Saccharomyces Cerevisiae, Cas 84604-16-0

Saccharomyces Cerevisiae, Cas 84604-16-0
Tuotetiedot

Kuvaus Saccharomyces Cerevisiae, Cas 84604-16-0:

Saccharomyces cerevisiae-valmiste on hiiva. On ollut keskeinen viinin leivontaan ja panimo antiikin ajoista lähtien. Sen uskotaan alun perin eristetyn ihon viinirypäleiden (hiiva voi nähdä osana ohut valkoinen kalvo tumma hedelmiä kuten luumuja nahat, se on olemassa keskuudessa kynsinauhoja vahat). Se on yksi eniten voimakkaasti tutkittu eukaryoottisesta malli organismien molekyyli ja solujen biologian, aivan kuten Escherichia coli kuin malli-bakteeri. Se on mikrobin takana yleisin käyminen. S. cerevisiae solut ovat kierroksen munanmuotoinen, 5 – 10 mikrometriä halkaisijaltaan. Se toistetaan jako prosessi tunnetaan orastava.

Monet valkuaisaineita tärkeää ihmisen biologia löydettiin ensimmäisen kerran tutkimalla heidän homologs hiiva; Nämä proteiinit sisältävät solusyklin proteiineja, signalointi proteiinit ja proteiini käsittely entsyymejä. S. cerevisiae on tällä hetkellä ainoa hiivat cell tunnetusti Berkeley toimivia elimiä, jotka ovat mukana erityisesti secretory polkuja. S. cerevisiae vasta-aineita löytyy 60 – 70 % potilaista, joilla Crohnin tauti ja 10 – 15 % potilaiden haavainen paksusuolitulehdus (ja 8 % terve valvontaa).

Kilpailuetua:

1 korkealaatuinen kilpailukykyiseen hintaan:

1) laatustandardin: USP 35

2) puhtaus: > 99 %

3) Olemme valmistaja ja tarjota korkealaatuisia tuotteita tehtaalla hinnasta.

2 Nopea ja turvallinen toimitus:

1) paketti voi lähettää 24 tunnin kuluessa maksun. Seuranta numero

2) turvallinen ja huomaamaton toimitus. Eri huomautuksissanne valintasi.

3 meillä on asiakkaita kaikkialla maailmassa:

1) ammattitaitoista palvelua ja rikas kokemus saada asiakkaat tuntemaan olonsa, riittävä kalusto ja nopea toimitus täyttää halustaan.

2) markkinoilta saatu palaute ja tavaroiden palautetta arvostetaan, asiakkaiden vaatimus on meidän vastuullamme.

3) korkea laatu, kilpailukykyinen hinta, Nopea toimitus, ensiluokkaista palvelua saada luottamus ja kiitosta asiakkailta.

4 kolme periaatetta:

1) turvallinen toimitus: kanava monipuolistamista, asiakkaat yksityisyyden suojaamiseksi. Ja vain siinä tapauksessa, varmistaa uudelleen alusta.

2) koskaan muutos: tuote aina säilyttää puhtautensa, ei muutu, korkea laatu on yrityksemme kulttuuri.

3) hyviä palveluja: mahdollisimman nopeasti ratkaisemaan asiakkaiden ongelmia, jotta asiakkaat saavat tavarat turvallisesti.

Tuotteen laatuongelma

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Hot Tunnisteet:Lactobacillus Acidophilus

Liittyvät tuotteet
API
Tutkimus