yohimbiinihydrokloridi (Aphrodyne, Yocon) on jimbiinin muoto, joka on reseptilääke Yhdysvalloissa.


Yohimbe otetaan suun kautta herättää seksuaalista jännitystä, erektiohäiriöitä (ED), masennuksen lääkkeistä aiheutuvia seksuaalisia ongelmia, joita kutsutaan valikoiviksi serotoniinin takaisinoton estäjiksi (SSRI) ja yleisiin seksuaalisiin ongelmiin sekä miehillä että naisilla. Sitä käytetään myös urheilulliseen suorituskykyyn, painonpudotukseen, uupumukseen, rintakipuihin, korkeaan verenpaineeseen, alhaiseen verenpaineeseen, joka esiintyy seisomisen yhteydessä, diabeettisen hermokivun ja masennuksen sekä tiettyjen muiden lääkkeiden yhteydessä.


Äskettäin yohimbe, tai tarkemmin sen aktiivinen ainesosa yohimbine, on aiheuttanut kuumia keskusteluja kuntoilijoista ja alan sisäpiiriläisistä. Vaikka sitä alun perin pidettiin täydennyksen flopina, koska se ei lisännyt testosteronipitoisuuksia ensimmäiseksi epäiltynä, se oli kehittänyt jonkin verran miehille kultaista kulttia sen raportoidun kyvyn kasvattaa seksuaaliterveyden tukemista.


Jotkut lisävalmistajat ovat kuitenkin äskettäin väittäneet, että se voi myös auttaa "itsepäisen rasvan" menettämisessä. Sinä tiedät; niille alueille, jotka eivät vain nojata riippumatta siitä, kuinka kovaa ruokaa ja liikuntaa. Tyypillisesti nämä alueet sijaitsevat miesten keskikohdassa ja naaraiden kaulan ja reisien kohdalla.


Yohimbiiniannos, joka on liian suuri, saattaa laskea verenpaineesi, aiheuttaa huimausta, kasvojen punoitusta ja pahoinvointia ", varoittaa Fratellonea. Yohimbiini ja yohimbe kuori voivat myös lisätä sykettä ja nostaa verenpainetta. "Kukaan ei saa kokeilla yrttejä puhumattakaan lääkäriinsä", muistelee Fratellone.


"Jos otat Flomaxia ja aloitat yohimbe-hoidon, laajentatte rikosoikeudellisia aluksia ja pistä lisää." Muita mahdollisia vuorovaikutuksia yohimben ja muiden huumeiden ja yrttien välillä olisi harkittava. Jotkut näistä yhdistelmistä voivat olla vaarallisia.
 

4. Annostus f Raw yhimbine hcl -jauhe


Ed-annos yohimbiinihydrokloridille on noin 4-8 mg annosta kohden. Tämä voidaan ottaa noin kaksi tai kolme kertaa päivässä. Yhimbiinilla on hyvin lyhyt puoliintumisaika ja se eliminoituu alle tunnissa.


Yohimbiinilla on vaihteleva absorptiomäärä, jolla näyttää olevan jotain tekemistä sen kanssa, mitä on mahassa, kun otat sen. On tehokkaampaa ottaa Yohimbine HCl tyhjään vatsaan.


Ennen tämän lääkityksen ottamista kerro lääkärillesi, jos käytät lääkettä masennukseen, maniaan tai muuhun psykiatriseen sairauteen. Yleensä yohimbiinia ei tule käyttää näiden lääkkeiden kanssa.


Muut kuin tässä luetellut lääkkeet voivat myös olla vuorovaikutuksessa yohimbiinin kanssa tai vaikuttamaan tilaanne. Keskustele lääkärisi ja apteekkihenkilökunnan kanssa ennen minkään lääkemääräyksen tai lääkevalmisteen ottamista.


Yhteenvetona, Yohimbine HCl on erinomainen ravintolisä monille eduille. Sitä käytetään pääasiassa afrodisiaksi ja edistää miesten elinvoimaa ja miesten seksuaaliterveyttä. Se voi kuitenkin myös auttaa ylläpitämään tervettä painoa ja mahdollisesti parantaa kognitiota. Yohimbiinihydrokloridi on erittäin vahva uutetta Keski-Afrikan Yohimbe-tehtaalta.


Suositeltu annos on noin 4-10 mg kahdesti vuorokaudessa. Suositeltu annos useimmilla käyttäjillä ei ole kokemusta eikä haittavaikutuksia. Vakavia haittavaikutuksia voi kuitenkin esiintyä suurilla annoksilla, ja kehotamme sinua olemaan ylittämättä suositeltua annostusta.

