Trenboloniasetaatti (tren ace) jauhe (10161-34-9)

Tuotetiedot


Trenboloniasetaatti (Tren ace) jauhe


1. Mikä on trenboloniasetaatti (tren ace) jauhe ?

Trenboloni on yksi voimakkaimmista ja tehokkaimmista käytettävissä olevista steroideista. Lisäksi se on yksi monipuolisimmista, koska se toimii hyvin sekä irtotavarana että leikkausjaksoina. Jos harkitset Trenbolone Acetate (Tren ace) -jauhetta seuraavan kierroksen aikana, varmista, että ymmärrät, miten voit käyttää sitä vastuullisesti ja pitää itsesi turvallisena.


Kemiallisessa mielessä Trenbolone Acetate (Tren Ace) jauhe on hieman muunnettu versio nandrolonin, emokemikaalin Deca Durabolin. Sellaisena voi odottaa monia samoja toimia. Tren-asetaatti sisältää kuitenkin muutamia muutoksia, jotka tekevät siitä uskomattoman suosittua. Ensinnäkin tämä tuote ei aromatize tai muuntaa verenkiertoon estrogeeniksi. Tämä on hieno uutuus niille, jotka ovat erityisen herkkiä steroidien androgeenisille vaikutuksille. Toiseksi se sisältää lyhyen esterin, mikä tarkoittaa, että se alkaa työskennellä pian käytön jälkeen. Sen aktiivinen puoliintumisaika on vain alle kolme päivää, joten joka toinen päivä annos on paras.

2. Kuinka Trenbolone Acetate (Tren Ace) -jauhe toimii?  

Ennen kuin käytät jotain synteettistä steroidia, haluat saada käsityksen siitä, mikä tuote on ja mitä se tekee kehossasi. Kun valitset Tren-asetaattia, valitset tuotteen, jonka monet uskovat olevan tehokkaita. Ranskalaiset valmistajat esittivät tuotteen 1980-luvulla, mutta se oli alunperin vain eläinlääkäreiden saatavilla. Eläinlääkärit injektoivat steroidin hevosille, joilla oli vähän energiaa, näyttivät heikolta tai puuttuivat voimakkaita lihaksia.

Sen jälkeen, kun alkuperäinen valmistaja lopetti steroidien valmistamisen, muut yritykset hyppäsi kelkkaan. Nämä valmistajat käyttivät lääkettä lisäämällä käytettävissä olevaa lihaa tavallisessa karjassa. Maatalousyrittäjät ympäri maata totesivat, että nautojen päivittäisten ruiskeiden antaminen voisi antaa heille enemmän lihaa ja lisätä voittojaan. Kehonrakentajat ja muut urheilijat käyttävät nyt steroideja antamaan itselleen voimakkaampia ja terveellisempää lihaksia.

Tren -asetaatin tunnetaan myös lempinimellä Fina, jolla on tiettyjä sitovia ominaisuuksia. Tämä sallii steroidin paikantaa androgeenireseptoreita kehossa ja liittää niihin. Testosteroni sitoutuu luonnollisesti reseptoreihin, mutta tutkimukset osoittavat, että Tren-asetaatti muodostaa paremman sidoksen reseptoreihin kuin testosteroni. Nämä reseptorit kuljettavat tietoa muille kehon osiin.

Kun reseptorit ovat tottuneet uusiin muutoksiin, nämä reseptorit pakottavat kehon toimimaan eri tavoin. Steroidien käyttö voi muuttaa tapaa, jolla keho käsittelee proteiineja ja hiilihydraatteja. Sen sijaan, että nämä aineet muuttuisivat rasvaiksi, keho rakennuttaa lihaksia näistä yhdisteistä. Tren-asetaatti myös estää kehoa kääntämästä ruokaa ylimääräiseksi rasvaksi ja estää veden pysymistä. Monet muuntyyppiset steroidit aiheuttavat lihaksia imemään enemmän vettä, mikä voi johtaa painonnousuun.

Ne, jotka haluavat parantaa tai parantaa suorituskykyään tuomioistuimessa, lavalla tai renkaassa, käyttävät Tren-asetaattia viikoihin, jotka johtavat taisteluun tai kilpailuun. Se on yksi parhaista tuotteista, jotka on suunniteltu leikkaamiseen, kun kehonrakentajat kehittävät voimakkaita tukihierteitä. Näiden lihasten pitkä ja vähärasva ilmaus ja tuki, jota nämä lihakset voivat tarjota, auttavat heitä vahvistamaan lihaksia päälle.

Kehonrakentajille on yhteistä kehittää ongelmia leikkausvaiheen aikana. Heidän on vähennettävä kalorien kulutusta saadakseen leikattua ulkoasua, mutta he lopettavat leikkaamisen liikaa. Tämä voi heikentää lihaksia ja jättää käyttäjille vähemmän energiaa. Tren-asetaatti voi vähentää näiden ongelmien riskiä. Muita hyötyjä joidenkin käyttäjien mukaan ovat:


§ Käyttäjät polttavat enemmän rasvaa ja kaloreita.


