Etusivu > Uutiset > Sisältö

Testosteroni-sykli


Alen Hao - Raaka steroidijauheen myyntipäällikkö

Tämä edustaa peruskiertoa kaikille aloittelijoille, mutta se voi myös olla mikä tahansa veteraani steroidikäyttäjä. Ainoa ero aloittelijalle ja eläinlääkärille voi olla käytetty testosteronin annos, mutta itse asettelu pysyy samana.

Tarkoitus:
Testosteronin sykliä voidaan käyttää bulkkia tai leikkaamista varten. Ruokavalio määrittää, millä tavoin tulokset menevät.

· Bulking: Jos haluat kasvaa, riittävät kalorit ja asianmukainen harjoittelu, tämä suunnitelma lisää sekä lihamassasi että voimaa.


· Leikkaaminen: Jos etsit venyttää, ruokavalio ja leikkaus voivat usein johtaa lihaskudosten vaurioitumiseen; tämä sykli varmistaa, että suojaat vaikeasti ansaittua lihastasi. Testosteroni itse ei polta rasvaa - steroidit eivät polta rasvaa. Sinulla on vielä ruokavaliota, mutta sen myötä aineenvaihdunta on vahvempaa ja tuloksia parannetaan.

Testosteronin tyyppi:
Mitään testosteronin muotoa voidaan käyttää, mutta neljä ensisijaista valintaa on. Neljä vaihtoehtoamme ovat esteriperustainen testosteronit. Esteri ei muuta eikä vaikuta testosteronihormonin toimintaan. Esteri säätelee vain hormonin vapautumista. Kun esteri poistetaan, sinulla on sama testosteronihormoni elimistössä, riippumatta sen alkuperäisestä muodosta.

· Testosteroni Cypionate: Tavallisesti esiintyy 200 mg: n ja 250 mg: n muodossa, harvemmin tavataan 100 mg: n muodossa. Jotkut maanalaiset laboratoriot saattavat antaa sen suuremman, mutta todellinen testosteroni-Cypionate on normaalisti 200-250 mg / ml (ml). Pitäisi injektoida kaksi kertaa viikossa yhtä suurina annoksina.


· Testosteroni Enanthate : Yleisimmin löytyy 250 mg / ml muodossa, usein myös 200 mg / ml muodossa. Jotkut farmaseuttiset yhdistelmät tarjoavat 100 mg / ml muotoa. Jotkut maanalaiset laboratoriot saattavat antaa sen suuremman, mutta todellinen testosteroni-enanthate on normaalisti 250 mg millilitraa kohti (ml). Pitäisi injektoida kaksi kertaa viikossa yhtä suurina annoksina.


· Testosteroni Propionaatti: Yleisimmin esiintyy 50 mg, 75 mg ja 100 mg / ml muodossa. Vähemmän tavallisesti esiintyy 25 mg: n ja 150 mg: n muodossa. Jotkut maanalaiset laboratoriot saattavat antaa sen suuremman, mutta todellinen testosteronipropionaatti on yleensä 50-100 mg / ml (ml). Pitäisi pistää joka toinen päivä tasaisina annoksina.


· Testosteroni-seokset: Sustanon 250 ja Omnadren ovat testosteroniseosten kaksi yleisintä muotoa. Alkuperäinen Omnadren eroaa Sustanon 250: sta yhdellä esterillä, mutta on nyt identtinen. Molemmat muodot sisältävät 4 testosteronia, erityisesti 30 mg testosteronipropionaattia, 60 mg testosteronifenyylipropionaattia, 60 mg testosteroni-isokaproaattia ja 100 mg testosteroni-dekanoaattia. Jotkut maanalaiset laboratoriot saattavat antaa sen suuremman, mutta totta Sustanon 250 ja Omnadren aina 250 mg / ml. Pitäisi injektoida kolme kertaa viikossa joka toinen päivä tasaisina annoksina.


** Jos käytetään testosteronipropionaattia , annosta tulee pienentää 400 mg: aan viikossa. Testosteroni Propionaatti kuljettaa enemmän testosteronia / milligrammi johtuen pienemmästä esteristä. Sekä Sustanon 250 että Omnadren voidaan käyttää 500 mg viikossa.

HCG: On erittäin suositeltavaa, että HCG on osa testosteronijaksonne. Lisä HCG estää kivesten atrofiaa, joka ilmenee testosteronin käytön yhteydessä. Kun käytämme testosteronia tai mitä tahansa anabolisia steroideja, tukaamme luonnollisen testosteronituotannon. Jos täydennämme testosteronia, tämä ei ole syy syklin aikana, koska tarjoamme kehollemme testosteronia, jota se tarvitsee. Kuitenkin HCG pitää luonnollisen tuotannon verkossa, mikä tekee jälkiprosessin elpymisestä tehokkaamman. Useimmille miehille riittää 250-350 mg: n annos kaksi kertaa viikossa. Lisätietoja syklerihoidosta (PCT) on osoitteessa How to Come out of Steroids.

avain:

Mg: Milligram

Ml: Millilitri

Wk: Viikko

Eod: Joka toinen päivä

Test-e: Testosteroni Enanthate

Test-Cyp: Testosteroni Cypionate