Prilokaine (721-50-6)

TuotetiedotAvainsanat: Prilokaine, mikä on Prilocaine? Prilocaine-tuotenimi, mikä on Prilocaine-jauhe? Prilocaine-raaka-aine Prilocaineera, Mitä Prilocaine tekee? Prilocaine-annoksen ottaminen, Prilocaine-annokset, Prilocaine, Prilocaine, sivuvaikutukset prilokaina ajankohtaisista, Prilocaine-lääkkeiden yhteisvaikutuksista, Prilokaiinin käyttö ja varastointi, Mistä ostaa puhdasta Prilocaine-jauhetta verkossa.
Mikä on Prilocaine anesteettinen raakajauhe?

Prilokaine on paikallispuudutusaine (numbing-lääkitys). Se yhdistetään myös usein lidokaiiniin valmistettaessa ihoa anestesiaa (lidokaiini / prilokaiini tai EMLA) parestesiatilojen hoitamiseksi. ... Joillakin potilailla prilokainin metaboliitti voi aiheuttaa methemoglobinemian epätavallisen sivuvaikutuksen, jota voidaan hoitaa metyleenisillä.

 Mikä on Prilocaine anesthetic raakajauhe tuotemerkillä markkinoilla?

Prilokaiini tunnettiin yleensä nimellä EMLA, sillä markkinoilla on eräänlainen Prilocaine-kermanmuoto. Mitä enemmän, sillä on muita nimiä, kuten Alcaine, Parcaine, DermacinRx Prizopak, Livixil Pak, Relador Pak, LP Lite Pak, Anodyne LPT, Medolor Pak , Dolotranz, AgonEaze, Lido-Prilo Caine Pack, DermacinRx Empricaine.
Mikä on Prilocaine anesteettinen raakajauhe?

Prilokaiinijauhe on Prilocaine-raaka-aine, Prilocaine-raaka-pwoder on eräänlainen valkoinen kiteinen jauhe, CAS: 721-50-6, MolecularFormula: C13H20N2O, Molekyylipaino: 220,31, Sulamispiste: 37-38 ° C, varastointilämpötila: RT .

 Mitä Prilocaine anesteettinen raakajauhe tekee?

Amidityyppisiä paikallispuudutteita käytettäessä prilokaiinia käytettiin normaalissa, katkeamattomassa ihossa tai ulommalla sukupuolielinten alueella estämään kipu ennen tiettyjä menetelmiä, kuten neulan, ihonsiirteiden tai iholaserkirurgien lisäämistä. Prilokaiini toimii oksentamalla tilapäisesti ihoa ja ympäröivä alue.

 Prilocaine anestesia raakajauhe (kermanmuoto)

Tämän lääkkeen annos vaihtelee eri potilailla. Seuraa lääkäriasi koskevia ohjeita tai ohjeita etiketissä. Seuraavat tiedot sisältävät vain keskimääräiset Prilocaine-annokset. Jos annos on erilainen, älä muuta sitä, ellei lääkärisi sitä kehota.

Annetun lääkkeen määrä riippuu lääkkeen voimasta. Myös päivittäisten annosten määrä, annosten välinen aika ja lääkkeen oton kesto riippuvat lääketieteellisestä ongelmasta, jota käytät lääkkeessä.
Paikallisesti annettava annosmuoto (kerma):

Lääketieteellisten toimenpiteiden aiheuttaman kivun ehkäisemiseksi:

Aikuiset ja teini-ikäiset - Käytä 1-2 grammaa paksuina kerroksina ihoalueelle. Suojattavan alueen koko ja lääkkeen säilytysaika riippuvat menettelystä. Peitä alue sidoksella. Lääkkeen on ehkä pysyttävä iholla jopa 2 tuntia. Lääkäri poistaa sidoksen ja pyyhkii lääkkeen pois iholta ennen lääketieteellistä hoitoa.

Lapset-annos perustuu ruumiinpainoon, ja lääkärisi määrää. Kerma levitetään paksulle kerrokselle ihoalueelle. Suojattavan alueen koko ja lääkkeen säilytysaika riippuvat menettelystä. Peitä alue sidoksella. Lääkäri poistaa sidoksen ja pyyhkii lääkkeen pois iholta ennen lääketieteellistä hoitoa

 Mitä minun on kerrottava lääkärilleni ennen Prilocaine anesthetic raakajauhetta?

Jos sinulla on allergia prilokaiinille tai muulle osa-aineelle prilokaiinia.

Jos olet allerginen tällaisille lääkkeille, muille lääkkeille, elintarvikkeille tai muille aineille. Kerro lääkärillesi allergiasta ja siitä, mitä merkkejä sinulla on, kuten ihottumaa; nokkosihottuma; kutina; hengenahdistus; hengityksen vinkuminen; yskä; kasvojen, huulten, kielen tai kurkun turvotus; tai muita merkkejä.

