Etusivu > Uutiset > Sisältö

Steroidien urheilu


MennessäAlen HaoShenzhen OK biotekniikan Technology Co, Ltd.(SZOB) myyntipäällikkö


Tarina steroidien käyttöä urheilussa alkoi juuri ennen 1954 MM-kilpailut. Neuvostoliitto oli debytoivat Olympic Helsingissä 1952 ja tehnyt melko vaikutusta, mutta ei ole mitään verrattuna Näytä ne laittaa vuonna 1954. Samana vuonna Neuvostoliitto hallitsi helposti suurin paino luokkia. Tarina kertoo, John Ziegler (joukkueen lääkäri Yhdysvalloissa) kyseenalaisti Neuvostoliiton team′s lääkäri, kun mitalit annettiin ja Neuvostoliiton lääkäri sanoi, että hänen ryhmänsä oli saanut testosteroni injektionesteisiin. Että luultavasti ensimmäistä kertaa joku oli koskaan käyttää anabolisia steroideja parantaa suorituskykyä urheilullinen tapahtuma. Joidenkin vahvistamattomien lähteiden mukaanTestosteronivalmisteiden käytti Germany′s olympiajoukkueeseen vuonna 1936 Berliinin olympialaisissa. Tuolloin oli huhuja, että olympiamitalisti aiemmin käyttänyt suullinen testosteronia valmisteet, mutta hyöty olisi ollut niistä (koska teknologian aikaa koskevan suullinen testosteronia) olisi ollut vähäinen. Neuvostoliitto kuitenkin huhuja hävittää ruiskujen niiden pukuhuoneessa teki asiassa selkeä oletuskokoonpanossa oraalisten steroidien, he käyttävät jotain erilaista. Ja kaikki halusivat tietää, mitä se oli.

Että ei ollut, mutta ensimmäistä kertaa anabolisia suorituskyvyn parannus oli yritetty. Jo antiikin Kreikan alkuperäinen olympialaisten urheilijoiden Nautitaan eri yrttien ja elintarvikkeet toivein suoriutumaan. Suuri voittaja 480 EKR-olympialaiset sanoi, hän söi pelkkää lihaa 10 kuukautta ennen pelejä. Nyt me tiedämme, että liha on erityisen runsaasti B-vitamiineja ja kreatiinia, jotka molemmat parantaa suorituskykyä. Early yrittää lisätä testosteronin dokumentoitiin jo 776 eaa andagain, by Olympic athletes′ Nautitaan sheep′s kiveksiä, jotka tiesivät lähde testosteronin tuotantoa (3). Vaikka saattaa tuntua äärimmäinen meille nyt, syö lihaa kymmenen suora kuukauden (tai nielemään lampaat kivekset), tämä oli pieni hinta maksettavaksi rahapalkinnosta, joka tarjosi tuolloin ja jopa 1200 päivän maksaa voittaa tapahtuma oli tavallista. Ei osallistumista mitalia; ne ei kilpaillut rakkaus peli antaa sille paras laukaus, tai jopa ylpeitä. He kilpailivat rahaa ja arvovaltaa, tarina (1). Ja siksi ne haetaan pois suorituskyvyn parantajina.

Jos tämä tarina kuulostaa tutulta, kuten ehkä you′ve kuullut televisiossa tai lehdissä koskevat nykyajan steroidien käyttöä urheilussa, sen pitäisi. Athletes′ tänään-erityisesti urheilijoiden ammattimaisilta ovat hyvin tuottoisia sopimuksia ja sponsorisopimuksia ja steroideja tiedetään parantaa suorituskykyä, vähentää ja vahinkojen ja pidentää uraa. Joten se pitäisi ei ihmettele useimmat ihmiset että kun Dr.Ziegler palasi MM-kilpailut, hän heti alkoi tutkia testosteroni ja yrittää kehittää jotain paremmin hänen urheilijoille.

Mitä Dr. Ziegler kehittynyt, Ciba avulla lääkealan yritys on nimeltään ”Methandrostenolone” tai Dianabol. Tämä oli ensimmäinen anabolinen steroidi luominen että wasn′t yksinkertaisesti testosteroni. Se oli myöhään vuonna 1956. Varhain 1960-luvulla rullattu noin kun Ziegler′s weightlifters olivat hallitseva American Painonnosto. Ja siitä lähtien on kehitetty monia erilaisia steroideja, kaikilla on omat eri ominaisuuksista.

1960-luvun lopulla Itä-saksalaiset oli tehnyt hangata ja antoivat steroideja niiden urheilijoiden osana valtion ohjelma vahvistamaan kansallista ylpeyttä voitti olympiakultaa. Vuonna 1968 tohtori Manfred Hoeppner, East Germany′s Chief Medical Officer, kirjoitti ja esitti hallitukselle, jossa hän suositteli yhteensä yhteisen hallinnon steroideja koko Itä-Saksan urheilijat (2). Parin seuraavan vuosikymmenen aikana tämän kertomuksen jälkeen East Germans′ läsnäolo koettiin joka maailmankaupan laaja urheilutapahtuma. From maailmanmestaruuskisoihin olympialaiset ne voitti molemmat mitalit sekä maailmanennätystä.

