Noopept (157115-85-0)

Noopept (157115-85-0)
Tuotetiedot


1. Mikä on Noopeptin raakajauhetta?


Noopept on yksi voimakkaimmista nootropics saatavilla markkinoilla tänään. Se edistää yleistä kognitiota ja sillä on vähäinen psykostimulatorinen vaikutus. Toisin kuin useimmat nootropit, Noopeptin vaikutukset alkavat vain muutaman minuutin kuluttua nauttimisesta, joten se on erinomainen valinta juuri ennen henkisesti vaativia tehtäviä.

 

Noopept on nootrooppinen täydennys, joka on saanut paljon huomiota viime aikoina. Sillä on läheiset siteet suosittuihin nootrooppisten rasetamperheiden joukkoon, jotka tunnetaan niiden hyödyistä kognitiiviselle kyvylle sekä niiden neuroprotektiivisille ominaisuuksille. Mikä tekee Noopeptistä erityisen ainutlaatuisen nootropic työkalupakkosi on, että sen vaikutukset tuntuvat lähes välittömästi nautinnon jälkeen.

 

Monet nootropics voivat kestää päiviä, viikkoja tai jopa kuukausia, jotta niiden täydelliset vaikutukset potkia, mutta Noopept on toinen tarina. Toinen nootropic, joka vertaa Noopeptin välittömiin vaikutuksiin, on fenyylipira- tanami.

 

Nykyään Noopept on määrätty ja jaettu Venäjällä ja sen ympäröivissä maissa sen nootrooppisten ominaisuuksien vuoksi. Sen suosio on kasvanut voimakkaasti ja on nyt levinnyt maailmanlaajuisesti.

 

Noopeptia nootropicina verrataan yleisesti piracetamiin ja aniracetamiin. Se toimii samanlaisella mekanismilla kuin piracetami, mutta sen arvioidaan olevan 1 000-5 000 kertaa voimakkaampi. Sen vaikuttava voima ei tarkoita, että sen vaikutus olisi syvällisempi; se vain pääsee itsensä paremmin aivojen reseptoreihin, ja sen seurauksena Noopeptia voidaan ottaa suhteellisen pieninä annoksina tuottaa samanlaisia vaikutuksia kuin Piracetam.

 

Noopept on myös erittäin edullinen verrattuna muihin nootropiisiin, koska sen tehokkuus on milligrammaa kohti. Sen tehokkuus ja kohtuulliset kustannukset annosta kohden ovat suosittuja nootrooppisen yhteisön keskuudessa.
 

2. Kuinka Noopept raakajauhe toimii?


Muisti ja oppiminen

Noopeptin korostetuin etu on se, miten se voi parantaa muistia ja parantaa oppimisprosessia. Noopept, kuten Piracetam, auttaa muistinmuodostusta, mutta lisäetuilla, joita ei ole jälkimmäisissä, jotka ovat muistin konsolidointi ja muistihaku. Noopept helpottaa kaikentyyppisten ärsykkeiden hallintaa, koska ne käsitellään aivoissa, mikä mahdollistaa paremman muistin noutamisen. Toisin sanoen aistien käsittelemät signaalit virtaviivaistuvat, koska ne kuljetetaan aivoissamme muistin muodossa.

 

Noopeptin jatkuvan käytön avulla huomaat todennäköisesti, että voit sulattaa enemmän tietoja ja käsitellä sitä helpommin käytettäväksi jokapäiväisessä toiminnassasi. Saatat jopa muistaa nimiä, paikkoja, ehkä sanaa, jota puhutaan satunnaisessa kohtaamisessa, kappaleen otsikko, jonka luulit unohtaneen aiemmin ja niin edelleen.

 

Neuroprotektiiviset ominaisuudet

Tutkimukset osoittavat, että Noopeptilla on korkeat neuroprotektiiviset ominaisuudet. Terveyslisäaineen aiheuttama hermosolujen stimulaatio estää oksidatiivisia vaurioita ja apoptoosia ihmisen aivoissa. Monet kognitiivisten häiriöiden hoitoon saaneet potilaat voivat hyötyä säännöllisestä Noopept-annoksesta, jotta estetään uusien dissosiatiivisten kognitiivisten toimintojen estäminen.

 

NGF: n lisääntyneet tasot

NGF (Nerve Growth Factor) on ainutlaatuinen proteiini elimistössä, joka liittyy hermosolujen kasvuun, ylläpitoon ja eloonjääntiin, mukaan lukien aivosolut. NGF: n katsotaan olevan keskeinen tekijä neurogeneesissä, kehosi kyvyssä luoda uusia soluja.

 

NGF-tasojen lisäämisellä aivoissa tuemme neurogeneesiin liittyviä mekanismeja, jotka parantavat neuroverkkojen toimintaa aivoissa ja mahdollistavat uusien hermosolujen liittämisen. Tulos tarkoittaa potentiaalisesti parantuneita henkisiä kykyjä lähes kaikilla kognitiivisilla alueilla.

