Testosteronin enantaattijauhe (315-37-7)

Tuotetiedot


1. Mikä on raaka testosteroni-enanthate jauhe ?


Testosterone enanthate otettiin ensimmäisen kerran käyttöön vuonna 1952. Myydään tuotenimellä Delatestryl joukossa, Testosterone enanthate markkinoidaan ensisijaisesti tuotenimellä Delatestryl. Se on tai on myyty useiden muiden tuotenimiä mukaan lukien Andro LA, Andropository, Depandro , Durathate, Everone, Testrin, Testostroval ja Testro LA. Testosteroni Enanthate on androgeeni ja anabolinen steroidi. Se on synteettinen androgeeniesteri, joka toimii testosteronin aihiolääkkeinä, ja sitä pidetään siten testosteronin luonnollisena ja bioidentical muodossa.


Yhdessä testosteronin cypionate, testosteroni propionaatti ja testosteroni undekanoaatti, testosteroni enanthate on yksi laajimmin käytetty testosteroni estereitä. Testosteroni enanthate on aihiolääke testosteronin ja on androgeeni ja anaboliset androgeeni steroidi (AAS). Toisin sanoen se on androgeenireseptorin (AR) agonisti.


Testosteronin enanthaaattia käytetään androgeenikorvaushoidossa. Se on testosteronin laajin käytetty muoto androgeenikorvaushoidossa. Testosteroniemanaatti on saatavana Yhdysvalloissa ja muualla muualla maailmassa. Testosteroni Enanthate on yksi kaikkien aikojen vanhimmista ja ehkä yleisimmin käytetyistä anabolisista steroideista. Testosteroni Enanthate on testosteronihormonin hitaasti vaikuttava vapautusmuoto ja se olisi ensimmäinen suuri / pitkä testosteronijärjestelmä, jota käytetään.


Synteettinen testosteroni itse kehitettiin 1930-luvulla. Ensimmäisten valmistettujen testosteronien erissä ei olisi esteriä kiinnitetty (testosteroni-suspensio) ja tarpeeton sanoa, että se olisi nopea ja vaatii hyvin usein injektioita. Vuonna 1937 ensimmäinen esterisekoitettu testosteroni osui markkinoille Scheringin ja uuden testosteronipropionaatti-tuotteen ansiosta.


Tämä mahdollistaisi testosteronihormonin paremman hallinnan säätämällä sen vapautumista. Kuitenkin 1950-luvun alussa suuremman Enanthate-esteri liitettiin hormoniin, mikä hidasti hormonin aktiivisuutta vieläkin enemmän. Testosteroni Enanthate olisi hallitseva testosteronin muoto lääketieteen alalla ja testosteroni Cypionate liittyisi muutama vuosi myöhemmin. Ero Testosterone Enanthate ja Testosteroni Cypionate on suurelta osin epäedullinen.
 

2. Kuinka Raw Testosteroni Enanthate jauhe ?


Testosteroni luokitellaan androgeenisiksi steroidihormoneiksi, jotka erittyvät pääasiassa kiveksissä miehillä ja vähäisessä määrin naisilla munasarjojen kautta. Testosteronia pidetään miesten määrittelevänä sukupuolihormonina, ja se on vastuussa lisääntymiskudoksen kehittymisestä (kivekset ja eturauhanen) sekä sukupuolikohtaiset ominaisuudet, kuten kehon hiukset, luumassa ja lihasten kehittyminen. Testosteronin riittävän tason tiedetään estävän osteoporoosin, optimoivan kognitiivisen toiminnan ja lisäämään mielialaa.


Testosteroni Enanthate on yksi suuri esteriperustainen testosteroniyhdiste. Tämä on puhdas synteettinen testosteronihormoni, jolla on karboksyylihappoesteri, joka on kiinnittynyt enanthaaniin (enanthoiinihappo). Esteri itsessään on kiinnittynyt hormoniin 17-beeta-hydroksyyliryhmässä. Liittämällä enanthate esteri, tämä mahdollistaa hormonien aktiivisen keston ja vapautumisen kokonaismäärän.


