Stanozolol, Winstrol, Winny jauhe (10418-03-8)

Tuotetiedot


1.Mikä on rawStanozolol, Winstrol, Winny jauhe


Stanozolol, tunnetaan myös nimellä 17α-methyl-2'H-androst-2-eno[3,2-c]pyrazol-17β-ol on synteettinen 17α-alkyloidut androstane steroidi ja johdannainen 5α-dihydrotestosteroni (DHT) metyyliryhmä C17α kanta ja pyratsolirenkaan kiinnitetty A-rengas steroidi ytimen.


Stanozolol myydään monilla tuotemerkeillä on synteettinen anabolisten-androgeeni steroidi (AAS), joka oli johdettu dihydrotestosteroni (DHT). Tuotemerkit jossa stanozolol on tai on markkinoitu ovat Anaysynth, Menabol, Neurabol kapselia, Stanabolic (eläinlääkintä), Stanazol (eläinlääkintä), Stanol, Stanozolol, Stanztab, Stargate (eläinlääkintä), Stromba, Strombaject, Sungate (eläinlääkintä) Tevabolin, Winstrol, Winstrol Depot ja Winstrol-V (eläinlääkintä). Se on kehittänyt amerikkalainen lääkeyhtiö Winthrop Laboratories (Sterling Drug) vuonna 1962 ja hyväksyttiin FDA ihmisille, vaikka se on enää kaupan tässä maassa.


Vuonna 1962 Stanozolol tuotiin markkinoille Yhdysvalloissa Winthrop josmyyntinimitys ”Winstrol” ja Euroopassa Winthropin kumppani, Bayer, nimellä ”Stromba”.


Myös vuonna 1962 Kefauver Harris tarkistus hyväksyttiin, liittovaltion elintarvike, Drug, ja Cosmetic Act vaatimaan lääkevalmistajien todistamaan tehokkuutta niiden huumeiden ennen hyväksymistä. FDA täytäntöön lääkkeen tehoa opiskella täytäntöönpano (DESI)-ohjelmansa tutkia ja säännellä lääkkeistä, kuten stanozolol, jotka oli otettu käyttöön ennen muutosta. DESI ohjelma oli tarkoitus luokitella kaikki pre-1962 huumeet, jotka olivat jo markkinoilla tehokkaasti, tehottomia tai tarvitsee lisätutkimuksia. FDA värväytyi National Research Council National Academy of Sciences arvioimaan julkaisuja sopivia lääkkeitä DESI-ohjelman.


Toisin kuin useimmat ruiskeena AAS stanozolol ei esteröity ja myydään vesisuspensiona tai suun kautta tabletteina. [3] lääke on suuri hyötyosuus suun kautta, koska C17α alkyloinnin, joka mahdollistaa hormoni hengissä ensikierron maksan aineenvaihduntaa nieltynä. Se johtuu tästä, että stanozolol myydään myös tabletin muodossa.


Stanozolol on yleisesti käytetty suorituskykyä parantavia aineita AAS ja on kielletty käyttää urheilu kilpailun alaisuudessa International Association yleisurheiluliiton (IAAF) ja monet muut urheilujärjestöjen. Lisäksi stanozolol on käytetty US hevosurheilu.


YK-Pinolla stanozolol on agonistina androgeenireseptorin (AR), samoin androgeenien kuten testosteronin ja DHT. Se ei ole substraatti 5α-reduktaasin, koska se on jo 5α vähentää, ja niin ei voimistetaan ns ”androgeeni” kudoksissa, kuten iho, hiukset follikkelia ja eturauhanen. Tällöin suurempi suhde anabolisia on androgeeni toimintaa verrattuna testosteronia. Lisäksi, koska 5α vähentää kyseessä, stanozolol on ei-aromatizable, ja tästä has ei ole taipumusta tuottaa estrogeenisiä vaikutuksia, kuten gynekomastia tai nesteen kertyminen. Stanozolol ei ole omaa merkitystä progestogenic toimintaa. 17α-metyyli ryhmä esiintymisen vuoksi aineenvaihdunta stanozolol sterically haittaa, jolloin se on oraalisesti vaikuttava, vaikka myös maksa.
 

2. Kuinka DoesStanozolol, Winstrol, Winny jauhe työtä?


Stanozolol on ihmisen steroidi, samanlainen luonnossa esiintyvä steroidi testosteronin.

 

Stanozolol on käytetty hoitoon perinnöllinen angioödeema, joka aiheuttaa jaksot turvotusta kasvojen, raajojen, sukupuolielimet, suolen seinämän ja kurkun. Stanozolol voi vähentää yleisyys ja vakavuus näitä hyökkäyksiä.

.

