Synefriini (94-07-5)

Synefriini (94-07-5)
Tuotetiedot1. Mikä on Synephrine-raakajauhe ?


Synefriinia löytyy Citrus aurantium -kasvintuhoojasta. Se on yksi tärkeimmistä vaikuttavista yhdisteistä, joita löytyy hedelmistä ja tunnetaan myös nimellä vihreä oranssi tai zhi shi kiina. Sitä kutsutaan myös hapan oranssi tai karvas oranssi muualla maailmassa.


Kemiallisesti ottaen synefriini on kemiallisesti samanlainen kuin pseudoefedriini- ja efedriiniyhdisteet, jotka voivat sijaita monissa kylmä- ja allergialääkkeissä. Se löytyy myös erilaisista painonpudotuksista ja energia-lisäaineista, jotka sisältävät Ma Huangia.
 

2. Kuinka Synephrine-raakajauute toimii?


Ne, jotka käyttävät synefriinia, vaativat lukemattomia etuja. Tähän voi sisältyä lisääntyvät aineenvaihdunta-arvot, kalorikustannusten nousu (kalori menettää nopeasti), energiatasojen nousu sekä sylefriini, joka toimii rasvanpolttajana ja painonpudotuksen edistäjänä.


Teoria on se, että koska synefriini toimii stimulaattorina, aivan kuten kofeiinin, uskotaan olevan joitain samoja vaikutuksia energiansaannin kannalta, samoin kuin aineenvaihdunnan lisääntyminen ja ruokahalujen tukahduttaminen. Kiinalaisessa lääketieteessä zhi shiä käytetään ener- gian stimuloimiseen. Vaikka synefriini ja monet komponentit, jotka löytyvät zhi shi: sta näyttävät olevan samat kuin efedriinissä todetut, synefriinin uskotaan toimivan stimulaattorina jättämättä pois negatiivisia haittavaikutuksia, jotka aiheuttavat keskushermoston, kuten ephedra.


Zhi shiin uskotaan myös auttavan aineenvaihduntaa elimistössä ilman negatiivisia kardiovaskulaarisia haittavaikutuksia, joita ainakin jotkut efedraa käyttävät ihmiset kokevat. Tämä on sen stimulaation kautta erityisiä adrenergisiä reseptoreita, mukaan lukien beta-3 (ei 1 tai 2).


Ne, jotka haluavat laihtua tai lisätä energiaansa, voivat mahdollisesti hyötyä synefriinin täydentämisestä. Kuitenkin niillä, joilla on sydän- ja verisuonitaudit, ei tule käyttää syneriiniä - lisää potentiaalisia haittavaikutuksia on lueteltu alla.

3. Kuinka käyttää synefriinin raakajauhetta?


Muista, että lisäravinteet eivät rakenna suurta luonnetta. Suunnittelu asianmukaiseen koulutukseen ja ravitsemukseen tekee.


Se sanoi, tässä on mitä voit odottaa synefriinihoito:


Sinun basaalisen aineenvaihdunopeuden vähäinen kasvu.

Hieman vähentynyt rasvasolujen reseptorien aktiivisuus, joka estää rasvan mobilisaation.

Ruoan lämpövaikutus on hieman kasvanut tai elintarvikkeiden metaboloituminen "energiakustannuksella".

Jos tiedät, miten ajaa rasvan menetys oikealla ruokavaliolla ja liikunnalla, tietyt lisäravinnot voivat nopeuttaa prosessia.


Perustuen omasta kehoni kokemuksistani ja työskennellessäni tuhansien ihmisten kanssa, olen tyytyväinen sanomaan, että tehokas rasvahäviön täydentämisohjelma voi lisätä rasvakudosta noin 30-50% ja vähän haittavaikutuksia.

 

Eli jos voit menettää 1 kiloa rasvaa viikossa ilman lisäravinteita (ja voit), voit menettää 1,3-1,5 kiloa rasvaa viikossa oikeilla.

 

Toinen suuri hyöty ottaen oikeat rasvanpudotusliikkeet ovat se, että ne ovat erityisen tehokkaita vähentämään itsepäistä rasvaa, joka on yleensä vatsa rasvaa meille kaverit sekä lonkka ja reisi rasva tytöille.
 

4. Synefriinin raakajauhe


Lisäaineen kliinisesti vaikuttava annos on määrä, jota käytetään tieteellisissä tutkimuksissa, jotka osoittavat hyötyjä.

 

Näet, ei riitä vain tietää, että synefriini voi parantaa rasvan menetys. Sinun täytyy tietää, kuinka paljon on tarpeen nähdä tuloksia.

 

Ja kun tarkistat kirjallisuutta, löydät laajan valikoiman syneriinin annoksia, joita käytetään laihtumiseen.

 

Tehokkaimmat annokset olivat välillä 25-50 milligrammaa päivässä, vaikka 50 milligrammaa merkittävästi ylitti 25 milligrammaa.
 

5. Synefriinin raakajauhe


Useat tutkimukset ovat osoittaneet, että synefriini ei lisää verenpainetta, ja tutkimukset osoittavat, että se on yleensä turvallista ja hyvin siedetty.