Kun injektoidaan, testosteroni ei tule toimimaan, kunnes esteri alkaa irrottaa hormonista. Koko irtoaminen ei tapahdu kaikki kerralla, mutta mahdollistaa aktiivisen hormonin hidas ja tasaisen vapautumisen kehoon. Kun injektoidaan, testosteronista tulee terävä piikki ensimmäisten 24-48 tunnin kuluessa injektion jälkeen.


Tästä lähtien hormoni erotuu jatkuvasti ja irtoaa kehon läpi. Määräaikaansa testosteroni Enanthaten puoliintumisaika on noin 8 päivää, mikä mahdollistaa jopa yhtä pistosta kahden viikon välein terapeuttisessa ympäristössä. Kuitenkin joka 7. - 10. päivässä on paljon tehokkaampaa vakauden ylläpitämisessä.


Toiminnalliselta pohjalta testosteroni Enanthate on täydellinen korjaus alhaisen testosteronin hoitoon. Jos sinulla on alhainen testosteroni, tämä tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että kehosi ei enää tuotta riittävästi tätä primaarista androgeenia itsessään. Koska testosteroni Enanthate on yksinkertaisesti, että testosteroni, se korjaa alhaisen tason kunnossa. Miljoonat miljoonilla miehet maailmassa kärsivät jonkin verran alhaisen androgeenin puutteesta.


Pelkästään USA: ssa on arvioitu, että yli 20 miljoonaa miestä kärsii androgeenipuutoksesta. Naiset voivat myös kärsiä alhaisesta testosteronista ja testosteroni Enanthate voi hoitaa sitä. Useimmat naiset kuitenkin paremmin palvelevat vaihtoehtoisia testosteronihoidon muotoja, kuten geelejä, jotka sisältävät testosteronin ja progesteronin seosta tai pieniä testosteronin implanttipellettejä kuten Testopel.


Suorituskyvyn parantavaa urheilijaa varten testosteroni Enanthate hyödyttää heitä samalla tavalla kuin pienellä testosteronipotilailla. He löytävät fyysisen, henkisen ja seksuaalisen hyvinvoinninsa huomattavasti parantuneelta. Kuitenkin tämän yksilön hän tulee ottamaan testosteronitasojaan paljon pitemmälle kuin perustasolla.


Hän vie tasojaan korkeammalle kuin mitä luonnollisesti voisi tuottaa. Tämän seurauksena testosteronista on viisi tärkeää piirrettä, jotka parantavat huomattavasti ja ovat välttämättömiä suorituskyvyn parannusten onnistumiselle. Menemme siihen, miten hormoni voi olla hyötyä näistä piirteistä useimmissa sykleissä, mutta meidän on aluksi tehtävä, jolla nämä piirteet ovat tärkeitä.

3. Kuinka käyttää Raw Testosterone Enanthate -jauhetta?


Testosteronin Enanthate Injection, USP tarjoaa testosteroni-enanthataa, USP, primäärisen endogeenisen androgeenin testosteronin johdannainen lihakseen annettavaksi. Aktiivisessa muodossaan androgeeneilla on 17-beeta-hydroksiryhmä. 17-beeta-hydroksiryhmän esteröinti lisää testosteronin vaikutuksen kestoa; hydrolyysi testosteronin vapautumiseksi tapahtuu in vivo.


Testosteronin enanthaaatin eliminaation puoliintumisaika on 4,5 päivää ja keskimääräinen viipymäaika on 8,5 päivää, kun sitä käytetään depot-intramuskulaarisena injektiona. Se vaatii usein annosta noin kerran viikossa ja testosteronipitoisuuksien suuret vaihtelut johtavat siihen, on kohonnut ja suprafysiologinen.
 

4. Annostus r Raw Testosterone Enanthate jauhetta


Testosteroni on tärkein mieshormoni. Se tukee normaalia miehen kehitystä, kuten lihasten kasvua, kasvojen hiuksia ja syvää ääntä. Sitä käytetään miehillä hoidettaessa alhaisia testosteronipitoisuuksia.

