Phenylpiracetam (77472-70-9)

Phenylpiracetam (77472-70-9)
Tuotetiedot


1. Mikä onPhenylpiracetam raaka-aine?


Phenylpiracetam (Phenotropil) on nootropic racetam perhe (smart huume), ja nimensä se on fenyyli-johdannainen piracetam. Phenylpiracetam on raportoitu hermosoluja kuin piracetam, mutta myös hallussaan psychostimulatory ominaisuudet ja ilmoitetaan parantaa fyysistä suorituskykyä.


On melkoisesti tutkimusta ehdottaa, että phenylpiracetam on tehokas, kuten muiden racetam huumeiden lieventävät määrä ja oireita kognitiivinen heikkeneminen. Monet näistä tutkimuksista käyttää phenylpiracetam yli yksi kuukausi aikaa ja nähneet etuja hakea elimelliset syyt kognitiivinen heikkeneminen (dementia ja aivohalvaus) kuin traumaattinen aivovamma.


Phenylpiracetam on vähemmän tunnettu jäsen racetam perheen nootropics, mutta se on kasvanut suosio parin viime vuoden aikana. Ei vain on phenylpiracetam tehokas kognitiivinen tehostajana, se on myös ainutlaatuinen kyky parantaa urheilullinen suorituskyky.
 

2. Kuinka DoesPhenylpiracetam raaka-aineToimii?


Phenylpiracetam on yksi voimakkaimmista nootropics, jotka ovat saatavilla markkinoilla tänään. Se on suhteellisen uusi nootropic racetam perhe, on muokattu versio alkuperäisestä nootropic piracetam, paitsi arviolta 30 – 60 kertaa tehokkaampi, on Yksikomponenttiset hermosoluja ja parantaa fyysistä suorituskykyä. Näistä syistä phenylpiracetam on nopeasti saamassa levinneisyys nootropic käyttäjien keskuudessa.

 

Rakenteellisesti phenylpiracetam on lähinnä piracetam fenyyli ryhmä kiinnitti sen. Näin on aivan rinnakkainen jotta piracetam, vanhemman molekyyli, mutta fenyyli-ryhmän lisäksi paranee seuraavilla kahdella tavalla:

 

TehokkaampiLisääntynyt teho ja vahvempi vaikutukset sallimalla molekyylin siirtää aivojen veren este (BBB) helpompaa.


VirkistävääLähempänä yhdennäköisyys Fenetyyliamiinit aineen, kuten Adderall kiinnostavampia vaikutukset.


Verrattuna muiden racetams phenylpiracetam on melko voimakas ja jalo bioavailability vaikka Nautitaan suun. Sen puoliintumisaika on noin 3-5 tuntia ihmisissä.

3. Miten käyttö Phenylpiracetam raaka-aine?


Phenylpiracetam's energian lisäämällä ominaisuuksia todennäköisesti ole koska se on hyvin samankaltaisia kuin phenylethylamine, orgaaninen yhdiste, joka on tunnettu sen kannustava vaikutus. Bentseenirengas fenyyli-ryhmän todennäköisesti lisää myös välittäjäaine (noradrenaliinin ja dopamiinin) kuljettajat affiniteetti.


Phenylpiracetam on nopeasti saamassa suosiota nootropic käyttäjien voimakkaita vaikutuksia. Pitää kokeilla mielenkiintoinen vaihtoehto yleisempää racetams. Kuten aina on suositeltavaa aloittaa ottamalla pieni annos ilman muita nootropics mitata teidän herkkyys.


Phenylpiracetam on lääke, joka on niin voimakkaasti edistää, olympiakomitea on kieltänyt sen käyttöä kilpailevat korkealla tasolla. Vaikka se ei ole laillisesti kieltää tai luonnostaan vaarallisia, tämän pitäisi kertoa sinulle jotain phenylpiracetam parantaa tunteita stimulaatio tehokkuudesta. Mikäs phenylpiracetam pätötehon?

 

Ole tieteellistä tutkimusta stymies mitään vahvan suosituksen phenylpiracetam, mutta näyttöä siitä, että olemassa näyttää lupaavalta. Yksi tutkimus osoitti, että phenylpiracetam on kognitiivinen tehostajana parantaa yleistä kognitio ja oppiminen. Oppimisen ja muistin, joka on yhteinen keskuudessa racetam perhe, on olemassa etuja on masennuslääke. Tutkimukset osoittivat, että phenylpiracetam voi vähentää oireita masennus.

