Trenbolone Enanthate jauhe (10161-35-8)

Tuotetiedot


1. Mikä on raaka Trenbolone Enanthate-aine?


Trenbolone Enanthate on yksi suosituimmista anabolisten steroidien käyttää painatus koska sen effectiveness.others kuten trenboloniasetaatti tai trenboloniasetaatti-Hex (Tren-hexahydrobenzylcarbonate) ovat myös suosittuja. Käyttäjiä löytää hyödyllistä kaikkien syklien kehonrakennus, kuten leikkaus- ja täyteaineena.

 

Trenbolonin on hormoni, joka sitoo androgeenireseptoreita, pitkä esteri muunnelma hormoni Trenbolonin.


Trenbolonin, on johdannainen nandroloni (deka-Durabolin pohja hormoni), on 19- nor anabolisia steroideja. 19- eikä yhdisteet ovat ominaista niiden puute 19 carbon steroidi rakenne, joka tuo myös Trenbolonin keltarauhashormonia luokitusta.


Muuttamalla se päässä nandroloni se tuo kaksi kaksoissidoksia välillä hiilivetyjä 11 ja 9, ja se on Kemiallinen muutos, joka tehokkaasti tekee Trenbolonin täysin immuuneja aromatization (muuntaminen osaksi estrogeenia) kautta aromataasientsyymi sekä voiman, jolla Trenbolonin sitoutuu androgeenireseptorin.


Eli että Trenbolonin ei tuota estrogeenisiä haittavaikutuksia, yksin ja että se on erittäin voimakas ja erittäin vahva anabolinen steroidi anabolisten: androgeeni suhde 500:500. Tilanteeseen testosteroni on huikea, kuten testosteroni ilmaisee anabolisten: androgeeni suhde 100:100. Siksi näemme, miten ja miksi Trenbolonin on viisi kertaa vahvuus testosteroni.


Sen kemialliset muutokset myös sallia se vahvempi vastustuskyky aineenvaihduntaa kehon, jolloin vielä maksimointi sen anabolisia ominaisuuksia lihaskudokseen. Lopuksi Trenbolone Enanthate on enanthate esteri kiinnitetty steroidi rakenne 17-beta hydroksyyli-konsernissa. Tämä, kuten monta kertaa jo, hidastaa release määrä ja ulottuu myös Trenbolonin on puoliintumisaika elimistössä noin 7-10 päivää.
raaka Trenbolone Enanthate-aine

Trenbolone Enanthate raaka-aine, materiaali ofTrenbolone Enanthate, sellainen keltainen väri kiteinen jauhe, monet steroidit toimittaja yleensä ostaa puhtautensa Trenbolone Enanthate jauhe verkossa, tee se kaikenlaisia tuotemerkin valmis Trenbolonin Enanthate, yksityiskohtaisesti Trenbolone Enanthate raw SZOB seuraavasti:

Kemiallinen nimi: Tren E, Trenbolonin E

Molekyylikaava: C25H34O3

Molekyylipaino: 382.544

Puhtaus: > 98 %

Luokka: Lääkelaatua

2. Kuinka raakaTrenbolone Enanthate jauheToimii?


Trenbolone Enanthate on sekä anabolisia ja androgeenien ja on tehokkaampi kuin yhteinen testosteroni. Se toimii sitomalla androgeenireseptorin (AR) ja ei aromatize (puolestaan estrogeenin) johtava lihas Gain. Lisäksi sitova AR, Trenbolonin kiinnittyy rasvasoluja ja aktivoi rasvaa tappio polkuja.


Trenbolone Enanthate sidonta-mahdollisuuksia on kolme kertaa testosteronin. Anaboliset steroidi rakentaa ja säilyttää lihasten tehokkaammin kuin testosteroni ja toimii myös suoraan glukokortikoidien reseptorit estää tuotannon kortisolin, joka polttaa lihaksia. 100mg trenboloniasetaatti Enanthatewill on samanlainen vaikutus 500mg trenboloniasetaatti Enanthate.Exact eduista Trenbolone Enanthate kuin:


² Lihasten voiman: korkea androgeeni vaikutuksia johtaa nopeamman kasvun lihaksia ja massa.


² Fat Burning: Se auttaa polttaa kaloreita ja poistaa rasvasolujen sitoutumalla rasvasolujen.


² Parantaa kestävyyttä: androgeeni vaikutus tehostaa vähentämisen ja samalla kuntoa.


² Ei aromatization: steroidi ei muuttua estrogeenia siten mitään lihassoluja ei tallenneta.


