Proparakaiinihydrokloridi (5875-06-9)

Tuotetiedot


Mikä on Proparakaine hydrochloride anesthetic raakajauhetta?

Proparakaine Hydrochloride, joka tunnetaan myös nimellä ALCAINE (proparakaine hydrokloridi silmähalliliuos) markkinoilla, on ajankohtainen anestesia, joka valmistetaan steriilinä vesipitoisena oftalmisena liuoksena. Kukin ml sisältää: aktiivista: Proparakaine Hydrochloride 0,5% (5 mg). Säilöntäaine: bentsalkoniumkloridi 0,01%. Ei aktiivinen: glyseriini, suolahappo ja / tai natriumhydroksidi (pH: n säätämiseksi), puhdistettu vesi.

Mikä on Proparakaine-hydrokloridijauhe?

Proparakaiinihydrokloridi raakajauhe on Proparakaine-hydrokloridin raaka-aine, eräänlainen valkoinen kiteinen jauhe. CAS: 5875-06-9, Molekyylikaava: C16H27ClN2O3, Molekyylipaino: 330,85, Varastointilämpötila: RT.

Mikä on Proparakaine hydrochloride anesthetic raakajauhetta, jota käytetään?

Proparakaiini (HCl) on ensisijaisesti osoitettu sellaisissa oloissa kuin anestesia.

Menetelmistä, joissa ilmaantuu ajankohtainen silmäsairaus: lyhytkestoinen sarveiskalvon anestesia (esim. Tonometria, gonoskopia, sarveiskalvon vierekkäisten elinten poistaminen) sekä lyhyt sarveiskalvon ja sidekalvon

Myös se voidaan antaa lisäterapiassa vaihtoehtoisena lääkkeenä, joka on valittu Cataract, Glucoma.


Miten Proparacaine Hydrochloride anesteettinen raakajauhe toimii?

Proparakaine Hydrochloride Ophthalmic Solution on nopea toimiva paikallispuudutus, joka soveltuu silmänkäyttöön. Yhden pudotuksen anestesian alkaminen alkaa 30 sekunnin kuluessa ja jatkuu 15 minuutin tai pidempään.

Pääasiallinen anestesia-alue on hermosolumembraani, jossa proparakaiini häiritsee membraanin läpäisevyyden suurta ohimenevää kohoamista natriumioneihin, joita tavallisesti tuotetaan membraanin lievän depolarisaation avulla. Kun anestesia-toiminta vähitellen kehittyy hermolla, sähköstimulaation kynnys nousee vähitellen ja johtokyvyn turvallisuustekijä pienenee; kun tämä toiminta on riittävän kehittynyt, syntyy johtokyky.

Tarkka mekanismi, jolla proparakaiini ja muut paikalliset anesteetit vaikuttavat solukalvon läpäisevyyteen, ei tunneta; kuitenkin useat tutkimukset osoittavat, että paikalliset anesteetit voivat rajoittaa natriumionin läpäisevyyttä sulkemalla huokoset, joiden kautta ioni siirtyy hermosolukalvon lipidikerrokseen. Tämä rajoitus estää tarvittavan perustavan muutoksen toiminnan potentiaalin tuottamiseksi.

Suosittele Proparacaine Hydrochloride anesthetic raakajauhetta


Deep anesthesia, kuten kaihileikkauksessa:

Nosta 1 pisara silmään 5-10 minuutin välein 5-7 annosta kohti.

Sutuiden poistaminen:

Nosta 1 tai 2 tippaa silmiin 2 tai 3 minuuttia ennen ompeleiden poistamista.

Ulkomaisten elinten poistaminen:

Sekoita 1 tai 2 tippaa silmiin ennen käyttöä.

tonometria:

Sekoita 1 tai 2 tippaa silmiin välittömästi ennen mittausta.
Proparakaine Hydrochloride anesteettisen raakajauheen sivuvaikutukset

Proparakaiinihydrokloridilla on harvoin havaittu pumppulaarista dilataatiota tai sykloplegisiä vaikutuksia. Lääke näyttää olevan turvallinen käytettäväksi muille paikallispuudutteille herkille potilaille, mutta paikallinen tai systeeminen herkkyys tapahtuu satunnaisesti. Proparakaiinin silmän injektoiminen suositellulla konsentraatiolla ja annostuksella tuottaa tavallisesti vain vähän tai ei ollenkaan alkavaa ärsytystä, pistelyä, palamista, sidekalvon punoitusta, kyynelvuotoa tai lisääntynyttä silmää. Kuitenkin paikallista ärsytystä ja pistelyä saattaa esiintyä useita tunteja pistämisen jälkeen.

Harvoin voi esiintyä vakavaa, välittömästi tyypillistä, ilmeisesti hyperallergista sarveiskalvon reaktiota, johon kuuluu akuutti, voimakas ja diffuusi epiteeli keratiitti; harmaa, lasimaalaus; suurien nekroottisten epiteelisten alueiden liuska; sarveiskalvon filamentit ja joskus iritis ja descemetitis.

On raportoitu allergista kosketusihottumaa, jossa on sormenpäiden kuivumista ja halkeilua.

Sarveiskalvon epiteelin pehmenemistä ja eroosiota ja sidekalvon ruuhkautumista ja verenvuotoa on raportoitu.


Proparakaine-hydrokloridin vakavat tai peruuttamattomat haittavaikutukset, jotka aiheuttavat lisäkomplikaatioita ovat Sydämen rytmihäiriöt, keskushermoston masennus, verenvuoto, keratiitti, konjunktivaalinen ruuhkautuminen.

