Sunifiram (314728-85-3)

Sunifiram (314728-85-3)
Tuotetiedot


1.Mikä onSunifiram raaka-aine?


Nootropics ovat lääkkeitä, jotka ovat usein kutsutaan”Älykäs huumeita”. Tämä otsikko on ansaittu, koska nämä lääkkeet on etuudet alueiden cognitions, muistuttaa, yleinen muisti parannuksia, jotka voivat parantaa henkistä suorituskykyä ja keskittymiskyky. Sunifiram on sellainen lääke. Toisin kuin monet lääkkeet, jotka kuuluvat nimikkeeseen nootropics ovat kaikki Racetam perhekäsite Sunifiram lukuun ottamatta. Sunifiram kutsutaan ampakine koska se saa sen tehokkuutta läpi yhä glysiini-reseptoriin.

 

Sunifiram DM-235, on yksi mielenkiintoisimmista uuden kehityksen nootropics, erittäin voimakas kognitiivinen edistetään sekä mieliala ja vireys lisälaite.

 

Ensimmäisen kerran vuonna 2000, sunifiram on varsin tuore keksintö ja vain elin tutkimus on saatavilla toistaiseksi, mutta alustava eläinkokeet osoittavat, että se on tehokas nootropic osoittautuneet parantaa oppimista ja muistia.

 

Ensimmäisen kerran vuonna 2000, sunifiram on varsin tuore keksintö ja vain elin tutkimus on saatavilla toistaiseksi, mutta alustava eläinkokeet osoittavat, että ses tehokas nootropic osoittautuneet parantaa oppimista ja muistia.

 

Uskotaan olevan mahdollinen hoitomuoto monenlaisia neurologiset häiriöt kuten Alzheimerin tauti, Parkinsonin tauti ja muistinmenetys.

 

Vakavia haittavaikutuksia on havaittu kuitenkin parhaillaan. Ei ollut dokumentoitu tutkimukset tai kliinisiä tutkimuksia ihmisillä, mutta eläinkokeet viittaavat siihen, että sunifiram on turvallinen ja hyvin siedetty ja voi olla jopa vähemmän myrkyllisiä kuin racetam nootropics.


Sunifiram on johdannainen racetam perheen nootropics mutta on eri kemiallisen rakenteen ja luokitellaan piperatsiini alkaloidi kuin racetam. Se tarjoaa monet saman muistin ja oppimisen parannukset piracetam mutta on jopa 1000 kertaa tehokkaampi. Sunifiram on myös ampakine, yhdiste, joka vuorovaikutuksessa parantaa toimintaa aivojen glutamiini glutamatergic AMPA-reseptoreihin, ja sellaisenaan voi antaa merkittäviä mielialan parantuminen sekä kognitiivisia etuja.
 

2. Kuinka DoesSunifiram raaka-aineToimii? 


A. oppimisen ja muistin: Sunifiram on osoittautunut toimia tehokas nootropic tuottaa mitattavia parannuksia nopeuden, muistin säilyttämisestä ja muistuttaa. Eläinten tutkimukset osoittivat, että sunifiram ei vain parantaa suorituskykyä oppimistehtäviä, se itse asiassa päinvastainen kemiallisesti aiheuttama muistinmenetys.


B. parantaa keskittymistä ja motivaatiota: Sunifiram käyttäjät usein raportti että se antaa heille paremman ja keskittymistä ja parantaa motivaatiota torjuakseen ja henkinen tehtävien suorittamiseen ja eläinkokeissa yleensä osoittavat. Keskittyä ja motivaatio Äänenparannus vaikutukset voitaisiin johtuvat osittain siitä, että sunifiram helpottaa läheisimmin kognitiivisiin kykyihin välittäjäaine asetyylikoliinin.


C. ahdistusta ja masennusta hallinta: vaikka eläinkokeissa dontehdottaa, että sunifiram toimii mielialalääkkeitä tai ahdistus reliever, jotkut käyttäjät ovat ilmoittaneet saaneensa näitä vaikutuksia. Näitä vaikutuksia voi selittää ainakin osittain sen toimista kuin ampakine tai yhdiste että vuorovaikutuksessa glutamatergic AMPA-reseptoreihin ja toimii mieto nautintoaine.


D. mieliala ja vireys booster: monet käyttäjät ovat kertoneet että sunifiram antaa heille enemmän energiaa ja kirkkaampi, yleensä onnellisempi outlook.