²Tehokas: Tarvitset pienemmän annoksen Trenbolonin verrattuna muihin vaihtoehtoihin. Voit mukauttaa tarpeidesi personal desires.cause se on lyhyempi puoliintumisaika kuin muut steroidit.


Vaikka Trenbolonin löytyy suullista, koet parhaat tulokset menemällä ruiskeena versio. Tämä johtuu siitä nopeasti ja helposti imeytyvät elimistöön ja alkaa työskennellä lähes välittömästi. Osa siitä katoaa ruoansulatus-elimistö riski on minimoitu.
3. Kuinka käyttää raakaTrenbolone Enanthate jauhe?


Markkinoilla Trenbolone Enanthate raaka-aine otettiin yleensä injektio muotoja. Mitä sinun tarkoitukseen ovat olla se täyteaineena tai leikkaus useimmat löytää Trenbolone Enanthate olevan erittäin tehokas, 300 mg - 500 mg viikon arvoalueen 400 mg viikossa yleisesti ottaen erittäin kiinteä annos. Kyllä, voit käyttää enemmän, mutta useimmat löytävät annokset, jotka saavat paljon aikaisemmin 500mg viikossa olla enemmän haittavaikutuksia, varsinkin, jos ne tulevat 600mg viikon arvoalueen ja lähes varmasti, jos ne ylittävät 700mg viikossa. Riippumatta annostelu useimmat löytävät 8 viikkoa tehokkaaksi kohtuullisesti 12 viikon käytön yleisesti ottaen kuin haluat mennä. Jos cycle jatkuu 12 viikkoa on yleensä parasta korvata toisen anabolisten hormonien liikenteen ja energian paikka, jotta pitää elossa; Kyllä, kehomme muuttaa.

 

Trenbolone Enanthate sykliä määräytyvät käyttäjien tarpeisiin ja toleranssi lääke. Kuinka paljon massaa ja voimaa saat riippuu siitä, kuinka paljon käytät.

Kuten useimmat steroidien, vaikutus on annoksesta riippuvaisia, kuten Trenbolone Enanthate haittavaikutuksia, mitä enemmän otat enemmän voittoja voit nähdä; Kuitenkin koet enemmän sivuvaikutuksia. Joten ole varovainen, kun otetaan.

 

Mitä olisi pärjäät Trenbolone Enanthate, vain valita, mitä haluat tämän hormonin pinot hyvin kaikki anaboliset steroidit. Se on erittäin suositeltavaa, että testosteroni on osa teidän pino Trenbolonin missä muodossa tahansa suuresti tukahduttaa luonnollista testosteronin tuotantoa. Monet ihmiset löytää, täydentämällä T-3 hormoni on erittäin hyödyllinen vähenee on yleensä Tren läsnä ollessa. Lisäksi vastuullinen käyttö on tärkeää hyvä Post Cycle Therapy (PCT) suunnitelma pitäisi tapahtua jakson päätyttyä. Jos Trenbolone Enanthate jos cycle päättyy tämä steroidi pelata PCT halua alkaa vasta vähintään 2 viikkoa on kulunut viimeisen syötön.

 

Trenbolonin ja Dianabol yhdistelmä


Ensimmäisen kolmen tai neljän viikon aikana jotkut kehonrakennus sivustot suositella Trenbolonin ja Dianabol yhdistelmä tai pino, ja ehdottaa ottaen noin 50 mg päivittäin. Keskitason Trenbolonin sykli alkaa annokset on suurempi summa kuin newbie sykliä. Testosteronia käytetään täydennyksenä sijaan tärkein anabolisia. Dianabol on sisällytetty tähän pinoon, mutta se on ei koska Tren ei ole tarpeeksi vahva seisomaan yksin. Ainoa asia, että Trenbolone Enanthate sykli on testosteroni. Kun tässä sykli Dianabol käytetään usein kick-alkuruokana henkilö, joka haluaa irtotavarana ylös ja saada vahvempi.

 

Trenbolone Enanthate 800 mg ja Drostanolone E yhdistelmä

Aikana viikkoa 1 12 kehonrakentajat voi myös suositella, 100 mg testosteroni enanthate ja Trenbolone enanthate 800 mg ja 400mg Drostanolone enanthate. Nämä ovat weekly annokset. Kaikki pinottu Tämä sykli sisältää enanthate esterit. Kun kaikki huumeet on sama esteri on helpompi pistää ja ne voidaan sijoittaa samaan ruisku. Trenbolone enanthate annostus on korkeampi, kun testosteroni on täydentävä korvaushoidon ja Drostanolone Onko täydentää Trenbolonin.

