Oxymetholone (Anadrol) jauhe (434-07-1)

Tuotetiedot


1. Mikä on raaka Oxymetholone / Anadrol jauhe?


Oxymetholone, joka tunnetaan myös nimellä 2-hydroxymethylene-17α-methyl-4,5α-dihydrotestosterone (2-hydroxymethylene-17α-methyl-DHT) tai 2-hydroxymethylene-17α-methylandrostan-17β-ol-3-one on synteettinen androstaani steroidi ja DHT: n 17a-alkyloitu johdannainen. Oxymetholone oli ensin kuvattu Syntexin tutkijoilta vuonna 1959. Se on otettu käyttöön lääketieteelliseen käyttöön Yhdysvalloissa 1960-luvun alussa. Oxymetholone on synteettinen, oraalisesti aktiivinen anabolinen androgeeni steroidi (AAS) ja dihydrotestosteronin 17α-metyloitu johdannainen (DHT), jota käytetään anemian ja lukuisten muiden sairauksien hoitoon. Se toimii lisäämällä hormonin määrää (erytropoietiini ), jotka osallistuvat punasolujen tuotantoon. Myydään muun muassa Anadrolin ja Anapolon tuotemerkkien alla. Oxymetholone on markkinoitu eri tuotenimillä kuten Androyd, Anadrol, Anapolon, Anasteronal, Androlic, Hemogenin, Oxitoland, Oxitosona, Oxyanabolic, Oxybolone, Roboral, Synasteron ja Zenalosyn. Oxymetholone on yksi harvoista AAS-lääkkeistä, joka on edelleen käytettävissä lääketieteelliseen käyttöön Yhdysvalloissa. Muut (marraskuusta 2017 lähtien) ovat testosteroni, testosteroni-cypionate, testosteronin enanthate, testosteroni undekanoaatti, metyylitestosteroni, fluoksimesteroni, nandroloni dekanoaatti ja oksandroloni.

 

Esitettyä yleisimmin 50 mg: n tabletiksi, oksymetolonista on sanottu olevan yksi "voimakkaimmista" ja "tehokkaimmista" lääkevalmisteista saatavilla olevista AAS: stä. Samalla tavoin on olemassa sivuvaikutuksia. Oxymetholone on erittäin tehokas edistämään laajaa hyötyä kehon massaan, lähinnä parantamalla merkittävästi proteiinisynteesiä. Tästä syystä kehonrakentajat ja urheilijat käyttävät sitä usein.

2. Kuinka raaka Oxymetholone / Anadrol toimii jauheena?


Oxymetholonin primaariset kliiniset sovellukset sisältävät osteoporoosin ja anemian hoidon sekä stimuloivat lihasten kasvua aliravittujen tai alikehittyneiden potilaiden hoidossa. Oxymetholone on erittäin tehokas edistää laajaa hyötyä kehon massaa, lähinnä parantaen merkittävästi proteiinisynteesiä, kuten tämä reasone, Oxymetholone käytetään myös käyttää fysiikka tai suorituskykyä parantavaa tarkoituksiin kilpailevat urheilijat, kehonrakentajat ja voimanostimet.

Oxymetholonin käyttöönoton jälkeen kehitettiin muita kuin steroidisia lääkkeitä, kuten epoetiini alfaa, ja ne osoittautuivat tehokkaammiksi hoidettavaksi anemiaa ja osteoporoosia varten ilman oksymetolon sivuvaikutuksia. Lääke pysyi käytettävissä huolimatta tästä ja lopulta löysi uuden käytön hoidettaessa HIV: n tuhlausta oireyhtymä.

 

Ne, jotka täydentävät oksymetolonia, voivat odottaa, että niiden paino kasvaa voimakkaasti; Kuitenkin, laajuus määräytyy suurelta osin niiden ruokamäärän mukaan. Yksilöt, jotka noudattavat hyvää bulkkia ruokavaliota, voivat odottaa, että 20lbs kasvaa viikon ajan ja jopa jopa 30lbs samassa aikataulussa, ei ole yhtä harvinaista kuin voisi ajatella. Kuitenkin, jos kalorit eivät ole olemassa tällaisen kasvun tukemiseksi, kuten kalorien vajeessa, kaikki maailman Oxymetholone-valmisteet eivät tarjoa tällaista massiivista hyötyä. 

