Etusivu > Uutiset > Sisältö

Moraalin steroideja ja anabolinen steroidi Control Act 1990

MennessäAlen HaoShenzhen OK biotekniikan Technology Co, Ltd.(SZOB) myyntipäällikkö


Miten kongressin onnistuneet kriminalisointia henkilökohtaiseksi omaisuudeksemme steroideja vastakohtana uskottava lääketieteelliset ja tieteelliset todistus

Anabolinen steroidi Control Act 1990 (ASCA-1990) oli kulunut, kun presidentti George HW Bush Omnibus Crime Control Bill allekirjoitettiin 29 päivänä marraskuuta 1990. Sen kulku kriminalisoitu tehokkaasti ei-lääketieteelliset käyttää steroideja yksityishenkilöiden parantaa niiden urheilusuoritukseen tai ulkomuodon. Laki muuttaa valvottavia aineita Act ovat anaboliset steroidit Schedule III valvottavan aineen luetteloon rinnalla lääkkeitä väärin psykoaktiivisia vaikutuksia.

ACSA-1990 lupa pidättäminen ja syytteeseenpano yksilöitä, jotka laittomasti hallussaan steroideja yksinomaan itsehallinto. Ennen ACSA 1990 vain steroidi jälleenmyyjille ja lääkärit, jotka laittomasti jaetaan steroidit olivat kohteena lainvalvonta.

Matkan ACSA-1990 huipentui neljä kuulemistilaisuudet House alivaliokunta rikoksen ja senaatin oikeuslaitoksen. Kuulemisten alkoi ”kuulemiset on väärinkäyttö ja steroidit, yleisurheilu” heinäkuussa 1988. Kuulemisten tavoitteena oli arvioida mahdollisuus lisätä anabolisia steroideja valvottavien aineiden toimia (CSA).

Kansanterveyden lääketieteelliset ja tieteelliset asiantuntijat ylivoimaisesti neuvottiin steroideja ajoitus. American Medical Association (AMA), elintarvike- ja Drug Administration (FDA), Drug Enforcement Administration (DEA), Department of Health and Human Services (HHS) ja National Institute on huumeiden väärinkäyttö (NIDA) kaikki yksiselitteisesti vastustaa lainsäädännön että suunniteltu steroideja.

Gene R. Haislip, DEA, avustaja apulaishallinnoijan väittivät, että valvottavia aineita Act (CSA) ”huonosti sopivia” säännellä anaboliset steroidit. CSA ei koskaan ”tarkoitettu keinona valvoa aineita, jotka otetaan ensisijaisesti niiden vaikutukset kehon kuin mielen vaikutuksia”.

AMA toistuvasti ja voimakkaasti esittäneet suosituksia vastaan tällainen lainsäädäntötoimia. AMA oli varma, että ”lääketieteelliset tosiasiat [ei] tue ajoituksen anaboliset steroidit CSA”.
Dr. Edward Langston, edustaja AMA, todisti, että Anaboliset steroidit oli useita laillisia käyttötarkoituksia lääketieteen, niitä voidaan käyttää turvallisesti lääkärin valvonnassa ja ne eivät täytä fyysistä tai psyykkistä riippuvuutta perusteiden edellyttämän ajoitus CSA. Lisäksi ajoitus steroideja ei vähentäisi steroideja ja yhteiskunnan ja vain lisäisi harms liittyvät pimeillä markkinoilla steroideja.

Kongressi oli hellittämättä mennessä pysyvän kulku hankalaa lääketieteelliset ja tieteelliset tosiasiat. Se oli päättänyt lisätä steroideja CSA riippumatta mitä terveyttä, lääketieteelliset ja tieteelliset asiantuntijat piti sanoa. Jos kongressi ei voinut saada tukea AMA, FDA, DEA, HHS ja NIDA säätämään steroideja ajoitetun huumeiden perustuu kansanterveydellisiä huolenaiheita, ne reframe kysymys, kysymys moraali.

Kansanterveydellisistä syistä tuli toissijainen huolenaihe lopullinen kongressin kuulemistilaisuudet tunnetaan anabolisten steroidien Control Act 1990, joka tapahtui 17. toukokuuta 1990 lainsäädännöstä. Lopullisen lainsäädännön johtuvat steroidi jäsenehdokkaiden muuttui joka keskittyy työllisyysongelman ”huijaaminen” ja suojellaan amatööri- ja urheilu.

Kongressin viitsinyt kuulla lääketieteelliseen tai tieteelliseen asiantuntijoita lopullinen kuulemistilaisuudessa ennen äänestystä ASCA-1990. Pikemminkin pyrkineet urheilijat todistus ja edustajia eri urheilu keskustelemaan moraalin steroidien käyttöä urheilussa.

Kysymys ”huijaaminen” anaboliset steroidit ilmeisesti edustettuina niin vakava uhka yhteiskunnalle että perusteltua piittaamatta kaikki suositukset hän AMA, FDA, DEA, HHS ja NIDA. Aiemmin todistus kyseiset virastot jätettiin tarkoituksella kongressin record lopullista kuulemistilaisuuden.

Yli kaksikymmentä vuotta kun bill oli kulunut ja kaatoi osaksi maan lainsäädäntöä on päivänselvää, että ASCA-1990 on ollut tehoton käsitellään ”huijaaminen” urheilu. Kohteena ASCA lainsäädännön tarkoitusta steroidien käyttäjäryhmän suurelta osin ennallaan.

Ammattiurheilijoita ovat harvoin pidätettiin, syytteeseen, tuomittu tai vangittu ja anaboliset steroidit. Ei ole pulaa urheilijoita, jotka on otettu tai saatu kiinni käyttämällä steroideja. Mutta ACSA-1990 yleensä ei ole käytetty.

Henkilöt, jotka ovat kärsineet ASCA-1990 ovat pääasiassa ei-urheilijoita, mutta muuten palkatussa työssä ja lainkuuliaisia henkilöitä, jotka käyttävät anaboliset steroidit ensisijaisesti ulkomuodon.

Ostaa raaka steroidi jauhe Kiinasta
Voimme aluksen maailmanlaajuisesti turvallinen paketti... Lisätietoja osoitteessa
Sähköposti:Alen@OK-Biotech.com
      Amy@OK-Biotech.com   
Skype: live: alen_358
WhatsAPP: +8618902484839
Www.OK-Biotech.com