Testosteroni-fenyylipropionaatti (testosteroni PP) jauhe (1255-49-8)

Tuotetiedot


1. Mikä on raaka testosteroni-fenyylipropionaatti (testosteroni PP) jauhe ?


Testosteroni-fenyylipropionaatti (tuotenimi Testolent) tai testosteroni-fenpropionaatti, joka tunnetaan myös testosteronihydrokinnamaatina, on synteettinen anabolinen androgeeni steroidi (AAS) ja androgeeniesteri - spesifisesti testosteronin C17P-fenyylipropionaattiesteri - jota aiemmin markkinoitiin Romaniassa.


Se ilmoitettiin ensimmäisen kerran tieteellisessä kirjallisuudessa vuonna 1955 ja se oli ainesosa useista eristetyistä AAS-kaupallisista tuotteista, mutta sitä ei koskaan käytetty laajalti. Testosteroni-fenyylipropionaatti oli myös merkittävä osa Sustanonia ja Omnadrenia.


Testosteroni syntetisoitiin ensin eristämällä sonnien kiveksistä vuonna 1935. Sen jälkeen on luotu monia farmaseuttisia muotoja ja johdannaisia.


Testosteroni-fenyylipropionaattia valmistettiin alun perin Sicomed-lääketeollisuudessa nimellä "Testolent". Monien vuosien ajan testosteroni-fenyylipropionaattia oli vaikea saada, mutta se on äskettäin tullut saataville maanalaisissa laboratorioissa.
 

2. Kuinka testosteroni-fenyylipropionaatti (testosteroni PP) jauhe Wo rks?


Testosteroni on vastuussa terveydentilan ja hyvinvoinnin edistämisestä parantuneen libidon, energian, koskemattomuuden, rasvan vähenemisen, rasvan lihasmassan saavuttamisen ja ylläpidon, estämällä osteoporoosin (luun tiheyden menetys) ja mahdollisen suojan sydänsairauksia vastaan.


Testosteroni on myös vastuussa miesten sukupuolielinten normaalista kasvusta ja kehityksestä sekä toissijaisten sukupuoliominaisuuksien ylläpitämisestä. Toisen sukupuolen ominaispiirteet ovat erityispiirteitä, jotka erottavat nämä kaksi sukupuolta, mutta eivät ole suoraan osa lisääntymisjärjestelmää, esimerkiksi rinta- ja kasvohoito, erottuva leuka linja, leveät hartiat ja lisääntynyt lihasmassa.


Testosteroni sitoutuu androgeenireseptoreihin (AR), mikä aiheuttaa siten nopeutettua lihasten hyötyä, rasvan menetys ja lihasten korjaus ja kasvu. Näitä mekanismeja stimuloidaan aktivoimalla androgeenireseptorit (joko suoraan tai DHT: ksi).


Tämän aineen toinen valtava etu on se, että se ei aiheuta kipua pistoskohdassa kuten Test Prop. Palauttaminen urheilijoilta, jotka löysimme, suosivat monia ihmisiä Test Prop -laitteeseen, koska se toimii hyvin samanlaisena ilman injektiokohdan epämukavuutta.


Saatavuuden vuoksi Test Prop tuli erittäin suosittu käyttäjien keskuudessa ja Testosterone Phenyl Propionate ei ole kovin tunnettu. Mutta teoriassa ja käytännössä testosteronin fenyylipropionaatti on yhtä tehokas kuin testipropionaatti, jolla on suurempia etuja hallinnon vaikeuksissa.


Hormonina sillä voi olla vaikutusta lukuisiin kehon toimintoihin, ei ainoastaan hormonitoimintaa, vaan aineenvaihduntaa. Se vaikuttaa myös kolesterolipitoisuuksiin, joita kaikki anaboliset steroidit voivat. Näin se voi häiritä kehon kykyä säätää hyviä (HDL - suuritiheyksisiä lipoproteiineja) ja huonoja (LDL - matala tiheä lipoproteiineja) kolesterolia.