3. Kuinka käyttää raaka Oxymetholone / Anadrol -jauhetta?


Oxymetholone / Anadrol on oraalinen anaboliset steroidit, Oxymetholone tabletti, ota tämä lääkitys suun kautta, se voidaan ottaa ruokaa tai maitoa, jos vatsavaivoja esiintyy. Käytä tätä lääkettä säännöllisesti, jotta saat kaiken hyödyn. Muista käyttää sitä samaan aikaan joka päivä. Annostelu perustuu lääketieteelliseen tilaan ja hoitovasteeseen. Älä lisää annosta tai ota tätä useammin kuin suunnattu, sillä sivuvaikutusten riski saattaa lisääntyä. Se voi kestää 3-6 kuukautta ennen tämän lääkityksen saamista.

 

Oxymetholone on kuten mainittiin hyvin maksan ja maksan entsyymit väistämättä lisääntyvät dramaattisesti sen käytön. Tästä syystä useimpien Oxymetholone-käyttö on yleensä pidettävä korkeintaan 6 viikkoa, kun monet eivät koskaan tarvitse ylittää 4 viikon kokonaiskäyttöä. Vaikka tämä on erittäin lyhytikäinen kesto, jonka on tärkeää huomata, Oxymetholone näyttää olevan yksi harvoista steroideista, joka todella pienenee käytön jälkeen. tarkoittaen, vaikka menit ohi 6 viikon merkin luultavasti ei olisi paljon pois siitä muuta kuin vahingoittaa maksasi. On mukavaa huomata, että vaikka se on myrkyllistä maksaan, kun sitä käytetään vastuuntuntoisesti, myrkyllinen vaikutus ei ole kovinkaan huolestuttavaa, sillä maksan toiminta nopeasti palautuu normaaliksi, kun käyttö lopetetaan. On tärkeää huomata, että koska tämä steroidi on maksassa, se ei ole lähellä maksatoksisuuden tasoa kuin monet lääkitysannokset ja säännöllinen alkoholinkäyttö.

 

Oxymetholone sopii hyvin myös tasaisen kertymän aikaansaamiseksi lujuuteen, mutta tämä on enemmän toissijaista ominaisuutta, koska koko itsessään on sen ensisijainen rooli. Tästä huolimatta steroidilla on tärkeä rooli sekä vahvuudessa että koossa, koska se voi tarjota erinomaisen synergiavaikutuksen, kun se yhdistetään muihin anabolisiin steroideihin pinoon; kuten sen pitäisi olla, koska se ei ole sopiva käytettäväksi yksin. Vaikka nämä ovat suurimmat hyödyt, koko kasvanut ja steroidien synergian tarjoaminen, oksymetoloni voi olla ja yllättävää, kun monet käyttävät menestyksekkäästi leikkausjaksoa; yleensä kilpailukykyisissä kehonrakennuspiireissä. Vaikka oksymetoloni on usein tunnettu vedenpidätyskyvyn edistämisestä, sitä voidaan suurelta osin kontrolloida ja monet kilpailukykyiset kehonrakentajat käyttävät steroidien ominaisuuksia kilpailuvalmistelujen viimeisten viikkojen aikana, jotta fysiikka saadaan täyhemmäksi, kun steroidi reagoi hyvin hiilihydraateihin ja monet syövät usein tämän vaiheen aikana. Se on tärkeä huomautus; ne, jotka ovat herkkiä vedenpidätyskyvylle, kehotetaan pysymään poissa tästä käytännöstä, koska se tuhoaa kilpaillun fysiikan, jos et tiedä tarkkaan, miten parit ruokavalioon sen käytön kanssa.