Toisin kuin useimmat ruiskeena anabolisia steroideja raaka-aine stanozolol ei esteröity ja myydään vesisuspensiona tai suun kautta tabletteina. Lääke on suuri hyötyosuus suun kautta, koska C17 α-alkylointi, joka mahdollistaa hormoni hengissä ensikierron maksan aineenvaihduntaa nieltynä. Se johtuu tästä, että stanozolol myydään myös tabletin muodossa.

 

Winstrol on yksi suosituimmista ja tunnettu anabolisia steroideja raaka jauhe maapallolla. Kehitetty Winthrop Laboratories 1950-luvun lopulla tämä on anabolinen steroidi, joka on saanut paljon huomiota tiedotusvälineissä vuosien. Itse asiassa ne, jotka eivät ole koskaan käyttäneet anabolisia steroideja, jos ne voidaan nimetä steroidi on yleensä Winstrol tai Stanozolol. Nimi Winstrol on oikeastaan yleisimmin liittyvä tuotemerkki Stanozolol hormoni. Tämä on anabolinen steroidi, joka on kerännyt maailmanlaajuista huomiota lukuisia urheilullinen skandaalit vuosien. Kun monet urheilijat on pyydetty anaboliset steroidit, Winstrol on ollut eturintamassa skandaali lukemattomia kertoja. Itse asiassa on liitetty tärkein urheilullinen steroidi skandaali historiassa.


Stanozolol usein käytetään kilpailukykyinen kehon rakentajia ja urheilijoita, on olemassa useita Winstrol etuja. Tässä on tarkemmin Winstrol etuja, joita olisi pidettävä ihmisten harkitsee anabolisten steroidien käyttö.


-Ei muuntaa osaksi estrogeenia

Tämä on luultavasti suosikki Winstrol hyötyä useimmille miehille. Toisin kuin monet muut anaboliset steroidit Winstrol ei muuntaa osaksi estrogeenia, joka on yksi tärkeimmistä eduista. Steroideja, jotka sisällä elimistöön estrogeeni voi aiheuttaa vakavia haittavaikutuksia mies käyttäjille. Koska Winstrol ei ole muunnettu estrogeeni elimistöön, miesten ei tarvitse pelätä ongelmia, kuten gynekomastia (kehitys naisen rinnat)

 

-Tarjoaa laadukkaita lihasten kasvua

Winstrol tarjoaa laadukkaita lihasten kasvua, joka on toinen etu tämän steroidi. Vaikka muut anaboliset steroidit vain kasvaa lihasten koon aiheuttamatta kasvaa vahvuus, Winstrol auttaa luomaan vahvat lihakset erinomainen liikuntaa yhdistettynä. Yksityishenkilöt kiinnostunut Winstrol lihaksen rakennuksen tämän steroidi tarjoaa erinomainen tapa lisätä lihasten koon lisäksi lihasten voimaa.

 

-Ei aiheuta veden kertymistä

Yksi kehonrakennus Winstrol-eduista on, että se ei aiheuta veden kertymistä kuin muut anaboliset steroidit. Näin suosittu vaihtoehto kehonrakentajat, jotka valmistautuvat show. Kun käytät tätä steroidi, käyttäjä kanisteri jatkaa Bodaus murehtimatta nestettä saada tavalla leikattu, ankara etsiä, että he haluavat.

 

-Tarjoaa laiha ulkonäkö ilman irtotavarana

Vakava urheilijoille, jotka haluavat rakentaa kestävyyttä ja voimaa Lisää irtotavarana on ongelma, joka tulee monet anaboliset steroidit. Winstrol etu on sen kyky tarjota vähärasvaisen ulkoasun kasvattamatta. Vakavat urheilijat eivät halua tehdä irtotavarana kuin niitä on, joten on tärkeää välttää iso lihaksia, Winstrol on täydellinen, että.


-Parantaa yleistä kestävyyttä

-Lisää nopeutta, ketteryyttä ja voimaa

-Mahdollistaa steroidi pinoaminen

-Useita tapoja ottaa Winstrol

-Vähän Winstrol sivuvaikutuksia

-Jalo Bioavailability

3. Kuinka käyttää raaka Stanozolol, Winstrol, Winny-aine?


Ottaa stanozolol täysi lasillinen vettä.

 

Stanozolol voidaan ottaa ruuan kanssa tai ilman.

 

On tärkeää ottaa stanozolol säännöllisesti saada eniten hyötyä.

 

On verikokeet tai muut lääkkeiden arvioinnissa stanozolol jotta järjestäjä edetä ja sivuvaikutuksia hoidon aikana.

 

Säilytä stanozolol huoneenlämmössä poissa kosteus, lämpö ja suoraa valoa.

 

Ottaen stanozolol, ellei lääkärisi ohjeiden ei ole rajoituksia elintarvikkeiden, juomia tai toimintaa.

 

Et välttämättä pysty ottamaan stanozolol tai voi vaatia annostuksen muuttaminen tai erityistä valvontaa hoidon aikana.

