Etusivu > Uutiset > Sisältö

Sivuvaikutukset Clenbuterol Jauhe

clenbuterol powder side effects

Klenbuterolipulan sivuvaikutukset ovat annoksesta riippuvaisia. Kun käytetään klenbuterolipulloa yhdessä muiden adrenoseptoreiden kanssa, varovaisuutta suositellaan, koska sivuvaikutukset ovat todennäköisesti kumulatiivisia. Tästä syystä ei ole suositeltavaa käyttää efedriiniä tai ECA-pinoa (efedriini-kofeiini-aspiriinia) käytettäessä klenbuterolipulveria.

Klenbuterolipulan yleisiä haittavaikutuksia voivat olla seuraavat: päänsärky, lihaskouristukset ja vapina, unettomuus, kohonnut verenpaine, pahoinvointi, mahdollinen sydämen hypertrofia. Sydänlihaksenkroosi on osoitettu myös eläinkokeissa.

Edellä mainittujen haittavaikutusten tarkastella on ilmeistä olettaa, että kuka tahansa, jolla on sydämen vajaatoiminta ja / tai hypertensio, ei saa käyttää stimulaattoria, kuten klenbuterolipulveria, ja varovaisuutta on noudatettava niillä, jotka käyttävät jo samanlaisia yhdisteitä olemassa olevien lääketieteellisten sairauksien hoidossa. Lisäksi ihmisen ylifyysisiin annoksiin liittyvien sydänvaikutusten määrä on erittäin vähäinen. Meidän pitäisi myös tietää, että klenbuterolin annos kehonrakennus on meille erittäin tärkeä, se on huume, ei luonnollinen.

Klenbuterolipulveri tunnetaan myös "vähärasvaisena jauheena jauheena", joka lisätään eläinten ruokintaan lihan rasvapitoisuuden alentamiseksi. Syynä on se, että se nopeuttaa eläinten lihasten rakentamista ja rasvanpolttoa, mikä johtaa vähärasvaiseen lihaan. Esimerkiksi kun se syötetään sikoihin, se tuottaa myös vaaleanpunaista lihaa, mikä johtaa kuluttajien uskomaan ostamaansa sianlihaa tuoreempaan kuin se todellisuudessa on.

Esimerkiksi Kiinassa tuotetaan ja kulutetaan vuosittain lähes 50 miljoonaa tonnia sianlihaa. Valtion kiellosta huolimatta kiinalaiset siankasvattajat käyttävät edelleen klenbuterolin jauhetta. On myös sanottu, että ne lopettavat sen lisäämisen useiden viikkojen ajan ennen kuin eläimet teurastetaan sen havaitsemiseksi