 

Trenbolone Enanthate ja Trenbolonin A yhdistelmä

Huomaa, että esterit Trenbolonin on anabolinen steroidi pinottu sen kanssa. Esimerkiksi testosteroni enanthate Trenbolone enanthate. Se on okei yhdistää trenboloniasetaatti (Tren A) testosteroni enanthate jaksoissa. Näistä vaiheista ei ole ongelmallista. Oltava tietoisia ajoitus ja half-life esterit ja injektio aikataulut mahdollisimman hyvien tulosten aikaansaamiseksi. Koko ajan olla tietoinen siitä, että Trenbolone enanthate annostus voidaan – ja usein ovat-vaarallista ja voi aiheuttaa vakavia lyhyen ja pitkän aikavälin haittavaikutuksia. 

4. raaka-aine Trenbolone Enanthate annostus


Trenbolone Enanthate löytyy mustassa pörssissä suuria määriä. Se voi olla melko kallista, riippumatta siitä, miten ja missä se on tehty. Sen hinta voi vaihdella 15 dollaria per joka gramma jauhetta noin 150 dollaria per 10 ml pullo. Trenbolonin on annosalueella on tyypillisesti 75 mg - 100 mg kerran, koska sen lyhyt esteri pituus, parempi ottaa se joka toinen päivä tai 3 kertaa viikossa läpi lihakseen injection.400 mg viikossa pidetään yleisesti melko kiinteä annos, mutta useimmat ihmiset löytävät Tren E tyydyttävästi tehokkaaksi vajaan 300 mg - 500 mg / viikko alue.
 

5. VaroitusofTrenbolone Enanthate


Trenbolone Enanthate on steroidi, jolla on vahva androgeeni ominaisuuksia. Hikoilu ja vähentää sydän-ja voimavarojen usein laajasti raportoitu Trenbolone Enanthate käyttö. Trenbolone Enanthate ei sovellu yksi jotka Pelaa kaikenlainen urheilu, jotka edellyttävät sydän. Hikoilu on raportoitu huomattavasti yöaikaan unettomuudesta ja jopa outoja unia voi tapahtua. On suositeltavaa, että veden saanti olisi tehokasta ja kuluttaa Trenbolone Enanthate, koska se yleensä aiheuttaa menetys vettä.


On kuitenkin sanottu, että Trenbolone Enanthate ei aromatise, mutta koska estrogeenin tavaraluettelot progesteroni liittyviä sivuvaikutuksia kuten gynekomastia, on vakavasti pidettävä mielessä kun pinoaminen sen muut androgeeni anabolisia steroideja, kuten testosteroni. Trenbolone Enanthate on myös raportoitu olla erittäin kova HTPA-toiminto. Lisäksi takaisinperintään sanotaan olevan kovempia kuin steroidit ja tämän, käyttö HCG on usein suositeltavaa.
 

6. Mitkä ovat mahdolliset sivuvaikutukset Trenbolone Enanthate raaka-aine?

Trenbolone Enanthate on voimakas steroidi, mutta se aiheuttaa myös merkittäviä haittavaikutuksia.

Coomon haittavaikutuksia ovat:

² Lisääntyminen vaikutuksia Miehille hiustenlähdön;


² Lisääntyminen aknen puhkeamisen;


² On suositeltavaa naisurheilijoiden, koska sen vahva androgeeni ominaisuuksia;


² Riski oor unirytmin;


² Runsas hikoilu;


² Lisääntyminen verenpaine;


² Trenbolonin Enanthate voi aiheuttaa maksan tai munuaisten vaurioita joskus


Luettelo ei sisällä kaikkia haittavaikutuksia, sinun on parasta tarkistaa muita asiaa haittavaikutuksia kun päätät ottaa Trenbolone Enanthate.

7. OstaaTrenbolone EnanthateJauhefROMSZOB

Markkinoilla on erilaisia puhtaus Trenbolone Enanthate jauhe, yleensä vaihtelee kohteesta 60 % - 99 %, Trenbolone Enanthate jauhe puhtautensa kuin 98 % ovat yleensä lääkelaatua, joka on turvallista käyttää, vähemmän sivuvaikutuksia voi tuottaa enemmän huumeiden Trenbolone Enanthate ostopaikat lääkealan luokan Trenbolone Enanthate jauhe, ehkä tämä on kysymys. Jos olet jo


Tiedämme, että on hyvä. Jos et vielä tiedä vielä olet steroideja tuotteiden toimittaja, jotka tarvitsevat tätä, SZOB yritys ehkä yksi hyvä valinta.


