Oxandrolonin (Anavar) jauhe (53-39-4)

Tuotetiedot


1. Mikä on raaka Oxandrolone (Anavar) jauhe ?


Oxandroloni on dihydrotestosteronin (DHT) 17a-metyloitu johdannainen, jolla on happiatomi hiiren asemesta 2-asemassa. on suullisesti aktiivinen anabolinen androgeeni steroidi, joka tuli ensimmäisen kerran saatavaksi reseptilääkkeeksi Yhdysvalloissa vuonna 1964.


Alkuperäinen oksandrolonin tuotemerkki oli Anavar, jota myytiin Yhdysvalloissa ja Alankomaissa. Tämä tuote lopulta lopetettiin ja korvattiin Yhdysvalloissa uudella Oxandrin-tuotteella, joka on ainoa jäljellä oleva oksandrolonin tuotemerkki Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Oksandrolonia on myyty myös nimellä Antitriol (Espanja), Anatrophill (Ranska), Lipidex (Brasilia), Lonavar (Argentiina, Australia, Italia), Protivar ja Vasorome (Japani). tuotteita, jotka on valmistettu steroidimustan markkinoille. Samalla kuin oksandrolonin käytöstä muihin kuin lääketieteellisiin tarkoituksiin, sitä kutsutaan usein keskustelukuvaksi nimellä "Var", lyhennetty Anavarin tuotemerkki. Oxandrolone / Anavar on yksi kaikkien aikojen suosituimmista anabolisista steroideista, mikä johtuu suurelta osin sen hyvin siedetystä luonteesta. Tämä on yksi harvoista anabolisista steroideista, joita miehet ja naiset voivat turvallisesti käyttää, ja se on myös yksi haittavaikutuksista. Joissakin piireissä Anavaria on kuitenkin lievää luonteensa vuoksi aliarvioitu, mutta tämä johtuu yleensä epärealistisista odotuksista.


Monet olettavat, että kaikki anaboliset steroidit tuottavat sarjan spesifisiä vaikutuksia tietyllä voimanopeudella, mutta todellisuus kertoo, että vaihtelevat steroidit ovat vaihtelevia tuloksia ja tarkoituksia. Anavar on epäilemättä erittäin hyödyllinen anabolinen steroidi, mutta sen hyödyksi arvioimiseksi meidän on ymmärrettävä se. Anavar on suosittu tuotemerkki, joka liittyy dihydrotestosteronin johdettuun anaboliseen steroidiin Oxandrolone.


Oxandrolone-hormoni julkaistiin ensimmäisen kerran 1960-luvun alussa kauppanimellä Anavar GD Searle & co. ja mainostettiin lukuisiksi terapeuttisiksi ominaisuuksiksi. Vuonna 1989 Searle kuitenkin lopettaisi yhdisteen; tämä johtui suurelta osin FDA: n paineesta, joka oli kiristettynä anabolisten steroidien markkinoilla. Tärkeä huomautus; Searle omisti myös lisensiointioikeudet suurimmalle osalle Oxandrolone-tuotteita maailmanmarkkinoilla, mikä johtaisi siihen, että tämä steroidi katoaa tällä hetkellä. Vuonna 1995 Oxandrolone-hormoni ilmestyisi uudelleen Bio-Technology General CORP (BTG),


nyt Savient, kauppanimellä Oxandrin. BTG: llä olisi monopoli, joka tällä hetkellä tuottaa tuotteen kustannuksia kustannuksella katon kautta. Onneksi muutamat amerikkalaiset apteekit, kuten Watson, aloittaisivat yleisen Oxandrolone-valmistuksen viime vuosina kustannusten alentamisessa. Se on kuitenkin edelleen yksi kalliimmista anabolisista steroideista markkinoilla, myös silloin, kun se on ostettu useimmista maanalaisista laboratorioista. Tärkeä huomautus tulevasta ostosta; kun taas Anavar on yhteinen nimi Oxandrolone hormoni, Anavar nimeä itse ei käytä mitään ihmisen luokan lääkealan yritys, joka valmistaa Oxandrolone.

