Suun turinabol jauhe (2446-23-3)

Tuotetiedot


1. Mikä on raaka Oral turinabol jauhe?


Oral Turinabol on jossain määrin arvoituksellinen ja altis väärinkäsitys.

 

Se ei ole yksinkertaisesti tabletti versio ruiskeena Turinabol tai alkyloidut versio. Ei, vaikka väittää, anabolinen steroidi kehitetty erityisesti dopingia. Jotka väittävät tulokset sekoittaa mestanolone.

 

Rakenteellisesti Dianabol on lisätty klooria-4 kannan, joka on ennustettavissa etu estää aromatization.

 

Täytyy olla erityisen varovainen kuitenkin kun yrittää päästä johtopäätöksiä anaboliset steroidit rakenne. Korvaamalla atomin tai Kemiallinen sidos tekee suuria muutoksia koko muodon sen sijaan, että se vaikuttaa vain yhden pisteen. Tämä voi johtaa muutoksia ominaisuuksia ennustettavissa olevaan. Esimerkki olisi, jos yksi yritti ennustaa ominaisuuksia Dianabol sen rakenteellinen suhde boldenone (ne ovat samat lukuun ottamatta 19 metylaatio Dianabol.) Vaikka metylaatio ennustettavissa oraalinen hyötyosuus, tosiasiassa Dianabol muut ominaisuudet ovat sellaisia, että yksi voi kohtuudella vaatia ”suun boldenone”.

 

Jos Oral Turinabol koska edellä rakennerahastojen suhteen Dianabol sitä yleisesti kutsutaan dry versio. Nyt tämä olisi totta kuitenkin, yksi kertoa mitään eroa käyttäen OT yksin ja käyttää Dianabol plus aromataasinestäjä. On kuitenkin huomattava ero käytännössä.

 

OT on pidettävä omaa yhdiste eikä vain kuiva Dianabol. Se sanoi, tämä suosittu kuvaus ei ole huono likiarvona. Yksinkertaisesti olla tietoisia sen rajoituksista.

 

Vaikka Tbol oli uskomaton kirjaa hakemuksen ja turvallisuus, vuonna 1994 Jenapharm pysäyttää tuotannon. Tämä oli aikaa 1990-luvun alussa, kun suurin osa anaboliset steroidit oli lopetettu ja vedettiin markkinoilla ympäri maailmaa, koska yhä anti steroidi leimautumista aikaan. Yhä enemmän kielteistä huomiota käyttää anabolisten steroidien urheilu 1990-luvun alussa ei auttanut Turinabol: n tapauksessa, ja sen kohtalo aikaan oli samanlainen kuin monet muut anaboliset steroidit hetkellä hyvin.


Jenapharm osti lopulta Schering AG vuonna 1996, mutta ei jatka Turinabol valmistukseen. Pysähtyi tuotannossa 1990-luvun alussa samaan aikaan Itä-Saksan valtion doping ohjelma tulossa valoa yksityiskohdat ja sen äkillinen tuotannon pysäyttää rinnalla Uutiset osalta doping-ohjelma on todennäköisesti mitä osaltaan suosittu asenne urheilijoiden keskuudessa ja kehonrakentajat Turinabol oli hyvin salaperäinen, erityinen ja arvostettu anabolinen steroidi saada.

 

Tänään eivät ole tiedossa lääkealan productions yhdiste, ja sen tuotanto rajoittuu underground lab (UGL) valmistajat.
 

2. Kuinka Does raaka suullinen turinabol jauhe Toimii?


Tbol on muokattu Dianabol (Methandrostenolone); Dianabol ja Clostebol (4-chlorotestosterone) yhdistelmä.

Vaikka sen ehdot Kemiallinen rakenne on samanlainen kuin Dianabol, se on lievempi hormoni.

Kaksi kemikaalit yhdistelmä on vähentänyt riskiä aromatising osaksi estrogeenia, mutta tämä on myös vähentänyt yleistä androgeeni voimaa liian. Dianabol on anabolinen rating välillä 90-210, vaikka Turinabol on anabolinen rating 54.

 

Vaikka Tbol on heikompi kuin Dianabol, se silti tarjoaa monia etuja ilman steroideja, jotka lisäävät estrogeenin liittyviä sivuvaikutuksia.

Tämä tarkoittaa, että voit odottaa tasainen, jos ei mahtava lihasmassaa voittoja ilman turvotus, nesteen kertyminen tai gynekomastia.
 

3. Kuinka käyttääRaaka Oral turinabol jauhe? 


Suun turinabol on todella versio methandrostenolone kun klooria Atom neljännelle sijalle. Siksi theofficial nimi turinabol on 4-kloori-Alfa-Dihydromethyltestosteron. Tämä päivitys on tehnyt huumeiden käytännössä kuin maustettu. Vielä enemmän turinabol aineenvaihduntatuotteiden jätä hyvin nopeasti elimistöön, jolloin suuri etu sekä doping testit.

 

Suullinen AAS suun turinabol ei 17-alfa alkyloidut laaja enemmistö siis haitallista maksaan. Kielteisiä vaikutuksia maksassa oli ei raportoitu pitkäaikaisen käytön jälkeen.

