Trenbolonin jauhe (10161-33-8)

Tuotetiedot


1. Mikä on rawTrenbolonin jauhe?


Trenbolonin on steroidi, joka on anabolisten ja androgeenisia vaikutuksia. Se on erittäin voimakas steroidi rakentaa lihas massa ja pääasiassa käyttää tähän tarkoitukseen. Trenbolonin haittavaikutuksia voi olla vaarallinen ja ilkeä kuten korkea verenpaine, vaikea akne, hiustenlähtö ja gyno.

 

Trenbolonin on yksi suosituimmista steroidien käytössä nyt. Sitä käytetään yleisesti ne, jotka haluavat lisätä lihasten kasvua ja ruokahalu. Mutta nyt jopa kehonrakentajat, jotka haluavat lisätä niiden elin massa käyttää sitä.

 

Trenbolonin on monia positiivisia vaikutuksia ja katsotaan anabolinen steroidi, joka voi parantaa merkittävästi suorituskykyä urheilijat. On suhteellisen turvallista käyttää, antaa ohjeiden tällä sivulla. Tren mukana merkittäviä haittavaikutuksia ja opit, miten torjua niitä ennen ensimmäistä käyttökertaa.

 

Lisäksi Trenbolonin on eniten käytetty kaikkein kokenut painatus, jotka jo edellisen syklin kokemuksia.

 

Injektiona Trenbolonin on parempi vaihtoehto kuin tämän steroidi suun muotoa. Yhteinen annostus Trenbolonin on vain 300 mg 700 mg viikossa. Kehonrakentajat voivat valita kahdenlaisia Trenbolonin. 

2. Kuinka DoesTrenbolonin jauheToimii? 


Trenbolonin, kun pinota muiden anabolisten aineiden, kuten Winstrol voit saavuttaa kiinteämpi lihaksisto harjoitus parantaa, ja tarjoaa suuria lihaksia. Kuten edellä todetaan, suuria lihaksia voit polttaa enemmän energiaa ja rasvaa talletuksia, vaikka pidät. Ottakaamme tarkastella eri tavoin joka Trenbolonin aiheuttaa rasvaa tappio.

 

Trenbolonin rasvaa tappio on tieteellisesti todistettu ilmiö. Steroidi kiinnittyy cortisoid-reseptorin ja ohjaa kortisolin. Kortisoli elimistössä on, mitä johtaa kertyminen rasvan ja lihasmassan massa. Sinun cosrtisol kurissa voit workout pidempään ilman riskiä väsymys ja polttaa rasvaa tehokkaammin.

 

Trenbolonin kiinnittyy myös AR-reseptorien rasvasolujen. Jos olet täyteaineena sykli, huomaat, että Trenbolonin on lähes 4 kertaa entistäkin tehokkaampia rasvaa saada kuin testosteroni. Tämä johtuu testosteroni ei sido yhtä voimakkaasti AR reseptoreihin kuten Trenbolonin.

 

Lopuksi Trenbolonin ei salli vedenpidättäjinä elimistössä aikana leikkaus vaiheessa joten voit selvästi nähdä rasvaa tappio. Lisäksi on vähemmän estrogeenitaso elimistössä johtaa korkeampi rasvanpoltto.

 

Mahtava juttu Trenbolonin on INSTANT tuloksia saat. Joku jonkin suosittu steroidi blogi ilahtui lisäämisestä 50kg hänen maastanoston vuorokauden sisällä. Mutta sitten lisätään ”, mutta ei vakavasti välitöntä voimaa tulokset ovat hullu”.

 

Ja hän on oikeassa. Useimmat kaverit nähdä välitöntä voimaa voittoja ensimmäinen päivä tai kaksi.

 

Mutta lihasten kasvua ja rasvan menetys kestää hieman pidempään. Voit odottaa nähdä lihasten kasvua sisällä ensimmäinen viikon ja rasvaa tappio tuloksia kahden viikon kuluessa.


Kuitenkin niitä voittoja ei ole uskollinen... Käyttäjät usein menettää niiden voittoja, kun ne tulevat pois niiden aikana.

3. Kuinka käyttää Trenbolone jauhe? 


Trenbolonin voi olla joko asetaatti tai enanthate. Trenboloniasetaatti on lyhyempi toimii Vaikka Trenbolonin enanthate on enää toimii.

 

Trenbolonin molemmat antaa monia myönteisiä vaikutuksia urheilijoille ja kehonrakentajille. Alla on luettelo yhteisen etuudet Trenbolonin voi antaa sinulle.

