Tamoxifen-sitraatti (Nolvadex) -jauhe

Tuotetiedot


1. Mikä on Tamoxifen Citrate (Nolvadex) jauhe?

Tamoxifen-sitraatti (Nolvadex) -jauhe on suosittu ja voimakkaasti tehokas valikoiva estrogeenireseptorimodulaattori (SERM), jota kutsutaan usein anti-estrogeeniksi. Vaikka se on antagonisti, se on myös agonisti, koska se itse asiassa toimii estrogeenina tietyissä ruumiinosissa samalla kun toimii anti-estrogeenina muilla alueilla. Koska yksi markkinoiden vanhimmista SERM-lääkkeistä, jota käytetään edelleen lääketieteellisesti, vaikka Nolvadexia käyttävät myös anaboliset steroidikäyttäjät, se ei ole anabolinen steroidi. Tämä on tärkeä huomautus, koska jotkin niistä usein sekoittavat sen käytön steroidipykeissä. Nolvadex on yksinkertaisesti SERM.

 

Nolvadex, joka tunnetaan virallisesti nimellä Tamoxifen Citrate, kehitettiin ensimmäisen kerran vuonna 1961 ICI: lle nyt AstraZenecalle kauppanimellä Nolvadex. SERM kehitettiin hoitamaan rintasyöpä, erityisesti hormoniresistentti rintasyöpä. Kuitenkin sitä on myös käytetty tehokkaasti rintasyövän ennaltaehkäisyyn. Sitten meillä on anabolisia steroidien käyttäjiä, ja jo kauan sitten havaittiin, että Nolvadexilla oli paikka tällaisten henkilöiden keskuudessa. Nolvaa, kuten yleisesti tiedetään, voidaan käyttää antiestrogeenina anabolisten steroidisyklien aikana estrogeenisten liittyvien sivuvaikutusten estämiseksi. Sitä käytetään myös osana Post Cycle Therapy (PCT) -talentamissuunnitelmaa, joka on sen tavallisin ja edullisin käyttökohti steroidikäyttäjälle.

 

On olemassa useita SERM: n käytettävissä, Nolvadex ja Clomid ovat yleisimpiä, mutta kaikki SERM: n Nolvadex saattaa olla erittäin hyödyllinen. Se on epäilemättä hyötyä rintasyöpäpotilaille, ja voit taata, että monet heistä ovat melko kiitollisia siitä. Suorituskyvyssä yksittäisen ei pitäisi odottaa minkäänlaista todellista suorituskykyä. Hyväksytty, se voi edistää luonnollista testosteronituotantoa, mutta sen käyttö tässä yksinkertaisesti auttaa tuomaan sinut takaisin normaaliin, ei mitään muuta. Kuitenkin ne, jotka sisältävät Nolvadexia PCT: ssä verrattuna niihin, jotka eivät tai hylkäävät PCT: n kokonaan, huomaavat, että Nolvadex-käyttäjä suojelee suuresti laihaa kudostaan. Nolvadexin käyttäjä ylläpitää paljon enemmän lihaskudosta ja voimakkuutta. Ja sitten jäämme sykliensuojeluun, ja vaikka se ei ole vahvin suojaava aine, kun pidämme sydän-hyötyä, se on yksi arvokkaimmista. Monet anaboliset steroidikäyttäjät ovat säännöllisesti huolissaan vedenpidätyskyvystä, vähän akneista ja visuaalisista näkökulmista, mutta sydän- ja verisuonitautien suojaaminen on todellakin tärkein tekijä.
 

2. Miten Tamoxifen Citrate (Nolvadex) -jauhe toimii?

Tamoxifen-sitraatti on SERM, jolla on sekä estrogeeniagonisti että antagonisti-ominaisuudet. Antiestrogeenina Nolvadex toimii sitoutumalla estrogeenireseptoreihin estrogeenin paikoissa. Tämä sitoutuminen estää estrogeenin hormonin toimimasta tietyissä ruumiinosissa, mikä on juuri se, miksi se on hyödyllistä rintasyöpäpotilaille. Monet rintasyövän muodot todella syöttävät estrogeenia, kun se kiinnittyy reseptoreihin rinnassa. Kieltämällä tällaisissa reseptoreissa tämä suojaa myös anabolisia steroidikäyttäjiä gynekomastista, joka voi johtua sellaisista anabolisista steroideista, jotka aromatisoivat esimerkiksi testosteronia, Dianabolia ja Nandrolonia ja Boldenonia.

