Testosteroni decanoate jauhe (5721-91-5)

Tuotetiedot


1. Mikä onTestosteroni raaka testosteroni decanoate jauhe?


Testosteroni decanoate (BAN) on androgeeni ja anabolinen steroidi ja testosteroni esteri. On tai on ollut osa steroideja, kuten testosteroni propionaatti, testosteronia fenyylipropionaatti ja testosteronia isocaproate. Testosteroni decanoate on tutkittu mahdolliset pitkävaikutteinen ruiskeena miesten ehkäisymenetelmää.


Testosteroni decanoate injektionesteisiin ovat usein suositellaan osana testosteronin korvaushoitoa. Sitä käytetään miehistä diagnosoitu hypogonadismi, joka vaikuttaa elämänlaatuun. Kehonrakentajat ja urheilijat käyttää myös steroidi-injektio parantaa lihasten, lihasvoimaa ja kestävyyttä.


Jos rakentaa lihas ja polttaa rasvaa ja samalla parantaa energiasi, aseman, palautumisen ja jopa maskuliinisuus, mitä todella tarvitset on testosteroni. Testosteroni on mies sukupuolihormonien ja on vastuussa käynnistää lukuisia ”toissijaisten sukupuoliominaisuuksien” kehityksen miehillä, jotka sisältävät tykkää karvoitus, kasvojen hiukset, syvempi ääni, vahvempi jawline ja otsa, jne.


Pohjimmiltaan decanoate on 'ester'. Esteri on orgaaninen yhdiste, joka auttaa yhdistettä farmakokinetiikkaan. Toisin sanoen se auttaa tekemään huumeiden läpi ja se vaikuttaa siten, että se reagoi järjestelmän. Selkeimmin esteri on vaikutusta aineen ja kuinka kauan on odotettava ennen seuraava injektointi half-life.


Testosteroni decanoate puoliintumisaika on noin 7 päivää. Tämä tarkoittaa, että sinun täytyy pistää seitsemän päivän välein. Joka antaa pitempi puoliintumisaika kuin monet muut steroidit, kuten enanthate.


Testosteroni decanoate on tuote valmistettu Kiinassa, on tunnettu myös Neotest 250, joka on aivan ester yhdiste käytetään pääasiassa eläinlääkärit. Useimmiten kuluttajat löytävät sen muissa yhdiste kaavoissa kuten Sustanon ja Omnadren.Testosterone injektionesteisiin eivät ole vain luokiteltu Schedule III valvottavien aineiden vuoksi mahdollisuuksiaan virheellisestä käytöstä ja väärinkäytöstä, mutta kun tuotetta käyttää yksi asia Kun se on tarkoitettu jotain muuta voi johtaa useita sivuvaikutuksia ja haitallisia reaktioita.
 

2. Kuinka DoesRaaka testosteroni decanoate-ainetoimii?


Testosteroni Decanoate on yksi muotoja että testosteroni tulee. Testosteroni on hormoni, joka antaa sinulle miesten ominaisuuksia, ominaisuudet ja käyttäytymisen piirteitä. Tämä hormoni on, mikä tekee sinusta mies. Jos haluat rakentaa lihas, polttaa rasvaa, parantaa energian, stamina tai voimaa, lisätä sex drive jne, Kaikki mitä tarvitset on enemmän testosteronia.


Ei ole yllättävää, että kehonrakentajat yrittää lisätä testosteronin tasoa eri keinoin, jotka sisältävät elämäntapamuutokset, ruokavalio, testosteroni lisäravinteet ja jopa testosteroni injektionesteisiin tai laukausta. Kun testosteroni on erittäin tehokas ja yksinkertainen tapa käynnistää lisää lihasvoimaa kehittämistä, rasvaa tappio ja energia sitten. Mutta mikä on avain ymmärtää, että testosteroni voi tulla useita eri muotoja ja tyyppi, jota käytät on suuri vaikutus onnistumisen.


Kehonrakennus osalta testosteroni voi tehdä hienoa työtä lisätä lihasten koon ja voiman. Se sitoutuu andorgen reseptorin stimuloi kasvua ja elpyminen prosessiin lihas-kudosta. Ei ihme, testosteroni sattuu olemaan halutuimmista jälkeen täydentää kehonrakennus piireissä.


Monet bodybuilers yrittävät panna hyödyttää-lta parantaa testosteronitasoja testosteroni laukausta tai injektionesteisiin avulla. Ne näyttävät olevan houkutteleva vaihtoehto, sillä niiden ansiosta lähes välittömästi nousuun testosteronin tasoa. Mutta on olemassa joitakin parempia, turvallisempia ja tehokkaampia vaihtoehtoja.