Testosteroni Enanthate on yleisimmin määrätty testosteronivariantti lääketieteessä koko maailmassa. Se on myös yksi suosituimmista pitkävaikutteisista testosteronin muodoista, joita urheilijat ja kehonrakentajat käyttävät, jakavat saman määrän käyttöä ja suosiota lähes samanlaisella testosteroni-Cypionate-variantilla.


Testosteroni missä tahansa muodossaan toimii ehdottoman välttämättömänä anabolisena steroidina, jota on käytettävä kirjaimellisesti jokaisessa syklissä ilman poikkeuksia tähän sääntöön. Erityisesti testosteroni Enanthatea käytetään erittäin yleisesti anabolisten steroidien ensimmäisenä anodisten steroidien maailmassa anabolisten steroidien maailmaan.


Tämä johtuu sen pitkävaikutteisesta luonteesta, jolla on pidempi puoliintumisaika, mikä antaa paljon helpompaa aloittelijoille, jotka eivät ehkä nauti ajatusta usein annetuista injektioista, koska testosteroni Enanthate vaatii vain kaksi annosta joka viikko, joka on sijoitettu tasaisesti erilleen toisistaan, jotta varmistetaan vakaa verenpainetaso.


Koska jokainen ensimmäinen ensimmäisen ajastimen alkukehän pitäisi olla vain testosteroni, testosteroni Enanthate on yleisesti testosteronivaihtoehto valinnan ensimmäisille sykleille. Testosteroni itsessään riippumatta esteristä on erittäin monipuolinen ja joustava anabolinen steroidi sen mukaan, miten sitä voidaan käyttää. Testosteronin Enanthate-annoksilla on suuri joustavuusikkuna, riippuen käyttäjän tavoitteista, syklin tyypistä ja muista eri tekijöistä.


Lääketieteellinen testosteroni-enanthata-annos Lääketieteellisellä alalla testosteroni-enanthata käytetään ensisijaisesti androgeenin puutteen hoitoon aikuisilla miehillä (hypogonadismi tai andropause). Testosteronin Enanthate-annokset sellaiselle tilalle, joka määräytyy reseptiä koskevien ohjeiden mukaan, on 50 - 400 mg annosta 2-4 viikon välein.

 

Alkeistason, keskitason ja pitkälle kehitetyt testosteronin enanthata-annokset Fysikaalisen ja suorituskyvyn parantavan vaikutuksen aikaansaamiseksi testosteroni Enanthate -annokset annetaan tavallisesti viikoittain vähintään (toisin kuin 2-4 viikon välein, kuten reseptiä koskevat ohjeet).


Testosteronin Enanthate-annoksia tulisi kuitenkin antaa kaksi kertaa viikossa, ja kukin annos levisi tasaisesti (esimerkiksi maanantaina ja torstaina). Näin varmistetaan, että testosteronin stabiilimmat optimaaliset huippupitoisuudet plasmassa saavutetaan, koska yksittäiset viikoittaiset injektiot tuottavat usein luontaisia huippuja ja laaksoja veriplasman tasoihin, mikä usein johtaa voimakkaampiin sivuvaikutuksiin heikentyneiden potentiaalisten hyötyjen välillä.


Aloittelija Testosteroni Enanthate-annokset ovat 300 - 500 mg viikossa, erityisesti ensimmäiselle anaboliselle steroidikurssille. Jopa alarajan alaraja, 300mg, tuo dramaattisia parannuksia kehon ja lujuuden edellyttäen, että aloittelijan ravitsemus ja koulutus ovat oikein säädettyjä ja tiukkoja.


Väliaikaiset testosteroni Enanthata-annokset päätyvät yleensä 500 - 700 mg: n viikoittain ilman, että vaatimuksia yli 500 mg suurimman osan ajasta tulisi päästä suurimman osan ajasta. Jotkut välituottajat ovat olleet tietoisia hiukan korkeammista, mutta tämä ei pitäisi yleensä olla tarpeen, jos yksilön ravitsemus- ja koulutuskomponentit ovat asianmukaisesti jäsenneltyjä.


