Testosteronin Sustanon 250 -jauhe

Testosteronin Sustanon 250 -jauhe
Tuotetiedot


1. Mikä on Raw Testosterone Sustanon 250 jauhe?


Sustanon 250 on öljypohjainen injektoitava testosteronin seos, joka sisältää neljä erilaista testosteroniesteriä:

testosteronipropionaatti (30 mg);

testosteroni-fenyylipropionaatti (60 mg);

testosteroni-isokaproaatti (60 mg);

testosteroni-dekanoaattia (100 mg).

Sustanon® on suunniteltu tarjoamaan testosteronin nopea ja pitkäaikainen vapautuminen, joka yleensä vaatii injektioita 3-4 viikon välein kliinisessä ympäristössä. Tämä on parannus tavanomaisista testosteroneista, kuten cypionate tai enanthate, jotka antavat lyhyemmän toiminnan keston. Kuten kaikkien testosteronituotteiden kohdalla, Sustanon 250 on erittäin vahva anabolinen lääke, jolla on voimakas androgeeninen aktiivisuus. Sitä käytetään yleisimmin irtoamisjaksoissa, mikä tarjoaa poikkeuksellisen voimakkuuden ja lihasmassaa. Sustanon, Sustanon 100, lyhyempiä versioita, tehdään myös tietyillä alueilla (katso: Sustanon 100).
 

2. Miten Raw Testosterone Sustanon 250 jauhe toimii?


Yksi maailman suosituimmista steroideista on Sustanon 250. Tämä lääke on testosteroniyhdiste ja sen alun perin valmisti Organon. Tämä steroidi on voimakas androgeeninen ja anabolinen hormoni. Se on yhdiste, joka sisältää neljä erilaista esteripohjaista testosteronia, mikä tekee siitä todella tehokasta.

 

Ihmiset, jotka ostavat Sustanon 250: tä, tarvitsevat vain pistoksen kerran 3-4 viikossa. Tämä johtuu siitä, että lääke vapauttaa hormonin melkein heti kun injektio otetaan. Tämä lääke säilyy järjestelmässä useiden viikkojen ajan tasaisena tai tasaisena. Etuna tässä on se, että jos otat Sustanon-250: n, sinun ei tarvitse ottaa tätä lääkettä joka päivä tai joka toinen päivä. 

3. Kuinka käyttää Raw Testosterone Sustanon 250 -jauhetta ?


Sustanon 250: n tarkoitus on kokonaisuutena tarjota alustava piikki testosteronin veriplasmojen tasolle 24-48 tunnin kuluessa antamisesta. Tämän jälkeen veren tasot pysyisivät korkeina 21 päivän ajan suurempien seerumin sisältämien testosteroniestereiden seurauksena [9]. Ajatus tässä, kuten edellä mainittiin, oli käyttää Sustanonia lähes yksinomaan hoidettaessa testosteronikorvaushoitoa. Tämä on pidettävä mielessä, kun kuka tahansa haluaa käyttää Sustanon-sykliä. Ensimmäinen osoitus siitä, että Sustanonin puoliintumisominaisuudet olisi annettava, on se, että Sustanon-syklejä on käytettävä pitempään kauemmin, tyypillisesti 10 - 14 viikon ajan. Jopa 10 viikon Sustanon-sykliä pidetään lyhyessä päässä.

 

Sustanon-sykleissä käytetään usein Sustanon-pelkkää käyttöä, etenkin ensimmäistä kertaa ja aloittelijoille. Koska testosteronituote on, Sustanonia voidaan käyttää ja sitä käytetään myös perusyhdisteinä syklissä, joka sisältää muita tuotteita. Aloitussyklit voivat myös sisältää ainakin yhden muun yhdisteen, tyypillisesti massan ja voimaantulon ja bulkkitoinnin tarkoituksella. Esimerkkinä tästä olisi Sustanon 250, jota käytettiin 12 viikon ajan, ja Dianabol (Methandrostenolone) käynnistettiin ensimmäisenä syklin ensimmäisten 4-6 viikon aikana. Nandroloni-dekanoaatti (Deca-Duarbolin) on myös yleisesti yhdistetty Sustanon-sykleihin, ja se pyrkii yhdistämään erityisen hyvin sen kanssa pitemmän puoliintumisajan takia ja sopii pidempään 12 viikon tai pidempään syklin pituuteen .