2. Kuinka Raaka Oxandrolone (Anavar) jauhe ?


Oxandrolone-hoitoa käytetään erilaisten häiriöiden hoitoon, kuten idiopaattiseen lyhytnäköiseen tilaan, Turnerin oireyhtymään, kataboliseen sairauteen tai pitkäaikaiseen kortikosteroidihoitoon, vakaviin palovammoihin, kirurgiseen tai yleiseen traumaan, osteoporoosiin, anemiaan, perinnölliseen angioödeemaan, HIV / Aidsin aiheuttama tuhlaus, alkoholipitoinen hepatiitti ja hypogonadismi. Jotkut kehonrakentajat käyttävät myös oksandrolonia lihastenrakennusominaisuuksilleen. Oxandrolone on vakiintunut turvalliseksi hoitoon henkilöille, jotka ovat toipumassa vakavista palovammoista. Lääketieteellinen tutkimus on myös vahvistanut oksandrolonin tehokkuuden tukemassa tyttöjen kehittymistä Turnerin oireyhtymällä. Vaikka oksandrolonia on jo pitkään käytetty nopeuttamaan idiopaattisen lyhytaikaisen lapsen kasvua, on epätodennäköistä, että aikuisten korkeus kasvaa ja joissakin tapauksissa jopa pienentää sitä. Tämän vuoksi oksandroloni on suurelta osin korvattu kasvuhormonilla. Oxandrolonea on tutkittu ja määrätty hoidettavaksi monenlaisissa olosuhteissa. Se on FDA: n hyväksymä osteoporoosin hoitoon, joka auttaa painonnousua ja pitkäaikaisen kortikosteroidihoidon katabolisen vaikutuksen torjumisessa. Vuodesta 2016 lähtien se on usein määrältään leikkaamaton, jotta nopeutuu elpymisestä vakavista palovammoista, autetaan tyttöjen kehittymistä Turnerin oireyhtymällä ja torjumalla HIV / aidsin aiheuttamaa tuhlausta.
 

3. Kuinka käyttää Raw Oxandrolone (Anavar) -jauhetta?


Oxandrolone / Anavaria annetaan yleensä vain muutaman viikon ajan, älä ota tätä lääkettä suuremmissa tai pienemmissä määrissä tai pidempään kuin suositellaan. Oxandrolone oraaliset tabletit sisältävät 2,5 mg tai 10 mg anabolisia steroideja Oxandrolone. Ota tämä lääkitys suun kautta yleensä 2-4 kertaa päivässä tai lääkärisi ohjeiden mukaan. Se voi tapahtua ruoan tai maidon kanssa, jos vatsavaivoja ilmenee. Annostelu perustuu lääketieteelliseen kuntoon ja hoidon vastaukseen.


Käytä tätä lääkettä säännöllisesti, jotta saat parhaan hyödyn siitä. Jotta voisit muistuttaa, ota se samaan aikaan joka päivä. Tätä lääkettä käytetään yleensä vain lyhytaikaiseen hoitoon. Anabolisten steroidien väärinkäyttö tai väärinkäyttö voi aiheuttaa vakavia haittavaikutuksia, kuten sydänsairaus (mukaan lukien sydänkohtaus), aivohalvaus, maksasairaus, henkiset / mielialahäiriöt, epänormaali huumeidenkäyttäytyminen tai epäasianmukainen luukasvu (nuorilla). Älä lisää annosta tai käytä tätä lääkettä useammin tai pidempään kuin määrätty. Kun anabolisia steroideja käytetään väärin tai väärinkäyttäessäsi, sinulla voi olla vieroitusoireita (kuten masennus, ärtyneisyys, väsymys), kun yhtäkkiä lopeta lääkkeen käyttö. Nämä oireet voivat kestää viikkoja kuukausittain.