 

Mitä phenylpiracetam puuttuu tilastot, tiedot ja tutkimukseen, se kompensoi empiirisiä todisteita. Tämä nootropic yhdiste on yksi jännittävimpiä racetams, mikä tekee siitä hyvin keskittyä ja keskittymän työkalu sekä muistin ja oppimisen tehostajana.
 

4. AnnostusofPhenylpiracetam raaka-aine


Hengittäminen aerosoli annostus lomakkeen (inhalaattorin):

Phenylpiracetam on otettu annos 100-200mg akuutisti ja tämä annos otetaan 2 - 3 kertaa päivässä (Yhteensä päivittäin välillä 200-600mg). Alarajan vaikuttaa tehokkaasti, mutta optimaalinen annostus ei ole vielä tiedossa.


R-isomeeri tulee olla aktiivinen phenylpiracetam (stimulaatiota ja kognitio) kuin yhteisiä käytäntöjä ei S-isomeeri ja vaikka raseeminen seos (yleisesti myydään versio) on tehokas kognitiivinen heikkeneminen ei ole varmaa jos se toimii nootropic tarkoituksiin nuoriso.


Sietokyky phenylpiracetam on raportoitu suhteellisen nopeasti. Siksi ei ole suositeltavaa, ottaa se pitää päivittäin täydentää vaan keinona lisätä kykyjä, kun tarvitset sitä eniten tai syklin säännöllisesti.

5. VaroitusofPhenylpiracetam raaka-aine


Kuten muut nootropics racetam luokassa on vähän raportoituja sivuvaikutuksia täydentää phenylpiracetam kun otetaan Suositusannostukset. Jos sinulla ilmenee päänsärkyä, se voi olla merkki lisätään tai lisätä koliini ravintolisistä, joka on yleensä suositeltavaa, kun otetaan racetams.


Nootropic, varsinkin sellainen, joka on kiinnostava, on mahdollisten haittavaikutusten varalta. Uneen ja psychostimulation phenylpiracetam-tutkimukset osoittavat, yksi tärkeimmistä ongelmat voidaan unettomuus. Ihmiset, jotka ovat phenylpiracetam liian myöhään illalla tai iltapäivällä ehkä päässyt uneen asianmukaisesti näitä vaikutuksia.

 

Lisäksi standardin racetam sivuvaikutuksia asentaa käyttäjille phenylpiracetam. Jotkut ihmiset kamppailevat päänsärky johtuu asetyylikoliini (korjattavissa alpha GPC tai citicoline). Muut ihmiset ovat phenylpiracetam haittavaikutukset, kuten munasarjojen tai tärinä, pahoinvointi tai ärtyneisyys.

 

Kun käyttäjä kokee phenylpiracetam haittavaikutuksia kaltaisia munasarjojen tai ärtyneisyys, on merkki vähentää phenylpiracetam annostus kuin lopettaa kokonaan. Julkisuuden henkilöitä, kuten Dave Asprey suosituksi tätä lääkettä, mutta suurina annoksina (hän kertasi vievää 500 mg). Tämä on huomattavasti korkeampi kuin Suositeltu aloitusannos on yhteisiä kokemuksia phenylpiracetam haittavaikutuksia, kun luet alla.

 
6. Mitkä ovattHän mahdolliset haittavaikutuksetofPhenylpiracetam raaka-aine?


Phenylpiracetam lisää muistia ja yleistä kognition tehokkaammin kuin piracetam, suojaa aivoja ja on raportoitu parantaa fyysistä suorituskykyä.


Phenylpiracetam on suuri lisäksi kaikki nootropic pino vaikutuksia ja voimakas luonne. Erityisesti urheilijoiden ja opiskelijat voivat hyötyä eniten koska sen stimuloiva ja motivoiva ominaisuuksia. Puhumattakaan, se tarjoaa lisääntynyt sietokyky korostaa, joka on arvokas bonuksen.

 

Phenylpiracetam on jopa annettu venäläiset sotilaat ja astronautit sen kyky parantaa suorituskykyä sekä mielen ja kehon.

 

Tutkimuksissa phenylpiracetam on osoittanut seuraavat vaikutukset.

 

Parantaa muistia, huomiota kytkentä ja ongelmanratkaisu taidot potilailla voimattomuus.


Kasvu motorisen ja Masennuslääke toimintaa ja parantaa muistia rotilla.


JavaScript estää ja vähentää vaikutuksia muistinmenetys.


Kyky tukahduttaa ahdistus ja pelko vastaus rottien aiheuttamaa immuunijärjestelmän stressiä.