4. Annostus r Raw Testosterone Sustanon 250 -jauheesta


Sustanon-testosteroni voidaan ottaa neljässä tärkeimmässä annoksessa; 250mg / viikko, 500mg / viikko, 750mg / viikko tai 1000mg / viikko.

 

1) 250 mg / viikko-annos

250 mg viikossa annostus on hyvin alhainen eikä sillä ole merkittäviä vaikutuksia lihasten saamiseen. Annos on yleensä määrätty ihmisille, jotka kärsivät alhaisista testosteronipitoisuuksista. Jos sinulla on normaali testosteronitaso ja ota tämä annos, et näe mitään näkyviä muutoksia kehossasi.

 

Suurin ongelma tämän annostustason ottamisessa on, että steroidi estää testosteronin luonnollista tuotantoa kehossasi. Kuitenkaan se ei anna odotettuja hyötyjä kuin muut anaboliset steroidit tekevät.

 

2) 500 mg / viikko-annos

Tämä on minimaalinen annos Sust 250 -tabletteja, joita sinun pitäisi ottaa saadaksesi hyviä massoja saavuttavia tuloksia. Sinun ei tarvitse käyttää mitään täydentäviä tuotteita estrogeenin pitoisuuksien hallintaan 500 mg: n viikoittaisen annoksen ottamisen yhteydessä. Silti oman turvallisuutesi vuoksi on parasta sisällyttää estrogeenin säätelytuotteita tähän annokseen.

 

3) 750 mg / viikko-annos

Tällä annostustasolla tulokset ovat huomattavasti näkyvämpiä. Parantuneiden tulosten myötä estrogeenin tuotanto lisääntyy. Siksi on tärkeää, että otat lisäosan estrogeenin tuotannon kontrolloimiseksi ja välttää gynekomastiaa ja vedenpidätyskykyä.

 

4) 1000mg / viikko annos

Tätä korkeampaa annostusta ei suositella alkeellisten kehonrakentajien kohdalla. Tällä annostuksella saat massaa ja voimistat paljon nopeammin. Sinulla on kuitenkin todennäköisempää myös steroidien haittavaikutuksia. Sinun pitäisi vain ottaa tämä suuri annos, jos olet ollut kehonrakennus jo jonkin aikaa ja kokea käyttämällä muita anabolisia steroideja. Tämän lisäksi sinun kannattaa harkita Sustanon-tablettien käyttämistä pinolla eikä omin päin.

 

Yksilöllisen kehonsietokyvyn tulisi ilmoittaa sinulle Sustanon-annoksesta. Sinun pitäisi aloittaa alhaalla 250mg viikossa ja työskennellä matkalla. Kun lisäät annostusta, kiinnitä huomiota kehosi oireisiin. Voit kokeilla erilaisia annosalueita, kunnes löydät parhaan määrän sinua.

 

Vaikka jotkut kehonrakentajat vievät yli 1000mg viikossa, todisteet osoittavat, että suuremman määrän ei johda enemmän hyötyjä. Lisäksi, mitä suurempi Sustanon-annos on, sitä todennäköisemmin sinulla on steroidien sivuvaikutuksia.

5. Varoitus r Raw Testosterone Sustanon 250 jauhetta


Sustanon 250 ei tuota mitään negatiivista haittavaikutusta, kun sitä käytetään terapeuttisissa tarkoituksissa, kuten TRT: ssä. Kuitenkin Sustanon-250: n käyttäminen steroidina tuo joitain negatiivisia sivuvaikutuksia estrogeenisiin ja androgeenisiin.

