Etusivu > Uutiset > Sisältö

Steroidit baseball

(MennessäAlen HaoShenzhen OK biotekniikan Technology Co, Ltd.(SZOB) myyntipäällikkö)


Major league baseball oli viimeinen merkittävä urheilujärjestöjen Yhdysvallat toteuttaa kattava huumetestejä politiikka. Tämä kaikki alkoi pullo ravintolisä nähnyt Mark McGwire′s kaappi. Pullo sisälsi Androstendione prohormone tai yhdiste, joka voi muuntaa toiseen kehossa. Tapauksessa kyseessä yhdiste muuntaa testosteroni kun elimistössä. Valitettavasti tällä hetkellä McGwire oli matkalla breaking koti-run ennätys, joka oli seissyt jo vuosikymmeniä. MGwire eläkkeelle pian breaking kyseiseen tietueeseen, mutta tarina steroidien baseball ja Major League Baseball (MLB) organisaatio meni eteenpäin vauhdilla. Vain muutama vuosi myöhemmin, Ken Caminiti paljasti Sports Illustrated hän käyttää anabolisia steroideja, ja että hän arvioi noin viisikymmentä prosenttia liigan pelaajat käyttivät niitä myös. Tämä pääsy avasi oven media aloittaa täyden mittakaavan hyökkäys MLB. Jose Canseco kirja julkaistiin aikana korkeus steroideja baseball tiedotusvälineissä, arvioiden mukaan 85 % kaikista pelaajia MLB käyttänyt steroideja ja myönsi myös käyttää niitä. Muista eroa mitä on todettu tieteellisissä tutkimuksissa vs. empiirisiä tilastot? Tämä on esimerkki yksi tällainen ero. Pelaajat can′t jopa samaa mieltä prosenttiyksikköä ja pukuhuoneet-they′re!

Vaikka Caminiti′s tarina oli mahdollisimman suuri mediatapahtuma ottamistasteroidiKäytä äskettäin eläkkeelle entinen MVP baseball′s ammatillinen riveissä, se oli yksi vaikutusvaltaisimmista. Tämä on kaavio kuvaavat mediahuomiota steroideja baseball viikkoa edeltäneen ja sitä seuraavan Sports Illustrated-pala Caminiti. Viikko neljätoista on kun teos julkaistiin. Näet, että sitä ennen vain kymmenen kappaletta julkaistiin valtamediassa. Samaan aikaan (viikkoa-viisas), voit nähdä satoja artikkeleita laittaa Caminiti maahantulon jälkeen ulos:Kuuluisin tarina steroidien urheilu on Jason Giambi ja Barry Bonds. Molemmat pelaajat epäiltiin käyttäen anabolinen steroids BALCO-skandaalin altistuessaan. Giambi, puolestaan kertoi Yhdysvaltain tuomariston, että hän käyttää duo havaita steroideja tunnetaan vastaavasti ”cream” ja ”selvä”, jotka molemmat hän sai henkilökohtainen valmentaja Greg Andersonin 2003 kaudella. Joukkovelkakirjalainat, toisaalta väitti, että hänen valmentaja käski, työturvallisuustilanteesta ravintolisä pellavansiemenöljy ja kipua lievittäviä balsamia, koska hänen.

Oli myös Bonds′ koko todistuksen jäljennös vuoti lehdistölle, ja että mukaan transkriptio Bonds′ 4. joulukuu 2003 todistus, hän myönsi, seuraavat ovat käyttäneet häntä: ”kerma” ”Tyhjennä” ihmisen kasvuhormoni Depo-testosteroni, insuliini ja huumeiden naisten hedelmättömyys, jotka voidaan peittää steroidien käyttö ”.

Bonds′ asianajaja Michael sataa, sanoi todistus vuoto oli yksinkertaisesti suunniteltu häpäistä Mr. joukkovelkakirjoja. Kuitenkin it′s tärkeää muistaa, että kun he olivat ole kielletty MLB.

Joten kaikki tämän huomiota tiedotusvälineissä satuttaa baseball? Vastaus on selkeä ”ei”. Baseball myyntiluvut ja läsnä olivat lama ennen McGwire oli matkalla hänen koti-run ennätys ja they′ve noussut siitä lähtien. Mutta ovatko ylimääräiset koti jaksot seurausta steroidien käyttö? No it′s helppo sanoa, meidän täytyy laittaa tähdet jokaisella tietueella on määritetty aikakaudella ”steroidi” baseball, mutta se antaisi liikaa luottoa steroideja yksin. Tietenkin opetusmenetelmiä ja ravinto ovat osa palapeliä, mutta muut ei luultavasti ole yhtä selvää. Tässä Keski-′90s American League ja myöhään ′90s alkaen National League, juoksuja alkoi tulla yleisempää.

Vaikkasteroiditovat usein syytetty lisää ”homer-ystävällinen” ballparks rakentaminen on myös jotain tekemistä sen kanssa, ei ole epäilystäkään. Coors Field viime lisäksi MLB vakaa kentät on tullut MLB historian kaikkein tuotteliain run pisteytys park. Enronin kenttä rakennettiin myös (reincarnated osaksi lisää media ystävällinen ”Minute Maid Park”), todella on koti-run ystävällinen vasemmalle kentälle rivi, joka oli (ja vielä) räikeästi major liigan säännöt. Milwaukee Brewers Pittsburgh Pirates ja Texas Rangers ovat kaikki myös rakennettu hyvin homerun ystävällinen aloilla viime vuosina on Arizona Diamondbacks. Puolestaan Cardinals, Orioles ja White Sox on vedetty etäisyys kotiin levy heidän kenttäpelaajaa aita. Täytyy myös lisätä, että strike zone on tullut paljon enemmän hyötyä hitters dramaattisin Roger Maris? Kuitenkin kysymykset jäävät noin steroideja major league baseball. Käyttävätkö major league baseball-pelaajat steroideja? Tietenkin ne. Voimme sanoa, että steroideja ovat syy liioiteltu koti-run tilastot viime vuosina? Tietenkään.

Usean miljoonan dollarin sopimukset rivillä kaikkina vuodenaikoina ainoa seikka, että voimme olla varmoja on että steroideja käytetään baseball, ja he jatkavat voidaan käyttää niin kauan kuin pelaajat voivat selvitä siitä. Kongressin äskettäin sekaantui asiaan ja alulle kattavan testauksen politiikan urheilijoiden MLB painostettiin, mutta steroidien käyttö baseball todennäköisesti laskevan huomattavasti apulaisiksi.

Ostaa raaka steroidi jauhe Kiinasta,Voimme aluksen maailmanlaajuisesti turvallinen paketti... Lisätietoja osoitteessa
Sähköposti:Alen@OK-Biotech.com
      Amy@OK-Biotech.com