Testosteroni propionaatti powder(57-85-2)

Tuotetiedot

 

1. Mikä onTestosteroni propionaatti jauhe?


Mikä on testosteroni propionaatti jauhe? Testosteroni propionaatti jauhe on erityinen androgeeni vaikutus: se edistää kehitystä ja ulkoisten sukuelinten, eturauhanen, rakkularauhaset ja toissijaisten sukupuoliominaisuuksien miesten (ääni, hiukset). Se osallistuu kehon perustuslain ja seksuaalisen käyttäytymisen miehiä, stimuloi libido ja teho ja stimuloi spermatogeneesin. Se vähentää luteotrophic ja follikkelia stimuloivan hormonin tuotantoa.

 

Testosteroni on antagonisti naissukupuolihormoni andndash; estrogeenin, on antitumor vaikutus rintojen kasvaimia naisilla. Se on anabolinen vaikutus, jolloin stimuloi proteiinisynteesiä, vähentää rasvan kertymistä, pitää tarvittavat asiat synteesi proteiini, kalium, fosfori, rikki, parantaa tallenteen kalsiumin luut ja lisääntyvä lihasten massa. Riittävä ruokavalio stimuloi erytropoietiinin tuotanto.

 


 

2. Kuinka DoesTestosteroni propionaatti jauheToimii? 


Testosteroni propionaatti jauhe on lyhyt kesto. Tämä on nopein testosteroni esteri. Siksi injektionesteisiin tehdään yleensä päivässä tai joka päivä. Oikeastaan tämä on suurin haitta verrattuna muut pitkäikäisen esterit.

 

Testosteroni propionaatti jauhe paljastunut että tunnet olosi heti jälkeen punktio aalto voimaa, se liittyy kohonneeseen hormoni tekstiosassa. Eli kun huumeiden näkyy kehossa, se imeytyy nopeasti verenkiertoon, niin tuntui ensimmäisen pistoksen jälkeen. Tämä on ansioita ja minuses. Plus on heti pistoksen jälkeen tuntuu puhjeta energiaa, ja miinus on se, että huumeiden tyhjennetään nopeasti lyhyeksi ajaksi. Olet pistää usein (päivittäin tai joka toinen päivä).

 

Useimmille urheilijoille lääke ei säilytä vettä elimistöön (tai se on hyvin pieni), joten tätä lääkettä (propionaatti) ei aiheuta Nopea piikki kehon rasvattomaan massaan (esim 5-6 kg pari viikkoa) verrattuna muut esterit. Testosteroni propionaatti jauhe tulokset lihoa aikana propionaatti kuitenkin jalo-avu sen sijaan muille. On myös hyviä ja huonoja puolia.

 

Toinen haittavaikutuksia Testosteroni propionaatti powdercompared muut esterit on, että testosteroni propionaatti ostaa on paljon kalliimpaa. Ja koska huumeiden voidaan käyttää kuten rekrytointi sekä lihasmassan palaessa liikaa rasvaa, se ei ole järkevää soveltaa sitä paino (koska itandrsquo; s kalliita ja injektionesteisiin pitäisi tehdä lähes päivittäin, joten se ei ole kannattava meidän IKEA). Joten useimmat urheilijat mieluummin muiden lääkkeiden massa ja propionaatti liikaa rasvaa.

 


 

3. Kuinka käyttää raakaestosteronePropionate jauhe?


Testosteroni propionaatti jauhe on yksinkertaisesti Testosteroni propionaatti esteri on Kemiallinen rakenne. ”Propionaatti on propionihapon mutta kerran pakko testosteroni se tunnetaan esterisidos (tai ester yhteys). Propinoic happo on sidottu testosteroni rakenne 17-beta hydroksyyli-ryhmään. Esteröity anaboliset steroidit ovat enemmän rasvaa liukenee, ja vapauttaa hitaasti pistokohdasta. Tärkein syy half-life ja vapauttaa korotettua johtuu kun Testosteroni propionaatti siirtyy verenkiertoon, entsyymejä työ rikkoa joukkolainojen välillä esteri ja testosteronia, joka vie eri määrän aikaa - riippuen siitä mikä esteri käytetään. Lopulta entsyymien Poista esteri ja jäljelle jää puhdas testosteroni, joka on vapaa tekemään työtään kehossa. Testosteroni yksin ilman esteri kiinni se on noin 2-4 tunnin puoliintumisaika. Kun propionaatti esteri on liimata se, testosteroni half-life ulottuu noin 4 ja puoli päivää.