 

Yksi Sustanon 250: n estrogeenisista sivuvaikutuksista on gynecomastia. Gynecomastia on rintojen suureneminen johtuen estrogeenihormonin noususta. Tämän haittavaikutuksen välttämiseksi saatat haluta käyttää anti-estrogeenilisä- tai aromataasi-inhibiittoria, kuten Gynectrolia ja Arimidexia.

 

Androgeenisten haittavaikutusten vuoksi akne ja hiustenlähtö voivat esiintyä Sustanon-250: n käytössä. Se voi myös aiheuttaa virilisaatiota naisilla. Sitä ei kuitenkaan suositella käytettäväksi Sustanon 250: llä. Naisilla saattaa olla alhainen testosteroni, mutta sitä voidaan hoitaa muilla lisäravinteilla.
 

6. Mitkä ovat mahdolliset haittavaikutukset ? R Raw Testosterone Sustanon 250 jauhe ?


Potentiaaliset Sustanon-haittavaikutukset ovat kaikki sellaisia, jotka ovat tyypillisiä testosteronille, sillä Sustanon on suora testosteronituote.

 

Ensimmäinen huolenaihe on estrogeeniset haittavaikutukset johtuen siitä, että testosteroni on aromatisoitu anabolinen steroidi. Se ilmentää affiniteettia aromataasientsyymille, joka on vastuussa testosteronin aromatisoinnista (tai muuntamisesta) estrogeeniksi. Estrogeeniset haittavaikutukset ovat vedenpidätyskyky ja turvotus, verenpaineen kohoaminen (vedenpidätyskyvyn seurauksena), mahdollinen rasvan säilyttäminen / vahvistaminen ja gynecomastia. Nämä ovat kaikki riippuvaisia annoksesta ja herkkyydestä, ja tietysti Sustanonin suurempia annoksia lisäävät näiden Sustanon-sivuvaikutusten tiheyttä ja vakavuutta. Näiden Sustanon-haittavaikutusten lievittämiseksi tarvitaan aromataasi-inhibiittorin ja / tai estrogeeninsitojen käyttö, kuten SERM, kuten Nolvadex (Tamoxifen Citrate), käyttöä. Käyttäjän on tutkittava edelleen aromaasi-inhibiittorien (AI) ja SERM: iden (selektiivisten estrogeenireseptorimodulaattorien) välisiä eroja eroavuuksien ymmärtämiseksi.


Androgeeniset haittavaikutukset ovat myös huolta, koska testosteroni helposti vähentää dihydrotestosteronia (DHT) eri kudoksilla koko kehossa. Tämä luo yleisen lisäyksen androgeenisiin sivuvaikutuksiin, koska DHT on paljon vahvempi androgeeni kuin testosteroni itsessään. Vaikka testosteronilla itsessään on kohtalainen androgeeninen vahvuus, ongelmana on DHT, joka on paljon tehokkaampi androgeeni. Androgeeniset haittavaikutukset ovat: lisääntynyt sebumeritys (rasvainen iho), lisääntynyt aknenpoisto (sidoksissa lisääntyneeseen sebumeritykseen), ruumiin ja kasvojen hiusten kasvu sekä lisääntynyt riski laukaista miesten kalvon baldness (MPB) ihmisillä, joilla on geneettinen ominaisuus vaaditaan, että tila ilmenee. Näitä Sustanonin sivuvaikutuksia voidaan lieventää käyttämällä 5-alfa-reduktaasin estäjiä ja paikallisia DHT-antagonisteja, kuten Nizoralia.


Virilisaatio (maskulinisoiva) sivuvaikutukset ovat suuri ongelma, jossa on voimakkaita androgeeneja, kuten testosteronia [5], ja siksi sitä ei suositella käytettäväksi rentoina naaraille. Virilisaatio sisältää haittavaikutuksia, kuten ruumiin ja kasvojen hiusten kasvua, äänien syventämistä, klitorislähetystä ja kuukautisten epäsäännöllisyyttä.