E. visual/havainto lisälaite: kun käyttäjän visual ja havainto parannukset ovat kaukana yleismaailmallisesta, monet ihmiset sanovat kun sunifiram antaa heille näkymät paranevat hyvin kirjaimellisesti Varauksen valo ja varjo enemmän lausutaan ja värit lisää elinvoimainen. Joillekin se tekee musiikkia henkisesti harjoittaa ja emotionaalisesti mielekkäästi.


F. lisääntynyt sukupuoli ajaa: merkittävä osa käyttäjistä että sunifiram on erillisiä ja merkittäviä seksuaalista ominaisuuksien lisääminen kiinnostuksensa sukupuoleen. Tämä vaikutus't näytä olevan yleistä ja eläinkokeissa ei replikoida.
 

3. Miten käyttö Sunifiram raaka-aine?


Vaikka sunifiram on johdannainen piracetam, on racetams kemialliset rakenteeltaan ja luokitellaan kemiallisesti piperatsiini alkaloidi. Tiedetään toimivat kahdella tavoin, sekä ampakine, joka piristää glutamiini reseptoreihin ja kolinergisiin, joka lisää tuotantoa ja asetyylikoliinin vapautumista.

 

Kuten monet nootropics sunifiram: n tarkka vaikutusmekanismit ei täysin ymmärretä. Kuitenkin uskotaan, että sen ensisijainen toimenpide on, että ampakine, joka tarkoittaa sitä että ylitettyäsi veri - aivoesteen, se sitoo AMPA-tyyppinen glutamaatti aivoissa. Tämä stimuloi glutamaatti, keskeinen välittäjäaine, joka on keskeinen rooli neuraalilaskennan aktivoiminen.

 

Glutamaatti on kiihottavaa välittäjäaine, on tärkeä synaptic plastisuus tai hermo kyky synapsien vastata Lisää tai vähentää toimintaa. Riittävä glutamaatti ovat välttämättömiä pitkän aikavälin toksisten vaikutusten voimistumista tai pysyvä kasvu signaali neuronit välillä. Glutamaatti on erityisen tärkeää hippokampuksessa, osa aivoista, joka ensisijainen rooli sekä avaruus-laivakulku ja muodostumista ja varastointi muisti, ja Uskotaan, että suuri osa sunifiram on kognitiivinen parantaminen kyky on lopulta saavuttaa parantamalla hermo signaalin voimakkuus tämä osa aivoista.

 

Lisäksi parantaa muistia muodostumista ja muistuttaa ampakines myös yleensä toimivat kuin lievä piristeet, joka lisää vireyttä ja energiaa mutta ilman levottomuus ja muita haitallisia sivuvaikutuksia kofeiinia, Metyylifenidaatti (Ritalin) ja amfetamiinia.

 

Sunifiram uskotaan olevan myös toimia kolinergisiin, tuotannon ja välittäjäaine asetyylikoliinin lisäämistä. Vaikka tätä tapahtuu ei ole määritetty tarkka prosessi Italian eläinten tutkimus osoitti, että testeissä käytetään piperatsiini yhdisteitä, kuten sunifiram oli kolinergisiin vaikutus samanlainen kuin piracetam.

 

Asetyylikoliini on tiiviisti mukana suurin osa kognitio, kuten muistin, oppimisen nopeus ja kyky, ja nesteen älykkyys tai kykyä ratkaista ongelmansa turvautumatta oppinut käyttäytymistä. Useimmat nootropics toimivat ainakin osittain parannetaan asetyylikoliini, stimuloimalla asetyylikoliinin reseptoreihin tai välittämällä sen edeltäjä Koliini, joka on sitten syntetisoitu osaksi asetyylikoliini.
 

4. AnnostusofSunifiram raaka-aine

 

Sunifiram vaatii pienemmän annoksen kuin racetams tehokkuutta. Perustuu käyttäjien raportointi ja eläinkokeissa saatuja tietoja, annostus 5-10 mg ottaa enintään kolme kertaa päivässä yleensä pidetään turvallinen ja tehokas. Sunifiram on paras toteuttaa kielen alle absorptiomaksimin.

 

On aina viisasta aloittaa pienin mahdollinen tehokas annos uuden täydentää ja lisätä vähitellen tarpeen ja neuvoja on erityisen oleellista sunifiram. Ei vain se uusi lääke joka ei ihmisten tutkimuksissa ollut dokumentoitu, suuri annos on epämiellyttäviä sivuvaikutuksia, kuten yli-stimulaatio ja aivojen sumu.

 

Lisäksi sietokyky sunifiram voi luoda nopeasti. Jotkut käyttäjät ehdottaa, Polkupyöräily muut nootropics välttämiseksi tätä.