 

Vaikka ensisijaisesti katsotaan anti-estrogeeniksi, Nolvadexilla on myös kyky toimia estrogeenina, erityisesti maksassa. Tämä on hyötyä, koska maksan estrogeeninen aktiivisuus on liitetty terveellisempään kolesterolitasoon. Steroidien käyttäjille tämä voi olla erittäin hyödyllistä, koska monet anaboliset steroidit ovat yleensä haitallisia kolesterolia. Lisää tästä, kun tarkastelemme Nolvadexin välittömiä vaikutuksia myöhemmin.

 

Vaikka pääasiassa anti-estrogeeni, Nolvadexilla on myös voimakkaita testosteronin stimuloivia ominaisuuksia. Nolvadexilla on kyky estää estrogeenin negatiivista palautetta hypotalamuksessa ja aivolisäkkeessä. Tämän seurauksena tämä stimuloi parannetun vapautumisen aivolisäkkeestä luteinisoivaa hormonia (LH) ja follikkelia stimuloivaa hormonia (FSH). Sekä LH että FSH ovat välttämättömiä luonnolliselle testosteronituotannolle. Ilman LH: ta ja FSH: ta, jolloin LH: lla on entistä vahvempi painoarvo, ei ole luonnollista testosteronituotantoa.
 

3. Miten Tamoxifen-sitraatti (Nolvadex) -jauhetta käytetään?

Rintasyöpäpotilaan kohdalla Nolvadexin vaikutukset ovat hyvin suoraviivaisia. Estämällä estrogeenin hormoni kiinnittämällä syöpä ei pysty ruokkimaan sen selviytymiseen tarvittavia hormoneja. Vaikka se on tehokas, se ei ole aina ainoa käytetty yhdiste tai edes ensimmäinen. Usein aromataasi-inhibiittoreita (AI: t) käytetään aikaisin, koska niillä on kyky alentaa seerumin estrogeenipitoisuuksia. Ajan myötä siirtyy AI: stä SERM: hen kuten Nolvadex. Ennalta ehkäisevässä tilanteessa ne, joilla on vahva sukututkimusperäinen sukututkimus, voivat estää sitä Nolvadexin käytöstä varhaisessa vaiheessa.


Anabolisten steroidikäyttäjien kannalta Nolvadexin ensisijainen vaikutus sykliin on gynekomastian ehkäisemisessä. Nolvadexilla ei näytä olevan voimakasta vaikutusta muiden estrogeenisen estereaktion estämiseen vedenpidätyskyvyssä, mutta sitä voidaan usein hallita muilla tavoin. Mitä tulee gynecomastia-suojaukseen, tämä voi riittää monille miehille, ja sinun pitäisi olla ensimmäinen valinta, jos se voi saada työn.


Jos ei, tarvitset AI kuten Arimidex (Anastrozole) tai Femara (Letrozole). AI : lla voi kuitenkin olla negatiivinen vaikutus kolesteroliin. Alone AI: lla ei näytä olevan voimakasta, negatiivista vaikutusta, mutta kun se yhdistetään aromatisoivan steroidin kanssa, tämä vaikutus vaikuttaa eksasperoitulta. Kolesterolia voidaan ohjata käyttämällä AI: ta, mutta jos se voi saada työn SERMin, kuten Nolvadexin pitäisi olla ensimmäinen valinta. Lisäbonuksena muistaa, että tämä SERM vaikuttaa myönteisesti kolesterolitasoksi.


Nolvadexin lopullinen vaikutus on tärkein anabolisten steroidien käyttäjien kannalta. Anabolisten steroidien käyttö tukahduttaa luonnollisen testosteronituotannon. Tukahduttamisnopeus riippuu käytetyistä steroideista, mutta useimmissa tapauksissa se on merkittävä. Kun anabolisten steroidien käyttö päättyy, olettaen, ettei yksilö ole kärsinyt aiemmasta alhaisesta testosteronin tilasta eikä vahingoittanut hänen hypotalamus-pituitary-testis-akselia (HPTA) väärillä käytännöillä, luonnollinen testosteronin tuotanto alkaa uudelleen. Tämä luonnollinen tuotanto alkaa itsestään, mutta ongelma on olemassa. Kun poistut syklistä, luonnolliset testosteronitasosi ovat erittäin alhaiset ja tuotannon alkaessa ne pysyvät hyvin alhaisina hyvin pitkään.


