Stanolone jauhe (521-18-6)

Tuotetiedot


1. mikä on raaka Stanolone jauhe?


Stanolone on identtinen elimistön oma dihydrotestosteroni, joka kuten tiedämme, muodostuu reuna muuntaminen testosteroni. Jotkut kutsuvat siksi Stanolone synteettinen dihydrotestosteroni. Stanolone on pääasiassa androgeeni vaikutus, ja koska sen rakenne ei voi muuntaa osaksi estrogeenia.


Nopea kertyminen voimaa ja lihasmassaa massa Stanolone on vähän arvoa. Stanolone aiemmin urheilijan suosikki kilpailun steroidi, koska se auttoi saada vaikeampaa lihasten kautta pienempi rasvapitoisuus ilman aromatizing androgeenisesti-korottamalla. Useiden urheilijoiden käyttää Stanolone aikana liikuntaa doping testattu kisat koska pysyvät elimistössä vain lyhyen ajan ja testosteroni/epitestosterone arvo ei vaikuta.


Toinen myönteinen piirre on, että ruiskeena versio ei maksa myrkyllinen. Nyt kuitenkin Stanolone on harvoin urheilijoita. Yksi syy tähän on, että lähes kaikki Euroopan ja Amerikan yhdisteet eivät enää kaupallisesti saatavilla. Toinen syy on, että useimmat urheilijat käyttävät edelleen saatavilla Masteron, joka on samanlainen vaikutus. Alkuperäinen tai väärennetty Stanolone ei ole käytettävissä pimeillä markkinoilla.
 

2. Kuinka DoesRaaka Stanolone-aineToimii?


Androgen ja elimistön oma dihydrotestosteroni, samoin, kuten tiedämme, se muodostuu muuntaminen testosteroni reuna. Jotkut kutsutaan siis mies- ja steroidiset Ketoni synteesissä dihydrotestosteroni. Androgeenisesti on tärkeä androgeeni vaikutus, koska sen rakenne ja ei voitu muuntaa estrogeenia. Lisääntyvät nopeasti toimiva ja lihasten massa Stanolone on vähän arvoa.


Stanolone oli aikoinaan urheilijan suosikki kilpailukykyinen steroideja koska se ei aromatize korottamalla androgen, siten saada vaikeampaa lihaksia rasvapitoisuus on alhaisempi. Monet urheilijat käyttävät Stanolone suorittamaan dopingtestiä harjoituksen aikana turnauksen aikana koska pysyvät kehon vain hetkeksi aikaa ja testosteroni / testosteroni arvot eivät vaikuta.


Toinen myönteinen piirre on, että pistetään versio ei maksa. Kuitenkin tänään, Stanolone on harvoin urheilijoita. Yksi syy on, että lähes kaikki Euroopan ja Amerikan yhdisteet enää kaupallistaa. Toinen syy on, että useimmat urheilijat käyttää Masteron vastaavia vaikutuksia, jotka voidaan edelleen käyttää. Ei Stanolone alkuperäiset tai väärennöksiä pimeillä markkinoilla.
 

3. Kuinka käyttääRaaka Stanolone-aine?


Stanolone voidaan käyttää lääkealan materiaalina. Sen tärkein tehtävä on edistää aineenvaihduntaa. Anaboliset vaikutukset ovat kasvu lihasmassaa ja voimaa, kasvoi luuntiheyttä ja vahvuus ja kannustaminen lineaarinen kasvu ja luun kypsymisen. Se doesntt aineenvaihdunta elimistössä tarpeeksi kauan tehdä lihakset.


Tärkein androgeeni, jota erittyy kivekset on testosteroni. Kuitenkin useimmissa kehon androgeeni merkki ei tapahtuu läpi testosteroni. Nämä kudokset ChipIn aivojen (CNS), ihon, sukupuolielimetkäytännössä kaikki paitsi lihas-aktiivinen androgen on todella dihydrotestosteroni (DHT).

 

Stanolone käytetään CWD-taudin, osteoporoosi, vaikea infektio ja trauma, polttaa yms aiheuttama negatiivinen typpitase, edistää kasvua keskoset ja epäkypsä, jne. Murtuma ei ole helppoa parantua. Hyperkolesterolemia ja synnytyksen jälkeisestä masennuksesta voidaan myös.