Jos sinulla on methemoglobinemia.

Tämä ei ole luettelo kaikista huumeista tai terveysongelmista, jotka ovat vuorovaikutuksessa tämän lääkkeen kanssa.
Mitä muutamia asioita minun täytyy tietää tai tehdä, kun otan Prilocaine anestesia raakajauhetta?

Kerro kaikille terveydenhuollon tarjoajille, että käytät tätä lääkettä. Tähän kuuluvat lääkärit, sairaanhoitajat, farmaseutit ja hammaslääkärit.

Älä syö, kun suusi tuntuu tunnottomalta. Voit purra kielen.

Kerro lääkärillesi, jos olet raskaana tai suunnittelet raskautta. Sinun on puhuttava etäkohdista ja riskeistä, kun käytät prilokaiinia raskauden aikana.

Kerro lääkärillesi, jos imetät. Sinun on puhuttava vaaroista, jotka liittyvät vaaroihin.

 Miten Prilocaine anestesia raakajauhetta käytetään:

Pese kätesi saippualla ja vedellä ennen lääkkeen käyttämistä ja sen jälkeen.

Levitä paksua lääkeainetta alueelle, jossa puutumista tarvitaan. Älä levitä lääkettä iholle.


Peitä lääke erityisellä sidoksella, jota kutsutaan okklusiiviseksi sidokseksi. Tämä pitää lääkkeen paikallaan. Lääkäri antaa sinulle sidoksen tai kertoo mitä käyttää.

Tiivistä siteen reunat, jotta lääke ei pääse vuotamaan. Älä nosta siteitä tai häiritse sitä. Lääkkeen pitäminen tiiviisti katettuna auttaa sitä toimimaan kunnolla.

Vauvoille tai pikkulapsille voidaan käyttää toista päällystä, jotta ne eivät koskettaisi lääkettä.


Katso varovasti vauva tai lapsi lääkkeen ollessa paikallaan. Älä anna niiden löystyä tai poistaa sidoksen, koskettaa lääkettä tai laittaa sen suuhun, silmiin, nenäön tai korviin.

Pidä haava paikallaan, kunnes sinä tai lapsesi saapuvat sairaalaan tai klinikkaan.

Lääkäri poistaa sidoksen ja pyyhkii lääkkeen pois iholta ennen lääketieteellistä hoitoa.


Älä käytä tätä lääkettä avataksesi haavoja, palovammoja tai rikkoutuneita tai tulehtuneita ihoa, ellei lääkäri toisin määrää.

Ole varovainen, ettet saa mitään tätä lääkettä silmiin, koska se voi aiheuttaa vakavaa silmän ärsytystä. Jos jokin lääkkeistä pääsee silmiin, älä hiero tai pyyhi silmäsi, vaikka se sattuu. Pese silmä vedellä ja soita lääkärillesi heti.

Ole varovainen, ettet saa mitään tätä lääkettä korviin, koska se voi aiheuttaa vakavia kuulovammaisia. Jos jokin lääkkeistä pääsee korvaasi, pese korva vedellä ja soita lääkärillesi heti.
Mitkä ovat prilokaiinianesteettisen raaka-jauheen ajankohtaiset mahdolliset haittavaikutukset (Emla)?

Saat hätätapauslääkettä, jos sinulla on jokin näistä allergisen reaktion oireista: nokkosihottuma; vaikeuksia hengittää; kasvojen, huulten, kielen tai kurkun turvotus.

Lopeta lidokaiinin ja prilokainin käyttö paikallisesti ja soita lääkärillesi heti, jos sinulla on jokin näistä vakavista sivuvaikutuksista:

vaikea polttaminen, pistely tai herkkyys, kun lääkettä käytetään;

turvotus tai punoitus;

äkillinen huimaus tai uneliaisuus lääkkeen käytön jälkeen;

ihon mustelma tai violetti ulkonäkö; tai

epätavalliset tunteet.
Prilokaiinin anesteettisen raakajauheen huumeiden väliset yhteydet

Vaikka tiettyjä lääkkeitä ei tule käyttää yhdessä lainkaan, muissa tapauksissa voidaan käyttää kahta eri lääkettä, vaikka vuorovaikutus voisi tapahtua. Näissä tapauksissa lääkärisi voi haluta muuttaa annosta tai muita varotoimia saattaa olla tarpeen. Kun käytät tätä lääkettä, on erityisen tärkeää, että terveydenhuollon ammattilainen tietää, käytätkö jotain alla lueteltuja lääkkeitä. Seuraavat vuorovaikutukset on valittu niiden potentiaalisen merkityksen perusteella, eivätkä ne välttämättä ole kokonaisvaltaisia.