 

Testosteroni edistää typen kertyminen lihakseen - enemmän typpeä lihas omistaa enemmän proteiinia se voi tallentaa ja isompi saa. Testosteroni lisää kehon IGF-1 tasoja. IGF-1 tärkein tehtävä on koordinoida kasvua ja aineenvaihduntaa. IGF-I on erittäin riippuvainen kasvuhormoni täydentää kasvuun edistää toimintaa.

 

Käyttötarkoitus Testosteroni propionaatti jauhe

Testosteroni propionaatti jauhe on huomattavasti käytetään lääketieteelliseen hoitoon pian julkaisunsa 1930-luvulla. Muun muassa sitä käytetään hoitoon mies androgen puute andropause tai hypogonadismi, hoidon seksuaalinen toimintahäiriö ja hoito vaihdevuodet, hoitoa kroonisen huonosti kohtuverenvuoto (menorragia), hoito endometrioosi. Myöhemmin testosteroni käytettäisiin ainoastaan miespotilailla.

 
Käyttävätkö Testosteroni propionaatti jauhe

Testosteroni propionaatti jauhe on yksi suosituimmista anabolisten steroidien nykyäänkin - 80 vuotta keksintö. Sitä käytetään laajalti kehonrakentajat ja urheilijat varten fysiikka ja suorituskyvyn parantamiseksi. Testosteroni itse pidetään luonnollinen ja turvallisin anabolisten steroidien henkilö voi käyttää. Propionaatti esteri ehdotetaan ensimmäistä kertaa steroidien käyttäjä.

 


 

4. AnnostusofTestosteroni propionaatti jauhe


Yleisin Annostus Testosteroni propionaatti jauhe on:

50-100mg joka päivä

50-100mg joka 2 päivä

Joka 3 päivä olisi ehdoton minimi, koska se on lähellä rajaa propionaatti toiminnan aikaväli.

 

 


 

 

5. Varoitusof testosteroniPropionate jauhe


Eivät koske tätä lääkettä peniksen tai oman kivespussi. Vältä uimista kylvyn tai suihkun 2-5 tuntia jäljessä anoa Testosteroni propionaatti jauheena geeli. Seuraa mukana tietty merkki. Vältä voiteet, öljyt ja muut ihon tuotteet on alueella, jossa voit hakea ihon laastari. Laastari voi Tartu kunnolla ihoa. Jos lääkäri suosittelee ajankohtainen steroidi lääke kuten hydrokortisoni hoitoon ihon ärtymys yllään Testosteroni propionaatti ihon laastari, Vältä voiteen muodossa steroidi. Testosteroni propionaatti geeli voidaan helposti syttyvää. Vältä lähellä avotuli, ja älä tupakoi, kunnes geeli on täysin kuivunut iholle.

 

Varoitukset ovat yhdistelmä varotoimet. Aiheet ja vuorovaikutusta ja vakavat haitat lääke saanti. Diabeettinen tai korkeasta verenpaineesta potilaan on varoitettava muutaman lääkeaineyhteisvaikutuksia. Tunnettu yliherkkyys potilas tarvitsee varoa reaktioita tai anafylaktinen shokki. Tiettyjen lääkkeiden pitäisi varoittaa raskaana tai imetys nainen. Hepatiitti potilas tai sydänpotilaat tulisi välttää vähän lääkkeitä. Testosteroni propionaatti jauhe huumeiden varoitukset on lueteltu alla.