 

BDNF: n lisääntyneet tasot

BDNF (Brain-Derived Neurotrophic Factor) on toinen kehossa oleva proteiini, jolla on samanlainen rooli kuin yllä mainitussa NGF: ssä. BDNF: tä pidetään yhtenä tärkeimmistä muistin mukana olevista molekyyleistä, jolla on keskeinen rooli sekä lyhytaikaisessa että pitkäaikaisessa muistinmuodostuksessa.

 

Parantaa aivohyllyjen välisiä yhdistyksiä

Aivojen oikealla ja vasemmalla puolipallolla on omat paikallistetut toiminnot. Noopeptin avulla jokainen näistä toiminnoista voidaan parantaa erilaisten muistojen, ideoiden ja ärsykkeiden synteesin kautta. Näiden toimintojen välillä on vivahteita, jotka edistävät ajattelemista. Siksi monet ihmiset ovat väittäneet, että heidän elämänlaadunsa paransi huomattavasti Noopeptin säännöllistä ottamista.
 

3. Kuinka käyttää Noopeptin raakajauhetta?


Noopeptin käyttäjien tulokset parantavat selkeyttä, parempaa muistia ja tarkennusta. Lisää tutkimuksia tarvitaan määrittämään tarkasti, kuinka Noopept tuo hyödyt ihmisen aivoille. Eläinkokeet ovat osoittaneet, että Noopept lisäsi alfa / beeta-aktiivisuutta kaikilla aivoalueilla.

 

Ihmisissä, jotka perustuivat havainnointiin, kontrolloimattomiin tutkimuksiin, Noopept osoitti kuntouttavia hyötyjä potilaille, joilla oli lieviä kognitiivisia häiriöitä. Tällä hetkellä Noopept-tabletteja on kliinisen arvioinnin kohteena keinona käsitellä posttraumaattisen alkuperän kognitiivista puutetta ja aivoverenkierron aiheuttamaa syytä. Aivojen hyödyt ovat peräisin antioksidanttisesta vaikutuksesta, tulehdusta ehkäisevistä ominaisuuksista ja myrkyllisyyden estämisestä liiallisen glutamaatin ja kalsiumin eliminoitumiseen. Samoin havaittiin, että veren koostumus ja virtaus paranivat.

 

Suun kautta Noopept imeytyy ruoansulatusjärjestelmään ja sitten läpäisee helposti veren aivotesteen. Kun sitä annetaan asianmukaisissa annoksissa, se on lähes täysin aivojen käytössä ja hyvin vähän hukkaan. Noopeptin kohteena on glutamaattireseptorivalmisteet, joiden uskotaan sitovan glutamaattia ja estävät hajoamisen. Glutamaatti, joka on yksi tehokkaimmista hermovälittäjäaineista, tukee ja laajentaa kognitiivista toimintaa.

 

Noopept toimii nopeasti, kun se on verenkiertoon, maksimoi keskittyminen vain 15-20 minuutin kuluttua. Täydennyksen kannattajat kertovat selkeyden tulvista, joka aiheutuu aivojen lisätyn hapen välitöntä hyötyä ja parantunut glukoosin käyttö. Monet henkilöt kertovat paremmasta näkemyksestä ja terävämmistä väreistä. Toiset ovat jopa ilmoittaneet parannetusta kuulemisesta vain lyhyen käyttöajan jälkeen.
 

4. Noopeptin raakajauhe


Noopeptin suositeltu annostus on uskomattoman voimakasta johtuen suhteellisen pieni, yleensä 10-20 mg, joka on otettu niin usein kuin kolme kertaa päivässä. Annos ei saa ylittää 40 mg 24 tunnin aikana.

 

Koska keho metaboloi Noopeptin nopeasti ja sillä on hyvin lyhyt puoliintumisaika ihmiskehossa, on edullista ottaa useita pieniä annoksia verrattuna yhtä suurta annosta Noopeptin akuuttien vaikutusten laajentamiseksi.

 

Kun aloitat Noopeptin käytön, suosittelemme aloittamaan vähimmäisvaikutteisen annoksen tarkalla seurannalla ennen annoksen lisäämistä. Jokaisen henkilön on määriteltävä oma optimaalinen annostelu.

 

Jauhemuodossa Noopept asetetaan tavallisesti kielekkeen alle tai sekoitetaan veden kanssa ja juodaan. Vaikutukset tuntuvat nopeasti annon jälkeen yhtä nopeasti kuin 15 minuutin kuluessa.

 

Venäjän pakkausselosteeseen sisältyvän annostusmerkinnän mukaan on suositeltavaa ottaa Noopept 1,5-3 viikkoa ja tarvittaessa aloittaa uusi sykli 1 kuukauden tauon jälkeen. Vaihtoehtoisesti monet nootrooppiset käyttäjät noudattavat 56 päivän ajanjaksoa ja 4 päivää pois.

