S4 (Andariini) jauhe

S4 (Andariini) jauhe
Tuotetiedot


1. Mikä on Raw S4 (Andarine) jauhe ?


Andariini, joka tunnetaan yleisesti nimellä S4, on GTx: n kehittämä selektiivinen androgeenireseptorimodulaattori (SARM). Kuten kaikilla SARM : n S4: llä kehitettiin lihasten tuhoutumisairauksien hoidossa, joilla oli hyvänlaatuinen eturauhasen hypertrofiahoidon hoito, oli myös korkea mahdollisten hoitotukien luettelossa. Andariini ei ole yhtä voimakas kuin jotkut muut SARM: n suhteen anaboliset vaikutukset, jotka johtavat vähärasvaisen lihaskudoksen edistämiseen, mutta siltä näyttää olevan muita hyötyjä, jotka voivat osoittautua erittäin arvokkaiksi. Koska tehokas SARM, kuten useimmat SARM: t, se on suhteellisen sivuvaikutusystävällinen, kun useimmat käyttäjät tekevät siitä entistä useamman vaihtoehdon suorituskykyä lisääville urheilijoille.
 

2. Kuinka Raw S4 (Andarine) jauhe toimii?


Anadariini (S4) on SARM, erityisesti lääkitys, joka sitoutuu tiukasti androgeenireseptoreihin. Toisin kuin anaboliset androgeeniset steroidit, S4 keskittyy vain luu- ja lihaspaikkoihin toisin kuin muut androgeeniset yhdisteet, jotka voivat vaikuttaa sekundäärisiin sukupuolielimiin. Sitomalla androgeenireseptoreihin S4 muuttaa geenin ilmentymistä, mikä lisää anaboliaa proteiinisynteesin lisääntymisen kautta. Vaikka erittäin tehokas yhdiste verrattuna sen sitoutumisaffiniteettiin on noin kolmasosa testosteronista.

 

Andariini (S4), toisin kuin monet androgeenit, ei muutu dihydrotestosteroniin (DHT) eikä se aromatisoida. Aromatisointi tarkoittaa testosteronin muuntamista estrogeeniksi. Tämä tekee S4: sta hieman houkuttelevamman funktionaalisesti verrattuna muihin androgeenisiin yhdisteisiin, koska negatiiviset DHT- ja estradioli-vaikutukset eivät voi esiintyä tämän yhdisteen kanssa. Itse asiassa S4: n on osoitettu estävän DHT: n sitoutumasta eturauhasen reseptorisivustoihin.

 

S4 perustuu samaan malliin molekyylisesti kuin lääke Bicalutamide, anti-androgeeni. Kuitenkin, toisin kuin Bicalutamide, tämän lääkkeen vakavat negatiiviset vaikutukset eivät ole mukana Andarine - kun samanlainen malli ei ole sama lääke.
 

3. Kuinka käyttää Raw S4 (Andarine) -jauhetta?


Leikkaamiseen (S4: n paras käyttö)


Andarinen ominaisuudet ovat hyvin samanlaisia kuin steroidit Anavar ja Winstrol, ainoa ero on se, että S4 voi paremmin tarjota vähärasvaisia lihasten lisäyksiä. Itse asiassa on ollut monia tapauksia kehonrakentajia, jotka ovat saaneet jopa 3 kiloa vähärasvaista lihaksia kaloreitisen vajeen aikana! S4: llä on sama sitomispiirre AR: lle, jolloin esiintyy samanlaisia rasvanpolttoa. S4 voi myös minimoida LPL: n (lipoproteiini-lipaasi) - entsyymi, joka aiheuttaa lipidien kertymistä ja jolla on merkitys rasvakudoksen varastoinnissa (ylimääräinen rasva). AR hapettaa tämän rasvakudoksen ja käyttää sitä edullisena energialähteenä, jolloin keho laskee ylimääräisen rasvan hämmästyttävällä nopeudella.


Se myös parantaa vascularity tätä "esteettinen" kaiverrettu ulkoasun kanssa minimaalinen tai ei vedenpidätys. Toisin kuin steroideja, se ei vaikuta niveliin vaan vahvistaa lihasmassaa ja voimaa. Voit myös sanoa hyvästit tuskallisille pumpeille.


Suositeltu annos: 50 mg 6-8 viikon ajan.


* Ottakaa 2 päivää pois ottaessasi S4: tä (toista sykli 2 päivän tauon jälkeen), jotta vältät sivuvaikutukset.


