Etusivu > Uutiset > Sisältö

Steroidit syklit aloittelijoille


( Alen Haon myyntipäällikkö Shenzhen OK Biotech Technology Co., Ltd. (SZOB) )


Jos et ole koskaan täydentänyt anabolisia steroideja, ennen kuin tiedät mitä tehdä, voi tuntua ylivoimaiseksi tehtäväksi. Alkuun on olemassa valtava määrä tietoa, puhumattakaan lukuisista steroidihyökkäyksistä. Kun tarkastelet kaikkia tietoja ja lukee kaikki vaihtelevat mielipiteet, enemmän kuin koskaan, yksilö jää enemmän hämmentynyt kuin silloin, kun hän aloitti koulutuksensa. Siirry yhteen viestikorttiin ja löydät "asiantuntijat", sanovat 1, 2 ja 3 ja seuraavaksi A, B ja C. Siirry seuraavaan viestikorttiin ja löydät muut, jotka sanovat sinun aloittavan A, B ja C. C ja lisää vain 1, 2 ja 3, jos olet todella vakavasti harjoittamisestasi. Tämä keskustelu ei ole vain sekava, sillä monet ovat suorituskyvyn parantajia. Se on ärsyttävää.

Olkoon selvää, hyvin selkeä heti alusta alkaen. Anaboliset androgeeniset steroidit eivät ole maagisia. Kun täydennämme anabolisten steroidien kanssa, ravinnon säännöt eivät mene purjehtimaan ikkunasta, koulutuksen perusperiaatteet eivät häviä tuulesta. Anabolisten steroidien käytön perusidea ei ole luoda maagista ratkaisua, vaan ottaa se, mitä teet jo oikein ja parantaa sitä. Yksinkertaisesti sanotteko, että aiot tehdä sen, mitä teet jo oikein, ja nyt aiot yksinkertaisesti tehdä sen hieman paremmin. Anaboliset steroidit eivät ole vastaus, ne käsittävät osan kokonaisratkaisusta, joka sisältää terveellistä ravitsemusta, asianmukaista koulutusta ja hyvin suunniteltua suunnitelmaa; koska se koskee itse steroideja, loppujen lopuksi se kaikki kiehuu henkilökohtaiseen koulutukseen.

Mass Stack Ennen kuin aloitat matkan anaboliseen maailmaan, on joitain tärkeitä askelia, joita sinun tarvitsee toteuttaa. Ensinnäkin sinun on koulutettava itsesi hormoneista. Tiedä, mitä sinä aiot laittaa kehoonne; eivät tiedä pelkästään hyötyjä, mutta mitä mahdollisia haittavaikutuksia voi olla ja miten niiden torjuminen on mahdollista. Kun tämä on hallinnassa, seuraava yritystoimintasi tulee varmistamaan steroidien, jotka harkitset hankintaa, olevan laadukkaita. Viimeinen asia mitä haluat on saastunut tuote ja vaikka se on puhdas et varmasti halua alitajuisen tuotteen tai sellaisen, joka on väärennetty. Kun koulutustasi tulee terveempiä ja sinulla on mahdollisuus saada varmoja laadukkaita tuotteita, on joitain tärkeitä kysymyksiä, joihin sinun on vastattava:

Oletko terve aikuinen mies?
Oletko viettänyt jonkin aikaa rakentamaan vankan perustan?
Oletteko valmis hyväksymään kaikki seuraukset, jotka voivat pudota sinun pitäisi täydentää vastuutonta?
Jos voit vastata "kyllä" näihin kysymyksiin ja oletko täyttänyt aiemmat kaksi vaatimusta, henkilökohtainen koulutus ja laadunvarmistus ovat käytettävissä, olet valmis aloittamaan. Koska se koskee henkilökohtaista koulutustasi, kukaan ei tarkoita sitä, että sinun tarvitsee olla steroidikysymys, tarvitset vain vankan käsityksen siitä, mitä teet. Anaboliset steroidit ovat hyvin voimakkaita hormoneja ja vaativat kunnioitusta. He eivät ole yhtä monimutkaisia ymmärtämään, kuin monet heijastavat niitä, mutta tämä ei poista niitä vaatimuksia.