Se kestää kuukausia ja kuukausia, jotta elimistö pystyy palauttamaan ennenaikaiset korkeat luonnolliset testosteronitasot. Itse asiassa se voi kestää jopa vuosi tai enemmän riippuen syklin kovaa ja yksilön yleisiä asioita. Tämä tarkoittaa sitä, että yksilö on jo alhaisella testosteronivalmistetulla tilalla, ja se voi olla monimutkaisia oireita.


Tämä tila voi sisältää kaikki oireet, jotka liittyvät alhaiseen testosteroniin. Lisäksi, kun testosteronitasot ovat alhaiset, yksilö voi hyvin menettää paljon lihaskudoksia, jotka on saatu steroidien käytön kautta, koska kortisolista tulee hallitseva hormoni elimistössä.

 

Anabolisten steroidien kierron jälkeisten alhaisten testosteronien ansiosta useimmat miehet kannustetaan toteuttamaan PCT-suunnitelmaa, joka sisältää Nolvadexin anabolisten steroidien käytön. Kiinteät PCT-suunnitelmat sisältävät usein Nolvadexia sekä SERM Clomidia (Clomiphene Citrate) ja voimakasta peptidihormonia HCG (Human Chorionic Gonadotropin).


Käyttämällä tätä PCT-suunnitelmaa stimuloilet suuresti luonnollista testosteronituotantoa, nopeuttaen palautumisprosessia ja suojaat runsaasti kehoa. Kun PCT-suunnitelma on päättynyt, toisin kuin yleinen uskomus, testosteronitasosi ei lepää normaalilla korkealla tasolla. Koko elpyminen kestää vielä paljon aikaa. Kuitenkin PCT-suunnitelma, joka sisältää Nolvadexin, varmistaa, että sinulla on riittävästi testosteronia asianmukaisen ruumiillisen toiminnan ylläpitämiseen, kun taas tasot jatkuvat luonnollisesti.


On monia suorituskykyä lisääviä urheilijoita, jotka pilkkaavat PCT-suunnitelmia, ja on aika luopua heistä. Jos olet vain menossa pois sykli lyhyen ajan, sanoa 4-6 viikkoa tai risteilevät alhainen testosteronin annos välillä täysi puhalletut syklit, ei ole loogista syytä PCT suunnitelma. Tällaiset skenaariot ovat hyvin yleisiä kovissa kehonrakennuspiireissä, mutta ne eivät ole realistisia useimmille anabolisille steroidien käyttäjille.


Useimmat steroidikäyttäjät käyttävät runsaasti aikaa syklin aikana, ja terveyden ja hyvinvoinnin nimissä tämä on paras tapa. Jos näin on, ei ole loogista syytä luopua PCT: stä, ja voimme taata, että ne, jotka toteuttavat sen, ovat paljon parempia.
 

 

4. Tamoksifeeni-sitraatti (Nolvadex) -jauhe

Nolvadexia käytetään lukuisissa rintasyöpäsuunnitelmissa. On olemassa kuusi erityistä rintasyövän hoitosuunnitelmaa, joihin voi kuulua mies- ja naispuolinen hoito. Riippumatta rintasyöpätapahtumasta, tavalliset Nolvadex-annokset laskevat normaalisti 10-20 mg: n välillä kahdesti päivässä. Ensimmäinen 40 mg päiväannos on hyvin yleinen. Kun rintasyöpä on eliminoitu, ei ole harvinaista, että annos 10-20 mg päivässä jatkuu loputtomiin.


Estrogeenisen sivuvaikutuksen suojaamiseksi anabolisten steroidien käytön aikana on 10-20 mg vuorokaudessa yleistä. Jos 20 mg vuorokaudessa ei suojaa sinua gynekomastiaan, tarvitset AI: n. Jos et voi valvoa vedenpidätyskykyä tällä annoksella, saatat joutua myös harkitsemaan AI: ta, mutta terveellisellä ruokavaliolla, joka ei ole liian runsas kaloreissa, etenkin hiilihydraatteissa, vedenpidätys on valvottava.