Tietenkin on ollut muita dokumentoituja tapauksia urheilijoita ottaen eri huumeiden ja muiden aineiden yrittää parantaa suoritustaan. Thomas Hicks, yhdysvaltalainen keskittynyt maratonjuoksuun 1904 olympialaisissa oli herättänyt, kun hän joi Brandy lased kokaiini-ja Strykniini. Hän voitti kultaa, vaikka olenkin sitä mieltä, Brandy/kokaiinin/Strykniini cocktail koskaan ottanut suosio keskuudessa hänen muiden urheilijoiden. Fellow juoksijat, pikajuoksijat yritti käyttää nitroglyserolia pari vuosikymmentä myöhemmin laajentaa (laajentaa) sepelvaltimoiden; he siirtyivät myöhemmin kokeilla Benzidrine, amfetamiinia.

Monet sellaisia yhdisteitä oli käytetty, mutta kukaan ovat yhtä tehokas tai jos tällainen nopean nousun voima ja tehokas anabolisia steroideja. Tästä syystä jälkeen sen keksintö Dr.Ziegler, Dianabol nopeasti annettiin joku etsii lisää reunan. Se auttoi paljon painatus, weightlifters, jalkapalloilijoiden ja olympiaurheilijoiden juna kovemmin, pidempään ja tehokkaammin. Kaikki steroideja tehdä, se parantaa proteiinisynteesiä ja saa uutta lihas rakennetaan verokannasta, joka on paljon nopeampi kuin muutoin olisi mahdollista. Ja lisää lihasten voima ja vahvuus käännetty taloudellisia palkkioita urheilijoille, jotka käyttivät niitä.

Jos olet urheilija haluavat ottaa urasi kauemmas, Dianabol piti olla indespensible osa ravinnosta. Tässä vaiheessa ”steroidi arms-rotu” on täydessä vauhdissa. Urheilijat ympäri maailmaa halusi tietää mistä niitä saa ja miten niitä käytetään ja maat olivat salaus kehittää uusia steroideja ja protokollat käyttävät niitä. Sitten kumma, vuonna 1968 oli virallisen valituksen noin steroideja, jonka Maailman terveysjärjestö. Tämä valitus wasn′t urheiluviranomaisten vaan Maailman terveysjärjestön. Steroidit olivat yli tuotetaan lääkealan suuryritykset ja toimitettiin myöhemmin tiettyjen kolmannen maailman maissa, joissa lääkärit saisivat Takapotku varten määrätä suuria määriä. Kenian ja Jamaika olivat tärkeimmät maat, jossa tämä tapahtui, ja he (odotetusti) tekivät hyvin itse olympialaisissa vuonna.

Tällä hetkellä Yhdysvalloissa ammattilaisurheilussa olivat saamassa näkyvyyttä ja urheilijat alkoivat voi elättää itsensä pelaamalla vain urheilua. Erityisesti tällä hetkellä mitään raportteja ei ollut dokumentoitu urheilijat käyttävät steroideja urheilua kuin olympialaiset. Kuitenkin tällä hetkellä kielto anaboliset steroidit on myönnetty Kansainvälinen olympiakomitea neuvosto ja tulevina vuosikymmeninä useimmat ammatilliset urheilujärjestöjen seuraisivat perässä. Anaboliset steroidit alkuperäinen kielto tuli voimaan eettiset ja moraaliset koskee turvallisuutta (kuten usein ajatellut). Pian sen jälkeen, kun ensimmäinen kielto suorituskyvyn parantajien tuli ensimmäinen urheilija pyydetty breaking kiellon. Vuonna 1972 yhdysvaltalainen uimari nimeltä Rick De Mont todettiin käyttää äskettäin kielletty aine efedriiniä. Tuolloin efedriini oli hyväksytty lääkitys astman ja arvasit sen, Mr. De Mont oli astmaatikko reseptin se. Kaksi vuotta ennen tämän ensimmäisen vuoden 1972 Arnold Schwarzenegger voitti ensimmäisen seitsemän Mr. Olympia otsikot kuulemma Dr. Zeigler′s tuella pieni sininen Dianabol pilleri.

Steroidien käyttö olympialaisissa jatkoi seuraavan parin vuosikymmenen ajan peliä kissa ja hiiri välillä urheilijoita ja Kansainvälinen olympiakomitea. Suurin osa urheilijat olivat erittäin onnistuneita välttämään positiivinen huumeiden testejä. Itä-saksalaiset kehittänyt useita uusia yhdisteitä välttää paljastuminen, ja vain kiinni, kun word vuotanut jotenkin. Suurin osa venäläisten ja amerikkalaisten oli myös erittäin onnistunut tässä. Ammatillinen kehonrakennus marssivat eteenpäin kilpailijoihin kun yhä määriä steroidit ja muut huumeet pelkäämättä testaus positiivinen.

Vuoteen 1990-anaboliset steroidit oli imeytynyt yhteiskuntaan ja niiden käyttö oli tunkeutunut jokainen mahdollinen urheilu ammatillinen riveistä lukion tasolle. Olivat satunnaisesti skandaalit siellä täällä, mutta mitään todella valtasi yleinen public′s huomiota kovin pitkään. Vuonna 1987 National Football League käyttöön it′s anti steroidi politiikan ja Major League Baseball jäi tärkeimmistä urheilujärjestöjen maailmassa, joka oli vielä työllisyyspolitiikkaa.

Ostaa raaka steroidi jauhe Kiinasta
Voimme aluksen maailmanlaajuisesti turvallinen paketti... Lisätietoja osoitteessa
Sähköposti:Alen@OK-Biotech.com
      Amy@OK-Biotech.com   
Skype: live: alen_358
WhatsAPP: +8618902484839
Www.OK-Biotech.com