 

Oxandrolone / Anavar on usein kutsuttu heikko steroidi. Osa syystä tähän on se, että luokan I steroidin käyttö yksin ei ole koskaan tehokkainta. Toinen syy on se, että kehonrakentajat ja alan tekijät tekevät joskus valitettavia ja kohtuuttomia vertailuja, kun arvioidaan anabolisia steroideja. Jos sanotaan, että 8 tablettia päivässä ei ole paljon, niin lääke ilmaistaan hyödytön tai heikko. Ja perinteisesti oksandroloni oli saatavilla 2,5 mg: n Anavar-tabletteina, mikä todisti vain 20 mg päivässä sellaisen käytön kanssa, joka on vain 140 mg / viikko. Vertailun vuoksi testosteroni tuossa annoksessa antaa myös vähän tuloksia. Itse asiassa muutama anaboliset steroidit antavat dramaattisia tuloksia tuossa annoksessa, mutta niitä ei kutsuta heikoksi kyseisellä tilillä. Oikea johtopäätös on, että tällaiset Anavar-tabletit olivat erikseen heikkoja, mutta ei, että lääkkeellä ei ole tehoa.

 

Anavar ei aromatisoida tai muuntaa DHT: hen, ja sillä on 8 tunnin puoliintumisaika. Niinpä kohtuullinen aamulla otettu annos on suurelta osin poissa järjestelmästä yöllä, mutta antaa järkevän androgeenipitoisuuden päivällä ja alkuillalla .

 

Eräässä tutkimuksessa todettiin, että oksandroloni oli parempi kuin testosteroni ja Deca (nandroloni) vähentää vatsaonteloa miehillä tai ainakin lihavilla vanhemmilla miehillä tietyissä pienissä annoksissa, joita ei tutkittu välttämättä yhtäpitävästi. Tästä jotkut ovat tehneet laajoja yleistymisiä kehonrakennukseen. Tämä ei kuitenkaan välttämättä vie anabolisia steroidiryhmiä annoksilla, joita käytetään yleisesti kehonrakennuksessa. Kyseisen tutkimuksen tapauksessa odotan, että tulosten ero oli annoksesta riippuvainen.


Käytännössä kaikkia tyypillisesti käytettyjä androgeenisia annoksia voidaan leikata yhtä tehokkaasti ilman oksandrolonia, kuten mitä tahansa, ottaen huomioon minkä tahansa mahdolliset oksandrolonin mahdolliset substituutiot. Tämä ei tarkoita, että tämä lääke on tehoton, vaan että muut androgeenit, mukaan lukien testosteroni, ovat tehokkaita myös suurella annoksella vatsan rasvan menetys.
 

4. Raaka Oxandrolone (Anavar) -jauhe


Oxandrolone on tarkoitettu lisäkäsittelynä kortikosteroidien pitkittyneen annon aikana liittyneen proteiinikuparahoitumisen kompensoimiseksi ja osteoporoosin usein mukana olevan luuskipuun lievittämiseksi. Annostus perustuu lääketieteelliseen tilaan ja vasteeseen hoidolle. 5-10 mg vuorokausiannosta 20 mg / vrk, normaalisti suurin annos,


Tällainen käyttö yleensä kestää 2-4 viikkoa pienellä tauolla käytön jälkeen ennen seuraavan 2-4 viikon jaksoa.


Miesten suorituskyvyn parantavaa urheilija, 20-30 mg päivässä annostelu tarjoaa urheilullinen parannus, mutta useimmat löytää 40-50 mg / vrk on paljon tehokkaampaa. 80 mg / vrk ei ole harvinaista, mutta tämä lisää sivuvaikutusten riskiä.


Pienen annoksen käytön tapauksessa kuitenkin mielestäni on oikein johtopäätös, että useimmilla pienillä annoksilla Anavarin käyttö on tehokkaampaa leikkaamista kuin useimpien muiden anabolisten steroidien tasavertaiset annokset. Tämä voi olla osittain tai kokonaan luonnollisen testosteronin lisävaikutuksesta: tällainen oksandrolonin käyttö ei ehkä tukahduta tällaista tuotantoa, käyttäjä voi nauttia sekä luonnollisen testosteronin että oksandrolonin vaikutuksesta. Sitä vastoin pieniannoksinen testosteroni tai nandrolonin käyttö johtaa luonnollisen testosteronin huomattavaan tukahduttamiseen, joten kokonaisvaikutusta on vähemmän.