 

 

3. Kuinka käyttää testosteroni-fenyylipropionaattia (testosteroni PP) jauhetta?


Testosteroni, joka kerran kehossa, voidaan muuntaa sekä estrogeeniksi (prosessilla, jota kutsutaan aromatisaatioksi) että dihydrotestosteroniin (prosessilla, joka tunnetaan nimellä 5alfa-pelkistys). Estrogeeni on tyypillisesti katalysaattori monille sivuvaikutuksille, kuten gynokomastialle, veden retentioon jne. ... kun taas DHT on usein hiustenlähtö ja eturauhasen laajentuminen.


Testifenyylipropionaatti on erinomainen keino saavuttaa edistyksellinen anabolismia nostamalla ominaista "urospuolista" hormonia - aloitteleville käyttäjille, se tuottaa valtavasti havaittavia etuja, ja kehittyneelle käyttäjälle se osoittautuu pitkäaikaiseksi liittolaiseksi, välttämätön osana mitä tahansa sykliä mihin tahansa tavoitteeseen.


Ne, joilla on vähäinen kokemus, nukkuvat "mieshormonilla" erinomaisena vaihtoehtona joillekin ensimmäisistä anabolisten esineidensa kokemuksista. se on melkein "täydellinen" siinä, että se tarjoaa erittäin vähän haitallisia tekijöitä, mutta onnistuu tekemään riittävän suuria eroja, että aloittelijoille saadaan lähes kaikki, mitä he tarvitsevat.


Testosteroni-fenyylipropionaatti edustaa lyhytvaikutteista esteriä, jolle on tunnusomaista sekä anaboliset että androgeeniset ominaisuudet. Aktiivinen elämä on 4-5 päivää, vaikka havaitsemisaika on noin 3 kuukautta.


Testosteroni-fenyylipropionaatti ei ole niin suosittu kehonrakentajien / urheilijoiden kuin muiden testosteroniesterin, koska monet ajattelevat, että se ei ole niin tehokasta. Useimmat urheilijat haluavat nopeita tuloksia, mutta tämä lääke tarvitsee kärsivällisyyttä. Käyttämällä testosteroni-fenyylipropionaattia oikein tulokset ovat erinomaisia. Positiivinen ominaisuus, että kehonrakentajat pitäisi tietää tästä tavaraa, on se, että sivuvaikutukset, kuten vedenpidätys, näyttävät hyvin harvoilta.


Myös testosteroni-fenyylipropionaatti urheilijoiden raportoi ruokahalun, aggressiivisuuden ja voimakkuuden lisääntymisestä. Yleensä käyttämällä tällaista testosteronia oikealla tavalla vaikutukset ovat samanlaisia kuin muut testosteroniesteri, mutta se ei vaadi hyvin usein injektioita eikä aiheuta vedenpidätyskykyä.


Testosteroni-fenyylipropionaatti pinoaa hyvin muiden yhdisteiden kanssa. Lihaksen tiheyden ja massan lisäämiseksi on suositeltavaa yhdistää ruokavalioon ja liikuntaan. Hyvä lääke, joka yhdistetään erityisesti leikkausjaksojen aikana, on nandroloni-fenyylipropionaatti.


Yhdistä aina tämä steroidi ruokavalioon ja liikuntaa lisäämällä tiheyttä ja lihaksia. Niille naisille, jotka ovat tietoisia virilisaatiosta ja muista sivuvaikutuksista, jotka tulevat testosteroni-fenyylipropionaatilla, kuten kaikkien testosteronien yhdisteiden kohdalla, huolenaihe on kannattava. Testosteronilla on äärimmäisen korkea virilisaatioluokitus, virilisaatio, joka viittaa miesten ominaisuuksien edistämiseen, ja tämä tapahtuu kaikkien testosteroniyhdisteiden kanssa, ellei niitä käytetä terapeuttisiin tarkoituksiin erittäin pieninä annoksina.