 

Todellisuus on, jos olet kuin useimmat ihmiset, et tule huomaamaan paljon, kun otat synefriinia. Useimmat raportoivat lievästä energian lisäämisestä, eikä mikään haittatekijöistä yleensä liittyneistä haittatekijöistä (jitters, pahoinvointi, nopea sydämenlyönti jne.).

 

Se sanoi, jos sinulla on lääketieteellisiä sairauksia tai käytä lääkkeitä, jotka saattavat olla kontraindikaatiota synefriinihoitoihin, ota yhteys lääkäriisi ennen käyttöä.

 

Synefriini sekä citrus aurantium -uutti ovat osoittaneet eläinkokeissa verenpaineen nousun. Enemmän tutkimuksia tarvitaan todistamaan tai kumoamaan sama vaikutus ihmisillä. On suositeltavaa, että vaikka tutkimuksia teho, turvallisuus ja farmakologiasta sitruunahaitasta termogeenisena lisäyksinä vielä tehdään, sinun on kohdeltava tätä ainetta täydentävänä kesyt stimulanttiominaisuuksineen. Sellaisenaan on vältettävä ihmisillä, joilla on sydän- ja verisuoniperäisiä infektioita, kuten verenpainetauti.
 

6. Mitkä ovat mahdolliset sivuvaikutukset synefriinin raakajauheesta ?

Kun otetaan muita stimulaattoreita, suuret määrät synefriinin käyttöä voivat lisätä verenpaineen, sydänkohtauksen ja muiden vakavien sivuvaikutusten riskiä. Tutkimus on osoittanut, että synefriini sinänsä ei nosta verenpainetta, mutta vielä on tarvetta lisätutkimukseen, kun sitä käytetään muiden stimulanttien kuten kofeiinin kanssa.


On online-raportti paniikkikohtauksesta, joka on aiheuttanut Synephrine-pinottu lisäosa, joka sisältää monia muita stimulaattoreita, kuten fenyylietyyliamiinia ja kofeiinia, suurina pitoisuuksina.


Synefriinin käytön sivuvaikutusten raportit sisältävät pelkästään päänsärkyä ja migreenikohtauksia joillakin ihmisillä.


On suositeltavaa kysyä lääkäriltäsi, jos aiot käyttää muita syaanieliuoksia lisääviä stimulaattoreita.

 

Synefriinihoito voi aiheuttaa:

Sykkeen nousu (takykardia)

Sydämentykytys (tieto sydämestä)

Verenpaineen nousu

Lisääntynyt iskuhäiriö

Lisääntynyt haittavaikutusten vaara, kuten sydämen rytmihäiriöt 

 

7. Osta Synephrine   Raakajauute f rom SZOB


→ Käy online-apteekissa ja täytä Synephrine-raaka-aineiden tilaus.

  Määritä toimituspaikka, tuotteen määrä ja maksutapa.

  30 minuutin aikana saat vahvistuksen tilauksestasi.

  Se lähetetään 12 tunnin kuluessa .

Synefriinin raakajauhe video


Synephrine raakajauhe Tekniset tiedot:Nimi synephrine
ulkonäkö Valkoinen kiteinen jauhe
cas

94-07-5

Määritys

≥98 %

Liukoisuus liukenee veteen

Kuivaushäviö

≤0.5%

Hevimetalli

≤10ppm

annostus

20-50

Alkamisaika

30 minit

Arvosana

Farmaseuttinen luokka

Synefriinin raakajauhe Competitive Advantage:1 Laadukas kilpailukykyiseen hintaan:

1) Laatuvaatimus: USP 35


2) Puhtaus:> 99%


3) Olemme valmistaja ja voi tarjota korkealaatuisia tuotteita tehdas hinta.


2 Nopea ja turvallinen toimitus:

1) Paketti voidaan lähettää 24 tunnin kuluessa maksun suorittamisesta. Seurantanumero saatavilla


2) turvallinen ja huomaamaton lähetys. Valittavana on erilaisia kuljetusmenetelmiä.


3 Meillä on asiakkaita kaikkialla maailmassa:

1) Ammattimaisen palvelun ja runsaan kokemuksen ansiosta asiakkaat tuntevat olonsa hyvin, riittävät varastot ja nopeat toimitukset täyttävät heidän haluunsa.


2) Markkinapalaute ja tavarapalaute ovat arvokkaita, asiakkaiden vaatimusten täyttäminen on meidän vastuullamme.


3) Laadukas, kilpailukykyinen hinta, nopea toimitus, ensiluokkainen palvelu saada luottamusta ja kiitosta asiakkailta.


4 kolme periaatetta

1) Turvallinen toimitus: Kanavan monipuolistaminen, asiakkaiden yksityisyyden suojaaminen. Varmista vain uudelleenlähetys.


2) Älä koskaan muuta: Tuote pitää aina erittäin puhtaana, ei muutu, Korkealaatuinen on yrityksemme kulttuuri.


3) Hyvät palvelut: mahdollisimman nopeasti asiakkaiden ongelmien ratkaisemiseksi, jotta asiakkaat saavat tavarat turvallisesti.

Synefiinirasvajauhe HNMR | SZOB


94-07-5 SynephrineHNMR.jpg
Tutkimus