 

 


 

 

6. Mitkä ovat mahdolliset sivuvaikutukset Testosteroni propionaatti jauhe?

 

Estrogeenisiä side effects testosteroni:

Testosteroni propionaatti jauhe ensisijainen haittavaikutuksia ympäröivät sen kyky aromatize osaksi estrogeenia. Testosteroni itse on kohtalainen estrogeenisiä toimintaa - se pitää maltillista affiniteetti sitoa aromataasientsyymi (vastaavan entsyymin testosteronin muuntamalla estrogeeni). Siksi, että kohtalainen aromatization odotetaan alkaen testosteronin käyttö. Torjumaan tämän ongelman on olemassa kaksi ratkaisua:

 

Selektiivinen estrogeenireseptorin modulaattorit (SERM) kuten tamoksifeenin sitraatti (Nolvadex) tai Clomifene (tuotemerkit: Androxal, Clomid ja Omifin) funktio sidotaan estrogeenireseptoreihin - täyttöä ja estää todellinen estrogeenin sitova.

Aromataasinestäjillä (AIs) kuten Anastrotsoli (Arimidex) toimintaa estämällä aromataasin prosessi ja jopa alentaa elimistön estrogeenitaso. Aromatise estäjät ovat paljon tehokkaampia kuin SERM.

 


 

Vedenpidättäjinä:

Tämä haittavaikutus johtuu lisääntynyt estrogeenitaso ja torjutaan aromataasinestäjillä (esimerkiksi anastrotsoli - Arimidex).

 

Kohonnut verenpaine:

Tämä johtuu nesteen kertyminen. Se on estettävä aromataasinestäjillä.

 

Gynekomastia (alias Gyno / narttu tissit):

Gynekomastia on epänormaali kehittäminen rintarauhaskudokseen miehillä. Laajentuminen rintarauhaskudokseen liittyy lisääntynyt estrogeenin tasolla. Tämä on estettävä selektiivinen estrogeenireseptorin modulaattorit tai aromataasinestäjillä.

 

Androgeeni vaikutukset testosteroni:

Testosteroni androgeeni haittavaikutukset on enemmän siitä, että testosteronin muunnetaan vahvempi ja tehokkaampi androgeenisesti dihydrotestosteroni (DHT) 5-alfa reduktaasin (5AR)-entsyymi.

 

5-alfa-reduktaasin entsyymi esiintyy paljon tiettyjen kudosten, kuten ihon, päänahan ja eturauhasen. Testosteroni laskiessa näiden kudosten läpi suuren määrän vähentämistä sen voimakkaampi androgeeni metaboliitin DHT. Se on DHT, joka on vastuussa vakavammat androgeenisia sivuvaikutuksia.

 

Testosteroni propionaatti jauheHiustenlähtö

Tämä haittavaikutus on täysin riippuvainen yksilön geneettinen taipumus. Jos perheenjäsen ei ole kalju miehille, tämä ei ole kysymys sinulle. Jos Miehille hiustenlähdön teidän geenit menetät hiukset muutenkin, mutta testosteroni lisäravinteen voi nopeuttaa prosessia. Tämä voi torjua jossain määrin Finasteridi ja 2 % (ketokonatsoli) Nizoral shampoo.

 

Rasvainen iho:

Rasvainen iho tekee hiukset enemmän kiiltoa. Muut eläimet miehet enemmän kiiltävä Turkista ovat enemmän toivottavaa ja terveemmän näköinen.

 

Akne:

Rasvainen iho puolestaan lisää mahdollisuuksia huokosten tukkeutumisen ja muodostumista akne. Jossain määrin tämä voidaan torjua käyttämällä Nizoral 2 % shampoo, jossa vaikuttavana aineena Ketoconazole toimii ajankohtainen DHT blocker ihon ja päänahan tehokkaasti vähentää androgeenien käynnistää miehisenä piirteenä baldness sekä akne breakouts aiheuttama lisääntynyt rasvainen iho. Akne poistetaan yleensä steroidit lopettaminen ei kovin pitkä testosteroni kierto lopettamisen jälkeen.

 

Aggressio:

Tutkimukset ovat osoittaneet selvästi yhdistysten välillä testosteroni ja aggressio. Roid rage tyyppi impulssikontrollin - taipumus ylireagoida tapahtuma että tavallisesti ei laukaista.

