Raaka Sibutramine hcl (meridia) jauhe (84485-00-7)

Tuotetiedot


Kuvaus Raw Sibutramine hcl -jauhe


Raaka Sibutramine hcl -jauhe on laihdutuslääke, se on sibutramiinin hydrokloridisuola ja farmakologiset vaikutukset ovat täysin sibutramiinin mukaisia, mutta stabiilius ja liukoisuus ovat parempia kuin sibutramiini.

Sibutramiinihydrokloridia käytetään ensiski masennuksen hoitoon, kliinisessä tutkimusprosessissaan ihmiset havaitsevat, että laihtuminen on merkittävästi voimakkaampi kuin masennuslääkkeen vaikutus. Toisaalta, estämällä serotoniinin takaisinoton, mikä vähentää nälän vähentämistä, se voi tukahduttaa ruokahalun ja kontrolloida kalorien saannin tehokkaasti. toisaalta aktivoimalla adrenergisiä reseptoreita, mikä lisää rasvakudosten kulutusta, se voi lisätä aineenvaihduntaa ja energiankulutusta, sillä se on ilmeinen laihtuminen, mutta se voi aiheuttaa vakavia haittavaikutuksia, kuten korkea verenpaine, korkea syke, anoreksia, unettomuus, epänormaali maksan toiminta.

Raaka Sibutramine hcl -jauheen laimennus-jauhe tai Sibutramine Hydrochlorideslimming -jauhe (Sibutramine HCL, CAS-numero: 84485-00-7) on lääke, joka auttaa laihduttamisessa muuttamalla neurotransmittereita aivoissa. Nykyinen käyttöalue on pääasiassa laihtuminen tuotteissa , kuten laihtumiseen kahvia, ruokavalio teetä, painonlaskuhillosta ect..SZOB toimittaa korkealaatuista sibutramiinia raakajauhetta ja vapaata reship-politiikkaa. Laatu on ehdottomasti taattu, laatu on kulttuurimme.

Raaka meridia jauhe


1. Tuotteemme ovat sibutramiinihydrokloridi, puhtausaste 99%, farmaseuttista laatua, ei ole havaittavissa sekoitettaessa kahviin, teen, hillon, kapselin, tablettien jne. Kanssa.

Lisätietoja resepteistä tai ainutlaatuisesta pyynnöstäsi, ota meihin yhteyttä.

2. Yleisesti käytetty menetelmä markkinoilla on


1). Sekoitetut bataattilehdet, lotuslehdet, kahvijauhe ja muut kasviuutteet ovat tällaisia kasviuutteita emäksisiä aineita, joissa sibutramiinihydrokloridi on sekakäytössä, happo-emäksen neutralointi, vähentää tai johtaa tuotteen laihtuminen-epätasapainoon.

2). Sibutramiinihydrokloridin suora käyttö, jokaisen kapselin pitoisuus on 20-30 mg, vuorokausiannos saa olla enintään 200 mg.

3). Apteekista suositellaan, että rypäleen sokerin ja sibutramiinihydrokloridin käyttö sekoitetaan kapseleihin, suositeltava annos 30 mg.

3. Suositukset laitteiden tuotannosta:


1). Ilmanpaineen täyttölaitteiden käyttö sen varmistamiseksi, että kunkin kapselin nettopitoisuus saavuttaa määritetty arvo.

2). Mekaanisten sekoituslaitteiden käyttö huolehtimaan siitä, että lääkeaine ja muut lisävarusteet ovat täysin sekoitettuja.

4. Testauksen osalta


Asiakkaille on suositeltavaa käyttää tuotteitamme suoraan kolmannen osapuolen laboratoriossa tai liitteen yliopistollisessa kemiallisessa laboratoriokokeessa testausselosteilla, jotka voidaan korvata testauskustannusten ja näytekustannusten korvaamiseksi.

Raskaan meridia-jauheen ja samankaltaisten lääkkeiden toiminnan mekanismi


Sibutramiini HCL (84485-00-7) laihdutuspulveri.png
meridia jauhe Käyttökohteet:


Alunperin se kehitettiin estämään ja hoitamaan lihasten hukkumista sekä osteoporoosia. Urheilijat käyttävät kuitenkin nykyään ostarinaa suorituskyvyn parantajana, joka antaa heille etulyöntiaseman kilpailuunsa. Koska se ei aiheuta virilisoitumisongelmia naisilla, ostariinia voidaan käyttää sekä naisilla että miehillä
Tavallinen aikuinen annos liikalihavuudelle


Valmistaja valmisti Raw Sibutramine hcl -jauhetta vapaaehtoisesti markkinoilta Yhdysvaltojen markkinoilla lokakuussa 2010, koska kliiniset tutkimustulokset osoittavat sydänkohtauksen ja aivohalvauksen lisääntyneen riskin. Seuraavat annostustiedot koskevat, kun lääke oli saatavilla Yhdysvalloissa. Alkuannos: 10 mg suun kautta kerran päivässä.

Tavallinen geriatrinen annos liikalihavuudelle


Valmistaja valmisti Raw Sibutramine hcl -jauhetta vapaaehtoisesti markkinoilta Yhdysvaltojen markkinoilla lokakuussa 2010, koska kliiniset tutkimustulokset osoittavat sydänkohtauksen ja aivohalvauksen lisääntyneen riskin. Seuraavat annostustiedot koskevat sitä, milloin lääke oli saatavilla Yhdysvalloissa.


