Prilokaiini HCL (1786-81-8)

Tuotetiedot


prilokaiinia

Prilokaiini on aminoamidin tyyppinen paikallispuudutusaine, jonka ovat ensin valmistaneet Claes Tegner ja Nils Löfgren. Injektoitavassa muodossaan (kauppanimi Citanest) sitä käytetään usein hammaslääketieteessä. Sitä yhdistetään usein myös lidokaiiniin ajankohtaiseksi valmistukseksi ihonestestesialle (lidokaiini / prilokaiini tai EMLA) parestesiatilojen hoitamiseksi. Koska sillä on alhainen sydämen myrkyllisyys, sitä käytetään yleisesti laskimonsisäiseen alueelliseen anestesiaan.
Prilokaine HCL anestesia raa'an jauheinjektion

Prilokaiinihydrokloridi (Prilokaine HCL) Injection, USP, 4% sisältää prilokaiini-HCI: tä, joka on kemiallisesti nimitetty propanamidiksi, N- (2-metyylifenyyli) -2- (propyyliamino) -, monohydrokloridi on steriili, ei-pyrogeeninen isotoninen liuos joka sisältää paikallista anestesia-ainetta ja annetaan parenteraalisesti ruiskeena.
Prlicaine HCL anestesia raa'an jauheen ruiskutuksen toiminta mekanismi

Prillo-kaaiini vakauttaa hermosolumembraania estämällä impulssien käynnistämiseen ja johtamiseen tarvittavat ioninvaihdot, mikä tekee paikallisesta anestesiaktiivisuudesta.
Prilokaine HCL anestesia raa'an jauheen ruiskutusannos

Aikuinen:

Suoritetut infiltraatiot: aluksi 1-2 ml; suurin suositeltu annos kahden tunnin aikana: <70 kg:="" 8="" mg=""> ≥70 kg: 600 mg. Vanhukset, heikentynyt, akuutti sairaus: vähentää annosta.

lapsia:

<10yrs: käytä="" clarks-sääntöä="" annoksen="">
Prilokaiini HCL-anestesia raa'an jauheen injektio

Käytettäessä infiltraatio-injektointia hammaslääketieteessä, anestesiakohtauksen alkamisaika on keskimäärin alle 2 minuuttia ja keskimääräinen pehmytkudoksen anestesia on noin 2 tuntia.
Prilokaine HCL anestesia raa'an jauheen ruiskeen vasta-aiheet

Joillakin potilailla orto-toluidiini, prilokaiinin metaboliitti voi aiheuttaa methemoglobinemiaa, jota voidaan hoitaa metyleenisillä. Prilokaine voi myös olla vasta-aiheinen ihmisillä, joilla on sirppisoluanemia, anemia tai oireinen hypoksia. Ihmisillä, joilla on pseudokoliiniesteraasipuutos, saattaa olla vaikea metaboloida tätä anestesiaa.
Prilokaine HCL anestesia raa'an jauhe Injektoitavan aineenvaihdunta

Monista koostumuksista, pitoisuuksista ja käyttötavoista saadut tiedot paljastavat, että prilokaiini imeytyy täydellisesti parenteraalisen antamisen jälkeen, sen imeytymisnopeus riippuu esimerkiksi sellaisista tekijöistä kuin antopaikka ja vasokonstriktion esiintyminen tai puuttuminen. Prilokaine metaboloituu sekä maksassa että munuaisissa ja erittyy munuaisen kautta. Plasman esteraasien metaboloituminen ei ole mahdollista. Affokokaanin hydrolyysi amidaaseilla tuottaa orto-toluidiinia ja N-proal- alaniinia. Molemmat näistä yhdisteistä voivat joutua rengassyksylointiin.
Prilokaine HCL anestesia raa'an jauheen ruiskeen sivuvaikutus