§ He saavat enemmän energiaa muutamassa annoksessa;


§ Estää vedenpidätyksen ja veden painon;


§ tuottaa enemmän energiaa elintarvikkeista, joita käyttäjät syövät;

 
3. Miten Trenbolone Acetate (Tren Ace) -jauhetta käytetään?  

Trenboloniasetaatti (Tren ace) jauhe oli ensin saatavana eläinlääkinnälliseksi tuotteeksi Finaject, joka ei ole enää saatavilla. Steroidien käyttäjät ovat myös ekstrapoloineet trenboloniasetaattia Finaplixin nautaeläimistä, käyttäen muuntokertoimia. Tällä hetkellä erilaisia ei-farmaseuttisia valmisteita myydään maanalaisissa laboratorioissa (UGL), ja monet käyttäjät ostavat jauhemaista trenboloniasetaattia ja tekevät omia injektoitavia valmisteita.

 

Trenboloniasetaatin liukoisuus kasviöljyyn on 50 mg / ml. Jos käytetään liukoisuutta lisääviä aineita, kuten bentsyylialkoholia tai bentsyylibentsoaattia, voidaan saavuttaa 75-100 mg / ml-pitoisuus, ja nämä ovat tyypillisiä maanalaisten laboratorioiden valmisteille. Yli 50 mg / ml: n pitoisuuksista on kuitenkin se haitta, että " tren-yskä" voi esiintyä enemmän - lyhyt, mutta voimakas yskä, joka kestää ehkä yhden minuutin kuluttua injektiosta, johon liittyy usein runsas hikoilu. Kuitenkin jopa korkeammissa pitoisuuksissa useimmille käyttäjille tämä on vain satunnainen ongelma, joka ei tapahdu jokaisella ruiskeella. Vaikka on syytä harkita keskittymiskyvyn rajoittamista, jos valmistetaan omaa valmistetta, ei ole riittävä syy sulkea valmiiksi valmistettuja Trenbolone Acetate (Tren ace) -jauhe tuotteita 75-100 mg / ml.

 

Trenboloni on steroidi, jolla on etuja, joilla ei ole haitallista aineenvaihduntaa, eikä aromataasi tai 5alfa-reduktaasi vaikuta; on erittäin voimakas luokan I steroidi, joka sitoutuu voimakkaasti androgeenireseptoriin; ja jonka lyhyt puoliintumisaika on noin yksi päivä. Tämä viimeinen ominaisuus tekee siitä erittäin hyödyllisen lyhyen kierron ajan, sillä siirtyminen anabolisesti tehokkaista veren tasoista tasolle, joka on riittävän alhainen palautumiselle, on nopea.


Trenboloniasetaatti (tren ace) -jauhe 50 milligrammaa päivässä on hyvä annostus jollekin hänen ensimmäisestä sykestään tai joka on vielä vähemmän kuin, toisin sanoen, 20 kiloa luonnollisen rajansa yläpuolella; kun edistyneempi käyttäjä, joka on jo saavuttanut enemmän kuin tämä, voi olla edullinen 100 mg / vrk. Joissakin tapauksissa annokset, jotka ovat alle 35 mg / vrk, saattavat olla edullisia johtuen käyttäjälle, jolla on epätavallinen herkkyys yöhikoiluun tai liiallisen CNS-stimulaation suhteen.

 

Vaikka nämä voivat näyttää melko pieniltä annoksilta - ja muille injektoitaville, ne olisivat pieniä annoksia ainoana luokan I androgeenina - trenboloni on noin kolme kertaa tehokkaampi milligrammaa kohti kuin useimmat injektoitavat androgeenireseptorissa. Näin ollen 50 mg / vrk trenboloni, yhdistettynä tehokkaaseen annokseen luokan II steroidia, kuten 50 mg / päivä Dianabol, tekee erittäin tehokas pino huolimatta kokonaisen milligramman määrä viikossa on vaatimaton.

 

Trenboloni on tehokkaimpia androgeeneja, jotka auttavat rasvahäviöitä. Mutta toisin kuin jotkut väitteet, asetaattiesterin erityinen rooli ei ole: muut trenbolonin esterit ovat yhtä tehokkaita.

4. Trenboloniasetaatti (Tren ace) -jauhe

Trenboloniasetaattia (Tren ace) jauhetta käytetään yleensä annoksina 35-150 mg / vrk ja tyypillisemmin 50-100 mg / vrk. 35 mg: n luku on yleensä sopiva vain silloin, kun sillä on suuri henkilökohtainen herkkyys trenbolonikohtaisille sivuvaikutuksille. Kun trenbolonin käyttö on alhainen ja tehokas sykli halutaan, toinen injektoitava anabolinen steroidi tulee lisätä. Masteron on hyvä valinta tähän tarkoitukseen. Toinen, melko erilainen valinta on testosteroni.

