Etusivu > Uutiset > Sisältö

Testosteroni Cypionate


Alen Hao -myyntipäällikkö Raw steroidijauhe, sähköposti: alen@ok-biotech.com

Testosteroni on kaikkien ihmisten tuottama hormoni ja se on ensisijainen miesten sukupuolihormoni. Keskustelemme tutustumalla testosteroni Cypionate -tekniikkaan ja tarkastelemme sen hyötyjä ja haittoja suorituskyvyn parantamiseksi yleisurheilussa ja kehonrakennuksessa. Ennen kuin sukellamme, anna selvää yleinen väärinkäsitys. Testosteroni Cypionate ei ole enemmän tai vähemmän voimakas tai tehokas kuin sen vastine Testosterone Enanthate. Nämä kaksi yhdistettä ovat käytännöllisesti katsoen identtiset kaikin tavoin.

Testosteronin Cypionate piirteet
Testosteroni Cypionate on synteettinen versio luonnollisesti tuotetusta testosteronihormonista. Tämä hormoni on vastuussa monista fyysisistä ja henkisistä ominaisuuksista miehillä. Se edistää sukupuolen toimintaa, rasvan menetys, auttaa saamaan ja ylläpitämään vähärasvaista lihasmassaa, lisää luun tiheyttä ja voi jopa suojata sydänsairauksia vastaan. Olipa kyse luonnostaan tai testosteronipipionaatin käytöstä, nämä ominaisuudet eivät muutu. Kaikki muut steroidit ovat itse asiassa testosteronimolekyyli, jota on muutettu muuttamaan hormonin ominaisuuksia. Testosteroni Cypionate kantaa luokituksen 100 mitattaessa sen anabolisia / androgeenisiä rakenne ja tämä luokitus käytetään mittaamaan kaikkia muita steroideja. Tämä tekisi testosteronin "kaikkien" anabolisten steroidien "isän", jota urheilijat käyttävät tänään. Se pitäisi huomata; kaikki testosteroniyhdisteet, mukaan lukien testosteroni-Cypionate, kuljettavat tämän anabolisen / androgeenisen pistemäärän 100, koska ne kaikki ovat vain testosteronia.

Testosteroni Cypionate on erittäin anabolinen ja androgeeninen hormoni, joka tekee siitä hyvän steroidin, jos se on pyrkimässä suurempaan kokoon ja lujuuteen. Testosteroni Cypionate edistää typpien retentio lihaksessa ja enemmän typpeä lihakset pitävät enemmän proteiinia lihakset tallentaa. Testosteroni Cypionate voi myös lisätä toisen anabolisen hormonin, IGF-1: n tasoa lihaskudoksessa, joka tarjoaa entistä enemmän anabolisia vaikutuksia. Testosteroni Cypionate on myös hämmästyttävä kyky lisätä satelliittisolujen toimintaa. Nämä solut vaikuttavat aktiivisesti vahingoittuneen lihasten korjaamiseen. Testosteroni sitoutuu myös androgeenireseptoriin edistämään androgeenireseptoriin perustuvia mekanismeja lihasten vahvistamiseen ja rasvan menetykseen.

Testosteroni Cypionate aiheuttaa muutoksia muotoon, kokoon ja voi myös muuttaa ulkonäköä ja lihaskudosten määrää. Androgeenit, kuten testosteroni, voivat suojata kova ansaittua lihastasi katabolilta (lihasten hukkaan) glukokortikoidihormoneilta, käänteisesti estäen niihin liittyvät haittavaikutukset. Lisäksi testosteroni-Cypionateilla on kyky lisätä punasolujen tuotantoa ja korkeampi punasolujen määrä parantaa kestävyyttä lisäämällä veren hapettumista. Lisää punasoluja voi myös parantaa paranemista raskaasta liikunnasta. Silloinkin, testosteronit anaboliset / androgeeniset vaikutukset ovat annoksesta riippuvaisia; Mitä suurempi annos on, sitä suurempi on lihasrakennuksen vaikutus.

Monet urheilijat näyttävät massiivisia vahvuuksia, kun he käyttävät testosteroni Cypionatea, koska hormoni parantaa lihasten supistumista lisäämällä moottorimutronien lukumäärää lihaksissa ja lisää hermosolujen siirtoa. Se myös edistää glykogeenisynteesiä, joka tarjoaa enemmän polttoainetta voimakkaille liikunnoille, mikä lisää kestävyyttä ja lujuutta.