Kehittyneet testosteronin Enanthate-annokset eivät tavallisesti nouse keskimääriä suuremmiksi, mutta voidaan nähdä jopa 700-1000mg viikossa tai enemmän. On kuitenkin erittäin tärkeää muistaa avaintekijä, että korkeammat annokset ja liian suuret annokset eivät ole minkäänlaisen kehittyneen anabolisen steroidikäyttäjän määritelmä. Muista, että lisääntynyt testosteroni-enanthata-annos korreloi aina aromatisaation lisääntymisen ja sivuvaikutusten vakavuuden kasvaessa.
 

5. Varoitus r Raw Testosterone Enanthate jauhe


Testosteronin Enanthate-käyttö naispuolisten anabolisten steroidien käyttäjien välillä on hyvin harvinaista, kun otetaan huomioon sen voimakas androgeeninen luokitus verrattuna muihin anabolisiin steroideihin, jotka voivat olla heikompi tässä suhteessa. Testosteroni Enanthatea käytetään lääketieteellisesti naisten rintasyöpäpotilaiden hoidossa ja myös naisen ja miesten transsukupuolen muuntamisen hoitoon.


Se ei ole suositeltavaa naisille suorituskyvyn ja fysikaalisen tehon parantamiseksi johtuen voimakkaasta taipumuksesta virilisaation vaikutusten ilmenemiselle, joka voi olla erittäin nopea ilmentää voimakkaiden androgeenien kuten testosteronin, trenbolonin jne. Käytön aikana.


Kirjallisuus viittaa siihen, että testosteronin enanttaatin likimääräinen eliminaation puoliintumisaika lihaksensisäisesti annettuna on 4 päivää. Näiden tietojen perusteella voimme arvioida, että henkilöllä on keskimäärin 22 päivää (3,14 viikkoa), jotta testosteronin enanthata voidaan purkaa systeemisestä verenkierrosta. Vaikka testosteronin enanthate pysyy henkilön järjestelmässä pitempään kuin propionaattiesterit, se eliminoituu lähes kaksinkertaisesti nopeammin kuin cypionate formaatit.
 

6. Mitkä ovat mahdolliset haittavaikutukset ? R Raw Testosterone Enanthate jauhe


Miehelle, joka kärsii alhaisesta testosteronista, on olemassa lukuisia oireita, joita voi esiintyä. Tämä tila voi vaikuttaa kielteisesti fyysiseen, henkiseen ja seksuaaliseen hyvinvointiin useilla tavoilla. Oireet eivät itse ole hengenvaarallisia; se on kuitenkin epäterveellinen kunto, erittäin hermostunut ja voi olla avoin oviaukko monille paljon vakavampiin olosuhteisiin. Alhaisen testosteronin oireet ovat:

 

Libido-häviö (voi viitata osittaiseen tai kokonaistulokseen)

Erektiohäiriö (kyvyttömyys ylläpitää tai saada ja pystyttää)

Lihasmassan menettäminen (ruokavaliosta ja liikunnasta huolimatta)

Voimakkuus (ruokavaliosta ja liikunnasta huolimatta)

Lisääntynyt kehon rasva (ruokavaliosta ja liikunnasta huolimatta)

Mielellisen selkeyden menettäminen

Vähentynyt kyky keskittyä

uneliaisuus

Unettomuus

ärtyvyys

Vähentynyt energia

Masennus

Heikentynyt immuunijärjestelmä


Jos kärsit alhaisesta testosteronista, testosteronin Enanthate-vaikutukset tarkoittavat yksinkertaisesti, että sinulla ei ole enää alhaista testosteronia. Ehtoon liittyvät oireet häviävät ja jokainen niistä elämäsi alueista paranee. Jos kärsit alhaisesta testosteronista, sinun on myös tiedettävä, että ainoa asia, joka täysin korjaa ehto, on suora testosteronihoito hormonien kuten testosteroni Enanthate.


Testosteronin Enanthate-valmisteen mahdollisia sivuvaikutuksia on mahdollista, mutta löydämme ne, jotka on erittäin helppo välttää terveille aikuisille miehille. Kun viitataan terveen aikuisen urospuolelle, emme sulje pois kysymystä alhaisesta testosteronista. Alhaisen tason potilaalle haittavaikutusten todennäköisyys on erittäin pieni.