Suun turvotus ja jatkuva parestesia; suun kuivat; Keskushermostoon vaikuttavat vaikutukset (esim. Viritys, masennus, levottomuus, ahdistus, huimaus, vapina), sydän- ja verisuonitaudit (esim. Bradykardia, hypotensio, sydän- ja verisuonitaudit), allergiset reaktiot, neurologiset vaikutukset, lisääntynyt kreatiniinifosfokinaasi.
Prilokaine HCL anesteettinen raakajauheen ruiskutusvaroitus

Intravaskulaarisen injektion todennäköisyyden minimoimiseksi aspiriota tulisi tehdä ennen paikallisen anestesiannoksen pistämistä. Jos veri imetään, neula on sijoitettava uudelleen, kunnes veren palauttaminen ei ole mahdollista. Huomaa kuitenkin, että veren puuttuminen ruiskussa ei takaa, että välitettäisiin intravaskulaarinen injektio.
Lidokaiini-Prilocaine ajankohtainen kerma

Lidokaiinia ja prilokaiinia ajankohtaista kermaa käytetään iholle tai sukupuolielinten alueelle aiheuttaen tunnottomuutta tai tunteen menetystä ennen tiettyjä lääketieteellisiä toimenpiteitä. Sitä käytetään ehkäisemään injektion aiheuttamaa kipua, piirtää verestä laskimoon tai pieniä leikkauksia, kuten esimerkiksi syylien poistoa. Tämä lääke sisältää kahden paikallisen paikallispuudutteen (pahoinpidelääkkeitä). Se kuolee ihon hermopäätteet.
Lidokaiini-prilokaiinin paikalliskemikaalin käyttö

Käytä tätä lääkitystä vain normaalilla iholla ja sukupuolielinten alueella. Älä koske rikkoutuneisiin / ärsytyneisiin ihoihin tai avoimiin haaviin ellei lääkärisi määrää. Pese kädet ennen tämän tuotteen käyttöä.

Käytä puristamalla määrätyn määrän kermaa suoraan iholle. Voit myös puristaa sen mittausoppaaseen, jotta saat oikean annoksen ja käytä sitä alueelle.

Annostus ja käyttöajan pituus perustuvat ikäsi ja lääketieteelliseen kuntoon sekä siihen, mitä käytät. Lapsilla annostus voi perustua myös painoon. Älä käytä suurempia määriä kuin määrätty. Älä käytä suurilla ihoalueilla, käytä lämpöä tai pidä se paikoillaan pidempään kuin se saattaa kohdata tai jos vakavia haittavaikutuksia voi esiintyä.

Älä ota lidokaiinia ja prilokaiinia kerma suuhun. Käytä ihoa vain. Säilytä suustasi, nenältäsi ja silmiisi (voi polttaa).

Jos saat tämän lääkkeen millä tahansa näistä alueista, huuhtele hyvin vedellä.

Puhdista vaikutus ennen käyttöä. Varmista, että kuivaa hyvin.

Käytä kumikäsineitä.

Laita paksu kerros käsiteltävälle alueelle. Älä hankaa sisään.
Mitä minun pitäisi tietää, kun käytän Lidocaine-Prilocaine ajankohtaista kermaa  

Kerro kaikille terveydenhuollon tarjoajille, että otat lidokaiinia ja prilokaiinia. Tähän kuuluvat lääkärit, sairaanhoitajat, farmaseutit ja hammaslääkärit.

Tämä lääke voi aiheuttaa haittaa nieltynä. Jos tätä lääkettä nielaistaan, ota välittömästi yhteys lääkäriin tai myrkytyskeskukseen.

Älä laita avoimia haavoja, leikkauksia tai ärtynyttä ihoa.

Ole varovainen, kun laitat suuren osan ihosta tai jos on olemassa avoimia haavoja. Keskustele lääkärin kanssa.

Älä käytä lidokaiinia ja prilokaiinia kermaa pidempään kuin lääkärisi on kertonut.

Älä naarmuta tai hankaa ihoa, kun se on puutteellista. Älä anna sen kuumentua tai kylmää.

Jos olet yli 65-vuotias, käytä tätä lääkettä varoen. Sinulla voi olla enemmän sivuvaikutuksia.

Käytä hoitoa lapsilla. Keskustele lääkärin kanssa.