4. Annos raakasta testosteroni-fenyylipropionaattia (testosteroni PP) -jauhetta


Verrattuna muihin testosteroni-pohjaisiin steroideihin, testosteroni-fenyylipropionaatilla ei ole paljon suosiota urheilijoiden keskuudessa. Syystä tai toisesta testosteroni-fenyylipropionaattia ei käytetä yhtä paljon painonnostossa ja kehonrakennuksessa.


Urheilijat haluavat nopeita tuloksia, ja testosteroni-fenyylipropionaatti voi tarjota niitä, mutta se ei ole yleisesti saatavana alhaisen kysynnän vuoksi, ellei se ole osa testosteroniseosta, kuten Omnadren tai Sustanon-250.


Kuitenkin, kuten tämä artikkeli selvittää edelleen, testosteroni-fenyylipropionaatti ei ole "tehoton steroidi", jota sanotaan olevan. Juuri niin monet ihmiset eivät tiedä, miten sitä käytetään mahdollisimman pienin tuloksiin, mutta he ovat liian innokkaita näkemään tuloksia. Jos sitä käytetään hyvin, testosteroni-fenyylipropionaatti on yksi parhaimmista.


Useimmat kehonrakentajat / urheilijat antoivat testosteroni-fenyylipropionaattia kahdesti viikossa tai joka toinen toinen päivä. Suositeltava annos miehille on 300 mg / viikko. Naispuolisille urheilijoille ei suositella tämän lääkkeen käyttöä, koska haittavaikutukset voivat ilmetä.


Jos Test Prop on otettava joka toinen päivä ja venytys joka kolmas päivä, jotta veren seerumin tasot pysyvät muuttumattomina, voidaan testosteronifenyylipropionaattia ottaa kahdesti viikossa tai joka neljäs päivä. TPP on hieman pidempi toiminnoissa kuin Test Propionaatti.


Löysimme myös Deca 100mg (Nandrolone Phenylpropionate) olevan yksi parhaista hyvin pyöristetyt anabolics. Se auttaa nivelten ja nivelsiteiden vahvistamisessa, samalla kun se antaa kiinteän lihaksen ja koon. Sisällyttämällä se pinoamisjärjestelmään yleistä hyvää hyötyä ja yhteinen hyvinvointi on onnistunut yhdistelmä.


Yhdistämällä testosteroni propionaatti (myös lyhyt ester) se on lähellä Deca100: ta vapautumisaikaan, mutta ei optimaalinen, koska se vapauttaa päivän tai kaksi nopeammin kuin testosteroni-fenyylipropionaatti.


Kun yhdistät testosteroni-fenyylipropionaatin testosteroni-Cypionate-valmisteen kanssa, se ei myöskään ole optimaalinen, koska Cypionate on pidempi kuin testosteronin fenyylipropionaattiesteri ja Cypionate nostaa veren seerumitasoja NPP: n jälkeen.


Testosteronin fenyylipropionaatin kanssa käytettävän täydellisen testosteronin saatavuus oli aina ongelma. Tarvittiin testosteronia, jota voit vetää samaan ruiskuun kuin ydinvoimala, joka vapauttaa minuutit minuutilta ja päivältä samana kuin ydinvoimala.


Tämä on yksi suurimmista syistä, mistä olemme kehittäneet testosteroni-fenyylipropionaatin (TPP). TPP on hiukan pidempi kuin Test Propionate, mutta lyhyempi kuin Testosterone Cypionate. TPP: llä on sama esteri kuin ydinvoimala ja nostaa veren seerumitasoja täsmälleen samaan aikaan.

5. Varoitus raakasta testosteroni-fenyylipropionaattia (testosteroni PP) -jauhetta


Testaa fenyylipropionaatin sivuvaikutuksia pidetään suurimmaksi osaksi useimmille käyttäjille miedoksi - siksi se on saavuttanut tällaisen ilmiömäisen maineen, koska se on korvaamaton lisäkierto mihin tahansa sykliin.