Mikä on SZOB yritys etu?

 

1 korkealaatuinen kilpailukykyiseen hintaan:

1) laatustandardin: USP 35

2) puhtaus: > 99 %

3) Olemme valmistaja ja tarjota korkealaatuisia tuotteita tehtaalla hinnasta.

 

2 Nopea ja turvallinen toimitus:

1) paketti voi lähettää 24 tunnin kuluessa maksun. Seuranta numero

2) turvallinen ja huomaamaton toimitus. Eri huomautuksissanne valintasi.

 

3 meillä on asiakkaita kaikkialla maailmassa:

1) ammattitaitoista palvelua ja rikas kokemus saada asiakkaat tuntemaan olonsa, riittävä kalusto ja nopea toimitus täyttää halustaan.

2) markkinoilta saatu palaute ja tavaroiden palautetta arvostetaan, asiakkaiden vaatimus on meidän vastuullamme.

3) korkea laatu, kilpailukykyinen hinta, Nopea toimitus, ensiluokkaista palvelua saada luottamus ja kiitosta asiakkailta.


4 kolme periaatetta:

1) turvallinen toimitus: kanava monipuolistamista, asiakkaat yksityisyyden suojaamiseksi. Ja vain siinä tapauksessa, varmistaa uudelleen alusta.

2) koskaan muutos: tuote aina säilyttää puhtautensa, ei muutu, korkea laatu on yrityksemme kulttuuri.

3) hyviä palveluja: mahdollisimman nopeasti ratkaisemaan asiakkaiden ongelmia, jotta asiakkaat saavat tavarat turvallisesti.


Miten ostaa lääkelaatuaTrenbolone Enanthatejauheen SZOB?

→ Vierailla meidän online apteekki ja täytä tilaus Trenbolone Enanthate raaka-aineita.

→ Määritä paikka toimitus, valmistetta ja maksamiseksi.

→ 30 minuutin ajan, saat vahvistuksen tilauksen.

→ Se lähetetään 12 tunnin kuluessa.

 Trenbolone Enanthate jauheVideo


raaka Trenbolone Enanthate jauhe tekniset tiedot:NimiTrenbolone Enanthate
Ulkonäkökeltainen kiteinen jauhe
CAS

10161-35-8

Määritys≥98%
LiukoisuusLiukene veteen tai alkoholia, liukenee etikkahappo, etyyli esteri

Kuivaushäviö

≤0.5%

Heavy Metal

≤10ppm

Annostus

75-100mg

Nukahtamista aika

20 minites

Luokan

Lääkelaatua

raaka Trenbolone Enanthate-aine Kilpailuetua:


1 korkealaatuinen kilpailukykyiseen hintaan:

1) laatustandardin: USP 35


2) puhtaus: > 99 %


3) Olemme valmistaja ja tarjota korkealaatuisia tuotteita tehtaalla hinnasta.


2 Nopea ja turvallinen toimitus:

1) paketti voi lähettää 24 tunnin kuluessa maksun. Seuranta numero


2) turvallinen ja huomaamaton toimitus. Eri huomautuksissanne valintasi.


3 meillä on asiakkaita kaikkialla maailmassa:

1) ammattitaitoista palvelua ja rikas kokemus saada asiakkaat tuntemaan olonsa, riittävä kalusto ja nopea toimitus täyttää halustaan.


2) markkinoilta saatu palaute ja tavaroiden palautetta arvostetaan, asiakkaiden vaatimus on meidän vastuullamme.


3) korkea laatu, kilpailukykyinen hinta, Nopea toimitus, ensiluokkaista palvelua saada luottamus ja kiitosta asiakkailta.


4 kolme periaatetta

1) turvallinen toimitus: kanava monipuolistamista, asiakkaat yksityisyyden suojaamiseksi. Ja vain siinä tapauksessa, varmistaa uudelleen alusta.

 

2) koskaan muutos: tuote aina säilyttää puhtautensa, ei muutu, korkea laatu on yrityksemme kulttuuri.

 

3) hyviä palveluja: mahdollisimman nopeasti ratkaisemaan asiakkaiden ongelmia, jotta asiakkaat saavat tavarat turvallisesti.

raaka-aine Trenbolone Enanthate HNMR | SZOB


10161-35-8 Trenbolone enanthate HNMR.jpg
Tutkimus