Monet suorituskyvyn urheilijat usein virheellisesti syyttää steroideja niiden valtava vedenpidätys, kun totuus paljon aikaa he syövät enemmän kuin he tarvitsevat. Ylikypsytys aiheuttaa sinulle vettä, lisää aromatisoivia steroideja ja tämä on huonompi. Hallitse ruokavaliota ja hallitse estrogeenia SERM: n kautta ja useimmat pitäisi olla kunnossa. Jos tarvitaan AI: ta ja raskaissa sykleissä ja kilpailukausina ne ovat normaalisti, kolesterolin hallinta tulee entistäkin tärkeämmäksi.

 

PCT: n tarkoituksiin tavanomaiset Nolvadex-annokset alkavat yleensä 40 mg: aa päivässä. Annos tavallisesti pidetään 40 mg: aa vuorokaudessa pari viikkoa, vähennetään 20 mg: aan päivässä pari viikkoa ja lopuksi valinnainen viikko tai kaksi 10 mg: aan päivässä. Miten sykli päättyy, kun aloitat Nolvadex-hoidon. Jos HCG sisältyy, tämä vaikuttaa myös ajoitukseen.


Jos sykli päättyy minkä tahansa suuren esteripohjaisen anabolisten steroidien kanssa, aloitat Nolvadexin 2 viikkoa viimeisen injektion jälkeen.

 

Jos sykli päättyy kaikkiin pieniin esteripohjaisiin anabolisiin steroideihin, aloitat Nolvadexin 3 päivää viimeisen injektion jälkeen.

 

Jos sykli päättyy minkä tahansa suuren esteripohjaisen anabolisten steroidien kanssa, aloitat HCG: n kymmenen päivää viimeisen injektion jälkeen ja aloitat Nolvadexin HCG-hoidon päätyttyä.

 

Jos sykli päättyy kaikkiin pieniin esteripohjaisiin anabolisiin steroideihin, aloitat HCG: n 3 päivää viimeisen injektion jälkeen ja aloitat Nolvadexin HCG-hoidon päätyttyä. 

 

5. Varoitus Tamoxifen Citrate (Nolvadex) -jauheesta

Nolvadex on laajalti saatavilla ja yksi helpoimmista tuotteista on saatavilla. Yhdysvalloissa sitä ei ole luokiteltu valvottuna aineena; Oikea laillinen hallussapito edellyttää kuitenkin reseptiä. Musta markkinoilla, lähes kaikki anaboliset steroidien toimittajat kantavat SERM ja väärennökset, vaikka mahdollista näyttävät olevan hyvin harvinaisia. SERM, kuten monien asiaan liittyvien kohteiden kanssa, on saatavana myös tutkimuskemian laboratorioilla (RCL). Nämä RCL: t ovat löytäneet oikeudellisen porsaan, jonka avulla ne voivat laillisesti valmistaa ja myydä SERM: n, AI: n, peptidejä ja monia muita kohteita niin kauan kuin se on vain tutkimusta varten.


Tämä sallii kenenkään tehdä siihen liittyvän ostoksen ilman lääkemääräystä ja laillisesti. Monet näistä RCL: stä ovat kuitenkin hyvin alhaisia. On tavallista, että niiden tuotteet menettävät tehoa nopeasti, ovat epävakaita ja joissakin tapauksissa niin voimakkaasti keskittyneet, että ne ovat vaikeita annostella. Vaikka siellä on runsaasti roskia, on olemassa melkoisia erittäin hyviä RCL: itä markkinoilla. Pieni kaivaminen ja löydät helposti yhden.