 

Stanozolol on FDA raskauden luokka X. Tämä tarkoittaa sitä, että stanozolol on tiedetään aiheuttavan sikiövaurioita sikiötä. Älä ota tätä lääkettä, jos olet raskaana tai saattavat tulla raskaaksi hoidon aikana.

 

Ei tiedetä, onko stanozolol äidinmaitoon. Älä ota tätä lääkettä neuvottelematta ensin lääkärisi jos imetät vauvan.

 

Ennen kuin osallistut Stanozolol, ota yhteys lääkäriin, jos sinulle

-sydämen tai verisuonten tauti;

-on ollut sydänkohtaus;

-on korkea kolesteroli veressä;

-verenvuoto tai veren hyytymistä ongelmia;

-on diabetes;

-ottaa suullisen antikoagulantti (verenohennuslääkettä);

-on maksasairaus; tai

-on munuaisvaivoja.

4. Annostusof raakaStanozolol, Winstrol, Winny jauhe


Keskimääräinen mies on 50mg 100 mg päivässä ja keskimäärin naisilla 10 mg joka toinen päivä niille henkilöille, jotka ovat kehon ajattelevia.


Urheilullinen esiintyjät miehiä riittää 20mg 25mg joka toinen päivä ja nainen jää 10 mg joka toinen päivä.


On tärkeää muistaa miespuolisten urheilijoiden samaa Stanozolol annostusta, ajattelevia ruumiinrakenne voidaan, mutta nämä pienemmät annokset eivät ole harvinaisia.


Stanozolol ei voi olla paras vaihtoehto sinulle, kun se tulee rakentaa massa mies suorituskyvyn, mutta onneksi emme voi sanoa samaa, kun kyse on naispuoliset urheilijat.

Naiset ovat erittäin herkkiä steroideja, ja vaikka se hyödyttää niitä erittäin polkupyörät olisi paljon hyötyä naisilla kun kyse kokoamis verrattuna miehiin.

Jos nainen sietää 10mg Stanozolol annosta päivässä, tämä epäilemättä lisää mukava vähärasvaisen kudosten, mutta jotkut naiset, jotka ovat liian herkkä vuoksi joudumme rajoittamaan niiden annoksilla 10 mg joka toinen päivä.


Mies, jotka haluavat saada laiha, repi fysiikka Stanozolol on ehdottomasti paras valinta steroidit.


Valtaosa miehistä on pieni annos 50 mg päivässä leikkaus ajan 6-8 viikkoa on kaikki ne tarvitse hankkia mahdollisimman hyviin tuloksiin.


Jos olet kilpailevat kehonrakennus kilpailua kuin tulet huomaamaan, että lisäämällä annosta 100 mg päivässä viime 2 viikkoa ennen kilpailua tuo hyviä tuloksia.


Miss annos: Ota unohtunut annos heti kun muistat. Jos on melkein aika ottaa seuraava annos, jätä annos menetit ja ota vain seuraava säännöllisesti aikataulun annos. Älä ota kaksinkertaista annosta tätä lääkettä.
5. Varoitusof raakaStanozolol, Winstrol, Winny jauhe


Ennen kuin osallistut stanozolol, puhua lääkärille, jos käytät jotakin seuraavista lääkkeistä:


antikoagulantti (verenohennuslääkettä) kuten varfariinia (Coumadin); tai

insuliinia tai suun kautta diabeteksen lääkkeitä kuten glipizide (Glucotrol) glyburide (DiaBeta, Glynase, Micronase), glimepiride (Amaryl), klorpropamidi (Diabinese), acetohexamide (Dymelor), tolbutamide (Orinase), tolazamide (Tolinase), ym.

Voi vaatia annostuksen muuttaminen tai erityistä valvontaa, jos käytät jotakin edellä lueteltujen lääkkeiden.

 

Lääkkeiden muita kuin tässä luetellut voi myös vuorovaikutuksessa stanozolol. Keskustele lääkärin ja apteekkihenkilökunnan kanssa ennen reseptiä tai over-the-counter lääkkeet, kuten vitamiineja, kivennäisaineita ja rohdosvalmisteita.

 

Winstrol ei muuntaa osaksi estrogeenia ja ei ole estrogeenisiä toimintaa omana ja joten hyötyjä, joita odotetaan Winstrol pitäisi olla laiha, kova, laatu lean massa lihas voitot ei nesteen kertyminen ollenkaan (jos muiden aromatizable anaboliset steroidit pidetään kurissa aromataasin estäjä). Täysin painon ja voiman kasvu ei tiedetä niin dramaattinen kuin vahvempi enemmän aromatizable anabolisia steroideja, kuten Dianabol, mutta hyödyt johtuvat Winstrol pitäisi aina jättää kuitenkin toimia mieliksenne yksittäisten lopussa sykli, Jos ravitsemus ja koulutus ovat molemmat määritetty oikein.
6. Mitkä ovattHän mahdolliset haittavaikutuksetofStanozolol, Winstrol, Winny jauhe?