Sibutramiinin kliiniset tutkimukset eivät sisältäneet riittävästi yli 65-vuotiaita potilaita. Sibutramiini on vasta-aiheinen tässä potilasryhmässä.

Tavallinen lapsiannos lihavuudelle


Valmistaja valmisti Raw Sibutramine hcl -jauhetta vapaaehtoisesti markkinoilta Yhdysvaltojen markkinoilla lokakuussa 2010, koska kliiniset tutkimustulokset osoittavat sydänkohtauksen ja aivohalvauksen lisääntyneen riskin. Seuraavat annostustiedot koskevat sitä, milloin lääke oli saatavilla Yhdysvalloissa.


Yhden tutkimuksen perusteella (n = 60)


14-17 vuotta:


Ensimmäinen annos: 10 mg suun kautta kerran päivässä.
Raw Sibutramine hcl -jauhe Side Effects


Pysäytä sibutramiinia ja soita lääkärillesi heti, jos sinulla on vakava sivuvaikutus, kuten:


1.nopea, jyrkkä tai epätasaista sydämenlyöntiä;


Uusi tai paheneva hengenahdistus;


3. sekavuus, aistiharhat, kuume, vapina, yliaktiiviset reflekseesit, pahoinvointi, oksentelu, ripuli, koordinaation menetys, laajentuneet oppilaat;


4.erittäin jäykät (jäykät) lihakset, korkea kuume, hikoilu, sekavuus, tunne kuin saatat ohittaa;


5.hopeat mustelmat tai verenvuodot (nenäverenvuoto, verenvuodot, tai verenvuoto, joka ei pysähdy);


6.nopeasti korkea verenpaine (vaikea päänsärky, näön hämärtyminen, korvien soiminen, ahdistus, kohtaus);


7. kivun kipu tai raskas tunne, kipu levittyy käsivarteen tai olkapäähän, yleinen pahoinvointi; tai


8.hämmennys tai heikkous (erityisesti ruumiin toisella puolella), näkökyvyn, puheen tai tasapainon ongelmat.


Tämä ei ole täydellinen luettelo haittavaikutuksista, ja muut voivat ilmetä. Soita lääkärillesi lääkärin ohjeista haittavaikutuksilta.


Raaka Sibutramine hcl (meridia) jauhe video


1. Tuotteemme ovat Raw Sibutramine hcl -jauhehydrokloridia, puhtaus 99%, farmaseuttista laatua, ei ole havaittavissa sekoitettaessa kahviin, teen, hillon, kapselin, tablettien jne. Kanssa .

Lisätietoja resepteistä tai ainutlaatuisesta pyynnöstäsi, ota meihin yhteyttä.Raaka Sibutramine hcl -jauhe Tekniset tiedot:Nimi Sibutramiinihydrokloridi
ulkonäkö valkoinen jauhe
cas

84485-00-7

Määritys ≥99.2%
Liukoisuus Liukenematon veteen tai alkoholiin, joka on liukoinen etikkahappoon, etyyliesteriin

Kuivaushäviö

≤0.5%

Hevimetalli

≤10ppm

annostus

40-80mg

Alkamisaika

20 minit

Arvosana

Farmaseuttinen luokka

Raaka Sibutramine hcl -jauhe Kilpailukykyinen etu:


1 Laadukas kilpailukykyiseen hintaan:

1) Laatuvaatimus: USP 35


2) Puhtaus:> 99%


3) Olemme valmistaja ja voi tarjota korkealaatuisia tuotteita tehdas hinta.


2 Nopea ja turvallinen toimitus:

1) Paketti voidaan lähettää 24 tunnin kuluessa maksun suorittamisesta. Seurantanumero saatavilla


2) turvallinen ja huomaamaton lähetys. Valittavana on erilaisia kuljetusmenetelmiä.


3 Meillä on asiakkaita kaikkialla maailmassa:

1) Ammattimaisen palvelun ja runsaan kokemuksen ansiosta asiakkaat tuntevat olonsa hyvin, riittävät varastot ja nopeat toimitukset täyttävät heidän haluunsa.


2) Markkinapalaute ja tavarapalaute ovat arvokkaita, asiakkaiden vaatimusten täyttäminen on meidän vastuullamme.


3) Laadukas, kilpailukykyinen hinta, nopea toimitus, ensiluokkainen palvelu saada luottamusta ja kiitosta asiakkailta.


4 kolme periaatetta

1) Turvallinen toimitus: Kanavan monipuolistaminen, asiakkaiden yksityisyyden suojaaminen. Varmista vain uudelleenlähetys.

 

2) Älä koskaan muuta: Tuote pitää aina erittäin puhtaana, ei muutu, Korkealaatuinen on yrityksemme kulttuuri.

 

3) Hyvät palvelut: mahdollisimman nopeasti asiakkaiden ongelmien ratkaisemiseksi, jotta asiakkaat saavat tavarat turvallisesti.

Sibutramiinihydrokloridi raakajauhe HNMR | SZOB


Sibutramine hydrochloride(84485-00-7)raw powder HNMR.jpg
Tutkimus