Etusivu > Uutiset > Sisältö

Sota steroideille


( Alen Haon myyntipäällikkö Shenzhen OK Biotech Technology Co., Ltd. (SZOB) )


Vuosien mittaan anaboliset steroidit olivat laajalti saatavilla, jopa Yhdysvalloissa. Yhdysvaltojen FDA luokitteli sen jälkeen vain lääkemääräykseksi, mutta tämä oli periaatteessa merkityksetöntä; se oli vain etiketti ja anaboliset steroidit olivat edelleen yhtä laajalti saatavilla; heitä ei vielä ollut valvottavia aineita. Tämä muuttuisi pian; vuonna 1988 vuorovesi alkoi siirtyä huumausaineiden väärinkäytöstä annetun lain avulla, ja tosiasiallisesti anaboliset steroidit asetettiin tiukempaan luokkaan, jossa määrättiin ankaria oikeudellisia seuraamuksia laitonta myyntiin tai hallussapitoon, jolla oli tarkoitus jakaa. Ensimmäisen kerran niiden alkamisen jälkeen anabolisten steroidien hallussapito ja jakelu katsottiin rikokseksi Yhdysvalloissa

Vuonna 1988 sota oli vasta alkanut ja se johtaisi kuolemaan, vain kahden vuoden kuluttua, kun Yhdysvaltojen kongressi läpäisi vuoden 1990 steroidivalvontalainsäädännön tehokkaasti merkitsemällä anabolisia steroideja "Schedule III": ksi yhdessä amfetamiinien, metamfetamiinien, oopiumin ja morfiinia, kuten laissa nyt lukee, anabolisten steroidien lainvastaista hallussapitoa tai jakelua ei katsota eri tavalla kuin mainitut lääkkeet, joilla on käytännössä sama seuraamus niiden ostamiseksi tai myymiseksi.

On syytä panna merkille, koska se on aina ollut mielenkiintoinen asia, ja steroidivalvontalain mukaan neljä eri liittovaltion yksikköä kutsuttiin takaisin ja tukemaan lakiehdotusta; FDA, AMA, DEA ja NIDA; kaikki neljä vastustivat kieltoa ja kielsivät tuen. Valitettavasti meillä ei ole paljon yksityiskohtia, joista voimme antaa sinulle tämän; liittovaltion hallitus räikeästi jättänyt huomiotta ne neuvoja, joita he pyysivät ja perusteluja tuen puutteesta on harvoin puhuttu siitä lähtien. Kuitenkin lakiosaston kuulemistilaisuuksissa kaikki neljä virastoa korostivat selvästi, ettei lääketieteellistä tai oikeudellista syytä vaatia anabolisten steroidien luokittelua aikataulun III huumausaineiksi.

Suurin osa 1990-luvulla alkuperäisen steroidivalvontalain jälkeen steroidien uutiset alkavat ottaa takaistuimen; mukaan "asiantuntijoiden" anaboliset steroidit oli lyöty ja laittaa sen oikeutettu kuolleen rotu paikka; he eivät voineet olla enemmän väärässä. Ironista kyllä, se olisi myös 1990-luvulla, kun anaboliset steroidit alkoivat nähdä lääketieteellisen yhteisön voimakasta käyttöä AIDS- ja syöpäpotilaiden eloonjäämisnopeuden parantamiseksi, kun havaittiin, että vähärasvaisen ruumiinpainon menetykseen liittyi näiden kuolleisuuden lisääntyminen sairauksia. Tämän löydöksen mukaan muutamat, mukaan lukien neljä steroidivalvontalain aikana mainittua hallintoelintä, ovat pyytäneet yhtä vakavaa hämmentävää kysymystä; jos anaboliset steroidit ovat huonoja puolestasi ja tappaat sinut, jos olet terve, miten ne ovat sinulle hyviä ja säästävät elämäsi, jos olet sairas? Nosta kättäsi, jos sinulla on hyvä vastaus.
Jos tarvitset erittäin puhdasta raaka steroidijauhetta. Lisätietoja osoitteesta
Sähköposti: alen@ok-biotech.com