 

Mitä tulee suurempaan 150 mg / lukuan, tätä käytetään yleensä lisääntyneen hermoston stimulaation lisääntymiseen verrattuna 100 mg: aan päivässä eikä lisää massaa tai vahvuusparannuksia, jotka ovat jo suurennettu tai lähes maksimoitu 100 mg / vrk.

 

Useimmat käyttäjät etsivät 50-75 mg / vrk ihanteellisen annosalueen ansiosta, mikä antaa erinomaisen hyödyn osana anabolisia steroidipinoja.

 

Nämä milligrammamäärät ovat epätavallisen alhaisia injektoitavalle anaboliselle steroidille. Osa syystä on se, että trenboloni on huomattavan voimakas (tehokas milligrammaa kohden). Toinen syy on se, että koska asetaattiesteri on epätavallisen kevyt, erittäin suuri prosenttiosuus trenboloniasetaatin (Tren ace) -jauhemolekyylin painosta on aktiivinen steroidi.

 

Keskimääräinen trenboloniasetaatti (Tren ace) jauheannos vaihtelee syklin ja pinoihin perustuen. Sesongin irtokaasun aikana useimmat kehonrakentajat havaitsevat, että 50 mg joka toinen päivä on mukava ja tehokas. Jotkut miehet sietävät jopa 100 mg joka toinen päivä ilman ongelmia, ja he huomaavat, että tämä tarjoaa parhaan tuloksen heille. Leikkuusyklin aikana ihmiset yrittävät työntää kirjekuoressa hieman enemmän Trenin ja käyttää annoksia, jotka ovat jopa yli 100 mg joka toinen päivä, mutta eivät kaikki voi sietää näitä, koska sivuvaikutusten riski kasvaa. Kukaan ei saa koskaan käyttää yli 200 mg joka toinen päivä, vaikka ne näyttäisivät sietävän sitä hyvin.
5. Varoitus trenboloniasetaatin (Tren ace) jauheesta

Kaikki anaboliset steroidit ovat negatiivisia. Sama pätee Trenboloniasetaattiin. Trenboloniasetaatin käytön mahdolliset haittavaikutukset ovat:

·Hiustenlähtö

·Korkea verenpaine

· Ahdistuneisuus

·Unettomuus

· Libido-ongelmat

·Yöhikoilut

· Nopea syke


Trenbolonin toinen potentiaalinen sivuvaikutus (kuten muiden anabolisten ja androgeenisten steroidien kanssa) on gynekomastia - lähinnä ihmisen tissit. Tämä sivuvaikutus johtuu anabolisten ja androgeenisten steroidien androgeenisten ominaisuuksien aiheuttamasta progestiinisynteesistä.


Trenboloniasetaatti-haittavaikutuksia ei aina ole helppo hallita. Anabolisten ja androgeenisten steroidien liiallinen käyttö ja väärinkäyttö voivat vahingoittaa sydäntä, maksa ja muita tärkeitä elimiä.


On tärkeää ymmärtää kuinka voimakas hormoni on ja pitää potentiaalisia sivuvaikutuksia Trenbolone Acetate mielessä ennen käyttöä.
 

6. Mitkä ovat mahdolliset sivuvaikutukset ? F Trenboloniasetaatti (tren ace) jauhe?

Osalla Trenbolone Acetate -valmisteen käyttämisestä onnistuu, jos mahdollista, ymmärtää ja välttää sivuvaikutuksia. Nämä haittavaikutukset voidaan jakaa lieviin ja vaikeampiin.


· Aromatisointi - Vaikka estrogeeniset haittavaikutukset, kuten gynekomastia, saattavat näyttää siltä, että ne ovat lieviä, ne ovat riittävän helppoja lieventämään käyttämällä aromataaasi-inhibiittoria, kuten Arimidexia syklin aikana. Tämä on vaatimus.


· Rasvainen iho ja akne -   Kaikki miehet eivät kokene näitä sivuvaikutuksia, ja monet niistä, jotka eivät huomaa, että akne ei ole kiusallista. Sitä ei voida lievittää, mutta voit käsitellä sitä yli-the-counter tuotteita, jotka sisältävät ainesosia kuten bentsoyyliperoksidi tai salisyylihappo.


· Baldness -   Tämä on toinen sivuvaikutus, jota ei voida välttää joillekin miehille. On tärkeää huomata, että trenboloniasetaatin kaljuus ei vaikuta kaikkiin - se koskee vain miehiä, jotka ovat geneettisesti alttiita. Tren voi nopeammin tai helpommin ennustaa hiustenlähtöä, mutta se ei suoraan aiheuta sitä .