 
5. Varoitus o Raw Oxandrolone (Anavar) -jauhetta


Jos olet allerginen sille tai sinulla on seuraavat oireet, älä käytä oksandrolonia / Anavaria:

- lisääntynyt munuaissairaus,

-riskasyövän (miehillä tai naisilla, joilla on hyperkalsemia)

- jos olet raskaana

-eturauhassyöpä

- korkea veren kalsiumpitoisuus (hyperkalsemia)

- Raskaus sikiön mahdollisen maskuliinisoitumisen vuoksi. Oxandrolonin on osoitettu aiheuttavan alkiotoksisuutta, sikiötoksisuutta, hedelmättömyyttä ja maskulinoitumista naaraseläinten jälkeläisille annettaessa annoksia 9 kertaa ihmisen annoksella .


Kuten muut AAS: t, oksandroloni saattaa pahentaa hyperkalsemiaa lisäämällä osteolyyttisen luun resorptiota. Kun raskaana olevat naiset ottavat sitä, oksandrolonilla voi olla tahattomia vaikutuksia, kuten maskuliinisuutta sikiössä. Oxandrolone suurentaa huomattavasti varfariinin veren ohenemista, joskus vaarallisella tavalla. Huhtikuussa 2004 Savient Pharmaceuticals julkaisi turvallisuusvaroituksen tämän FDA: n varoittavan terveydenhuollon ammattilaisten kautta. Oksandroloni voi myös estää suun kautta hypoglykeemisten aineiden metaboliaa. Se voi pahentaa turvotusta, kortikosteroidit tai adrenokortikotrooppinen hormoni.


Anaboliset steroidit ovat testosteronin synteettisiä johdannaisia. Tietyt kliiniset vaikutukset ja haittavaikutukset osoittavat tämän lääkeryhmän androgeeniset ominaisuudet. Anabolisten ja androgeenisten vaikutusten täydellistä dissosiaatiota ei ole saavutettu. Anabolisten steroidien vaikutukset ovat siksi samanlaisia kuin miesten sukupuolihormonit, ja ne voivat aiheuttaa vakavia häiriöitä kasvulle ja seksuaaliselle kehitykselle, jos ne annetaan pienille lapsille. Anaboliset steroidit tukevat aivolisäkkeen gonadotrooppisia toimintoja ja voivat vaikuttaa suoraan kiveksisiin.

 

Naisia on noudatettava virilisaation merkkien (ääni syveneminen, hirsutismi, akne, klitoromegalia). Lääkehoidon lopettaminen lievän virilismin osoittamisen aikana on välttämätöntä peruuttamattoman virilisaation estämiseksi. Jotkut virilisoivat muutokset naisilla ovat peruuttamattomia myös hoidon nopean lopettamisen jälkeen, eikä estrogeenien samanaikaista käyttöä estetä. Kuukautisongelmia voi myös esiintyä.

 

Kolestatiivinen hepatiitti ja keltaisuus voivat ilmetä 17-alfa-alkyloidun androgeenin suhteen pienellä annoksella. Jos kolestaattinen hepatiitti, jolla on keltaisuus, tai jos maksan toimintakokeet ovat epänormaaleja, oksandrolonin lopettaminen ja etiologisuus on määritettävä. Lääkkeen aiheuttama keltaisuus on palautuva, kun lääkitys lopetetaan.

Lapsilla androgeenihoito voi kiihdyttää luun kypsymistä ilman, että se tuottaa lineaarista kasvua. Tämä haitallinen vaikutus johtaa heikentyneeseen aikuisen korkeuteen. Mitä nuorempi lapsi, sitä suurempi riski vaarantaa lopullinen kypsä korkeus. Vaikutusta luun kypsymiseen on seurattava arvioimalla vasemman ranteen ja käden luun ikä 6 kuukauden välein
 

6. Mitä potentiaalisia haittavaikutuksia Oxandrolone (Anavar) raakajauhe ?


Lähes täydellinen sivuvaikutusten puuttuminen tekee Oxandroloneista yksi turvallisimmista steroideista. Se ei ole maustettu ja millään annoksella ei ole vaikutusta endogeenisen testosteronin tuotantoon.

