Etusivu > USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Tässä jaksossa yrittää vastata kaikkiin kysymyksiin sinulla on koskien

Shenzhen OK biotekniikan Technology Co, Ltd.SZOB ,menettelyjä ja tuotteistammetai laatu - jos tarvitset lisätietoja ota meihin yhteyttä.

1. keitä andamp; Mitä voitte tarjota minulle?

Shenzhen OK biotekniikan Technology Co, Ltd (SZOB) on valmistajan, joka pääasiassa erikoistuneet steroidi raaka-jauheet ja hormoni raaka-jauheet. TarjoammeTestostroneSarja,TrenboloninSarja,BoldenoneSeriesand muiden hormonien raaka. Yrityksemme on tiukka QAandamp; QC-järjestelmä ja kaikki tuotteet vastaavat USP32 standard sekä yrityksen sisäisen valvonnan standardi. Todella voi tuottaa 99 % puhtaus raws.

2. Miten ShouldIKnow Isnand #39; t A huijaus?

Yrityksemme on erikoistunut tuotannon steroidihormoni yli 10 vuotta, ja 95 % tuotteistamme viedään Yhdysvaltoihin,KanadaEuroopassa, Brasiliassa, Australiassa ja muualla. Voit tarkistaa uusien ja vanhojen asiakkaiden palautteen perusteella. Emme vahingoita yrityksemme hieman käteistä maine.Voit aloittaa järjestyksen, kun saat meidän jauhe tiedät ei huijaus.

3. Miten yhteistyötä kanssamme?

Ota yhteyttä meihin yhteistyötä kautta verkkosivuilla yhteystiedot tai yhteyttä myyntimiehet yrityksessämme. Yhdistämme teille siitä tiettyä tietoa sähköpostitse.

4. Miten payandamp, Toimitusaika?

Tällä hetkellä meidän canaccept Western Union, Moneygram, Bitcoin ja TTas maksu. Turvallinen ja nopea. Kun maksu on vastaanotettu, on aika aloittaa tilauksen käsittelyn. Viivästykset tai jopa tilauksen peruutus minimoimiseksi kannattaa suorittaa yhteydessä 24 tunnin tilaus.

5. kun voi antaa tilausnumeron maksun jälkeen?

Toimitamme lohkojen meidän lähettäjän välittömästi saatuaan maksun, joka täysin vie meidät 1-2 päivää ennen toimitusta. Sitten saat tilausnumeron ja keskittyy myös jatkuvasti järjestyksessä sivunumero päivittyy. Meidän lähettäjän on ammatillinen Kiinassa, hän tietää mitkä kuriiri-on paras missä maassa ja tietää mitä nimi paketin pitäisi käyttää.

6.Lähetättekö viikonloppuna?

Käytämme EMS, TNT, FEDEX, DHL neljä erilaista kuriirit. EMS donand #39; t kerätään lohkojen viikonloppuna. Paketit voidaan toimittaa yleensä ennen 12:00 a.m Pekingin aikaa jos aluksen TNT tai FedEx.

7. kuinka kauan on koko prosessin tilaus ja toimitus?

Maksetut tilaukset käsitellään ja lähetetään samana päivänä ja toimitetaan 5-7 työpäivän kuluessa maailmanlaajuisesti. Jos asut Yhdysvalloissa tai Englannissa, saat todennäköisesti tavaroiden 4-5 päivän kuluessa. Ainakin Nopea muusta syystä, mikä viivästyttää tavaroiden toimitus, me nopeasti seurata ja kommunikoida kanssasi pian. Ymmärrystä on erittäin arvostettu.

8. Entä Paketti toimitus onnistumisprosentti?

Tavaroiden pakkaus ei sisällä tietoja, hormoni ja voidaan lähettää Kiinan eri alueilta. Tällä hetkellä tavaroiden tulli puhdistuma lähetämme Yhdysvalloissa ja Euroopassa on 99 % kuin Kanada, Brasilia melko korkea solki lähellä alueesta, meillä on myös uusi tapa saada tullin läpi. On myös täysin lähettää uudelleen politiikan tietyillä aloilla.

9. mikä on vähimmäis- ja enimmäismäärä steroidi jauhe voi tilata yhdellä kertaa?

Tavallisesti minorder määrä on 10g, mutta joitakin kalliiden tuotteiden voimme tehdä pieni testi. Voit vapaasti ottaa meihin yhteyttä tietyssä järjestyksessä. Mutta muistakaa että enemmän määrä, enemmän alennusta.Suosittelemme, että jokaisen pakkauksen nettopaino on alle 1,5 kg. Mutta jos tilausmäärä on enemmän kuin 1,5 kg, tavaroiden jaettu useisiin ja lähettää sinulle erikseen.

10. on allekirjoitus vaaditaan merenkulun?

Se riippuu mikä express, kuten FEDEX, voit allekirjoittaa sopimus heidän kanssaan toimittamaan lohkojen määrätyssä paikassa jos eivät ole toimitusosoitteen, niin ei tarvitse allekirjoitus. Joskus kerran paketteja jätä jakeluamme heitä ei kohdella kuin mitattu/rekisteröidyn siirtojen ja sen vuoksi niiden donand #39; t vaativat allekirjoittamisesta toimituksen yhteydessä. Hyvä asiakas pyytää paikallisia Nopea yrityksesi tiedot. Me ei olla 100 % varma, pls ymmärtää.