Test 600x Testosteroni Cypionate on myös kyky edistää rasvan menetys parantamalla aineenvaihduntaa. Testosteroni sitoutuu androgeenireseptoriin melko hyvin, mikä johtaa rasvan hajoamiseen ja estää lisäksi uuden rasvasolujen muodostumisen. Toinen testosteronin tuottaman rasvan menetys epäsuora vaikutus on ravintoaineen annosteluvaikutus, joka sillä on lihakseen ja rasvaan. Koska keho rakennuttaa lihaksia kiihtyneellä nopeudella, enemmän ruokaa, jota syöt, siirretään lihaskudokseen sen sijaan, että sitä säilytetään rasvana; ravinteiden tehokkuus paranee.

Testosteroni Cypionate on myös ratkaiseva rooli kehittää kreatiini. Kreatiini on tärkeä adenosiinitrifosfaatille (ATP), energianlähteenä lihaksille ja kun lihakset stimuloidaan. ATP hajoaa adenosiinidifosfaattiin (ADP) ja tämä vapauttaa energiaa. Valitettavasti prosessi on usein liian hidas rasituksen aikana, mutta käyttämällä testosteroni-Cypionatea, tämä kysyntä täyttyy, koska ATP: tä täydennetään paljon nopeammin.

Testosteronipipionaatin vaikutukset
Hyvin suunnitellulla testosteroni-Cypionate-syklillä saadaan lähes kaikki anaboliset steroidituotteet. Sesongin urheilijalle voidaan rakentaa vähärasvaista lihasmassaa, jossa on vähäisempi rasvahappo. Jotta kasvaa, sinun on käytettävä tarpeeksi kaloreita ja rasvan saanti tapahtuu, mutta testosteroni Cypionate varmistaa, että painonnousu on paino, jota haluat.

Vaikka off-season bulking käyttö on yleisimpiä, vaikutukset testosteroni Cypionate voi olla erittäin hyödyllistä aikana leikkausvaihe myös. Tämän käyttöjakson aikana pystymme säilyttämään paljon enemmän vähärasvaista lihaskudosta, joka muutoin menetettäisiin. Jotta voisimme menettää kehon rasvaa, meidän on poltettava enemmän kaloreita kuin kulutamme ja tämä voi ja usein johtaa lihasten ja vahvuuden menetykseen. Lisäksi, mitä pidempään ja vaikeampaan ruokavaliota enemmän lihaksia ja voimaa on vaarassa, mutta koska testosteronin Cypionate-lihaskudoksen ominaisuudet ja lujuus on suojattu.

Käyttötarkoituksesta riippumatta testosteroni Cypionate määrittelee suorituskyvyn parantavan sen kykyä edistää elpymistä ja kestävyyttä. Testosteronipipionaatin suorituskykyisellä annoksella elimistösi voi toipua nopeammin ja et tapeta yhtä nopeasti. Tämän ansiosta voit jatkaa harjoittelua pidempään ja vaikeammin. Tämä on suorituskyvyn parannus parhaimmillaan!

Testosteronin Cypionate Administration
Testosteroni Cypionate on saatavilla vain injektoitavassa muodossa ja sitä käytetään säännöllisesti sellaisten sairauksien, kuten alhaisen testosteronin, hoitoon. Yli kaksikymmentä miljoonaa miestä yksin Yhdysvalloissa kärsii jonkinlaisesta alhaisesta testosteronista, ja tällainen tila voi heikentää vakavasti elämänlaatua. Oireet kuten lihasmassan ja voimakkuuden väheneminen, libidin ja seksuaalisen suorituskyvyn väheneminen, kehon rasvan kasvu ja alhaiset energiatasot ovat kaikki alhaisen testosteronin tavallisia ominaisuuksia. Lisäksi, kun ohimenevä alhainen testosteroni voi olla portti Alzheimerin taudille, diabetekselle, osteoporoosille ja muille vakaville sairauksille. Useimmat miehet löytävät yhden pistoksen joka seitsemän tai kymmenen päivän ajan 100 mg: sta 200 mg: aan injektiota kohti, jotta tällainen ongelma voitaisiin kokonaan poistaa.
alen@ok-biotech.com

Suorituskyvyn parantamiseksi riittää usein yksi injektio viikossa; monissa tapauksissa kuitenkin kaksi pienempää mutta yhtä suurta injektiota osoittautuu paljon tehokkaammiksi. Useiden injektioiden syynä on pitää veren korkeudet huippuunsa; Lisäksi sitä on usein tarpeen kontrolloida sivuvaikutuksia, joita voi esiintyä suoritustason annostuksella. Kuten useimmat anaboliset steroidit, sitä enemmän otat sitä suuremman palkkion, mutta sitä enemmän otat riskin suuremman. Jakamalla injektioita pienempiin useammin injektioihin, otat pienempiin määriin kehosi hormonia käsittelemään kaikkia kerralla. Todellisten suorituskykyannosten osalta tämä voi vaihdella missä tahansa 200mg viikossa aina 1000mg viikossa riippuen tarpeista ja toiveista.