 

Kivesten kutistumista:

Kun ulkoisia testosteroni täydentää luonnollista testosteronin tuotantoa lasketaan. Kivekset stop tuottaa testosteronia, koska siellä on runsaasti sen ulkoisen jahka hapate. Tämän seurauksena he väliaikaisesti pienentää. Aikana testosteroni kierto ei ole paljon voimme tehdä kivesten surkastumista. Kun käyttöön ulkoisten testosteronin tulee loppumaan luonnollinen testosteronin tuotanto palautuu vähitellen ja kivekset palaa täyteen mittaansa. Steroidien käyttäjät nopeuttaa paranemista ottaen Clomiphene citrate (tuotemerkit: Androxal, Clomid ja Omifin). HCG (ihmisen istukkagonadotropiinia) käytetään myös nopeasti palauttamaan luonnollista testosteronin tuotantoa.

 

Vähentynyt Libido:

Ja täydennämme testosteronin, miehillä on usein huomaa hightened libido (seksihalu). Samoin he huomaavat lasku libido aikana, kun testosteroni lisäravinteen on päättynyt ja ennen kuin luonnollinen testosteronin tuotanto käynnistetään uudelleen (Klomifeenisitraatti tai HCG).
 

7. Ostaa TestosteroniPropionateJauhe fROMSZOB

andrarr; Käy meidän online apteekki ja täytä järjestyksessä Testosteroni propionaatti raaka-aineita.

 

 

andrarr; Määrittää paikan toimitus, valmistetta ja maksamiseksi.

 

andrarr;30 minuutin ajan saat vahvistuksen tilauksen.

 

andrarr; Se lähetetään 12 tunnin kuluessa.

 


 

 

Testosteroni propionaatti jauheVideo

 

 


 

 

 

Testosteroni propionaatti jauhe tekniset tiedot:

 

 

NimiTestosteroni propionaatti
UlkonäköValkoinen jauhe
CAS

 57-85-2

Määritysandge;99.2%
LiukoisuusLiukene veteen tai alkoholia, liukenee etikkahappo, etyyli esteri

Kuivaushäviö

andle;0.5%

Heavy Metal

kahva; 10ppm

Annostus

25-50mg

Nukahtamista aika

20 minites

Luokan

Lääkelaatua

 


 

 

Testosteroni propionaattijauhe Kilpailuetua:

 

 

1 korkealaatuinen kilpailukykyiseen hintaan:

1) laatustandardin: USP 35

 

2) puhtaus: > 99 %

 

3) Olemme valmistaja ja tarjota korkealaatuisia tuotteita tehtaalla hinnasta.

 

2 Nopea ja turvallinen toimitus:

1) paketti voi lähettää 24 tunnin kuluessa maksun. Seuranta numero

 

2) turvallinen ja huomaamaton toimitus. Eri huomautuksissanne valintasi.

 

3 meillä on asiakkaita kaikkialla maailmassa:

1) ammattitaitoista palvelua ja rikas kokemus saada asiakkaat tuntemaan olonsa, riittävä kalusto ja nopea toimitus täyttää halustaan.

 

2) markkinoilta saatu palaute ja tavaroiden palautetta arvostetaan, asiakkaiden vaatimus on meidän vastuullamme.

 

3) korkea laatu, kilpailukykyinen hinta, Nopea toimitus, ensiluokkaista palvelua saada luottamus ja kiitosta asiakkailta.

 

4 kolme periaatetta

1) turvallinen toimitus: kanava monipuolistamista, asiakkaat yksityisyyden suojaamiseksi. Ja vain siinä tapauksessa, varmistaa uudelleen alusta.

 

2) koskaan muutos: tuote aina säilyttää puhtautensa, ei muutu, korkea laatu on yrityksemme kulttuuri.

 

3) hyviä palveluja: mahdollisimman nopeasti ratkaisemaan asiakkaiden ongelmia, jotta asiakkaat saavat tavarat turvallisesti.

 

 


 

 

Testosteroni propionaatti jauhe HNMR | SZOB

 

Testosterone propionate powder

 


 

Tutkimus