 

Käyttämällä Trenbolonin säännöllisesti antaa sinulle useita etuja. Näitä etuja ovat hämmästyttävä koko ja vahvuus voittoja lyhyessä ajassa jälkeen. Huomaat, että kehon massa ja lihakset tulee jatkuvasti kasvaa ajan myötä. Olet varmasti on lisää voimaa ja parempi kehon muodon.

 

Ei tarvitse huolehtia joka Cycle olet koska trenboloniasetaatti toimii, vaikka olet tekemässä leikkaus- ja kokoamis aikana. Kasvu elimistössä näkyy nopeasti, jos käytät trenboloniasetaatti tehden molemmat jaksoissa.

 

Ennen kuin lisätä lihas ja painoindeksi, on tärkeää vähentää ensin kehon rasvaa. Vähentää kehon rasvaa voit käydä paremmin kehon muodon.

Lisäksi on helpompi harjoitus, jos sinulla on vähemmän rasvaa. Onneksi Trenbolonin on mahdollisuus auttaa sinua polttaa rasvaa nopeasti.

 

Koska ruokavalio voi olla vaikea muiden kehonrakentajat ja urheilijat. Mutta avulla trenboloniasetaatti, laihduttaminen on hyvin helppoa.


Vaikka olisit paremmin ruokahalua kautta Trenbolonin, teillä on vielä kyky hallita ruokavalio ja kehon muodon. Laihduttaminen voi käsitellä kehonrakennus nopeampi ja tehokkaampi.


Itse asiassa Trenbolonin on suosituin steroidi tänään. Etuja, jotka se voi antaa auttaa suuresti, urheilijoiden ja kehonrakentajat.


Trenbolonin käyttö ei ole kielteisiä sivuvaikutuksia, joten se on täysin turvallista käyttää. Joten Aloita Trenbolonin nyt ja hämmästynyt kuinka paljon se voi auttaa sinua saavuttamaan kaikkein upea elin, joka haluat.
 

4. AnnostusofTrenboloninjauhe


Rasvasolujen sisältää myös androgeenireseptoreita. Trenbolonin sitoo nämä androgeenireseptoreita ja lisää nopeutta, jolla rasva on poltettu. Sekä sen kyky vähentää kortisolin ja sitoa glukokortikoidien reseptorit näin hyödyllistä kehonrakentajat, jotka haluavat vähentää kehon rasvaa. Pitkän aikavälin käyttöä anaboliset steroidit voivat aiheuttaa maksan toksisuus sekä munuaisvaurioita ja Trenbolonin ei ole erilainen. Kokemattomille käyttäjille on rajoitettava Trenbolonin avulla kymmenen viikkoa, mutta kokeneille käyttäjille tunnetaan venyttää tätä rajaa.

 

Trenbolonin Annostus riippuu miten käyttäjä reagoi huumeita. Joillekin voi vain 35 mg päivittäin mutta Masteronothers jopa ottaa 150 mg, mutta nälkää pois extreme sivuvaikutuksia. Uudet käyttäjät kannattaa aloittaa pienillä annoksilla aluksi ja nähdä heidän reaktionsa yhdiste. Monet ihmiset alkavat 35 mg lääkkeen. Tämä taso soveltuu niille, jotka ovat erittäin alttiita sivuvaikutuksia Trenbolonin. Tehokas ajan yksilön pistää toisen anabolisten steroidien kuten Masteron.

 

Trenbolonin steroidi aikana antaa paremmin vaikutuksia, kun se on päällekkäin toisen anabolisten steroidien kuten testosteroni, anadrol tai dianabol. Vain trenboloniasetaatti-steroidi cycles antaa rajoitettu voitot. Esimerkiksi yksittäisen pino 50 mg trenboloniasetaatti 50 mg Dianabol. Tämä antaa paljon parempi vaikuttaa kuin 100 mg Trenbolonin tai 100 mg Dianabol.

 

Toisaalta pinoaminen Trenbolonin anabolisia steroideja kuten oxandrolone, primobolan tai masteron antaa erilaisia tuloksia. Näitä anabolisia steroideja eivät yleensä ole päällekkäin Trenbolonin parannetaan vaikutusten, vaan vähentää sivuvaikutuksia.