Tyypillinen annos niille, jotka käyttävät Cypionatea estämään testosteronin alentamista muiden steroidien käytön takia, on normaalisti 200 mg. Jos sitä käytetään suorien suorituskykyä varten, useimmat tulevat 400 mg: sta 600 mg: aan viikossa, mutta on tärkeää huomata, että suurempia annoksia suurentaa riskin suuresti.

Kaikesta annoksesta riippumatta useimmat steroidikäyttäjät pitävät tätä erittäin siedettävänä anabolisena steroidina ja sitä voidaan käyttää pitkiä aikoja. 12 viikon kokonaiskäyttö on varsin yleistä, kuten 16 viikkoa. Ei ole mitään maagista näistä numeroista, mutta ne ovat vankkoja suuntaviivoja, jotta yksilö suunnittelee halutut tavoitteensa.

Riippumatta annostelun kokonaismäärästä tai syklien pituudesta, sinun on suunniteltava jälkikäsittelyjakso (PCT) suunnitelma, kun testosteroniproteiinisi käyttö loppuu. Useimmille miehille, jos lopetat anabolisten steroidien käytön yli kymmeneen viikkoon, tarvitset PCT: n, mutta jos off-aika on pienempi, se voidaan ohittaa. Täydellistä jälkikierron tietoa ja suunnittelua varten, katso Steroid.comin Post Cycle Therapy -sivu.

Se pitäisi huomata; kun on kyse suorituskyvyn parantamisesta, testosteroni Cypionate naisille ei suositella. Tämä on steroidi, jolla on liian paljon androgeenista aktiivisuutta; loppujen lopuksi se on ensisijainen mies androgeeni. Naiset voivat kärsiä alhaisesta testosteronista ja testosteronipipionaatin käytöstä saattaa olla terapeuttisia hyötyjä; kuitenkin tällaiset hoitosuunnitelmat ovat erittäin pieniä annoksia ja niitä on tarkkailtava tarkasti virilisaatio-oireiden varalta.

Testosteronin Cypionate-sivuvaikutukset
Useimmille miehille erittäin hyvin siedetyksi hormoniksi testosteronipipionaatin sivuvaikutukset ovat monella tapaa helppo hallita. Kun kyse on tällaisista haittavaikutuksista, pidä mielessä, että ne kuuluvat suurelta osin mahdollisen ulottuvuuteen eikä ole millään tavoin taattu. Tästä huolimatta kokonaisannos, geneettiset altistukset ja yleinen terveydentila ovat tärkeitä.

Mitä itse sivuvaikutuksista itseään, testosteronipipionaatti, kuten kaikki testosteroniyhdisteet, kantaa korkean tason aromataasiaktiivisuutta; aromatisaatio, joka viittaa testosteronin muuntamiseen estrogeeniksi. Estrogeenin nousu voi johtaa gynecomastiaan (urospuolisen rintojen suureneminen) ja ylimääräisen veden pitämiseen. Tämä ylimääräinen vedenpidätys voi jopa vaikuttaa negatiivisesti verenpaineeseen. Tällaisten vaikutusten, erityisesti gynekomastian, torjumiseksi tällaiset vaikutukset kohdistuvat useisiin selektiivisiin estrogeenireseptorimodulaattoriin (SERM), kuten Tamoxifen-sitraattiin (Nolvadex) ja vakavampiin suojauksiin aromaasi-inhibiittoreille, kuten Anastrozolille (Arimidex). Epäilemättä AI: t ovat tehokkaimpia; mutta ne voivat myös osoittautua ongelmallisiksi kolesterolin suhteen ja varovaisuutta suositellaan.