Anabolisten steroidien täydentämistä varten suorituskyvyn parannuksen kannalta alkuperäinen alkamiskierto on todennäköisesti yksi kaikkien yksinkertaisimmista sykleistä. Vaikka se on yksinkertainen, se ei ole mitenkään heikko; itse asiassa monet suorituskyvyn parantajat tällainen sykli on kaikki mitä he tarvitsevat. Lisäksi tarvitset vain kolmea tarvetta. kaksi anabolisia steroideja ja 1 SERM. Näistä kolmesta asiasta kaksi ovat välttämättömiä, yksi steroideista ja toinen SERM, jossa toinen anabolinen steroidi on vapaaehtoista; valinnainen steroidi on suun steroidi, joka sisältyy sykliin. Se on 12 viikkoa sisältävä suunnitelma, jota seuraa 3 viikon jakso syklin palautumisesta kokonaissuunnitelmalla, joka kestää 17 viikkoa ja on seuraava:Ensimmäinen asia, jonka olette huomannut, on se, että viikon 13 ja 14 luvulla ei ole mitään, ja se on tehty tarkoituksella. Edellä mainittu sykli perustuu ja perustuu ympärille testosteroni-enanthate; Sinun on siis odotettava pari viikkoa, jotta hormoni voi purkaa järjestelmääsi ennen kuin aloitat Nolvadex-hoidon. Voit jopa odottaa yhteensä 3 viikon päästä tähän pisteeseen, mutta haluat aloittaa Nolvadex-hoidon viimeistään 3 viikkoa viimeisen testosteroni-enanthate-injektion jälkeen.

Tämän jakson aikana huomaat, että voitot alkavat nopeasti, suurelta osin Dianabolin ansiosta ja alkavat hidastua etenemisen aikana, varsinkin viime viikkoina. Tämä ei tarkoita sitä, että lopetamme syklin varhaisessa vaiheessa, kun tarvitset jatkossakin, jotta kehosi voi tottua saavutettuihin voittoihin, jos aiot pitää jollakin niistä, kun sykli on lopetettu. Keskustellaan lyhyesti jokaisesta yhdisteestä lyhyesti:

Testosteroni-enanthate: Jos testosteroni-enanthate ei ole käytettävissä, voit korvata testosteroni-Cypionate sen sijaan, koska nämä kaksi ovat lähes identtisiä. Tämän jakson aikana annat hormonin jollakin kahdesta suunnitellusta suunnitelmasta; yksi 500 mg injektio kerran viikossa tai kaksi 250 mg: n injektio kahdesti viikossa, esimerkiksi maanantaina ja torstaina. Kummassakin tapauksessa työ tehdään toisen vaihtoehdon ollessa optimaalinen, mutta vain hieman. Tämä on teidän syklinne perusta ja antaa sinulle suurimman hyödyn.
Dianabol: Kun otat tätä joka päivä ensimmäisen 6 viikon aikana, voit ottaa koko annoksen kerralla tai jakaa sen kahteen annokseen päivässä optimaalisiin tuloksiin. sano 15mg aamulla ja 10mg yöllä tai päinvastoin. Käyttämällä Dbolia lisäämme massaa ja voimaa nopeasti, kun testosteroni rakennetaan järjestelmään.
Nolvadex: Kun täydennetään anabolisilla steroideilla, luontainen testosteronin tuotanto tukahdutetaan. Vaikka täydentämme eksogeenistä testosteronia, kehomme ei tee testosteronia, jota se tarvitsee. Kun sykli on päättynyt, on aika herättää luonnollista tuotantoamme ja Nolvadex voi tehdä juuri niin. Kiihdyttäen LH: n ja FSH: n vapautumista kiveksemme alkavat tuottaa uudelleen. Ei, PCT-aika, jota täydennämme Nolvadexilla, ei tuo tasoja aina takaisin normaaliksi; ei ole PCT-suunnitelmaa, joka voi tehdä tämän, mutta se vie meidät tähän tarkoitukseen paljon nopeammin kuin ilman.
On huomattava, että mahdolliset haittavaikutukset, kuten Gynecomastia, vedenpidätys, korkea verenpaine ja korkea kolesteroli ovat kaikki mahdollisia tällä syklillä, koska sekä testosteroni että Dianabol aromatisoivat ja aiheuttavat estrogeenin kertymisen. Jos nänni alkaa alkaa kipeästi syklin aikana, saatat yrittää täydentää 10 mg Nolvadexia päivässä. Jos tämä ei toimi, tarvitset Aromataasi-inhibiittoria, kuten Arimidexia tai Letrotsolia. 0,5 mg joka toinen päivä joko pitäisi riittää. Lisäksi, jos pidät ruokasi puhtaana, suojaat suurelta osin vedenpidätyksen; jotkut tapahtuvat, jos todella yrität irtotavarana, mutta rajoitat liikaa kaloreita vain siihen, mitä ehdottomasti tarvitset ja vältä ylimääräisiä hiilihydraatteja. Lisäksi ruokavalion pitäminen on myös hyvä verenpainetta ja kolesterolia kohtaan; Lisäksi runsaasti Omega-3-rasvahappoja voi käyttää paljon täällä.
Osta raaka steroidijauhe Kiinasta Sähköposti: alen@ok-biotech.com