 

Suun turinabol riittävän muistuttaa methandrostenolone sekä molekyylin rakenne, mutta toimintaa sekä huumeita on hyvin samankaltainen. Turinabol tuottaa vähemmän voittoja, mutta tämä on ”laatu”, laiha massa ja tuottaa myös vähemmän sivuvaikutuksia. Huolimatta turinabol ei aromatize, ja on melko lievä huume, pitkäaikainen käyttö voi aiheuttaa eritystä endogeenisen testosteronin tukahduttaminen, mutta on paljon vähäisemmässä määrin vertaamalla methandrostenolone (dianabol), ja se on helposti nuortua.

 

Tbol ei ole suuri kokoamis steroidi ollenkaan, mutta se ei tarkoita, sillä ei ole valtavasti hyötyä jaksoissa. Koska se ei aromatize, ei tarvitse murehtia estrogeenisiä sivuvaikutuksia kuten gynekomastia (narttu tissit), veden säilyttämisen (ödeema), unettomuus ja korkea verenpaine (hypertensio). Ei aromataasinestäjä ei tarvita Tbol jaksoa, joten ne, jotka ovat alttiita estrogeenin liittyviä haittavaikutuksia arvostavat tätä lääkettä.
 

4. Annostusof raaka suullinen turinabol jauhe


On kaksi mahdollista syytä Turinabol; joko leikkaus tai täyteaineena.

 

Jos ovat täyteaineena jota yrität saada lihasmassaa, niin yleensä kehonrakentaja tai urheilija valitsisi annos jopa 80mg päivittäin.

 

Leikattaessa (polttaa rasvaa) keskimääräinen annos on noin 40mg joka päivä.

 

Naisille on taipumus pysyä pienempinä annoksina kuin miehet, yleensä vain noin 5-10mg päivittäin. Tämä on vähentää oireita virilization (virilism), joka on kehitys miesten fyysiset ominaisuudet:

 

Syvempi ääni

Pienemmät rinnat

Laajentuneen klitoris

Häiriintynyt kuukautiskierto

Epätavallinen hiusten kasvua kasvojen ja vartalon

Muut naisten käyttäjä toukokuu kohdata ovat akne ja aggressio.

 

Käyttäjien Turinabol tarttuvat yleensä 6-8 viikon ajan. On suositeltavaa, että voit valita lyhyemmän ajan suurempina annoksina käytettäessä, tämä on pitää haittavaikutusten riski minimiin.

 

Pinoaminen tämän steroidi on suositeltavaa, sillä tämän steroidi yksin eduista eivätkä korvaa mitään negatiivisia.

 

Kun pinoaminen Testosteroni propionaatti tai Testosteroni Enanthate tavallista vaihtoehtoja, mutta jotkut käyttäjät valitsevat Deca Durabolin koska se on pidempi puoliintumisaika niin tulee vähemmän annoksia.

 

Miehille suosittelen 20-50mgs kohden osana steroidi pinon. Monet kehonrakentajat, että ne on käytettävä suurina annoksina hyvää tulosta, tämä on väärä. Koska Tbol ei aromatize, älä odota mittakaavassa liikkua päivittäin, lihakset eivät säilyttää paljon vettä.

 

Naiset voi ajaa Tbol pienet annokset, 2.5-7.5mgs / päivässä max. Se voi aiheuttaa virilization suuremmat annokset. Muista Itä-Saksan naisten vitsejä? Ne ovat juurtuneet tbol käytössä, joten ole varovainen hyvät.

 

Sukupuolten Annokset

Mies 20-50 mg päivässä

Nainen 2.5-7,5 mg päivässä

Puoliintumisaika

 

Half-life on peräti 16 tuntia joten kun päivä annostelussa toimii hyvin. Kuitenkin olen nähnyt lukuisia kehonrakentajat jakaa annosta 12 tunnin välein saada ”täydellinen” veren.
 

5. Varoitusof raaka suullinen turinabol jauhe


Kielteisiä vaikutuksia ovat harvinaisia tämän aineen kanssa ja ovat yleensä seurausta sykliä, jotka ovat joko liian pitkä tai liian suuri annostus. Edellä mainitusta maksan toksisuus ja alentaa veren hyytymistä kyky ovat ainoat asiat todella varoa. Se on myös ollut mukana osalta alentaminen luonnollista testosteronin tasoa – mutta jälleen kerran tämä on yleensä annoksesta. Raportit naisista, jotka kärsivät enemmän haittavaikutuksia kuin miehet, kun käytät tätä ainetta, mutta nämä reaktiot on tapahtunut naisilla, jotka käyttivät lähes kaksinkertainen määrä toteuttaa heidän miespuoliset kollegansa... totta kai he saisivat enemmän haittavaikutuksia!
 

6. Mitkä ovattHän mahdolliset haittavaikutuksetof raaka suullinen turinabol jauhe?


Ehkä turinabol on yksi turvallisimmista steroideja kannalta sivuvaikutuksia, ja se on usein verrattuna Anavar ja Primobolan tässä tarkka. Kuten kaikki steroidit, tbol ei ole sivuvaikutus ilmainen, ja joitakin asioita pitää mielessä, kun käytät sitä.