Tällöin yksittäinen henkilö korvaa vain puuttuvansa eikä mitään muuta. Suorituskyvyn urheilijalle testosteronijohdannaisten sivuvaikutukset ovat todennäköisempää, mutta niiden tulisi silti olla hyvin hallittavissa. Useimmat miehet voivat sietää korkeita testosteronipitoisuuksia hyvin.


Kuitenkin, kuten monissa asioissa elämässä, yksilöllinen vastaus ja herkkyyskysymykset ovat tärkeä osa. Tämä ei ole ainutlaatuinen Testosterone Enanthate -tuotteelle, mutta se on totta kaikille, mitä laitamme kehollemme. Jotta voimme ymmärtää testosteroni Enanthaten mahdolliset haittavaikutukset, olemme rikkoneet ne erillisiin luokkiinsa sekä kaikki tarvittavat tiedot.

7. Osta Testosteroni Enanthate Powder f rom SZOB


→ Käy online-apteekissa ja täytä testosteronin Enanthate-raaka-aineiden tilaus.

→ Määritä toimituspaikka, tuotteen määrä ja maksutapa.

→ 30 minuutin aikana saat vahvistuksen tilauksestasi.

→ Se lähetetään 12 tunnin sisällä.

 Testosteroni Enanthate jauhe   video-

Raaka testosteroni Enanthate jauhe Tekniset tiedot:Nimi Testosteroni Enanthate
ulkonäkö Valkoinen kiteinen jauhe
cas

  315-37-7

Määritys ≥99.2%
Liukoisuus   Liukenee etanoliin (17,3 mg / ml) tai veteen (<0,5 mg=""> Liukoisuus 45%

vesipitoinen (paino / tilavuus) 2-hydroksipropyyli-P-syklodekstriini (ryhmä nro H-107): 4 mg / ml.

Kuivaushäviö

≤0.5%

Hevimetalli

≤10ppm

annostus

50-400mg

Alkamisaika

30 minit

Arvosana

Farmaseuttinen luokka

Raaka testosteroni Enanthate jauhe Kilpailukykyinen etu:


1 Laadukas kilpailukykyiseen hintaan:

1) Laatuvaatimus: USP 35


2) Puhtaus:> 99%


3) Olemme valmistaja ja voi tarjota korkealaatuisia tuotteita tehdas hinta.


2 Nopea ja turvallinen toimitus:

1) Paketti voidaan lähettää 24 tunnin kuluessa maksun suorittamisesta. Seurantanumero saatavilla


2) turvallinen ja huomaamaton lähetys. Valittavana on erilaisia kuljetusmenetelmiä.


3 Meillä on asiakkaita kaikkialla maailmassa:

1) Ammattimaisen palvelun ja runsaan kokemuksen ansiosta asiakkaat tuntevat olonsa hyvin, riittävät varastot ja nopeat toimitukset täyttävät heidän haluunsa.


2) Markkinapalaute ja tavarapalaute ovat arvokkaita, asiakkaiden vaatimusten täyttäminen on meidän vastuullamme.


3) Laadukas, kilpailukykyinen hinta, nopea toimitus, ensiluokkainen palvelu saada luottamusta ja kiitosta asiakkailta.


4 kolme periaatetta

1) Turvallinen toimitus: Kanavan monipuolistaminen, asiakkaiden yksityisyyden suojaaminen. Varmista vain uudelleenlähetys.

 

2) Älä koskaan muuta: Tuote pitää aina erittäin puhtaana, ei muutu, Korkealaatuinen on yrityksemme kulttuuri.

 

3) Hyvät palvelut: mahdollisimman nopeasti asiakkaiden ongelmien ratkaisemiseksi, jotta asiakkaat saavat tavarat turvallisesti.

Testosteroni Enanthate raakajauhe HNMR | SZOB


315-37-7 Testosterone Enanthate HNMR.jpg
Tutkimus