Noudata kaikkia reseptitunnisteen ohjeita. Lääkäri voi joskus muuttaa annostasi, jotta saat parhaan tuloksen. Älä käytä tätä lääkettä suuremmissa tai pienemmissä määrissä tai pidempään kuin suositellaan. Varmista, että tämä lääke auttaa tilasi, saatat tarvita usein verikokeita. Sinun ei tarvitse havaita muutoksia oireissasi, mutta verenmittasi auttaa lääkäriä määrittämään, kuinka kauan sinua hoidetaan oksymetolonilla.
 

4. Annostelu raakasta Oxymetholone / Anadrol-jauhetta


Oxymetholone-annos perustuu lääketieteelliseen tilaan ja vasteeseen hoitoon. Tyypillinen käyttö on 50 - 150 mg / vrk. Joissakin tapauksissa käytetään suurempia annoksia, kuten 300 mg / vrk, mutta kun ne on sovitettu sopivasti yhteen tai useampaan anabolisten steroidien kanssa, on usein vain vähän hyötyä yli 150 mg / vrk. Anadrolin 50 mg / päivä Dianabol-annoksen lisääminen tuo vähän hyötyä steroidijaksolle; sen sijaan Anadrolin antaminen 50-100 mg / vrk trenboloniasetaattiin tai 60-80 mg / vrk Anavar (oksandroloni) antaa dramaattista parannusta.


Jos unohdat annoksen, ota vastaamatta jäänyt annos heti kun muistat. Jos se on melkein aika seuraavalle annokselle, odota siihen asti lääkkeen ottamista ja ohita jäänyt annos. Älä käytä ylimääräistä lääkettä täyttämättömän annoksen korvaamiseksi.


Jos yliannosta käytetään, ota yhteys lääkäriin, jos olet sitä mieltä, että olet saanut liian paljon tätä lääkettä. Oksymetolonihoidon yliannostuksen ei odoteta aiheuttavan hengenvaarallisia oireita.

 

Seuraavat lääkkeet voivat olla vuorovaikutuksessa oksymetolonin kanssa. Kerro lääkärillesi, jos käytät jotain seuraavista:


veren ohennetta, kuten varfariinia (Coumadin); tai insuliinia tai diabeteksen lääkitystä, jota otat suun kautta.

 

Varmista, että oksymetoloni auttaa sinua kunnossa ja ei aiheuta haitallisia vaikutuksia maksasi, veresi on testattava säännöllisesti. Älä missaa mitään ajoitettuja tapaamisia.

 

Tämä lääkitys voi aiheuttaa sinulle epätavallisia tuloksia tietyillä lääketieteellisillä testeillä. Kerro lääkärille, joka kohtelee sinua, että käytät oksymetolonia.

 

Tämän lääkkeen käyttäminen saattaa kestää jopa kuusi kuukautta, ennen kuin oireesi paranevat. Jotta saat parhaan tuloksen, käytä lääkettä ohjeiden mukaan. Keskustele lääkärisi kanssa, jos oireesi eivät paranna 3 kuukauden hoidon jälkeen.
 

5. Varoitus oksymetolonin / anadroli-jauheen varalta


Oxymetholone / Anadrol tabletti ei saisi korvata muita tukitoimenpiteitä, kuten verensiirtoa, raudan, foolihapon, B12-vitamiinin tai pyridoksiinin puutteen korjaamista, antibakteerista hoitoa ja kortikosteroidien asianmukaista käyttöä.

 

Älä jaa tätä lääkettä muiden kanssa. Se on lain vastaista. Tasapainoinen ruokavalio, runsaasti rautaa ja foolihappoa, voi auttaa parantamaan tilanne. Keskustele ruokavalion kanssa lääkärisi kanssa. Lääkärintarkastuksia ja / tai lääketieteellisiä testejä (esim. Verenlaskenta, rautapitoisuudet, kolesterolitasot, veri / virtsan mineraalitaso, maksan toimintaan liittyvät testit, sivuvaikutukset

 

Säilytä Oxymetholone-tabletti huoneenlämmössä välillä 59-86 ° C (15-30 ° C) valolta ja kosteudelta. Älä säilytä kylpyhuoneessa. Pidä kaikki lääkkeet lasten ja lemmikkieläinten poissa. Älä huuhtele lääkkeitä WC: n alapuolella tai kaataa ne viemäriin, ellei niitä kehoteta. Hävitä tämä tuote asianmukaisesti, kun se on vanhentunut tai sitä ei enää tarvita.

