Etusivu > Uutiset > Sisältö

Mikä on Modafiniili?

mennessäAlen Hao-Myyntipäällikkö


Modafinilanaleptic huumeiden jakamat Cephalon Inc. on hyväksynyt FDA (Food and Drug Administration) Yhdysvalloissa. Se on joskus luokiteltu ”älykäs huumeiden” että tiedetään parantamaan suoritustasi aihe, joka on heikentynyt väsymys ja unen puute.


Näet myös, myydään nimillä Sun Pharma Modalert, Provigil ja Modiodal, Modapro, Alertec.


Luotu 1970-luvulla ranskalainen lääketieteen professori Michel Jouvet, se jatkoi käytetään ensimmäistä kokeellinen hoito narkolepsia vuonna 1986. Narkolepsia on sairaus, joka voi aiheuttaa ihmisille satunnaisesti pyörryt ja pudota nukkua koko päivän.

alen@ok-biotech.com


Sittemmin käyttötavatModafinilon laajentunut muita ehtoja, kuten vuorotyö sleep häiriö ja kroonisen päiväväsymystä yhdistettynä obstruktiivinen uniapnea.


Modafinil käytetään myös tunnetusti Britannian ja Yhdysvaltain sotilas pitää sotilaita hereillä ja toimiva korkealla tasolla 40 tuntia kerrallaan. Tutkimukset ovat päättäneet Modafinil tehokkaaksi keinoksi vähentää tai poistaa haitallisia vaikutuksia lyhyen aikavälin unihäiriönsä on aivot.


Tästä syystä se on yleisesti käytetty nootropic jotta kohottaa havainto esitys erityisesti henkilöille, jotka muuten eivät saa tarpeeksi unta.


Ennen sitä kuulematta lääkärillesi tunnettuja haittavaikutuksia ja niiden vakavuus.