5. Varoitus o Raw yohimbine hcl -jauhe


Älä käytä lääkkeitä, tai jos sinulla on muita lääketieteellisiä ongelmia, kuten; angina pectoris, masennus, muut psykiatriset sairaudet, sydänsairaudet, korkea verenpaine, munuaissairaus tai maksasairaus. Älä ylitä suositeltua annosta yohimbiinille, koska yliannostus voi ääritapauksissa johtaa kuolemaan. Yleensä yhimbiinia ei suositella naisille käytettäväksi libidon parannukseen, eikä sitä varmasti saa käyttää raskauden aikana. [Huomaa, että tutkijaryhmä teki tutkimuksen, jossa käytettiin yohimbinia naisilla, joilla oli alentunut libido, ja huomasivat, että yhimbiinin lisäravinteet eivät olleet tehokkaita tukemaan seksuaaliterveyttä.


tutkijat totesivat, että yhimbiinin sisällyttäminen kofeiinin kanssa herätti joitain mahdollisesti vaarallisia muutoksia sydän- ja verisuonijärjestelmään. He päättelivät, että jimbiinin lisäämistä tulee hoitaa varoen, ja se on suljettava pois erityisesti liikalihavia henkilöitä vastaan, joilla on sydän-komplikaatioita.


Vuosituhannen alkupuolella Länsi-Afrikan sivilisaatiot ovat uskoneet kuoren lääketieteellisiä voimia yohimbe-puusta kotimaassaan. Sen aikaisimmat käyttötarkoitukset näillä alueilla oli naisia herättävää, ja tätä käyttöä jatketaan tänään. Yhimmiini on vaikuttava aine yohimbiin ja mikä antaa sille lääkkeille ominaiset ominaisuudet MedlinePlusin mukaan. Kuitenkin naisten, jotka harkitsevat yohimbe-lisäravinteita, pitäisi olla tietoisia siitä, että lisäaineiden sisältämät juomihamiinit voivat vaihdella huomattavasti ja jotkut saattavat sisältää hyvin vähän. Ennen kuin käytät yohimbea, ota yhteyttä luotettuun lääkäriin, joka voi neuvoa sinua mahdollisista hyödyistä ja riskeistä.


Ota yohimbine tarkasti. Jos et ymmärrä näitä ohjeita, kysy apteekista, sairaanhoitajalta tai lääkäriltä selittämään ne sinulle.

Ota kukin annos täydellä lasillisella vettä.


Yohimbiinia käytetään yleensä kolme kertaa päivässä. Noudata lääkärisi ohjeita.

Säilytä tämä lääkitys huoneenlämmössä kosteudelta ja kuumuudelta.

Jos unohdat annoksen, ohita jäänyt annos, jos se on melkein aika seuraavalle annolle. Älä käytä ylimääräistä yohimbinia täyttämättömän annoksen korvaamiseksi.


Yhimbiinin yliannostuksen oireita ovat kohonnut verenpaine (vaikea päänsärky, näön hämärtyminen, huuhtelu); nopea syke; puutumista tai pistelyä; vuotava nenä; vapina; ahdistuneisuus; huono koordinointi; sekavuus tai epänormaali käyttäytyminen.


Hakeudu lääkärin hoitoon yliannostukseen.

Useimmissa tutkimuksissa ei ilmoitettu haittavaikutuksia. Kuitenkin yhdessä tutkimuksessa oli raportoitu sekä haittavaikutuksia että yohimbiiniryhmä ja lumelääkeryhmä, mukaan lukien kutina, korkea verenpaine, päänsärky ja nukkumisvaikeudet.


Yhimmiinin erittäin suuren annoksen jälkeen on ollut ainakin yksi neurotoksisten vaikutusten tapaus. Kehonrakentaja otti noin 5 grammaa Yohimbine HCl ennen kilpailua. Hän kärsi tajunnan menetyksestä ja kohtauksista. Hän toipui 12 tunnin kuluttua sairaalassa.

6. Mitkä ovat mahdolliset haittavaikutukset ? F Raw yohimbine hcl -jauhe?


Annostuksesta riippuen, yhimbiini voi joko lisätä tai vähentää systeemistä verenpainetta (vasokonstriktio tai vasodilataatio vastaavasti). Koska yhimbiinilla on korkein affiniteetti α2-reseptoriin, pienet annokset voivat lisätä verenpainetta aiheuttaen suhteellisen valikoivan a2-salpauksen. Yhimmiini on kuitenkin vuorovaikutuksessa α1-reseptoreiden kanssa, vaikkakin alemman affiniteetin kanssa; siksi suurilla annoksilla a1-saarto voi esiintyä ja heikentää a2-salpauksen vaikutuksia, mikä johtaa potentiaalisesti vaaralliseen verenpaineen laskuun. Suuremmat oraaliset yhimbiiniannokset voivat aiheuttaa lukuisia sivuvaikutuksia, kuten nopeaa sydämen lyöntitiheyttä, ylikuormitusta, epänormaalia verenpainetta, kylmää hikoilua ja unettomuutta.