Jotkut mahdollisista testosteronin haittavaikutuksista ovat kuitenkin, mutta eivät rajoitu niihin:

Edema (ihonalaisen nesteen säilyttäminen)

Mahdolliset kivut päässä ja yleinen pahoinvointi

Mahdollisesti dynaamisia mielialoja


Mahdolliset haittavaikutukset ihon pinnalla

Kolesterolin pitoisuus kasvaa

Orgaanisen hormonaalisen synteesin alistaminen, kun sitä käytetään suuremmissa annoksissa

Edellyttäen, että saat ennalta, intra- ja post-syklin tarkastukset ja kaikki tulee ulos "selkeiksi", on epätodennäköistä, että kohtaat ongelmat.


Sinun on myös pidettävä mielessä, kun käytät tätä kohtaa korkeammilla tasoilla, että tehokas jälkikäsittelykäsittely on elintärkeää suojaamaan vähentyneeltä hormonaalituotokselta pitkällä aikavälillä.


Testosteronin sivuvaikutukset ovat yleensä annoksesta riippuvaisia ja ajanjakso, jona pysyt. Sivuvaikutukset ovat hyvin tiedossa ja dokumentoituja, ja voimme keskustella tästä pitkälle. Testosteroni Phenylpropionate on yksi alle luokitelluista testosteroniestereistä ja vain siksi, että sen saatavuus on rajallinen. Tämän yhdisteen ominaisuudet ovat vain järkeviä, ja urheilijoilta saatu palaute vahvistaa tämän.

6. Mitkä ovat mahdolliset haittavaikutukset f raakasta testosteroni-fenyylipropionaattia (testosteroni PP) jauhetta?


Testosteroni-fenyylipropionaatin sivuvaikutukset ovat pienempiä kuin monet testosteroniyhdisteet, koska yksi voi säätää steroidin hallintaa hänen järjestelmäänsä.


Tämä johtuu steroidien antamisen tiheydestä ja siitä, että testosteroni-fenyylipropionaatti on lievä aine. Varmista, että sinulla on suurin mahdollinen hyöty testosteroni-fenyylipropionaatin käytöstä, pistää pieni määrä tätä steroidia järjestelmäänsi kerrallaan.


Jos liian suuri määrä testosteroni-fenyylipropionaattia järjestelmässä johtaa suurempaan aromatisaatioon. Nopeasti vaikuttavana steroidina se poistaa kehon nopeasti, ja tämä voi auttaa estrogeenisten suhteiden kanssa.


Testosteroni-fenyylipropionaatin käyttöön liittyy monia mahdollisia sivuvaikutuksia. Tämä tuote on myös korkea aromatisaatio estrogeenille ja coverts DHT (dihydrotestosterone) samoin.


Muuntaminen estrogeeniksi, naispuolinen sukupuolihormoni, aiheuttaa suuren riskin gynekomastiaan (rintakudoksen muodostuminen miehillä) ja vedenpidätyskyvyn. Testosteronin lisääminen elimistöön johtaa hormonin luonnollisen tuotannon lopettamiseen.


Haittavaikutusten vakavuus riippuu pääasiassa kiertävän vapaan testosteronin annoksesta ja kestosta sekä sen muuttamisesta alustoille. Testosteronin anaboliset / androgeeniset vaikutukset riippuvat annostuksesta, joten sitä suurempi annos on sitä suurempi lihasrakennuksen vaikutus.


Testosteroni edistää myös aggressiivista ja hallitsevaa käyttäytymistä. Testosteroni-propaanipitoisuus on nopea vapautuminen testosteronista, aiheuttaa suuria vaihteluita hormonipitoisuuksissa, joita kehonrakentajat arvostavat lihasten koon ja voimakkuuden kasvattamiseksi, mutta haittapuolena on, että nopea lihasten nousu katoaa muutamassa viikkoa lääkkeen lopettamisen jälkeen.