 

Ihanteellinen annos olisi 50-75 mg. Olet ehkä huomannut, että nämä määrät ovat melko alhaiset anabolinen steroidi, mutta sitten trenboloniasetaatti on erittäin tehokas. Tämä teho johtuu asetaatti ester keveys. Tämän seurauksena suurin osa paino Trenbolonin asetaatti molekyyli on aktiivinen steroidi. Trenboloniasetaatti verrattuna aktiivinen steroidi osuus trenbolone enanthate on pienempi 20 prosentilla. Pieni määrä trenbolone enanthate voi siis otettava.

5. Varoitusof raakaTrenbolonin jauhe


Trenbolonin on tehokkain lyhytvaikutteinen hardcore anabolisia androgeeni ruiskeena steroidi, voit saada käsiinsä.

 

Kun Tren odottaa vaikuttava laiha kova kasvu. Kuitenkin olemassa merkittäviä haittoja. Tren 75 haittavaikutuksia ovat kovia ja sinun täytyy olla tietoinen ja valmis niitä ennen kuin edes ajatella noin koskettaa tämä yhdiste.

 

On myös muutamia varoituksia, sinun täytyy ottaa vaarin siitä Trenbolonin:

 

Älä koskaan käytä Trenbolonin ensimmäisen jakson.

Koskaan ajaa tren vain sykli - aina pinon toisen yhdiste.
 

6. Mitkä ovattHän mahdolliset haittavaikutuksetofTrenbolonin?


Trenbolonin, esillä ole estrogeenisiä toimintaa, joten ei tule kysymykseenkään estrogeenisiä haittavaikutuksia. Kuitenkin androgeeni sivuvaikutuksia on odotettavissa. Joitakin yleisimpiä haittavaikutuksia ovat akne, rasvainen iho ja eturauhasen. Jotkut ovat myös raportoineet hiustenlähtö. Henkilöt, jotka ovat geneettisesti alttiita kaljuuntuminen voi tehdä ja välttää Trenbolonin.


Trenbolonin ei suositella naisille. Trenbolonin on virilizing vaikutuksia, kuten äänen madaltuminen, hiusten kasvua ruumiin tai kasvojen ja klitoriksen laajentuminen, joka voi olla ongelmallista naisille. Naisilla nämä vaikutukset näkyvät pieninä annoksina myös. Estrogeenisiä side effects eivät ole läsnä, saatat ajatella, että sinun ei tarvitse huolehtia vedensitomiskyvyn ja gynekomastia. Huomaa, että Trenbolonin on keltarauhashormonia, mikä tarkoittaa, että se sitoo itsensä progesteronireseptoreihin (progesteroni on naissukupuolihormoni) ominaisuuksia. Tämä johtaa kasvu prolaktiinitaso. Tässä tapauksessa band aikaansaada kanisteri käsittää Imetys ja rintojen kasvua. Jotta nämä haittavaikutukset, käyttäjät voivat käyttää yhdisteet kuten B6-vitamiini ja bromocriptine.

 

Trenbolonin aiheuttaa väliaikainen korottaminen kilpirauhashormonitasoihin, joka taas aiheuttaa kasvua prolaktiinitaso. Tässä tapauksessa kumota vaikutukset T3 yhdiste avulla.

 

Koska Trenbolonin on keltarauhashormonia, se vaikuttaa käyttäjän tuotantoon luonnollista testosteronin. Se aiheuttaa kehon väliaikaisesti tuotantonsa testosteroni ja vaikutukset voivat kestää viikon kuluttua käyttäjä ei enää ota se. Ottamalla Trenbolonin yhdessä testosteronin kanssa, voit estää libido ongelmat, seksuaalinen toimintahäiriö ja henkisiä vaikutuksia. Jotkut ihmiset ovat valittaneet kivesten surkastuminen, mutta tämä voidaan välttää ottamalla koriongonadotropiini.

 

Fysiologiset vaikutukset on nähty myös joitakin ihmisiä. Useimmat näistä vaikutuksista johtuu Trenbolonin androgeeni luontoon. Yksityishenkilöt ovat ilmoittaneet kasvu aggressio. Androgeeni-yhdisteet voi vaikuttaa aivojen kemiallista koostumusta aiheuttaen aggressio, viha tai ahdistus. Sen sijaan miehet, jotka Lopeta Trenbolonin yhtäkkiä saattaa ilmetä masennus, alhainen sukupuolen asemaan ja joukko muita ehtoja koska kehon recuperates ja alkaa tuottaa luonnollista testosteronin uudelleen.

 

Munuaisten ja maksan toiminta voi vaikuttaa kielteisesti myös joillakin yksilöillä, varsinkin, kun toteutetaan suurina annoksina. Tumma virtsa on myös huomannut Trenbolonin käytön sivuvaikutuksena. Jos käyttäjä käyttää trenbolone pitäisi valvoa, munuaisten ja maksan sen varmistamiseksi, että nämä elimet eivät ole vahingoittuneet.