Oxandrolonin yleinen sivuvaikutus on: Pahoinvointi, oksentelu, päänsärky, ihonvärien muutokset, lisääntynyt / vähentynyt seksuaalinen kiinnostus, rasvainen iho, hiustenlähtö ja akne. Tunnettu tai epäillyn eturauhan tai rintalasten syöpä .

Rintasyöpä naisilla, joilla on hyperkalsemia (androgeeniset anaboliset steroidit voivat stimuloida osteolyyttistä luun resorptiota). Raskaus, koska sikiön mahdollinen maskulinisaatio. Oxandrolonin on osoitettu aiheuttavan alkiotoksisuutta, sikiötoksisuutta, hedelmättömyyttä ja maskulinoitumista naaraseläinten jälkeläisille annettaessa annoksia 9 kertaa ihmisen annoksella. Nephrosis, nefriittinen nefroottinen vaihe. Hyperkalsemia. Toinen mahdollinen sivuvaikutus on ripuli. Tämä vaikutus havaittiin kuitenkin hyvin pienellä määrällä urheilijoita ja vain suurilla annoksilla.
 

7. Osta Oxandrolone (Anavar) jauhe f rom SZOB


  Käy online-apteekissa ja täytä Oxandrolone / Anavar -raaka-aineiden tilaus .

Määritä toimituspaikka, tuotteen määrä ja maksutapa.

  30 minuutin aikana saat vahvistuksen tilauksestasi.

  Se lähetetään 12 tunnin kuluessa .

Oxandrolonin (Anavar) jauhe video
Raaka Oxandrolone (Anavar) jauhe Tekniset tiedot:Nimi Oxandrolone / Anavar
ulkonäkö Valkoinen tai luonnonvalkoinen kiteinen jauhe
cas

53-39-4

Määritys ≥98%
Liukoisuus

Vesi 100 mM: iin

DMSO: sta 100 mM: iin

Kuivaushäviö

≤1.0%

Hevimetalli

≤10ppm

annostus

20mg

Alkamisaika

20 minit

Arvosana

Farmaseuttinen luokka

Oxandrolonin (Anavar) raakajauhe Kilpailukykyinen etu:


1 Laadukas kilpailukykyiseen hintaan:

1) Laatuvaatimus: USP 35


2) Puhtaus:> 99%


3) Olemme valmistaja ja voi tarjota korkealaatuisia tuotteita tehdas hinta.


2 Nopea ja turvallinen toimitus:

1) Paketti voidaan lähettää 24 tunnin kuluessa maksun suorittamisesta. Seurantanumero saatavilla


2) turvallinen ja huomaamaton lähetys. Valittavana on erilaisia kuljetusmenetelmiä.


3 Meillä on asiakkaita kaikkialla maailmassa:

1) Ammattimaisen palvelun ja runsaan kokemuksen ansiosta asiakkaat tuntevat olonsa hyvin, riittävät varastot ja nopeat toimitukset täyttävät heidän haluunsa.


2) Markkinapalaute ja tavarapalaute ovat arvokkaita, asiakkaiden vaatimusten täyttäminen on meidän vastuullamme.


3) Laadukas, kilpailukykyinen hinta, nopea toimitus, ensiluokkainen palvelu saada luottamusta ja kiitosta asiakkailta.


4 kolme periaatetta

1) Turvallinen toimitus: Kanavan monipuolistaminen, asiakkaiden yksityisyyden suojaaminen. Varmista vain uudelleenlähetys.

 

2) Älä koskaan muuta: Tuote pitää aina erittäin puhtaana, ei muutu, Korkealaatuinen on yrityksemme kulttuuri.

 

3) Hyvät palvelut: mahdollisimman nopeasti asiakkaiden ongelmien ratkaisemiseksi, jotta asiakkaat saavat tavarat turvallisesti.

Raaka Oxandrolone (Anavar) jauhe HNMR | SZOB


53-39-4 OxandroloneAnavar HNMR.jpg
Tutkimus