Etusivu > Uutiset > Sisältö

Steroidit jalkapallo


(MennessäAlen HaoShenzhen OK biotekniikan Technology Co, Ltd.(SZOB) myyntipäällikkö)

Steroidi politiikan jalkapallo ja NFL kuten me tiedämme, se aloitettiin vuonna 1987. Mutta ymmärtää käyttää steroideja jalkapallossa, ensin täytyy vilkaista suuntauksista lukion ja kollegiaalinen riveissä. Niin what′s menee lukiossa? No, jos me tarkastelemme tutkiminen korkeudet ja painot jäsenten vuosittaiset paraati Magazine′s lukion All-American jalkapallojoukkueiden 1963-1971, näemme Body Mass Index lukion urheilijat oleellisia muutoksia. Nyt, jos me katsomaan ja tutkia samalla players′ Feliä ja painot mutta tällä kertaa vertaamme 1972-1989, näemme selvänä suuntauksena lisääntynyt langasta Body Mass Index. Nämä ovat mielenkiintoisia tuloksia, liioittelematta. Jos otamme tarkastella eliitti kollegiaalinen ohjelma kuten Michigan State University, näemme tämä suuntaus uudelleen. Vuonna 1975 keskitason pelaaja punnitaan 213lbs ja vuoteen 2005 mennessä että paino hyppäsi 236lbs.

Mitä tulee jalkapallo näyttää siltä, että nykyinen valistushankkeita eivät toimi hyvin, joko. Lukion tason koulutussteroiditon tutkittu kuudessa eri. Kaksi jalkapallojoukkueiden sai luento steroideja ja neljän sivun tiivistelmän, kaksi niistä annettiin vain tiivistelmän, ja kaksi joukkuetta olivat valvontaa (ja didn′t saa mitään steroideja). Myös tällä tasolla jalkapallo esiintyvyys itse mietintö nykyisen steroidien käyttö oli 1,1 %. Kun koulutusta annettiin urheilijoille, keskittymällä mahdollista anabolisten steroidien haittavaikutukset eroa heidän asento = seur anabolisten steroidien käyttöä tapahtui verrattuna valvontaa, ollenkaan. That′s lähtökohtana meillä katsomaan anabolisia käyttö ammattilaisjalkapallossa. Koulutus, sen nykyisessä muodossa isn′t asenteiden lukion pelaajat, ja lukion ja college, huippu pelaajat ovat entistä huomattavasti suurempi. Joten mitä amerikkalaisen jalkapallon maisema näyttää? Tarina, joka on hyvin samankaltainen juurilleen lukion ja kollegiaalinen jalkapallo NFL linemen punnitsevat yli 300lbs keskimäärin tänään. Noin 25 vuotta sitten, ne painoi viisikymmentä kiloa vähemmän, keskimäärin.

Kuuluisin tarina steroidien käyttö NFL on Lyle Alzado. Seitsemän vuoden kuluttua joiden menestyksellisen NFL, vuonna 1992 Alzado kuoli aivojen lymfooma, hyvin harvinainen muodossa aivojen cancer. Hän oli 43 vuoden, mutta ennen sitä vuosina Alzado tuli usein käyttämäsi symbolin vaarat steroidien väärinkäyttö. Ei ole ehdottomasti mitään lääketieteellistä yhteyttä steroideja ja aivojen lymfooma ja ei mitään syytä Alzado uskoa hänen tilansa liittyi steroidien käyttö.

Bill Romanowski tarina on luultavasti seuraava vaikutusvaltaisimmista steroideja jalkapallossa. Vaikka Bill Romanowski wasn′t syytteeseen BALCO-skandaalin, myöhemmin hän kirjoitti kirjan, jossa hän myöntää, että Victor Conte esitteli hänet useita suorituskykyä parantavia yhdisteitä, erityisesti anaboliset steroidit.

Vaikka hän oli erittäin hyvä Tukimies, ennen kuin hän käyttää steroideja, ihmiset usein yhdistävät taidostaan käsitellä niitä. Hän on luultavasti tunnetuin hänen pelaamattomat liittyvät temput, kuitenkin. Hän sylkeä J.J. Stokes′ edessä, hajosi somebody′s sormi alareunassa kasa, potkaisi downed soitin päähän useita kertoja yhdessä tapaus, mursi quarterback′s leuan laitonta kypärä-kypärä osuma, taisteli entinen nyrkkeilijä Charles Haley harjoitusleiri , usein speared Laitahyökkääjät laittomasti rikkoi toinen players′ silmän onkalo ja oli aina eri tuuppiva otteluiden ja kentän altercations. Valitettavasti tämä on syynä, post-facto hän käyttää anabolisia steroideja.

Tietenkin jalkapalloilijoiden käyttäästeroidit, ja tietenkin tämä tapahtuu lukion, kollegiaalinen ja ammatillinen tasoilla. IT′s se hyvin koulutettuja mutta pieni pelaaja yleensä saa voittaa erittäin taitava mutta huomattavasti suurempi pelaaja peli.

Ja jälleen kerran niin kauan kuin on prestige ja rahaa ansaita Pelaa jalkapalloa, on steroidit siinä.

Ostaasteroidi raaka-aineKiinasta,Voimme aluksen maailmanlaajuisesti turvallinen paketti... Lisätietoja osoitteessa
Sähköposti:Alen@OK-Biotech.com
      Amy@OK-Biotech.com