Raportoitu vähentää vaikutukset unihäiriönsä ajaksi sen vaikutukset monet käyttäjät.


Vähentää kylmän vaikutukset kehomme lisääminens toleranssi siihen.Opiskelu ja oppiminen.


Phenylpiracetam etuja ovat erityisen hyödyllisiä opiskeluun ja oppimiseen. Edistää luonteeltaan on muuten nukkua riistetty cram aktiviteetti, estely keskittää tuki tai tutkimuksen yleiset kognitiivinen tehostajana. Sen vaikutukset muisti mahdollistaa täydellisen säilyttäminen lisälaite. Motivaatio ja mieliala lisälaite mahdollistaa paremmin tutkimuksessa tarkasteltaisiin myös. Lopuksi sen kyky vähentää stressiä ja ahdistusta vaikutukset tulisi mahdollistaa paremman opiskelu paineita.

 

Urheilijat

Phenylpiracetam on myös hyvä työskentely rikki ja parantaa urheilullinen suorituskyky. Se vähentää stressiä kielteisiä vaikutuksia kehon, joka on korvaamaton urheilija, yhä elinvoimainen, hyödyntämistä ja kestävä. Lisääntyneen sietoraja korostaa myös lisätä kehons toleranssi kylmälle.

 

Phenylpiracetam on myös samanlainen kuin amfetamiinia energiaa. Puhdas, keskittynyt ja motivoitunut energiaa ilman kofeiini hermostuneisuus on ihanteellinen yhdiste auttaa optimoimaan aikana liikuntaa tai kilpailuja. On myös pieni ei kaatua, jopa verrattuna kofeiinia.

 

Ammattiurheilijoita on huomattava, että phenylpiracetam on World Anti-Dopingkielletty aineiden luettelo ja mukaisesti pitäisi päättää phenylpiracetam täydentämistä.

7. OstaaPhenylpiracetam Raaka-aine fROMSZOB


→ Vierailla meidän online apteekki ja täytä tilaus Phenylpiracetam raaka-aineita.

→ Määritä paikka toimitus, valmistetta ja maksamiseksi.

→ 30 minuutin ajan, saat vahvistuksen tilauksen.

→ Se lähetetään 12 tunnin kuluessa.

Phenylpiracetam raaka-aineVideo


Phenylpiracetam raaka-aine tekniset tiedot:NimiPhenylpiracetam
UlkonäköValkoinen jauhe
CAS

77472-70-9

Määritys

≥98%

Liukoisuusliukenee etanoli, asetoni, etyyliasetaatti liukene veteen, etyylieetteriä

Kuivaushäviö

≤0.5%

Heavy Metal

≤10ppm

Annostus

100-200mg

Nukahtamista aika

30 minites

Luokan

Lääkelaatua

Phenylpiracetamraaka-aine kilpailuetua:1 korkealaatuinen kilpailukykyiseen hintaan:

1) laatustandardin: USP 35


2) puhtaus: > 99 %


3) Olemme valmistaja ja tarjota korkealaatuisia tuotteita tehtaalla hinnasta.


2 Nopea ja turvallinen toimitus:

1) paketti voi lähettää 24 tunnin kuluessa maksun. Seuranta numero


2) turvallinen ja huomaamaton toimitus. Eri huomautuksissanne valintasi.


3 meillä on asiakkaita kaikkialla maailmassa:

1) ammattitaitoista palvelua ja rikas kokemus saada asiakkaat tuntemaan olonsa, riittävä kalusto ja nopea toimitus täyttää halustaan.


2) markkinoilta saatu palaute ja tavaroiden palautetta arvostetaan, asiakkaiden vaatimus on meidän vastuullamme.


3) korkea laatu, kilpailukykyinen hinta, Nopea toimitus, ensiluokkaista palvelua saada luottamus ja kiitosta asiakkailta.


4 kolme periaatetta

1) turvallinen toimitus: kanava monipuolistamista, asiakkaat yksityisyyden suojaamiseksi. Ja vain siinä tapauksessa, varmistaa uudelleen alusta.


2) koskaan muutos: tuote aina säilyttää puhtautensa, ei muutu, korkea laatu on yrityksemme kulttuuri.


3) hyviä palveluja: mahdollisimman nopeasti ratkaisemaan asiakkaiden ongelmia, jotta asiakkaat saavat tavarat turvallisesti.

Phenylpiracetamraaka-aine HNMR | SZOB


77472-70-9 Phenylpiracetam HNMR.jpg
Tutkimus