Näiden vaikutusten lisäksi testosteroni-Cypionate voi edistää dihydrotestosteronin (DHT) liittyviä sivuvaikutuksia, kuten akne, hiustenlähtö ja eturauhasen laajentuminen; Kuitenkin se olisi sanomattakin DHT steroidit ovat ensisijainen syyllisiä. Suojauksen aikaansaamiseksi 5-alfa-reduktaasin estäjä, kuten Finasteride, voi olla käyttökelpoinen, koska se on androgeenin vaimennin, ja androgeeni DHT aiheuttaa ongelman. On huomattava, hiustenlähtö on mahdollista vain miehille, jotka ovat alttiita urospuoliselle kalpeudelle.

Testosteronin Cypionate saatavuus
Jos asut Yhdysvalloissa, et löydä testosteroni Cypionatea myytävänä mustilla markkinoilla yhtä yleisesti kuin monet muut testosteronin muodot; varsinkin lääkevalmisteiden osalta. Suurin osa testosteronipipionaatista valmistetaan Yhdysvalloissa Upjohnilla ja Watsonilla, ja hyvin harvoin löytää keinon mustan markkinoiden toimittajille. Tietenkin USA: n ulkopuolella asiat alkavat muuttua, koska on olemassa melko harvoja lääkeyhtiöitä, jotka tekevät sen. Lisäksi lukuisat underground labs ympäri maailmaa valmistaa tuotetta.

Valitsemasi brändistä huolimatta suurin osa testosteronipipionaatista annostellaan 200 mg / ml tai 250 mg / ml. On muutamia poikkeuksia; kuitenkin useimmat suuresti annostellut testosteroni-Cypionate kuuluvat normaalisti ostajaryhmän varoen. Tällaisia tuotteita käytetään tavallisesti alle annostelluissa määrissä, ja niitä saa vain heikompilaatuisista maanalaisista laboratorioista. Tietenkin riippumatta annostelusta, sinun on oltava erittäin varovainen, kun tehdään anabolisia steroideja ostaa. Saastuneet tuotteet eivät ole harvinaisia, ja kun kyseessä on ihmisen luokka testosteroni Cypionate tämä on yksi yleisimmin väärennetyistä testosteroneista.

Ostaminen Testosteroni Cypionate Online - Varoitus
Voit helposti ostaa Testosterone Cypionate verkossa; Itse asiassa tämä on helpoin ja tavallisin tapa tehdä anabolinen steroidien osto. Tästä huolimatta anaboliset steroidit luokitellaan luettelon III valvottaviksi aineiksi Yhdysvalloissa ja niillä on vakavia oikeudellisia vaikutuksia, jos laki rikkoutuu. Tästä syystä, jos haluat pysyä lain turvallisuudessa ja täyttäessäsi anabolisia tarpeitasi, katso sponsorit ja mainostajat osoitteessa steroid.com. Täältä löydät korkealaatuisia anabolioita, jotka ovat paitsi tehokkaita myös legally ilman reseptiä.

Cypionate-arvostelut
Monien anabolisten steroidien valinnassa hyvin harvat kuljettavat niin monipuolisuutta ja sietokykyä kuin testosteroni Cypionate. Täydellinen aloittelijoille ja pitkäaikaisille steroidien käyttäjille millä tahansa syklillä, on mahdotonta mennä vikaan tämän steroidin kanssa. Jos olet uusi anabolisia steroideja ja olet moninkertaistanut luonnolliset potentiaalinne, tämä on täydellinen steroidi, jotta edistyminen voi jatkua. Jos olet kehittynyt steroidikäyttäjä ja olet käyttänyt Cypionatea aiemmissa sykleissä, se on aina yhtä tehokas joka kerta. Tämä ei ole tiettyyn ihmisryhmään varattu anabolinen steroidi, tai se, joka on hyödyllinen vain tiettynä ajankohtana, vaan pikemminkin vankka perustavanlaatuinen steroidi, joka on täydellinen mihin tahansa sykliin.

Testosteronin Cypionate Profile

17b-hydroksi-4-androsten-3-oni
Testosteronin emäs + cypionate ester
Kaava: C27H40O3
Molekyylipaino: 412,6112
Molekyylipaino (kanta): 288,429
Molekyylipaino (esteri): 132,1184
Kaava (emäs): C19H28O2
Kaava (esterit): C8H14O2
Sulamispiste (pohja): 155
Sulamispiste (esterit): 98 - 104 ° C
Valmistaja: Various
Tehokas annos (miehet): 300-2000mg + viikko
Tehokas annos (naiset): Ei suositella
Aktiivinen elämä: 8 päivää
Tunnistusaika: 3 kuukautta
Anabolinen / androgeeni-suhde: 100/100.