Winstrol (anaboliset steroidit) on synteettinen steroidi, joka on samanlainen kuin testosteronin, perinnöllinen angioödeema, joka aiheuttaa jaksot turvotusta kasvojen, raajojen, sukupuolielimet, suolen seinämän ja kurkun hoitoon. Winstrol voi vähentää yleisyys ja vakavuus näitä hyökkäyksiä.


Yleinen haittavaikutus on: uusia tai pahenevat akne, nukkumisvaikeuksia, päänsärky, muutokset seksuaalinen halu, pahoinvointi, oksentelu, ihonväri tai nilkat.

 

Nuorten ja aikuisten miesten sivuvaikutuksia Winstrol voi sisältää säännöllisen tai jatkuvan erektio penis, ja ulkonäkö tai pahenemisen aknen hoidossa. Naisilla haittavaikutuksia Winstrol voi olla käheys, akne, muutokset kuukautiset tai enemmän kasvojen hiuksia.

 

Käyttää anabolisia steroideja kuten Winstrol voi liittyä vakavat haittavaikutukset, joista monet ovat annoksesta. Potilaiden olisi asetettava alin mahdollinen efektiivinen annos. Lääkkeitä, jotka voivat vuorovaikutuksessa Winstrol ovat antikoagulantteja (verenohennuslääkkeitä), insuliini ja suun diabeteslääke. Kerro lääkärillesi kaikki lääkkeitä käytät. Winstrol tiedetään aiheuttavan sikiövaurioita sikiö. Älä ota tätä lääkettä, jos olet raskaana tai saattavat tulla raskaaksi hoidon aikana. Ei tiedetä, onko Winstrol erittyy äidinmaitoon. Monet lääkkeet erittyvät äidinmaitoon ja mahdollisuudet epätoivotuista vaikutuksista lapseen anaboliset steroidit. Keskustele lääkärisi kanssa ennen imetyksen.

7. OstaaStanozolol/Winstrol/WinnyJauhe fROMSZOB


 Käy meidän online apteekki ja täytä järjestyksessä Ropivacaine HCL raaka-aineita.

 Määrittää paikan toimitus, valmistetta ja maksamiseksi.

 30 minuutin ajan saat vahvistuksen tilauksen.

Se lähetetään 12 tunnin kuluessa

Stanozolol, Winstrol, Winny jauheVideo

raaka Stanozolol, Winstrol, Winny jauhe tekniset tiedot:NimiStanozolol/Winstrol/Winny
UlkonäköValkoinen jauhe
CAS

10418-03-8

Määritys≥99.2%
LiukoisuusVeden 0.00173 promillea

Kuivaushäviö

≤%

Heavy Metal

≤10ppm

Annostus

20-50mg

Nukahtamista aika

20 minites

Luokan

Lääkelaatua

raaka-aine Stanozolol, Winstrol, WinnyKilpailuetua:


1 korkealaatuinen kilpailukykyiseen hintaan:

1) laatustandardin: USP 35


2) puhtaus: > 99 %


3) Olemme valmistaja ja tarjota korkealaatuisia tuotteita tehtaalla hinnasta.


2 Nopea ja turvallinen toimitus:

1) paketti voi lähettää 24 tunnin kuluessa maksun. Seuranta numero


2) turvallinen ja huomaamaton toimitus. Eri huomautuksissanne valintasi.


3 meillä on asiakkaita kaikkialla maailmassa:

1) ammattitaitoista palvelua ja rikas kokemus saada asiakkaat tuntemaan olonsa, riittävä kalusto ja nopea toimitus täyttää halustaan.


2) markkinoilta saatu palaute ja tavaroiden palautetta arvostetaan, asiakkaiden vaatimus on meidän vastuullamme.


3) korkea laatu, kilpailukykyinen hinta, Nopea toimitus, ensiluokkaista palvelua saada luottamus ja kiitosta asiakkailta.


4 kolme periaatetta

1) turvallinen toimitus: kanava monipuolistamista, asiakkaat yksityisyyden suojaamiseksi. Ja vain siinä tapauksessa, varmistaa uudelleen alusta.

 

2) koskaan muutos: tuote aina säilyttää puhtautensa, ei muutu, korkea laatu on yrityksemme kulttuuri.

 

3) hyviä palveluja: mahdollisimman nopeasti ratkaisemaan asiakkaiden ongelmia, jotta asiakkaat saavat tavarat turvallisesti.

raaka-aine Stanozolol, Winstrol, Winny HNMR | SZOB


15262-86-9 Testosterone Isocapronate.jpg
Tutkimus