Testosteroni decanoate puoliintumisaika on noin 7 päivää. Se tarkoittaa, että kun pistetään, se aikoo pysyä elimistössä 7 päivän ajan ja tarvitsevat pistosta seitsemän päivän kuluttua.  Testosteroni decanoate on pidempi puoliintumisaika kuin muunlaiset testosteroni kuten testosteroni enanthate.

3. Miten raaka testosteronin decanoate jauhe?


Testosteroni decanoate tulee yleensä muoto ruiskeena hormoni, joka sitoo pitkä ja suuri decanoate esteri.


Testosteroni enanthate aikana tulokset ovat tehokkaita ja niin ovat myös T decanoate, mutta ennen kuin otat mitään, on muutamia asioita sinun täytyy pitää mielessä. Kuten testosteroni decanoate arviot ovat huomauttaneet, tämä on vaikea löytää koska se jaetaan enää kuin yksinäinen esteri yhdiste.


Toisin kuin muut testosteroni vahvistimet decanoate on hidas toimii ja kestää vähän aikaa vapauttaa hormoni.


Testosteroni decanoate puoliintumisaika on noin 7 päivää. Se tarkoittaa, että kun pistetään, se aikoo pysyä elimistössä 7 päivän ajan ja tarvitsevat pistosta seitsemän päivän kuluttua.  Testosteroni decanoate on pidempi puoliintumisaika ascompared kuin muut testosteroni kuten testosteroni enanthate.


Testosteroni Decanoate on yksi suosituimmista testosteronit koska se on ehdottomasti osa Sustanon 250 seos markkinoilla. Puhdas testosteroni Decanoate on harvoin löytyy yksin yhden esteri perustuu testosteroni Neotest 250-nimisenä. Kunnes Neotest 250 osuma markkinoille, ellei ostanut Decanoate-jauhe ja teki oman testosteroni Decanoate et voi löytää mitään.
 

4. AnnostusofRaaka testosteroni decanoate-aine


Juuri siksi tämä on Aloittelijan sykli ei tarkoita, se on heikko. 250 mg viikossa aikana ja annostus todella toimii paljon miehiä, joten tämä on todella, jos haluat aloittaa. Tämä testorone enantate aikana annos riittää antaa kehon etumatkaa niin sanotusti ja 6 viikkoa olisi enemmän kuin riittävästi aikaa kehon jotta. Tässä vaiheessa olet parempi vain yksin testosteroni decanoate aikana, joten sinulla ei ole ongelmia miettiminen, jos on ongelma.


Kehittynyt decanoate jakson ottaa 500 mg 8-12 viikkoa. Näin myös kahden kierron pituus useimmat muut T vahvistimet ja jos yhdistää vankka liikuntaa ja terveellinen ruokavalio tuottaa erinomaisia tuloksia. Kuitenkin on olemassa kuntoilijoille, jotka tarvitaan enemmän, koska he etsivät enemmän suorituskyvyn parantumisena.


Jos voit laskea itse joukossa, annosta nostetaan 750 mg ja huomaat parannukset fyysistä suorituskykyä. Toiset vähän pidemmälle ja ottaa jopa 1000 mg viikossa. Suurempina annoksina on mukana myös lisääntymiseen kierron pituus 8-12 tai 16 viikkoa.

5. VaroitusofRaaka testosteroni decanoate-aine


Joka tapauksessa testosteroni Decanoate haittavaikutuksia pitkälti kuuluvat osuvasti ns mahdollisia sivuvaikutuksia, ja tämä tarkoittaa sitä ei taata. Lisäksi jokainen testosteroni Decanoate mahdolliset haittavaikutukset ovat 100 % vältettävissä lisäravinteen on suoritettava terve aikuinen mies; Tämä tarkoittaa, sinulla ei ole korkea verenpaine tai kolesteroli tai eturauhasen kysymyksiä.


Mitkä ovat testosteroni Decanoate sivuvaikutuksia? Yksi useimmat miehet välitä paljon on gynekomastia tai mies rintojen laajentuminen, ja tämä johtuu Liiallinen estrogeeni kertyminen aiheuttama Tämä luonto aromatizing steroideja. Koska estrogeenitaso kasvaa hormoni sitoutuu reseptoreihin ja edistää rintojen kudosten kasvua, ja se voi olla tuhoisa yhdellekään ihmiselle.