Palauttamista varten


Käytä S4: tä enemmän anabolisilla SARM: llä, kuten Ostarine-valmisteella, jotta parannat recomp-tuloksia, sillä pyrkii saamaan lihaksia samalla kun menetät rasvaa. Suositeltu saanti on 50-75 mg 4-8 viikon ajan.


Bulking


S-4 ei ole sarm, joka tulee mieleen, kun ajattelemme "BULKING", mutta sen ominaisuuksia lihasten hyötyä ei pidä unohtaa. Loman aikana monet ihmiset hyödyntävät ylimääräisiä ruokia ja pikkupurtavaa ja hyppäävät joitakin tunnettuja massamarkkina-alueita kuten LGD 4033 tai RAD 140. Vaikka lihaksessa ei ole valtavaa 15 lb-harppausta, kuten nämä "bulk-spesifiset" tuotteita, S-4 voi tuottaa suhteellisen suuria lihasten hyötyjä ja käyttää näitä ylimääräisiä kaloreita antamaan ylimääräistä 8-10 lbs lihaksessa samalla pitää kehon suhteellisen vähäistä. Tämä voimakas lihasmassan kasvu voi rajoittaa työmäärää, jota on tehtävä kevyemmälle kesänrungolle.

4. Annostelu f Raw S4 (Andarine) -jauheesta


Andariini (S4) otetaan suun kautta, yleensä nestemäisessä muodossa, vaikka kapselit ovat myös saatavilla. S4: n yhteinen annostusalue on 50-75 mg päivässä, joka otetaan tasaisesti koko päivän. S4: n puoliintumisaika on noin neljä tuntia. Tulokset ovat nähtävissä peräti neljässä viikossa, mutta useimmat löytävät kuusi viikkoa, jotta se olisi minimaalinen aikataulu ihmisarvoisille tuloksille, jotka ovat nähtävissä 8-10 viikon ajan melko yleisinä. Andariini voidaan pinota muiden SARM : n kanssa anabolisten steroidien, peptidien tai lähes minkä tahansa suorituskyvyn perusteella käytettävien lääkkeiden kanssa. Jotkut päättävät ottaa sen steroidien jaksoissa, kun he yrittävät sallia testosteronipitoisuuksien palautumisen; Huomaa kuitenkin, että ne eivät palaudu, kun tämä SARM on pelissä.
 

5. Raw S4 (Andarine) jauhe Positiiviset vaikutukset


Andariinin (S4) vaikutukset voivat vaihdella irtoamisesta leikkaukseen ja kokonaisen ruumiinmuutokseen; Kuitenkin massat (lihasten / massavoitot) ovat heikoin näistä kolmesta alueesta. S4: ää ei tiedetä pakkaamasta paljon vähärasvaista lihaskudosta, mutta vähärasvaisia voittoja voidaan ja pitäisi tehdä, koska niillä on riittävästi kaloreita sekä lihasten stimulaatiota (liikuntaa). Jos off-season-urheilija haluaa todella pakata kokoon, tämä ei ole tuote, jota he haluavat perustaa suunnitelmaansa, vaikka se voisi olla kiinteä lisäys suunnitelmaan, ei yksinkertaisesti erillisenä kohteena. Andariini tunnetaan voimakkaasti lisäämällä. Lisääntyvä voima voi olla hyötyä yritettäessä kasvaa, koska se antaa yksilölle mahdollisuuden nostaa raskaampia painoja. Lujuus ja koko eivät kuitenkaan aina kulje käsi kädessä, eikä niitä voi käyttää mittana yritettäessä kasvaa. On hyvin mahdollista saada vain vähän painoa ja lisätä edelleen voimakkuutta, vaikka koko ei kasva.

 

Leikkaaminen on paikka, jossa Andarine (S4) todella erottuu ja monista syistä. Leikkaussuunnitelman ensisijainen tavoite on menettää kehon rasvaa. Raskausrasvan menettämiseksi täytyy polttaa enemmän kaloreita kuin hän kuluttaa, mikä saattaa vähärasvaisen lihaskudoksen vaaraan. S4-lisäravinteet voivat tarjota keinon suojella lihaskudosta kalorijakauman aikana. Mitä enemmän kudosta säilyy, sitä voimakkaampi aineenvaihdunta jatkuu palamaan. Jos kudos menetetään, aineenvaihdunta voi hidastaa rasvan tappion vaikeutumista. Osa tiedoista on myös osoittanut, että S4 kasvattaa lipolyysiä suoraan (rasvan menetys), vaikka on epäselvää, kuinka merkittävää tämä vaikutus on. Samoin leikkaussuunnitelman kannalta hyödyllinen, Andarine on osoittanut lisäävän kovuutta ja määritelmää merkittävästi vähärasvaisessa kehossa. Tämän SARM: n kovettumista ja lujuusvaikutuksia on usein verrattu anabolisiin steroideihin Winstrol (Stanozolol). Lisäbonuksena S4: n lujuutta lisäävät luokat, mutta voimaa ei ehkä lisätä leikkaamisen aikana, jos käytät tätä SARM: ää, saatat hyvinkin löytää sinut ylläpitämään paljon enemmän voimaa, joka muuten olisi vähentynyt.