Tämän lääkevalmisteen käyttäminen jollakin seuraavista lääkkeistä ei yleensä ole suositeltavaa, mutta se voi olla tarpeen joissakin tapauksissa. Jos molempia lääkkeitä määrätään yhdessä, lääkärisi voi muuttaa annosta tai kuinka usein käytät yhtä tai kumpaakin lääkettä.

Acecainide

amiodaroni

bretyyli

dofetilidi

ibutilidi

sotaloli
Prilokaiinin anestesia raakajauheen käyttö ja varastointi

Säilytä lääke suljetussa säiliössä huoneenlämmössä, poissa lämmöstä, kosteudesta ja suorasta valosta. Pidä pakastettuna.

Pidä poissa lasten ulottuvilta.

Älä pidä vanhentuneita lääkkeitä tai lääkkeitä enää tarvita.

Pyydä terveydenhuollon ammattilaiselta, kuinka voit hävittää lääkkeesi, jota et käytä.
Mistä ostaa erittäin puhdasta Prilocaine anestesia raakajauhetta verkosta SZOB yritykseltä?

SZOB-tarjonta 99% puirty steroid raakajauhetta hyvälaatuisia ja melko kilpailukykyiseen hintaan, nopea toimitus ja turvallinen maksu.Main tuotteet: anaboliset steroidit raakajauhe, kehonrakennus, kunto, rasvan menetys, sukupuolihormonit, SARMS, PCT-lääkkeet, HGH, homebrew, ugl .Mutta kuten testosteroni enanthate 90USD / 100g, korkealaatuinen Clen HCL, sibutramiini, ect.

1. Ota yhteyttä meihin sähköpostin kyselyjärjestelmään tai online skype asiakaspalvelun edustajaan (CSR).

2. Antakaa meille kysytty määrä ja osoite.

3. CSR tarjoaa sinulle tarjouksen, maksuajan, seurantamäärän, toimitusehtojen ja arvioidun saapumispäivän (ETA).

4. Maksu suoritetaan ja tavarat lähetetään 12 tunnissa (Tilauksen sisällä 10kg).

5.Vastaanotetut tavarat ja kommentit.
Prilokaiinianesteetti raakajauhe video


Prilokaiinin anestesia raakajauhe Tekniset tiedot:Nimi prilokaiinia
ulkonäkö valkoinen jauhe
cas

721-50-6

Määritys ≥99.2%
Liukoisuus Liukenematon veteen tai alkoholiin, joka on liukoinen etikkahappoon, etyyliesteriin

Kuivaushäviö

≤0.5%

Hevimetalli

≤10ppm

annostus

40-80mg

Alkamisaika

20 minit

Arvosana

Farmaseuttinen luokka

Prilokaiinianesteetti raakajauhe Kilpailukykyinen etu:


1 Laadukas kilpailukykyiseen hintaan:

1) Laatuvaatimus: USP 35


2) Puhtaus:> 99%


3) Olemme valmistaja ja voi tarjota korkealaatuisia tuotteita tehdas hinta.


2 Nopea ja turvallinen toimitus:

1) Paketti voidaan lähettää 24 tunnin kuluessa maksun suorittamisesta. Seurantanumero saatavilla


2) turvallinen ja huomaamaton lähetys. Valittavana on erilaisia kuljetusmenetelmiä.


3 Meillä on asiakkaita kaikkialla maailmassa:

1) Ammattimaisen palvelun ja runsaan kokemuksen ansiosta asiakkaat tuntevat olonsa hyvin, riittävät varastot ja nopeat toimitukset täyttävät heidän haluunsa.


2) Markkinapalaute ja tavarapalaute ovat arvokkaita, asiakkaiden vaatimusten täyttäminen on meidän vastuullamme.


3) Laadukas, kilpailukykyinen hinta, nopea toimitus, ensiluokkainen palvelu saada luottamusta ja kiitosta asiakkailta.


4 kolme periaatetta

1) Turvallinen toimitus: Kanavan monipuolistaminen, asiakkaiden yksityisyyden suojaaminen. Varmista vain uudelleenlähetys.

 

2) Älä koskaan muuta: Tuote pitää aina erittäin puhtaana, ei muutu, Korkealaatuinen on yrityksemme kulttuuri.

 

3) Hyvät palvelut: mahdollisimman nopeasti asiakkaiden ongelmien ratkaisemiseksi, jotta asiakkaat saavat tavarat turvallisesti.

Prilokaiinianesteetti raakajauhe HNMR | SZOB


721-50-6 Prilocaine HNMR.jpg
Tutkimus