Jotta torjua tätä, perimmäinen suojelu tulee ja aromataasin estäjä (AI) kuten Anastrotsoli (Arimidex) tai letrotsolin (Femara)-lomakkeessa. AI: n aktiivisesti estää aromataasi-prosessin syntymisen ja ne jopa alentaa kehon yhteensä estrogeenin tasoilla; mitään sinua suojataan gynekomastia kuten AI.


Sitten on taattu sivuvaikutuksena testosteroni Decanoate käyttöä ja se on luonnollista testosteronin tukahduttaminen. Useimmat kaikki anaboliset steroidit tukahduttaa luonnollista testosteronin tuotantoa, ja sen seurauksena meidän kivesten surkastumista. Ne eivät häviä, mutta he menettävät joitakin oman täyteytensä.
Tietenkin voit täydentää ulkoisten testosteronin, ei ei ole riski tässä-kyse joutumasta alhainen testosteroni kunnossa; kuitenkin taso on edelleen tukahdutetaan, kun käyttö on lopetettu. Tietenkin, kun ulkoiset steroideihin yhdisteitä poistanut järjestelmän, kiveksiä palaa niiden normaali koko kuten luonnollinen testosteronin tuotanto on alkanut uudelleen.


Elpyminen ei aio tapahtua yön yli ja Post Cycle Therapy (PCT) suunnitelma on usein suositeltavaa, jotta edistää tuotantoa. PCT-suunnitelma ei edistä täydellinen toipuminen omasta, mutta se antaa sinulle tarpeeksi testosteronia toimimaan kunnolla kun teidän luonnollisesti nousee edelleen.


On huomattava; Testosteroni recovery olettaen eivät kärsi alhainen testosteroni lisäravinteen ennen ja sinulla ei ole vakavasti vaurioita HPTA aikana otetulla väärin täydentämistä käytäntöjä.


Ennen kuin osallistut testosteroni Decanoate, kerro lääkärillesi:

Jos sinulla on allergia testosteronin tai muu osa tätä lääkettä.


Jos olet allerginen jollekin lääkkeitä, muita lääkkeitä, elintarvikkeita tai muita aineita. Kerro lääkärille allergia ja mitä merkkejä oli, kuten ihottuma, nokkosihottuma; kutina; hengästyneisyys; vinkumista; yskä; turvotus kasvojen, huulten, kielen tai kurkun; tai muita merkkejä.

{$*$50$*$}


{$*$51$*$}

{$*$52$*$}


{$*$53$*$}

{$*$54$*$}


{$*$55$*$}


{$*$56$*$}


{$*$57$*$}

{$*$58$*$}


{$*$59$*$}

{$*$60$*$}
 

6. {$*$61$*$}{$*$62$*$}{$*$63$*$}{$*$64$*$}{$*$65$*$}{$*$66$*$}?


{$*$67$*$}


{$*$68$*$}


{$*$69$*$}

 

{$*$70$*$}

{$*$71$*$}

{$*$72$*$}

{$*$73$*$}

{$*$74$*$}

{$*$75$*$}

{$*$76$*$}

{$*$77$*$}

{$*$78$*$}

{$*$79$*$}

7. {$*$80$*$}{$*$81$*$}{$*$82$*$}{$*$83$*$}{$*$84$*$}


{$*$85$*$}

{$*$86$*$}

{$*$87$*$}

{$*$88$*$}

 {$*$89$*$} {$*$90$*$}

{$*$91$*$}{$*$92$*$}{$*$93$*$}
{$*$94$*$}{$*$95$*$}
{$*$96$*$}

 5721-91-5

{$*$97$*$} ≥99.2%
{$*$98$*$}{$*$99$*$}

{$*$100$*$}

≤0.5%

{$*$101$*$}

{$*$102$*$}

{$*$103$*$}

{$*$104$*$}

{$*$105$*$}

{$*$106$*$}

{$*$107$*$}

{$*$108$*$}

{$*$109$*$}{$*$110$*$}


{$*$111$*$}

{$*$112$*$}


{$*$113$*$}


{$*$114$*$}


{$*$115$*$}

{$*$116$*$}


{$*$117$*$}


{$*$118$*$}

{$*$119$*$}


{$*$120$*$}


{$*$121$*$}


{$*$122$*$}

{$*$123$*$}

 

{$*$124$*$}

 

{$*$125$*$}

{$*$126$*$}


5721-91-5 Testosterone decanoate HNMR.jpg
Tutkimus