Kerro lääkärillesi, jos olet raskaana tai suunnittelet raskautta. Sinun tulee puhua lidokaiinin ja prilokainin kroonisten etujen käytöstä ja riskeistä, kun olet raskaana.

Kerro lääkärillesi, jos imetät. Sinun on puhuttava vaaroista, jotka liittyvät vaaroihin.

Lidokaiini-Prilocaine ajankohtainen kerma varasto

Säilytä huoneenlämmössä. Älä jäädy.

Pidä kaikki lääkkeet turvallisessa paikassa. Pidä kaikki lääkkeet lasten ja lemmikkieläinten ulottumattomissa.

Tarkista apteekkihenkilökunnalta, kuinka käytät käyttämättömiä lääkkeitä.
Yhteenveto

Näitä tietoja ei tule käyttää päätettäessä, käytetäänkö tätä lääkettä vai muuta lääkettä. Vain terveydenhuollon tarjoajalla on tietoa ja koulutusta päättää, mitkä lääkkeet ovat sopivia tiettyyn potilaaseen. Nämä tiedot eivät tue mitään lääkettä turvallisiksi, tehokkaiksi tai hyväksytyiksi potilaan tai terveydentilan hoitamiseksi. Tämä on vain lyhyt yhteenveto yleistä tietoa prilokaanista. Se ei sisällä kaikkia tietoja mahdollisista käyttötarkoituksista, ohjeista, varoituksista, varotoimista, vuorovaikutuksista, haittavaikutuksista tai tämän lääkevalmisteeseen mahdollisesti liittyvistä riskeistä.

Prilokaine HCL anestesia raakajauhe video


Prilokaine HCL anestesia raakajauhe Tekniset tiedot:Nimi Prilocaine HCL
ulkonäkö valkoinen jauhe
cas

1786-81-8

Määritys ≥99.2%
Liukoisuus Liukenematon veteen tai alkoholiin, joka on liukoinen etikkahappoon, etyyliesteriin

Kuivaushäviö

≤0.5%

Hevimetalli

≤10ppm

annostus

40-80mg

Alkamisaika

20 minit

Arvosana

Farmaseuttinen luokka

Prilokaine HCL anesteettinen raakajauhe Kilpailukykyinen etu:


1 Laadukas kilpailukykyiseen hintaan:

1) Laatuvaatimus: USP 35


2) Puhtaus:> 99%


3) Olemme valmistaja ja voi tarjota korkealaatuisia tuotteita tehdas hinta.


2 Nopea ja turvallinen toimitus:

1) Paketti voidaan lähettää 24 tunnin kuluessa maksun suorittamisesta. Seurantanumero saatavilla


2) turvallinen ja huomaamaton lähetys. Valittavana on erilaisia kuljetusmenetelmiä.


3 Meillä on asiakkaita kaikkialla maailmassa:

1) Ammattimaisen palvelun ja runsaan kokemuksen ansiosta asiakkaat tuntevat olonsa hyvin, riittävät varastot ja nopeat toimitukset täyttävät heidän haluunsa.


2) Markkinapalaute ja tavarapalaute ovat arvokkaita, asiakkaiden vaatimusten täyttäminen on meidän vastuullamme.


3) Laadukas, kilpailukykyinen hinta, nopea toimitus, ensiluokkainen palvelu saada luottamusta ja kiitosta asiakkailta.


4 kolme periaatetta

1) Turvallinen toimitus: Kanavan monipuolistaminen, asiakkaiden yksityisyyden suojaaminen. Varmista vain uudelleenlähetys.

 

2) Älä koskaan muuta: Tuote pitää aina erittäin puhtaana, ei muutu, Korkealaatuinen on yrityksemme kulttuuri.

 

3) Hyvät palvelut: mahdollisimman nopeasti asiakkaiden ongelmien ratkaisemiseksi, jotta asiakkaat saavat tavarat turvallisesti.

Prilokaiini HCL raakajauhe HNMR | SZOB

1786-81-8 Prilocaine HCL HNMR.jpg

Tutkimus