6. Mitkä ovat mahdolliset sivuvaikutukset Tamoxifen Citrate (Nolvadex) jauhe

Nolvadexin käytön mahdollisia haittavaikutuksia on, mutta löydämme tämän erittäin hyvin siedetyn SERMin useimmille miehille ja naisille. On kuitenkin mahdollisia haittavaikutuksia, mutta ne ovat yleensä hyvin harvinaisia. Useimmilla miehillä ei ole ensimmäistä ongelmaa. Nolvadexin sivuvaikutukset ovat hieman yleisempiä naisilla, mutta silloinkin ne eivät ole kaikki yleisiä. Nolvadexin käytön mahdolliset haittavaikutukset ovat:


Emätin Kutina, verenvuoto, purkautuminen tai epämukavuus

Kuumia aaltoja

Ärtynyt vatsa

Päänsärky

Edellä mainitut ovat Nolvadexin yleisimmät sivuvaikutukset. Nolvadexin muut mahdolliset haittavaikutukset, vaikka ne ovat harvemmin kuin edellä, ovat:


Ihottuma

Vähentynyt veren valkosolujen määrä

Endometriumin muutokset

Lisääntyneet triglyseriditasot

Keuhkoveritulppa


Kun on kyse Nolvadexin sivuvaikutuksista, joka on todella olemassa, on se. Epäilemättä jotkut näistä vaikutuksista eivät kuulosta kaikilta osin miellyttäviltä, mutta taas useimmat Nolvadexin sivuvaikutukset ovat melko harvinaisia. Viimeisenä huomautuksena raskaana olevat naiset, jotka saattavat tulla raskaaksi, eivät missään syystä saa Nolvadexia. Tällainen käyttö voi mahdollisesti olla erittäin haitallista kehitysvammaiselle lapselle.
 

7. Osta Tamoxifen Citrate (Nolvadex) jauhe f rom SZOB

  Käy online-apteekissa ja täytä Ropivacaine HCL raaka-aineiden tilaus.

Määritä toimituspaikka, tuotteen määrä ja maksutapa.

  30 minuutin aikana saat vahvistuksen tilauksestasi.

  Se lähetetään 12 tunnin kuluessa.

raa'an tamoxifen-sitraatin (Nolvadex) jauhe video


Tamoxifen-sitraatti (Nolvadex) jauhe :Nimi Tamoxifen Citrate / Nolvadex
ulkonäkö Valkoinen tai luonnonvalkoinen tai vaaleankeltainen kiteinen jauhe
cas

54965-24-1

Määritys ≥99%
Liukoisuus Liukenematon veteen tai alkoholiin, joka on liukoinen etikkahappoon, etyyliesteriin

Kuivaushäviö

≤0.5%

Hevimetalli

≤10ppm

annostus

60 mg (10 kapselia)

Alkamisaika

10 mg-20 mg

Arvosana

Farmaseuttinen luokka

Tamoxifen-sitraatti (Nolvadex) jauhe Kilpailukykyinen etu:


1 Laadukas kilpailukykyiseen hintaan:

1) Laatuvaatimus: USP 35


2) Puhtaus:> 99%


3) Olemme valmistaja ja voi tarjota korkealaatuisia tuotteita tehdas hinta.


2 Nopea ja turvallinen toimitus:

1) Paketti voidaan lähettää 24 tunnin kuluessa maksun suorittamisesta. Seurantanumero saatavilla


2) turvallinen ja huomaamaton lähetys. Valittavana on erilaisia kuljetusmenetelmiä.


3 Meillä on asiakkaita kaikkialla maailmassa:

1) Ammattimaisen palvelun ja runsaan kokemuksen ansiosta asiakkaat tuntevat olonsa hyvin, riittävät varastot ja nopeat toimitukset täyttävät heidän haluunsa.


2) Markkinapalaute ja tavarapalaute ovat arvokkaita, asiakkaiden vaatimusten täyttäminen on meidän vastuullamme.


3) Laadukas, kilpailukykyinen hinta, nopea toimitus, ensiluokkainen palvelu saada luottamusta ja kiitosta asiakkailta.


4 kolme periaatetta

1) Turvallinen toimitus: Kanavan monipuolistaminen, asiakkaiden yksityisyyden suojaaminen. Varmista vain uudelleenlähetys.

 

2) Älä koskaan muuta: Tuote pitää aina erittäin puhtaana, ei muutu, Korkealaatuinen on yrityksemme kulttuuri.

 

3) Hyvät palvelut: mahdollisimman nopeasti asiakkaiden ongelmien ratkaisemiseksi, jotta asiakkaat saavat tavarat turvallisesti.

raa'an tamoksifeenisitraatin (Nolvadex) jauhe HNMR | SZOB


Tamoxifen Citrate(Nolvadex) powder HNMR.jpg
Tutkimus