 

Ennen kaikkea – kaikki steroideja aiheuttaa tukahduttaminen ja turinabol ei ole poikkeus tästä säännöstä. Näin ollen luonnollinen testosteronin vahvistimet olisi sisällytettävä oheistuotteiden tbol syklien, kuten Nolvadex ja/tai HCGenerate ES. Lisäksi post cycle therapy (PCT) olisi aina suoritettava jälkeen steroidi sykli. Muussa tapauksessa elin ei voi täysin palauttaa, ja luonnollinen testosteronin tuotanto voi päätyä pysyvästi tukahdutetaan.

 

Näkyvin sivuvaikutus turinabol on maksatoksisuuden. Koska se on c17aa steroidi, se esittelee tiettyjen maksatoksisuutta. Vaikka ei ole edes lähes myrkyllistä kuin Dianabol tai Anadrol, se vielä vaikutusta maksan toiminta. Näin ollen maksan tukevat oheistuotteiden on turinabol syklien ja syklin kestot on pikemminkin vähennettävä (enintään 6 viikkoa).


Jotkut vakuuttaa että turinabol on täysin turvallinen maksan ja esittää Saksan urheilijat tärkein peruste korvausvaatimuksia. On vaikea kiistää, että nämä urheilijat varoaikoja turinabol hyvin pitkään, ja niillä ei ole mitään suuria ongelmia maksan terveyttä. Kuitenkin he säteilyannosta eivät pysy edes lähellä ottamat moderni kehonrakentajat. Näin ollen maksan säännöllistä pitäisi tehdä, kun tbol ja tällainen maksa tukea täydentää N2Guard otettava.

 

Toinen usein haittavaikutus nähnyt anaboliset steroidit ovat korosti rasva-arvoihin. Yleensä steroidit vaikuttavat kolesterolia – alentaa HDL (HDL) ja lisätä LDL (matala HDL). Valitettavasti koska c17 Alfa alkyloinnin turinabol on huomattava vaikutus maksan kyky käsitellä kolesteroli. Näin ollen erityistä huomiota lipidiprofiilit olisi kiinnitettävä turinabol syklien aikana.

 

Lopuksi, vaikka tbol tuskin on androgeeni toimintaa, se vielä laukaista tiettyjä androgeeni sivuvaikutuksia. Kuitenkin nämä suorittaa ainoastaan erittäin järkevä yksilöiden aivan liian suuret annokset otettaessa.
 

7. Ostaa Oral turinabolJauhe fROMSZOB


→ Vierailla meidän online apteekki ja täytä tilaus Oral turinabol raaka-aineita.

→ Määritä paikka toimitus, valmistetta ja maksamiseksi.

→ 30 minuutin ajan, saat vahvistuksen tilauksen.

→ Se lähetetään 12 tunnin kuluessa.
Suun turinabol jauhe Video

Raaka Oral turinabol jauhe tekniset tiedot:NimiSuun turinabol
UlkonäköValkoinen jauhe
CAS

 2446-23-3

Määritys≥99.2%
LiukoisuusLiukene veteen tai alkoholia, liukenee etikkahappo, etyyli esteri

Kuivaushäviö

≤0.5%

Heavy Metal

≤10ppm

Annostus

5-80mg

Nukahtamista aika

20 minites

Luokan

Lääkelaatua

Suun turinabol raaka-aineKilpailuetua:


1 korkealaatuinen kilpailukykyiseen hintaan:

1) laatustandardin: USP 35


2) puhtaus: > 99 %


3) Olemme valmistaja ja tarjota korkealaatuisia tuotteita tehtaalla hinnasta.


2 Nopea ja turvallinen toimitus:

1) paketti voi lähettää 24 tunnin kuluessa maksun. Seuranta numero


2) turvallinen ja huomaamaton toimitus. Eri huomautuksissanne valintasi.


3 meillä on asiakkaita kaikkialla maailmassa:

1) ammattitaitoista palvelua ja rikas kokemus saada asiakkaat tuntemaan olonsa, riittävä kalusto ja nopea toimitus täyttää halustaan.


2) markkinoilta saatu palaute ja tavaroiden palautetta arvostetaan, asiakkaiden vaatimus on meidän vastuullamme.


3) korkea laatu, kilpailukykyinen hinta, Nopea toimitus, ensiluokkaista palvelua saada luottamus ja kiitosta asiakkailta.


4 kolme periaatetta

1) turvallinen toimitus: kanava monipuolistamista, asiakkaat yksityisyyden suojaamiseksi. Ja vain siinä tapauksessa, varmistaa uudelleen alusta.

 

2) koskaan muutos: tuote aina säilyttää puhtautensa, ei muutu, korkea laatu on yrityksemme kulttuuri.

 

3) hyviä palveluja: mahdollisimman nopeasti ratkaisemaan asiakkaiden ongelmia, jotta asiakkaat saavat tavarat turvallisesti.

Raaka Oral turinabol jauhe HNMR | SZOB


2446-23-3 Oral turinabol HNMR.jpg
Tutkimus