Stanozolol Winstrol Winny

Stanozolol Winstrol Winny
Tuotetiedot


Kuvaus Stanozolol Winstrol Winny CAS: 10418-03-8:


Toisin kuin useimmat injektoitavat anaboliset steroidit raakajauhe, stanosololia ei ole esteröity ja sitä myydään vesipitoisena suspensiota tai oraalisena tabletti- muodossa. Lääkeaineella on korkea oraalinen biologinen hyötyosuus, joka johtuu C17-a-alkyloinnista, joka sallii hormonin selviytymisen ensikierron maksa-aineenvaihduntaan nieltynä. Sen takia stanosololia myydään myös tablettimuodossa.

Winstrol on yksi suosituimmista ja tunnetuista anabolisista steroideista raakajauheesta maan päällä. Kehitetty Winthrop Laboratories 1950-luvun lopulla, tämä on anabolinen steroidi, joka on saanut paljon mediaa huomiota vuosien varrella. Itse asiassa niille, jotka eivät ole koskaan käyttäneet anabolisia steroideja, jos he voivat nimetä steroidiksi, on tavallisesti Winstrol tai Stanozolol. Winstrol-nimitys on tosiasiallisesti Stanozolol-hormonin yleisimmin käytetty tuotenimi. Tämä on anabolinen steroidi, joka on kerännyt maailmanlaajuista huomiota lukuisten urheilullisten skandaalien takia vuosien varrella. Kun eri urheilijoita on pyydetty anabolisten steroidien avulla, Winstrol on ollut skandaalin eturintamassa lukemattomia aikoja. Itse asiassa se liittyy historian tärkeimpään urheilullinen steroidikandaali.
Sovellukset :

Tämä yhdiste on dihydrotestosteronin johdannainen, vaikka sen aktiivisuus on paljon lievempi kuin tämä androgeeni luonteeltaan. Se on teknisesti luokiteltu anaboliseksi steroidirikkaaksi jauheeksi, jolla on hieman suurempi taipumus lihasten kasvuun kuin androgeeninen aktiivisuus varhaisissa tutkimuksissa. Vaikka dihydrotestosteroni todella tarjoaa androgeenisiä sivuvaikutuksia annettaessa, stanozololi tarjoaa sen sijaan laadun lihasten kasvua. Tosin tämän aineen anaboliset ominaisuudet ovat edelleen lieviä verrattuna moniin vahvempiin yhdisteisiin, mutta se on silti luotettava rakentaja. Sen tehokkuus anabolisena voi jopa olla verrattavissa Dianabol-valmisteeseen, mutta Winstrol® ei kuitenkaan kanna samaa taipumusta vedenpidätykseen. Stanozololi sisältää myös saman C17-metylaation, jota näemme Dianabol-hoidossa, muutos, jota käytetään siten, että oraalinen antaminen on mahdollista. Huolimatta tästä mallista kuitenkin on monia injektoitavia versioita tästä valmistetusta steroidista.

Kilpailuetu :


1 Laadukas kilpailukykyiseen hintaan:

1) Laatuvaatimus: USP 35

2) Puhtaus:> 99%

3) Olemme valmistaja ja voi tarjota korkealaatuisia tuotteita tehdas hinta.


2 Nopea ja turvallinen toimitus:

1) Paketti voidaan lähettää 24 tunnin kuluessa maksun suorittamisesta. Seurantanumero saatavilla

2) turvallinen ja huomaamaton lähetys. Valittavana on erilaisia kuljetusmenetelmiä.


3 Meillä on asiakkaita kaikkialla maailmassa:

1) Ammattimaisen palvelun ja runsaan kokemuksen ansiosta asiakkaat tuntevat olonsa hyvin, riittävät varastot ja nopeat toimitukset täyttävät heidän haluunsa.

2) Markkinapalaute ja tavarapalaute ovat arvokkaita, asiakkaiden vaatimusten täyttäminen on meidän vastuullamme.

3) Laadukas, kilpailukykyinen hinta, nopea toimitus, ensiluokkainen palvelu saada luottamusta ja kiitosta asiakkailta.


4 Kolme periaatetta:

1) Turvallinen toimitus: Kanavan monipuolistaminen, asiakkaiden yksityisyyden suojaaminen. Varmista vain uudelleenlähetys.

2) Älä koskaan muuta: Tuote pitää aina erittäin puhtaana, ei muutu, Korkealaatuinen on yrityksemme kulttuuri.

3) Hyvät palvelut: mahdollisimman nopeasti asiakkaiden ongelmien ratkaisemiseksi, jotta asiakkaat saavat tavarat turvallisesti.
Tuotteen laatuongelma

Ohje

Hot tagit: Sustanon 250

Liittyvät tuotteet

välituotteita


API


prohormone


SARMS Raws

Stanozolol Winstrol CAS: 10418-03-8 Yksityiskohtaiset tiedot


tuotteen nimi

stanozolol

CAS-numero

10418-03-8

Kemiallinen nimi

17P-hydroksi-17a-metyyli-5a-androstano [3,2-c] pyratsoli, winstrol

Molekyylikaava

C21H32N2O

Molekyylipaino

328,49

Puhtaus

> 99%

Kuvaus

Valkoinen kiteinen jauhe

Paketti

Turvallisuus ja monipuolistaminen

vähimmäistilausmäärä

10g

Hinta

neuvotteluStanozolol Winstrol Kemialliset ominaisuudet :

Stanozolol Winstrol, CAS: 10418-03-8
Tutkimus