 

Saattaa olla myös liiallinen hikoilu. Anabolisia steroideja aiheuttaa kasvua aineenvaihdunnan ja Trenbolonin ei ole eroa. Tämä voi ilmetä erityisesti yksilön nukkuessa. Yksilöiden pitäisi lisätä veden saannin, koska nestehukka koska hikoilu on mahdollista. Unettomuus tai häiriöt nukkua on toinen ehto, joka saattaa johtua saanti Trenbolonin. Trenbolonin voi edistää hermoston, erityisesti suuria määriä. Tämän seurauksena yksilö voi olla nukahtamisvaikeuksia, voi tuntea väsynyt tai voi levoton. Usea käyttäjä raportoi käyttämällä nukkua lääkkeitä ja unettomuus.

 

Jotkut Trenbolonin käyttäjät kärsivät myös yskä, nimeltään Tren yskä, pian sen jälkeen, kun ne pistää itse Trenbolonin. Tämä johtuu yleensä, kun yksilön pistoja kapillaari tai laskimoon neula ihon läpi kulkiessaan. Anabolinen steroidi injektiot ovat yleensä öljypohjaisia. Kun nämä ruiskutetaan pieni määrä öljyä lisää kapillaareja tai laskimoon. Se kuljetetaan keuhkoihin, joka yrittää hylätä se aiheuttaa yskää.

 

Trenbolonin estää estrogeenin tuotantoa. Koska estrogeeni on tarpeen siittiöiden aikuiset, se vaikuttaa miehen hedelmällisyyteen. Alhainen estrogeenitaso voi myös johtaa menetys libido ja voi lisätä riskiä sairastua rappeutumissairaudet, kuten Parkinsonin tauti ja Alzheimerin tauti.
 

7. OstaaTrenboloninJauhe fROMSZOB


Käy meidän online apteekki ja täytä järjestyksessä Trenbolonin raaka-aineita.

Määrittää paikan toimitus, valmistetta ja maksamiseksi.

30 minuutin ajan saat vahvistuksen tilauksen.

 Se lähetetään 12 tunnin kuluessa.

Raaka Trenbolonin-aineVideoRaaka Trenbolonin jauhe tekniset tiedot:NimiTrenbolonin
UlkonäköKeltainen jauhe
CAS

10161-33-8

Määritys≥98%
LiukoisuusLiukene veteen tai alkoholia, liukenee etikkahappo, etyyli esteri

Kuivaushäviö

≤0.5%

Heavy Metal

≤10ppm

Annostus

35-150mg

Nukahtamista aika

20 minites

Luokan

Lääkelaatua

Raaka Trenbolonin-aine Kilpailuetua:


1 korkealaatuinen kilpailukykyiseen hintaan:

1) laatustandardin: USP 35


2) puhtaus: > 99 %


3) Olemme valmistaja ja tarjota korkealaatuisia tuotteita tehtaalla hinnasta.


2 Nopea ja turvallinen toimitus:

1) paketti voi lähettää 24 tunnin kuluessa maksun. Seuranta numero


2) turvallinen ja huomaamaton toimitus. Eri huomautuksissanne valintasi.


3 meillä on asiakkaita kaikkialla maailmassa:

1) ammattitaitoista palvelua ja rikas kokemus saada asiakkaat tuntemaan olonsa, riittävä kalusto ja nopea toimitus täyttää halustaan.


2) markkinoilta saatu palaute ja tavaroiden palautetta arvostetaan, asiakkaiden vaatimus on meidän vastuullamme.


3) korkea laatu, kilpailukykyinen hinta, Nopea toimitus, ensiluokkaista palvelua saada luottamus ja kiitosta asiakkailta.


4 kolme periaatetta

1) turvallinen toimitus: kanava monipuolistamista, asiakkaat yksityisyyden suojaamiseksi. Ja vain siinä tapauksessa, varmistaa uudelleen alusta.

 

2) koskaan muutos: tuote aina säilyttää puhtautensa, ei muutu, korkea laatu on yrityksemme kulttuuri.

 

3) hyviä palveluja: mahdollisimman nopeasti ratkaisemaan asiakkaiden ongelmia, jotta asiakkaat saavat tavarat turvallisesti.

Raaka-aine Trenbolonin HNMR | SZOB


10161-34-9 Trenbolone Acetate.jpg
Tutkimus