5. VaroitusofSunifiram raaka-aine


Sunifiram on yksi jännittävimmistä ja lupaava uusi nootropic täydentää, tuottaa vankka kognitiivinen, mielialan, havainto, ja energian etuja erittäin keskittynyt ja voimakas muodossa.

 

Vaikka se ei olet kutsutaan osa perinteistä nootropics, monet käyttäjät pitävät sitä suosikki ja käytä sitä säännöllisesti, mutta ses ei täydentää kevyesti tai kulutetaan huolettomasti tutkimus puutteen. Vaikka eläinten tutkimukset viime 15 vuotta osoittavat sen turvallinen, hyvin siedetty ja myrkytön, ses tärkeää muistaa, että ei ihmisen tutkimukset ovat dokumentoitu, paljon on vielä tiedetä tehokas täydennys.

 

Käyttäjille, joilla on mielessä, että tämä on uusi ja tuntematon jossain määrin täydentää, kun sitä vastuullisesti ja tarkoin sen vaikutuksia, sunifiram voi olla erinomainen lisä nootropic rutiinia.
 

6. Mitkä ovattHän mahdolliset haittavaikutuksetofSunifiram raaka-aine?


Tähän mennessä on kirjattu sunifiram ei vakavia sivuvaikutuksia, mutta ses tärkeää muistaa, että ihmisen tutkimukset tai kliiniset tutkimukset on suoritettu.

 

Tiedot eläinten tutkimukset osoittavat, että se on turvallinen ja hyvin siedetty, ja jopa annoksina moninkertaisesti tehokas annosalueella ei ole todistettu myrkyllisiä.

 

Käyttäjän ilmoittamaa sivuvaikutukset ovat pieniä, ja väliaikainen ja myös suurempi kehon lämpötila, lisääntynyt hikoilu ja syljeneritys, päänsärky, nenän tukkoisuutena, lisääntynyt herkkyys visuaaliset ja stimulaatio, ja unettomuus.

7. OstaaSunifiram Raaka-aine fROMSZOB


→ Vierailla meidän online apteekki ja täytä tilaus Sunifiram raaka-aineita.

 Määrittää paikan toimitus, valmistetta ja maksamiseksi.

 30 minuutin ajan saat vahvistuksen tilauksen.

 Se onlähettisisällä12 tuntia.

Sunifiram raaka-aineVideo


Sunifiram raaka-aine tekniset tiedot:NimiSunifiram
UlkonäköValkoinen jauhe
CAS

314728-85-3

Määritys

≥98%

Liukoisuusliukenee etanoli, asetoni, etyyliasetaatti liukene veteen, etyylieetteriä

Kuivaushäviö

≤0.5%

Heavy Metal

≤10ppm

Annostus

5-10mg

Nukahtamista aika

30 minites

Luokan

Lääkelaatua

Sunifiramraaka-aine kilpailuetua:1 korkealaatuinen kilpailukykyiseen hintaan:

1) laatustandardin: USP 35


2) puhtaus: > 99 %


3) Olemme valmistaja ja tarjota korkealaatuisia tuotteita tehtaalla hinnasta.


2 Nopea ja turvallinen toimitus:

1) paketti voi lähettää 24 tunnin kuluessa maksun. Seuranta numero


2) turvallinen ja huomaamaton toimitus. Eri huomautuksissanne valintasi.


3 meillä on asiakkaita kaikkialla maailmassa:

1) ammattitaitoista palvelua ja rikas kokemus saada asiakkaat tuntemaan olonsa, riittävä kalusto ja nopea toimitus täyttää halustaan.


2) markkinoilta saatu palaute ja tavaroiden palautetta arvostetaan, asiakkaiden vaatimus on meidän vastuullamme.


3) korkea laatu, kilpailukykyinen hinta, Nopea toimitus, ensiluokkaista palvelua saada luottamus ja kiitosta asiakkailta.


4 kolme periaatetta

1) turvallinen toimitus: kanava monipuolistamista, asiakkaat yksityisyyden suojaamiseksi. Ja vain siinä tapauksessa, varmistaa uudelleen alusta.


2) koskaan muutos: tuote aina säilyttää puhtautensa, ei muutu, korkea laatu on yrityksemme kulttuuri.


3) hyviä palveluja: mahdollisimman nopeasti ratkaisemaan asiakkaiden ongelmia, jotta asiakkaat saavat tavarat turvallisesti.

Sunifiramraaka-aine HNMR | SZOB


314728-85-3 Sunifiram HNMR.jpg
Tutkimus