 

stanolone voidaan käyttää CWD-taudin, osteoporoosi, vakavia infektioita ja haavat


Burns negatiivinen typpi balance.stanolone voi edistää ennenaikaista lasten kasvulle kehittymätön lasten ja niin edelleen. stanolone voidaan myös murtumien paranemisen, hyperkolesterolemia, synnytyksen heikkous. stanolone on dht.


se on parempi ja ole ongelmallista, koska monet arvata, ainakin kohtuullisella annokset. Pitäisin sitä esimerkiksi lisätty 100-200 mg/viikko, pikemminkin kuin pohja tai ainoa steroidi käyttää pinon. on ollut vähintään yksi lääketieteellinen tutkimus käyttöä by injektio, joka meni hyvin.


oraalinen hyötyosuus on hyvin low.the propionaatti aine voi olla available.if suullinen, ei olisi mitään maksa kovuudessa. ei suurien on kaikki really.dht ei todellakaan ainoa asia että muut anaboliset steroidit että voimakkaasti sitoa androgeenireseptorin ei ja se on 5-androstanediol, joka puolestaan muuntaa ole haitallista vaikutusta päänahan, mutta ei näy ajatella todella merkittävä toimija hiukset loss.still, en tiedä mitä voi tapahtua todella suuria annoksia DHT.


ei todella Näytä mitään syytä siihen. mutta esimerkiksi lisäämällä sen 100-200 mg/week pistoksena vuoksi saada myönteinen vaikutus hermostoon olisi mielenkiintoista tekemistä, ja mielestäni täysin reasonable.oral käyttöä, eivät vaivaudu kanssa, mutta jos tehdä se, odottaa täytyy työskennellä eli 200-300 mg kaksi tai kolme kertaa päivässä, joka voi saada kalliita nopeasti.
 

4. Annostusof raaka Stanolone jauhe


Stanolone annos on noin 50-80milligrams (mgs) päivässä.  Koska se ei maksa myrkyllinen, käyttäjä jälkisäädös ajelu se joskus jopa 10 viikkoa.  Kuitenkin uusia käyttäjiä enintään 6 viikkoa sen määrittämiseksi, miten ne reagoivat voimakas DHT ominaisuuksia.

 

Käyttäjät saavat DHT tyyppi tulosten lihasten kovuus, rasvaa tappio, veden menetystä, lisääntynyt lihasmassaa ja lisätä libido. Huolimatta tulokset eivät ole dramaattisia jotka haluavat liikkua asteikolla ylöspäin, tai laittaa paljon suuri lihasmassa, joten jos se on sinun tehtäväsi sinun pitäisi etsiä muualta.

 

stanolone muuntaa DHT elimistössä.  DHT on mies sukupuolihormonien, joten se aiheuttaa lisää voimaa, ja se auttaa säilyttämään lihasten massa. Lisäksi DHT auttaa, estää estrogeenin muuntaminen elimistössä, joten se auttaa kuivua käyttäjä ja antaa vaikutelman tappio kehon rasvaa, koska veden vuodatetaan solujen sisällä.


Toinen salaisuus on sen kyky sitoa SHBG (sukupuolihormoneja sitova globuliini), johtaa suurempi osuus testosteronin koko testosteronia.  Päivän päätteeksi on tämä ”vapaa testosteroni”, joka todella asioissa ei koko testosteronia.
 

5. Varoitusof raaka Stanolone jauhe


Haittavaikutukset Stanolone ovat samanlaisia kuin muut AAS ja niissä androgeeni haittavaikutukset, kuten rasvainen iho, akne, Seborrea, lisääntynyt kasvojen ja kehon hiusten kasvua, hiusten menetys ja lisääntynyt aggressiivisuus ja sukupuoli ajaa. Naisilla,


Stanolone voi aiheuttaa osittain peruuttamattomia virilization, esimerkiksi ääni syventäminen, hirsutismi, klitoriksen suureneminen, rintojen surkastumista ja lihasten lihasta sekä kuukautiskierron häiriöt ja käännettävä hedelmättömyys. Miehillä lääkkeen voi myös aiheuttaa hypogonadismi, kivesten surkastuminen ja käännettävä Lapsettomuus on riittävän suurina annoksina.

 

Stanolone voi olla haitallisia vaikutuksia erityisesti kanssa inen antaminen-lta suurina annoksina sydän-järjestelmä. AAS kuten Stanolone edistää punasolujen (punasolujen tuotantoa) ja lisätä hematokriittiarvot ja suurina annoksina voi aiheuttaa polycythemia (ylituotanto punasolujen),


jotka suuresti lisätä thrombic tapahtumia, kuten embolia ja aivohalvauksen riskiä. Toisin kuin monet muut AAS Stanolone ole maustettu ja on estrogeenisiä sivuvaikutuksia kuten gynekomastia, nesteen kertyminen ja turvotus vaaraa. Kuten ei ole 17α-alkyloidut AAS, ja se annetaan parenteraalisesti, Stanolone on maksatoksisuuden vaaraa.
 