 

Lääkäri tai apteekki voi olla jo tietoinen mahdollisista lääkevalmisteista ja voi seurata heitä. Älä käytä lääkkeitä ennen kuin aloitat lääkkeen käytön. Älä käytä lääkkeitä ennen kuin aloitat lääkkeen käytön. Älä käytä tätä lääkitystä ennen lääkkeen käyttöä. Kerro lääkärille tai apteekkihenkilökunnalle, jos haluat käyttää erityisesti reseptilääkkeitä tai muita lääkkeitä, kuten warfariinia. Tämä lääke voi vaikuttaa tiettyjen laboratoriotestien tulokset. Varmista, että laboratoriohenkilöstö ja lääkärit tietävät, että käytät tätä lääkettä.Tämä asiakirja ei sisällä kaikkia mahdollisia yhteisvaikutuksia. Siksi ennen kuin käytät tätä tuotetta kerro lääkärille tai apteekkihenkilökunnalle kaikista tuotteista, joita käytät. Pidä luettelo kaikista lääkkeistäsi kanssasi ja jaa luettelo lääkärillesi ja apteekkiin.


Tuki- ja liikuntaelinten sivuvaikutukset ovat johtaneet epifyysisen kasvukeskuksen sulkemiseen lineaarisen luukadon lopettamisen myötä. Pre-potilaiden käytön aikana suositellaan luun ikärajan asianmukaista seurantaa.

 

Tämä lääkitys voi aiheuttaa synnynnäisiä vikoja. Älä käytä, jos olet raskaana. Käytä tehokkaita ehkäisymenetelmiä ja kerro lääkärillesi, jos olet raskaana hoidon aikana.

 

Älä käytä tätä lääkettä, jos olet allerginen oksymetolonille tai jos sinulla on eturauhassyöpä, rintasyöpä, rintasyöpä, veren korkea kalsiumpitoisuus, vakava maksa- tai munuaissairaus tai jos olet raskaana.

 

Ennen kuin käytät oksymetolonia, kerro lääkärillesi, jos sinulla on maksa- tai munuaissairaus, sydänsairaus, kongestiivinen sydämen vajaatoiminta, korkea kolesteroli tai triglyseridit, sepelvaltimotauti tai suurentunut eturauhanen.

6. Mitkä ovat mahdolliset haittavaikutukset Oxymetholone / Anadrol jauhe ?


Oksymetolonin yleiset haittavaikutukset ovat masennus, letargia, päänsärky, turvotus, nopea painonnousu, priapismi, ihonvärien muutokset, virtsaamisvaikeudet, pahoinvointi, oksentelu, vatsakipu (jos käytetään tyhjään vatsaan), ruokahaluttomuus, keltaisuus, rintojen turvotus miehillä, levottomuus tai innostus, unettomuus ja ripuli. Naisilla haittavaikutuksia ovat myös akne, kuukautisten muutokset, äänen syventyminen, hiusten kasvua leukalla tai rinnassa, hiustenlähtö, laajentunut klitoris ja muutokset sukupuolen ajaa. Koska 17a-alkyloitu rakenne, oksymetoloni on hepatotoksinen. Pitkäaikainen lääkkeen käyttö voi aiheuttaa useita vakavia vaivoja, kuten hepatiitti, maksasyöpä ja kirroosi; joten oksymetolonihoitajille suositellaan säännöllisiä maksan toimintakoetta.


Genitourinaariset vaikutukset ovat oligospermian ja ejakulaation määrän vähentyneet. Iäkkäät miespotilaat voivat kokea eturauhasen laajentumista, mikä johtaa virtsateiden tukkeutumiseen. Priapismi ja liiallinen stimulaatio voivat kehittyä. Nainen potilaat saattavat virilisaatiota, mukaan lukien syveneminen ääni, hirsutismi, akne, klitoromegalia (ei palautuvia) ja kuukautiset poikkeavuudet. Anabolisten steroidien keskeytyminen lievän virilisaation merkkeinä voi estää peruuttamattoman virilisaation. Muutoksia voi esiintyä libidon aikana (lisääntynyt / vähentynyt).