 

Joka päivä kuntoilijoille, tämä voi olla yksi parhaista SARM : n markkinoilla. Ei ole mahdollista saada valtava määrä lihaksia ja hajottaa minkä tahansa tuotteen kanssa. Jos haluat mennä ääriin kumpaankin suuntaan, sinun on valittava yksi suunta kerrallaan. Mutta jos etsit enemmän transformaatiota, ei välttämättä suuria koon kasvaimia tai luita luita, mutta enemmän rannekorun ulkoasua urheilullisen suorituskyvyn lisääntymisen myötä, tämä on yksi paremmista SARM: n käytettävissä. Koska sivuvaikutus ystävällinen luonne, se on myös yksi houkuttelevampi.

 

1. Minimaalinen kasvu toissijaisissa sukupuolielimissä, kuten eturauhasessa.

 

2. LDL / HDL-suhde ei vaikuta, mikä tekee siitä alhaisen kardiovaskulaarisen riskin.

 

3,0%: n mahdollisuudet aromatisaatiolle, rintamaidon imetyksen tai minkä tahansa muun naisperäisen ominaisuuden nousun syklen toipumisen aikana.

 

4. Testosteroniä ei vähennetä missään kapasiteetissa syklin toipumisen aikana.

 

5.Erittäin yksinoikeus kudosten valintaan ja kasvuun, mikä tarkoittaa, että se ei aiheuta sydämen laajentumista tai vaurioita lähielimille.

 

6.SARM: t eivät edellytä maksaentsyymien hyödyntämistä tai syömistä niiden anabolisten vaikutusten aktivoimiseksi. Tämä eliminoi mahdollisen hepatotoksisuuden tai hepatiitin riskin.

 

7. Vaikka SARM: t kuten S-4 eivät ole yhtä voimakkaita kuin vertailukelpoiset steroidit, kuten Winstrol, ne eivät vaadi laajaa jälkikäsittelytapaa, ja niitä voidaan kierrättää takaisin koko vuoden ajan. Vuoden aikana samojen tulosten saavuttaminen on hyvin mahdollista.

 

8.SARMs on erittäin naisen ystävällinen eikä aiheuta liiallisia maskuliinisia piirteitä, kuten laajentuneita seksuaalisia ominaisuuksia.

 

9.S-4 on yleisesti ottaen kasvanut voimakkaasti lihasmassaa kuin DHT.
 

6. Mitkä ovat mahdolliset sivuvaikutukset f Raw S4 (Andarine) -jauhetta ?


Andariinin (S4) haittavaikutukset eivät ole laajoja, mutta jotkin negatiiviset vaikutukset ovat mahdollisia. S4: n eniten häiritsevä sivuvaikutus on näköhäiriöitä. Tämä ei ole sellainen, joka ilmenee kaikkien käyttäjien kanssa, mutta kaikista Andarinen sivuvaikutuksista se on yksi yleisimmistä. Tämän SARM: n kanssa on mahdollista näön hämärtyminen, erityisesti yöllä ja silmien keltaisella sävytyksellä. Tällaiset vaikutukset tulisi kuitenkin irrottaa lähes välittömästi (muutaman päivän kuluttua käytön lopettamisesta).

 

[1] Estrogeeninen:

 

Andariinin (S4) estrogeenisiä sivuvaikutuksia ei tule esiintyä, koska SARM ei aromatisoida (testosteronin muuntaminen estrogeeniksi). Tämän SARM: n kanssa ei tule esiintyä gynekomastiaa (urospuolisen rintojen suurenemista), vedenpidätyskykyä tai korkeaa verenpainetta vaikean vedenpidätyskyvyn vuoksi. Kuitenkin jotkin tiedot ovat osoittaneet, että SARM edistää vähäisiä seerumin estradiolipitoisuuden nousuja, vaikka se ei ole riittävän merkittävä tuottamaan joihinkin anabolisiin steroideihin liittyviä estrogeenisiä haittavaikutuksia.