6. Mitkä ovattHän mahdolliset haittavaikutuksetof raaka Stanolone jauhe?


Estrogeeni ei ole ongelma, kun käytetään Stanolone. Näin ollen käyttäjä ei tarvitse huolehtia vedensitomiskyvyn ja haittavaikutuksia mukana se ketjureaktio.  Lisäksi he myös ei tarvitse huolehtia gynekomastia (narttu tissit), koska se ei ole mahdollista saada mitään estrogeenin aromatization epi-andro.

 

Stanolone yksi ongelma ja se liittyy sen vaikutuksista pään hiustenlähtö. DHT paista pään hiukset, varsinkin, jos ovat alttiita sellaisessa kunnossa. Toinen asia on mahdollista yhteisen epämukavuutta kuivumiselta, käyttäjä voi kokea.


Vaikka onkin houkuttelevaa käyttää tällaista DHT-estäjiä (5a reduktaasin estäjä) Finasteridi tai Dutasteridi auttaa suojaamaan hiuksia, on pidettävä mielessä, että DHT on sukupuolihormonien, meille se on mitä antaa miesten penikset ensimmäinen paikka.  Estää tämän hormonin tuo mukanaan lyhyen ja pitkän aikavälin seksuaalinen toimintahäiriö.

 

Huolimatta siitä, että Stanolone pidetään lievä yhdiste, kuten mitään hormonia käyttäjä on kunnioittaa sitä ja odottaa joitakin urut paineita, vaikka on turvallista maksaan.  Johtuu sen vaikutukset verenpaineeseen ja sydän yleensä tuki täydentää kuten N2Guard olisi viisas valinta.

 

Lisäksi kuten kaikki ulkoisista hormoneja se aiheuttaa tukahduttaminen, joten post cycle therapy (PCT) käytetään aina. Katso täydellinen PCT optimaalinen PCT-yhteyskäytännön.
 

7. Ostaa StanoloneJauhe fROMSZOB


→ Vierailla meidän online apteekki ja täytä tilaus Stanolone raaka-aineita.

→ Määritä paikka toimitus, valmistetta ja maksamiseksi.

→ 30 minuutin ajan, saat vahvistuksen tilauksen.

→ Se lähetetään 12 tunnin kuluessa.

Stanolone jauhe Video

Stanolone raaka-aine tekniset tiedot:NimiStanolone
UlkonäköValkoinen kiteinen jauhe
CAS

 521-18-6

Määritys ≥99%
LiukoisuusLiukene veteen tai alkoholia, liukenee etikkahappo, etyyli esteri

Kuivaushäviö

≤0.5%

Heavy Metal

≤10ppm

Annostus

200-400mg

Nukahtamista aika

50-80mg

Luokan

Lääkelaatua

Stanolone raaka-aineKilpailuetua:


1 korkealaatuinen kilpailukykyiseen hintaan:

1) laatustandardin: USP 35


2) puhtaus: > 99 %


3) Olemme valmistaja ja tarjota korkealaatuisia tuotteita tehtaalla hinnasta.


2 Nopea ja turvallinen toimitus:

1) paketti voi lähettää 24 tunnin kuluessa maksun. Seuranta numero


2) turvallinen ja huomaamaton toimitus. Eri huomautuksissanne valintasi.


3 meillä on asiakkaita kaikkialla maailmassa:

1) ammattitaitoista palvelua ja rikas kokemus saada asiakkaat tuntemaan olonsa, riittävä kalusto ja nopea toimitus täyttää halustaan.


2) markkinoilta saatu palaute ja tavaroiden palautetta arvostetaan, asiakkaiden vaatimus on meidän vastuullamme.


3) korkea laatu, kilpailukykyinen hinta, Nopea toimitus, ensiluokkaista palvelua saada luottamus ja kiitosta asiakkailta.


4 kolme periaatetta

1) turvallinen toimitus: kanava monipuolistamista, asiakkaat yksityisyyden suojaamiseksi. Ja vain siinä tapauksessa, varmistaa uudelleen alusta.

 

2) koskaan muutos: tuote aina säilyttää puhtautensa, ei muutu, korkea laatu on yrityksemme kulttuuri.

 

3) hyviä palveluja: mahdollisimman nopeasti ratkaisemaan asiakkaiden ongelmia, jotta asiakkaat saavat tavarat turvallisesti.

Raaka Stanolone powderHNMR | SZOB


521-18-6 Stanolone HNMR.jpg
Tutkimus