Ennen tämän lääkityksen ottamista kerro lääkärillesi, jos olet

munuaissairaus;

on peptinen haavauma (mahahaava);

kärsivät masennuksesta;

hoidetaan psykiatriselle tilalle; tai

on minkäänlaista sydänsairautta.

Et voi ehkä ottaa yhimbiinia, tai saatat tarvita pienempää annosta tai erityistä seurantaa hoidon aikana, jos sinulla on jokin edellä luetelluista ehdoista.

Jos havaitset jonkin seuraavista vakavista haittavaikutuksista, lopeta yohimbiinin käyttö ja hakeudu hätätapauksessa:


allerginen reaktio (hengitysvaikeus, kurkkuun sulkeutuminen, huulten, kielen tai kasvojen turvotus tai nokkosihottuma);

hyvin epäsäännöllinen tai nopea sydämenlyönti; tai

sekaannusta tai epätavallista käyttäytymistä.

Muita vakavampia haittavaikutuksia esiintyy todennäköisemmin. Jäähdytä edelleen ja kerro lääkärillesi, jos olet kokenut

huimaus;


ahdistuneisuus, ärtyisyys tai hermostuneisuus;

vapina (ravistelu);

päänsärky; tai

ihon huuhtelu.

Tämä ei ole täydellinen luettelo haittavaikutuksista, ja muut voivat ilmetä.
 

7. Osta Yohimbine Powder f rom SZOB


→ Käy online-apteekissa ja täytä Yohimbin raaka-aineiden tilaus.

→ Määritä toimituspaikka, tuotteen määrä ja maksutapa.

→ 30 minuutin aikana saat vahvistuksen tilauksestasi.

→ Se lähetetään 12 tunnin sisällä.


yohimbine hcl -jauhe   video-

Raaka yohimbine hcl jauhe Tekniset tiedot:Nimi yohimbine hcl -jauhe
ulkonäkö Valkoinen kiteinen jauhe
cas

  146-48-5

Määritys ≥99.2%
Liukoisuus Liukenee veteen (10 mg / ml), DMSO: a (25 mM), etanolia (~ 2,5 mg / ml) ja metanolia.

Kuivaushäviö

≤1%

Hevimetalli

≤10ppm

annostus

4-8 mg

Alkamisaika

20 minuuttia

Arvosana

Farmaseuttinen luokka

yohimbine hcl raakajauhe Kilpailuetu:


1 Laadukas kilpailukykyiseen hintaan:

1) Laatuvaatimus: USP 35


2) Puhtaus:> 99%


3) Olemme valmistaja ja voi tarjota korkealaatuisia tuotteita tehdas hinta.


2 Nopea ja turvallinen toimitus:

1) Paketti voidaan lähettää 24 tunnin kuluessa maksun suorittamisesta. Seurantanumero saatavilla


2) turvallinen ja huomaamaton lähetys. Valittavana on erilaisia kuljetusmenetelmiä.


3 Meillä on asiakkaita kaikkialla maailmassa:

1) Ammattimaisen palvelun ja runsaan kokemuksen ansiosta asiakkaat tuntevat olonsa hyvin, riittävät varastot ja nopeat toimitukset täyttävät heidän haluunsa.


2) Markkinapalaute ja tavarapalaute ovat arvokkaita, asiakkaiden vaatimusten täyttäminen on meidän vastuullamme.


3) Laadukas, kilpailukykyinen hinta, nopea toimitus, ensiluokkainen palvelu saada luottamusta ja kiitosta asiakkailta.


4 kolme periaatetta

1) Turvallinen toimitus: Kanavan monipuolistaminen, asiakkaiden yksityisyyden suojaaminen. Varmista vain uudelleenlähetys.

 

2) Älä koskaan muuta: Tuote pitää aina erittäin puhtaana, ei muutu, Korkealaatuinen on yrityksemme kulttuuri.

 

3) Hyvät palvelut: mahdollisimman nopeasti asiakkaiden ongelmien ratkaisemiseksi, jotta asiakkaat saavat tavarat turvallisesti.

yohimbine hcl raakajauhe HNMR | SZOB


146-48-5 Yohimbine HNMR.jpg
Tutkimus