Proparakaine-hydrokloridin aiheuttama oireenmukainen haittavaikutus on enemmän tai vähemmän siedettävissä ja jos ne tulevat vaikeiksi, niitä voidaan hoitaa oireenmukaisesti, kuten näön hämärtyminen, punoitus, palovamma, diaforoosi, kosketusihottuma, ote.Varoitus Proparakaine Hydrochloride anesteettisesta raakajauheesta

Ainoastaan paikallinen silmäkäyttö. Älä kosketa tiputtimen kärkiä mihinkään pintaan, koska se voi saastuttaa liuoksen. Paikallisen silmän anestesia-aineen pitkittynyt käyttö voi aiheuttaa pysyvän sarveiskalvon vaurioitumisen ja siihen liittyvän näköhäviön.

Proparakaiinia tulee käyttää varoen ja säästeliäästi potilailla, joilla on tunnettuja allergioita, sydänsairauksia tai kilpirauhasen liikatoimintaa. Proparakaiinin pitkäaikainen myrkyllisyys ei ole tiedossa; Pitkäaikainen käyttö voi viivästyttää haavan paranemista. Vaikka onkin erittäin harvinaista paikallisten anestesialääkkeiden silmänpohjalta, on syytä muistaa, että systeemistä toksisuutta (joka ilmenee keskushermoston stimulaatiolla, jota seuraa masennus) voi ilmetä.

Älä myöskään käytä lääkettä, jos olet

Pregnanct tai hoitotyön äidit

Pediatriseen käyttöön

Ei tiedetä, erittyykö tämä lääke äidinmaitoon tai pediatriseen käyttöön. Koska monet lääkkeet erittyvät äidinmaitoon, varovaisuutta tulee noudattaa, kun proparakaiinihydrokloridia annetaan imettäville naisille.
Miten Proparakaine Hydrochloride anestesia raakajauhetta säilytetään?

Jäähdytä 2-8 ° C: ssa (36 ° - 46 ° F). Pidä pullo suljettuna. Säilytä pakkauksessa tyhjänä, jotta se ei suojaa valolta. Jos liuoksessa on enemmän kuin heikko keltainen väri, sitä ei tule käyttää.

Varoitus - pidä tämä ja kaikki nämä lääkkeet lasten ulottumattomissa.
Miten ostaa erittäin puhdasta Proparacaine Hydrochloride jauhetta SZOB?

SZOB-tarjonta 99% puirty steroid raakajauhetta hyvälaatuisia ja melko kilpailukykyiseen hintaan, nopea toimitus ja turvallinen maksu.Main tuotteet: anaboliset steroidit raakajauhe, kehonrakennus, kunto, rasvan menetys, sukupuolihormonit, SARMS, PCT-lääkkeet, HGH, homebrew, ugl .Mutta kuten testosteroni enanthate 90USD / 100g, korkealaatuinen Clen HCL, sibutramiini, ect.

1. Ota yhteyttä meihin sähköpostin kyselyjärjestelmään tai online skype asiakaspalvelun edustajaan (CSR).

2. Antakaa meille kysytty määrä ja osoite.

3. CSR tarjoaa sinulle tarjouksen, maksuajan, seurantamäärän, toimitusehtojen ja arvioidun saapumispäivän (ETA).

4. Maksu suoritetaan ja tavarat lähetetään 12 tunnissa (Tilauksen sisällä 10kg).

5.Vastaanotetut tavarat ja kommentit.


Proparakaiinihydrokloridien anestesia raakajauhe video


Proparakaine hydrokloridi anestesia raakajauhe Tekniset tiedot:Nimi Proparakaiinihydrokloridi
ulkonäkö valkoinen jauhe
cas

5875-06-9

Määritys ≥99.2%
Liukoisuus Liukenematon veteen tai alkoholiin, joka on liukoinen etikkahappoon, etyyliesteriin

Kuivaushäviö

≤0.5%

Hevimetalli

≤10ppm

annostus

40-80mg

Alkamisaika

20 minit

Arvosana

Farmaseuttinen luokka

Proparakaine-hydrokloridi-anestesia raakajauhe Kilpailukykyinen etu:


1 Laadukas kilpailukykyiseen hintaan:

1) Laatuvaatimus: USP 35


2) Puhtaus:> 99%


3) Olemme valmistaja ja voi tarjota korkealaatuisia tuotteita tehdas hinta.


2 Nopea ja turvallinen toimitus:

1) Paketti voidaan lähettää 24 tunnin kuluessa maksun suorittamisesta. Seurantanumero saatavilla


2) turvallinen ja huomaamaton lähetys. Valittavana on erilaisia kuljetusmenetelmiä.


3 Meillä on asiakkaita kaikkialla maailmassa:

1) Ammattimaisen palvelun ja runsaan kokemuksen ansiosta asiakkaat tuntevat olonsa hyvin, riittävät varastot ja nopeat toimitukset täyttävät heidän haluunsa.


2) Markkinapalaute ja tavarapalaute ovat arvokkaita, asiakkaiden vaatimusten täyttäminen on meidän vastuullamme.


3) Laadukas, kilpailukykyinen hinta, nopea toimitus, ensiluokkainen palvelu saada luottamusta ja kiitosta asiakkailta.


4 kolme periaatetta

1) Turvallinen toimitus: Kanavien monipuolistaminen, asiakkaiden yksityisyyden suojaaminen. Varmista vain uudelleenlähetys.

 

2) Älä koskaan muuta: Tuote pitää aina erittäin puhtaana, ei muutu, Korkealaatuinen on yrityksemme kulttuuri.

 

3) Hyvät palvelut: mahdollisimman nopeasti asiakkaiden ongelmien ratkaisemiseksi, jotta asiakkaat saavat tavarat turvallisesti.

Proparakaiinihydrokloridi raakajauhe HNMR | SZOB


5875-06-9 Proparacaine hydrochloride HNRM.jpg
Tutkimus