Miehet, jotka käyttävät suuria annoksia testosteroni-fenyylipropionaattia (tai vaihtoehtoisia testosteroni-isokapparaatti, testosteroniasetaatti, testosteroni dekanoaatti tai testosteroni-undekanoaatti), kuten 400 mg viikossa tai enemmän, voivat vakavasti häiritä kehon kykyä hoitaa tiettyjä toimintoja, mukaan lukien edellä mainitut kolesterolitasot.


Tämä voi johtaa lisääntyneeseen riskiin ateroskleroosin tai valtimon plakkien, jotka estävät verisuonia ja estävät veren virtausta elintärkeisiin elimiin, kuten aivoihin ja sydämeen.

7. Osta testosteroni-fenyylipropionaatti (testosteroni PP) jauhe f rom SZOB


→ Käy online-apteekissa ja täytä testosteroni-fenyylipropionaattisten raaka-aineiden tilaus.

→ Määritä toimituspaikka, tuotteen määrä ja maksutapa.

→ 30 minuutin aikana saat vahvistuksen tilauksestasi.

→ Se lähetetään 12 tunnin sisällä.

Raaka testosteroni-fenyylipropionaatti (testosteroni PP) jauhe   video-

Raaka testosteroni-fenyylipropionaatti (testosteroni PP) jauhe Tekniset tiedot:Nimi Testosteroni-fenyylipropionaatti
ulkonäkö Valkoinen kiteinen jauhe
cas

  1255-49-8

Määritys ≥99.2%
Liukoisuus   Liukenematon veteen tai alkoholiin, joka on liukoinen etikkahappoon, etyyliesteriin

Kuivaushäviö ≤0.5%

Kuivaushäviö

≤0.5%

Hevimetalli

≤10ppm

annostus

300mg

Alkamisaika

20 minuuttia

Arvosana

Farmaseuttinen luokka

Raaka testosteroni-fenyylipropionaatti (testosteroni PP) jauhe Kilpailukykyinen etu:


1 Laadukas kilpailukykyiseen hintaan:

1) Laatuvaatimus: USP 35


2) Puhtaus:> 99%


3) Olemme valmistaja ja voi tarjota korkealaatuisia tuotteita tehdas hinta.


2 Nopea ja turvallinen toimitus:

1) Paketti voidaan lähettää 24 tunnin kuluessa maksun suorittamisesta. Seurantanumero saatavilla


2) turvallinen ja huomaamaton lähetys. Valittavana on erilaisia kuljetusmenetelmiä.


3 Meillä on asiakkaita kaikkialla maailmassa:

1) Ammattimaisen palvelun ja runsaan kokemuksen ansiosta asiakkaat tuntevat olonsa hyvin, riittävät varastot ja nopeat toimitukset täyttävät heidän haluunsa.


2) Markkinapalaute ja tavarapalaute ovat arvokkaita, asiakkaiden vaatimusten täyttäminen on meidän vastuullamme.


3) Laadukas, kilpailukykyinen hinta, nopea toimitus, ensiluokkainen palvelu saada luottamusta ja kiitosta asiakkailta.


4 kolme periaatetta

1) Turvallinen toimitus: Kanavan monipuolistaminen, asiakkaiden yksityisyyden suojaaminen. Varmista vain uudelleenlähetys.

 

2) Älä koskaan muuta: Tuote pitää aina erittäin puhtaana, ei muutu, Korkealaatuinen on yrityksemme kulttuuri.

 

3) Hyvät palvelut: mahdollisimman nopeasti asiakkaiden ongelmien ratkaisemiseksi, jotta asiakkaat saavat tavarat turvallisesti.

Testosteroni Fenylpropionate raakajauhe HNMR | SZOB


1255-49-8 Testosterone Phenylpropionate HNMR.jpg
Tutkimus