 

Hepatotoksisuus ja maksasairaudet eivät ole huolta Sustanon 250: n tai minkä tahansa injektoitavan testosteronituotteen käytöstä [6].

 

Testosteroni on osoittanut negatiivisia vaikutuksia sydän- ja verisuonijärjestelmään, erityisesti kolesteroliprofiilien negatiivisessa muutoksessa. Testosteronin käyttö yksinään edistää HDL: n ("hyvää" kolesterolia) vähäisestä tai kohtalaiseen vähenemiseen [7], mutta tutkimukset ovat osoittaneet vielä huonommat muutokset, kun niitä yhdistetään aromataasi-inhibiittoreiden käyttöön, mikä lisää LDL: n ("huono kolesteroli" ) ja vielä suurempia HDL: n laskuja [8].

 

Koska anabolinen steroidi, testosteroni aloittaa endogeenisen testosteronituotannon häiriöitä, tukahduttamista ja pysäyttämistä, erityisesti kehonrakennuksen annostuksissa.
 

7. Osta testosteronia Sustanon 250 jauhe f rom SZOB


  Käy online-apteekissa ja täytä testosteronin Sustanon 250 -raaka-aineiden tilaus.

  Määritä toimituspaikka, tuotteen määrä ja maksutapa.

30 minuutin aikana saat vahvistuksen tilauksestasi.

  Se lähetetään 12 tunnin kuluessa.

 
Testosteroni Sustanon 250 jauhe video

Testosteroni Sustanon 250 jauhe Tekniset tiedot:Nimi Testosteroni Sustanon 250
ulkonäkö valkoinen jauhe
cas


Määritys ≥99%
Liukoisuus Liukenematon veteen tai alkoholiin, joka on liukoinen etikkahappoon, etyyliesteriin

Kuivaushäviö

≤0.5%

Hevimetalli

≤10ppm

annostus

35-140mg

Alkamisaika

20 minit

Arvosana

Farmaseuttinen luokka

Raaka testosteroni Sustanon 250 jauhe Kilpailukykyinen etu:


1 Laadukas kilpailukykyiseen hintaan:

1) Laatuvaatimus: USP 35


2) Puhtaus:> 99%


3) Olemme valmistaja ja voi tarjota korkealaatuisia tuotteita tehdas hinta.


2 Nopea ja turvallinen toimitus:

1) Paketti voidaan lähettää 24 tunnin kuluessa maksun suorittamisesta. Seurantanumero saatavilla


2) turvallinen ja huomaamaton lähetys. Valittavana on erilaisia kuljetusmenetelmiä.


3 Meillä on asiakkaita kaikkialla maailmassa:

1) Ammattimaisen palvelun ja runsaan kokemuksen ansiosta asiakkaat tuntevat olonsa hyvin, riittävät varastot ja nopeat toimitukset täyttävät heidän haluunsa.


2) Markkinapalaute ja tavarapalaute ovat arvokkaita, asiakkaiden vaatimusten täyttäminen on meidän vastuullamme.


3) Laadukas, kilpailukykyinen hinta, nopea toimitus, ensiluokkainen palvelu saada luottamusta ja kiitosta asiakkailta.


4 kolme periaatetta

1) Turvallinen toimitus: Kanavan monipuolistaminen, asiakkaiden yksityisyyden suojaaminen. Varmista vain uudelleenlähetys.

 

2) Älä koskaan muuta: Tuote pitää aina erittäin puhtaana, ei muutu, Korkealaatuinen on yrityksemme kulttuuri.

 

3) Hyvät palvelut: mahdollisimman nopeasti asiakkaiden ongelmien ratkaisemiseksi, jotta asiakkaat saavat tavarat turvallisesti.

Testosteroni Sustanon 250 raakajauhe HNMR | SZOB


Tutkimus