· Korkea verenpaine - Trenilla ja steroideilla, kuten sillä on kyky lisätä huomattavasti verenpainetta. Vaikka tämä ei ole ongelma, jos olet muutoin terve, miehillä, joilla on jo korkea verenpaine, pitäisi välttää trenboloniasetaatti.


· Unettomuus - Jotkut miehet kohtaavat unettomuutta, ja se voi vaihdella lievästä vaikeaan. Esimerkiksi, vaikka jotkut miehet voisivat käyttää difenhydramiinia päivässä tai kahta, jotta nukkumaan, toiset miehet eivät ehkä ole lainkaan helpottuneita päivien ajan. Tämä on henkilökohtaisen suvaitsevaisuuden asia, ja sitä voidaan välttää laskemalla annos.


· Yöhikoilu - Jotkut miehet saattavat kokea yöhikoilua hormonaalisten muutosten vuoksi, ja tämä on tavallisesti merkkinä runsaasta estrogeenista. Aromataasin estäjän käyttö voi estää sen.


· Seksuaaliset ongelmat - Kun käytetään suuria annoksia tai pitkiä aikoja, trenboloni voi aiheuttaa erektiohäiriöitä tai libidon puutetta. Joillekin annoksen pienentämisestä lievennetään näitä oireita. Muille Tren ei yksinkertaisesti siedä millään annoksella.


Trenboloniasetaatti on yksi suosituimmista, tehokkaimmista ja rakastetuimmista anabolisista steroideista, jotka ovat ihmiskunnan käytettävissä. Se sopii hyvin mihin tahansa sykliin tai pinoon, ja sen tulokset ovat verrattavissa. On kuitenkin tärkeää huomata, että Tren ei ole aloittelijoille; sinun pitäisi vain käyttää sitä, jos sinulla on paljon kokemusta pyöräilyn anabolisista steroideista.
7. Osta trenboloniasetaatti ( tren ace) jauhe f rom SZOB

→ Käy online-apteekissa ja täytä Trenbolone Acetate -raaka-aineiden tilaus.

  Määritä toimituspaikka, tuotteen määrä ja maksutapa.

  30 minuutin aikana saat vahvistuksen tilauksestasi.

Se lähetetään 12 tunnin sisällä.

Trenboloniasetaatti (Tren ace) jauhe video

Trenboloniasetaatti (Tren Ace) jauhe Tekniset tiedot:Nimi Trenboloniasetaatti
ulkonäkö Keltainen jauhe
cas

10161-34-9

Määritys ≥98%
Liukoisuus Liukenematon veteen tai alkoholiin, joka on liukoinen etikkahappoon, etyyliesteriin

Kuivaushäviö

≤0.5%

Hevimetalli

≤10ppm

annostus

35-150mg

Alkamisaika

20 minit

Arvosana

Farmaseuttinen luokka

Trenboloniasetaatti (Tren ace) jauhe   Kilpailuetu:


1 Laadukas kilpailukykyiseen hintaan:

1) Laatuvaatimus: USP 35


2) Puhtaus:> 99%


3) Olemme valmistaja ja voi tarjota korkealaatuisia tuotteita tehdas hinta.


2 Nopea ja turvallinen toimitus:

1) Paketti voidaan lähettää 24 tunnin kuluessa maksun suorittamisesta. Seurantanumero saatavilla


2) turvallinen ja huomaamaton lähetys. Valittavana on erilaisia kuljetusmenetelmiä.


3 Meillä on asiakkaita kaikkialla maailmassa:

1) Ammattimaisen palvelun ja runsaan kokemuksen ansiosta asiakkaat tuntevat olonsa hyvin, riittävät varastot ja nopeat toimitukset täyttävät heidän haluunsa.


2) Markkinapalaute ja tavarapalaute ovat arvokkaita, asiakkaiden vaatimusten täyttäminen on meidän vastuullamme.


3) Laadukas, kilpailukykyinen hinta, nopea toimitus, ensiluokkainen palvelu saada luottamusta ja kiitosta asiakkailta.


4 kolme periaatetta

1) Turvallinen toimitus: Kanavan monipuolistaminen, asiakkaiden yksityisyyden suojaaminen. Varmista vain uudelleenlähetys.

 

2) Älä koskaan muuta: Tuote pitää aina erittäin puhtaana, ei muutu, Korkealaatuinen on yrityksemme kulttuuri.

 

3) Hyvät palvelut: mahdollisimman nopeasti asiakkaiden ongelmien ratkaisemiseksi, jotta asiakkaat saavat tavarat turvallisesti.

Trenboloniasetaatti raakajauhe HNMR | SZOB


Trenbolone Acetate(Tren ace) powder.jpg
Tutkimus