 

Oksymetolonin saaneilla naisilla voi kehittyä miehen ominaisuuksia, jotka voivat olla peruuttamattomia, jos hoitoa jatketaan. Soita lääkärillesi mahdollisimman pian, jos havaitset näitä haittavaikutuksia:

 

akne;

kuukautiskierrosten muutokset;

röyhkeä tai syvennetty ääni;

urospuolisten hiusten kasvua (kuten leuka tai rinta);

urospuolinen kuvion kaljuus;

laajentunut klitoris; tai

lisääntyminen tai vähentäminen sukupuolen ajaa.

 

Vähemmän vakavia haittavaikutuksia voivat olla:

rintojen turvotus miehillä;

levoton tai innoissaan;

unihäiriöt (unettomuus); tai

ripuli.

Tämä ei ole täydellinen luettelo haittavaikutuksista, ja muut voivat ilmetä. Kerro lääkärillesi epätavallisista tai levottomista sivuvaikutuksista.
 

7. Osta Oxymetholone / Anadrol Powder f rom SZOB


  Käy online-apteekissa ja täytä Oxymetholone / Anadrol-raaka-aineiden tilaus.

  Määritä toimituspaikka, tuotteen määrä ja maksutapa.

  30 minuutin aikana saat vahvistuksen tilauksestasi.

  Se lähetetään 12 tunnin kuluessa.

Oxymetholone / Anadrol jauhe video


raaka Oxymetholone / Anadrol jauhe Tekniset tiedot:Nimi Oxymetholone / Anadrol
ulkonäkö valkoinen jauhe
cas

434-07-1

Määritys ≥99%
Liukoisuus H2O: ≤0,5 mg / ml, vesiliukoisuus: <0,1 g="" 100="" ml="" 23="" ºc:="">

Kuivaushäviö

≤1.0%

Hevimetalli

≤10ppm

annostus

50mg

Alkamisaika

20 minit

Arvosana

Farmaseuttinen luokka

raaka Oxymetholone / Anadrol jauhe Kilpailukykyinen etu:


1 Laadukas kilpailukykyiseen hintaan:

1) Laatuvaatimus: USP 35


2) Puhtaus:> 99%


3) Olemme valmistaja ja voi tarjota korkealaatuisia tuotteita tehdas hinta.


2 Nopea ja turvallinen toimitus:

1) Paketti voidaan lähettää 24 tunnin kuluessa maksun suorittamisesta. Seurantanumero saatavilla


2) turvallinen ja huomaamaton lähetys. Valittavana on erilaisia kuljetusmenetelmiä.


3 Meillä on asiakkaita kaikkialla maailmassa:

1) Ammattimaisen palvelun ja runsaan kokemuksen ansiosta asiakkaat tuntevat olonsa hyvin, riittävät varastot ja nopeat toimitukset täyttävät heidän haluunsa.


2) Markkinapalaute ja tavarapalaute ovat arvokkaita, asiakkaiden vaatimusten täyttäminen on meidän vastuullamme.


3) Laadukas, kilpailukykyinen hinta, nopea toimitus, ensiluokkainen palvelu saada luottamusta ja kiitosta asiakkailta.


4 kolme periaatetta

1) Turvallinen toimitus: Kanavien monipuolistaminen, asiakkaiden yksityisyyden suojaaminen. Varmista vain uudelleenlähetys.

 

2) Älä koskaan muuta: Tuote pitää aina erittäin puhtaana, ei muutu, Korkealaatuinen on yrityksemme kulttuuri.

 

3) Hyvät palvelut: mahdollisimman nopeasti asiakkaiden ongelmien ratkaisemiseksi, jotta asiakkaat saavat tavarat turvallisesti.

raaka Oxymetholone / Anadrol jauhe HNMR | SZOB


434-07-1 OxymetholoneAnadrol HNMR.jpg
Tutkimus