 

Noopeptia ei suositella myöhään illalla, koska sen energisoiva vaikutus saattaa häiritä unia.
 

5. Varoitus Noopept raakajauhe


Kaikilla Noopeptin positiivisilla vaikutuksilla kognitiiviseen terveyteesi on vain muutamia harvoin ilmoitettuja vähäisiä sivuvaikutuksia, joita on huomattava, kuten päänsärkyä, levottomuutta, huimausta ja ärtyneisyyttä. Nämä ovat yleisimpiä, kun Noopeptia otetaan suurina annoksina.

 

Lisätiedot viittaavat myös siihen, että Noopept voi parantaa stimulaattoreiden, kuten amfetamiinien vaikutuksia, joten varovaisuutta suositellaan.
 

6. Mitkä ovat mahdolliset sivuvaikutukset o Noopept raakajauhetta ?


Kun otetaan huomioon noopeptin tehokkuus verrattuna muihin nootropiisiin (etenkin piracetamiin), on suhteellisen vähän sivuvaikutuksia. Jotkut ihmiset havaitsevat noopeptin sivuvaikutuksia ärtyneenä, pahoinvoinnina ja ahdistuneisuutena. Toiset huomaavat, että noopept luo unettomuuden tunteen, jos otetaan liian myöhään yöllä.

 

Vaikka Redditin ja Longecityn, kuten Redditin ja Longecityn, arvokkaat anekdootit ovat arvokkaita, tieteellinen kirjallisuus osoittaa lähes noopeptin sivuvaikutuksia. Itse asiassa useimmilla tutkimuksilla ei lainkaan mainita noopept-sivuvaikutuksia lainkaan ja myrkyllisyysongelmat eivät olleet ongelmallisia. Noopeptin haittavaikutusten puute on yksi tärkeimmistä syistä siihen, miksi lääke on hyväksytty käytettäväksi lääketieteellisissä ympäristöissä.

 

Yleensä noopeptia pidetään hyvin siedettävänä, vaikka piraasetaami suorassa vertailussa. Tutkijat tekivät noopeptin ja piraasetaatin tasapuoliset annokset (mitattuna niiden vaikutuksesta kognitioon) ja saivat 1,8 kertaa vähemmän sivuvaikutuksia, jotka liittyivät noopepttiin kuin piraasetaamiin.
 

7. Osta Noopept   Raakajauute f rom SZOB

  Käy online-apteekissa ja täytä Noopeptin raakajauhe .

  Määritä toimituspaikka, tuotteen määrä ja maksutapa.

→ 30 minuutin aikana saat vahvistuksen tilauksestasi.

→ Se lähetetään 12 tunnin sisällä.
Noopept raakajauhe video


Noopept raakajauhe Tekniset tiedot:Nimi Noopept
ulkonäkö Valkoinen kiteinen jauhe
cas

157115-85-0

Määritys

≥98 %

Liukoisuus liukenee veteen

Kuivaushäviö

≤0.5%

Hevimetalli

≤10ppm

annostus

10-30mg

Alkamisaika

30 minit

Arvosana

Farmaseuttinen luokka

Noopept raakajauhe Competitive Advantage:1 Laadukas kilpailukykyiseen hintaan:

1) Laatuvaatimus: USP 35


2) Puhtaus:> 99%


3) Olemme valmistaja ja voi tarjota korkealaatuisia tuotteita tehdas hinta.


2 Nopea ja turvallinen toimitus:

1) Paketti voidaan lähettää 24 tunnin kuluessa maksun suorittamisesta. Seurantanumero saatavilla


2) turvallinen ja huomaamaton lähetys. Valittavana on erilaisia kuljetusmenetelmiä.


3 Meillä on asiakkaita kaikkialla maailmassa:

1) Ammattimaisen palvelun ja runsaan kokemuksen ansiosta asiakkaat tuntevat olonsa hyvin, riittävät varastot ja nopeat toimitukset täyttävät heidän haluunsa.


2) Markkinapalaute ja tavarapalaute ovat arvokkaita, asiakkaiden vaatimusten täyttäminen on meidän vastuullamme.


3) Laadukas, kilpailukykyinen hinta, nopea toimitus, ensiluokkainen palvelu saada luottamusta ja kiitosta asiakkailta.


4 kolme periaatetta

1) Turvallinen toimitus: Kanavan monipuolistaminen, asiakkaiden yksityisyyden suojaaminen. Varmista vain uudelleenlähetys.


2) Älä koskaan muuta: Tuote pitää aina erittäin puhtaana, ei muutu, Korkealaatuinen on yrityksemme kulttuuri.


3) Hyvät palvelut: mahdollisimman nopeasti asiakkaiden ongelmien ratkaisemiseksi, jotta asiakkaat saavat tavarat turvallisesti.

Noopept raakajauhe HNMR | SZOB


157115-85 0Noopept HNMRjpg.jpg
Tutkimus