 

[2] Androgeeni:

 

Andariinin (S4) ei pitäisi olla androgeenisiä sivuvaikutuksia. Hiustenlähtö, akne ja virilisaatio oireet naisilla (maskuliininen piirteen edistäminen) ovat mahdottomia tällä lääkityksellä. Vaikka S4 sitoutuu androgeenireseptoriin, se vain aktivoi luu- ja lihaskohdistusalueilla, eivätkä toiset, jotka liittyvät androgeenisiin kysymyksiin.

 

[3] Sydän ja verisuonisto:

 

S4: n käytön vuoksi ei ole havaittu seuraamuksia kardiovaskulaarisista sivuvaikutuksista.

 

[4] Testosteronin vaimennus:

 

Andariinin (S4) sivuvaikutukset sisältävät luonnollisen testosteronituotannon tukahduttamisen. Vaimennusnopeus ei ole yhtä merkittävä kuin anabolisten steroidien tapauksessa, mutta se voi olla merkittävämpi kuin muilla SARM: ille . Kuinka paljon tukahdutusta on olemassa riippuu annoksesta ja geneettisistä tekijöistä. Post-sykkeenterapia (PCT) voidaan tarvita tai sitä ei ehkä tarvita. Jos sitä käytetään anabolisten steroidien kanssa, sitä tarvitaan varmasti .

 

[5] Hepatotoksisuus:

 

Andariinin (S4) sivuvaikutukset eivät sisällä mitään maksaan myrkyllistä luontoa. S4 ei ole jäsen C17-alfa-alkyloidusta (C17-aa) -luokasta. Maksasyötöä tai stressiä ei ole mahdollista.
 

7. Osta S4 (Andarine) jauhe f rom SZOB


→ Käy online-apteekissa ja täytä S4 (Andarine) -raaka-aineiden tilaus.

→ Määritä toimituspaikka, tuotteen määrä ja maksutapa.

→ 30 minuutin aikana saat vahvistuksen tilauksestasi.

→ Se lähetetään 12 tunnin sisällä.

S4 (Andarine) jauhe video

Raw S4 (Andarine) jauhe Tekniset tiedot:Nimi S4 (Andariini)
ulkonäkö Keltainen jauhe
cas

  401900-40-1

Määritys ≥99.2%
Liukoisuus liukoinen asetoniin, etanoliin, etyylieetteriin, etyyliasetaattiin, joka on veteen liukenematon

Kuivaushäviö

≤0.5%

Hevimetalli

≤10ppm

annostus

50-75mg

Alkamisaika

20 minit

Arvosana

Farmaseuttinen luokka

Raw S4 (Andarine) jauhe Kilpailukykyinen etu:


1 Laadukas kilpailukykyiseen hintaan:

1) Laatuvaatimus: USP 35


2) Puhtaus:> 99%


3) Olemme valmistaja ja voi tarjota korkealaatuisia tuotteita tehdas hinta.


2 Nopea ja turvallinen toimitus:

1) Paketti voidaan lähettää 24 tunnin kuluessa maksun suorittamisesta. Seurantanumero saatavilla


2) turvallinen ja huomaamaton lähetys. Valittavana on erilaisia kuljetusmenetelmiä.


3 Meillä on asiakkaita kaikkialla maailmassa:

1) Ammattimaisen palvelun ja runsaan kokemuksen ansiosta asiakkaat tuntevat olonsa hyvin, riittävät varastot ja nopeat toimitukset täyttävät heidän haluunsa.


2) Markkinapalaute ja tavarapalaute ovat arvokkaita, asiakkaiden vaatimusten täyttäminen on meidän vastuullamme.


3) Laadukas, kilpailukykyinen hinta, nopea toimitus, ensiluokkainen palvelu saada luottamusta ja kiitosta asiakkailta.


4 kolme periaatetta

1) Turvallinen toimitus: Kanavan monipuolistaminen, asiakkaiden yksityisyyden suojaaminen. Varmista vain uudelleenlähetys.

 

2) Älä koskaan muuta: Tuote pitää aina erittäin puhtaana, ei muutu, Korkealaatuinen on yrityksemme kulttuuri.

 

3) Hyvät palvelut: mahdollisimman nopeasti asiakkaiden ongelmien ratkaisemiseksi, jotta asiakkaat saavat tavarat turvallisesti.

S4 (Andariini) jauhe HNMR | SZOB


401900-40-1 S4 (Andarine) HNMR.jpg
Tutkimus