Etusivu > Uutiset > Sisältö

Post Cycle Therapy

Alen Hao - Raaka steroidijauheen myyntipäällikkö


PCT)
Post Cycle Therapy tai PCT on lääkekauppojen aika, joka seuraa anabolisten steroidien käyttöä. Post Cycle Therapy on myös yksi monimutkaisimmista aiheista monien steroidien käyttäjille; tämä johtuu suurelta osin väärinkäsityksistä. Kun aloitat PCT: n , millaisia lääkkeitä haluat käyttää, kuinka kauan niitä käytetään ja mitä sinun pitäisi odottaa, nämä ovat yleisiä kysymyksiä ja ne, joista käsittelemme täällä.
PCT: n tarkoitus
Kun täydennämme anabolisilla steroideilla, tukahdutetaan luontainen testosteronin tuotanto. Testosteroni, ensisijainen mieshormoni, on erittäin tärkeä hyvinvointimme kannalta. Useimmat anaboliset steroidit täydentävät miehet sisällyttävät aina vähimmäismäärän testosteronia heidän sykleensä tämän suppression tekijän vuoksi.
Testosteroni valmistetaan kiveksissä. Testosteronin ollessa olemassa aivolisäke vapauttaa kaksi gonadotropiinia Luteinizing Hormone (LH) ja Follicle Stimulating Hormone (FHS); tämä kertoo kiveksistä tehdä testosteronia. Kun käytämme anabolisia steroideja, signaali, joka kertoo aivolisäkkeen tuottaa LH: ta ja FSH: ta, pienenee ja siksi tuotetaan vähemmän testosteronia. Jos täydentämme testosteronia, tämä vaimennus on hyvin vähäinen, koska voimme antaa kehollemme mitä se tarvitsee ulkopuolisen lähteen kautta. Kuitenkin kun steroidien käyttö lopetetaan, meillä on ongelma tukahdutetusta signaalista, jota on käsiteltävä. Tämä on PCT: n tavoite, mikä stimuloi luonnollista testosteronin tuotantoa, jotta emme jää testosteronipitoisuuden alhaiselle tasolle.
D-Anabol 25
Suppression myytti
Usein sanotaan, että jos käytät mitään anabolisia steroideja, etkä tuota testosteronia, mutta tämä ei ole aivan totta. Kaikki anaboliset steroidit tukevat luonnollista testosteronin tuotantoa, mutta tukahduttamisnopeus riippuu steroideista. Steroidi, kuten Nandrolone (Deca Durabolin), johtaa 100%: n tukahduttamiseen luonnollisen tuotannon jälkeen yhden 100mg annoksen. Kuitenkin steroidi, kuten Oxandrolone (Anavar) ei johda täydelliseen tukahduttamiseen. Lievempi steroideja kuten Anavar, kuinka paljon tukahduttamista on olemassa riippuu annoksesta, käytön kestosta ja genetiikasta. Kuitenkin vaikka tukahduttaminen ei ehkä ole 100%, se riittää joka tapauksessa siihen, että testosteronin lisäys on tarpeen käytön aikana. Vaikka steroidi ei aiheuta täydellistä tukahduttamista, se riittää testosteronin asettamiseen alhaiselle tasolle.
Tärkeä huomautus: testosteronihoitoa anabolisten steroidien käytön aikana ei sovelleta naisiin eikä PCT: n tarve.
Mitä odottaa PCT: stä
Suurin ongelma useimmissa PCT-suunnitelmissa on yksilöllä, jolla on epärealistisia selityksiä. Useimmat PCT-suunnitelmat kestävät 4-6 viikkoa, ja monet miehet odottavat kaiken palautuvan normaaliksi, kun tämä 4-6 viikon jakso on valmis. PCT ei toimi näin. Monet miehet odottavat, että kaikki niiden voitot ovat heille paino tai voimahyödyt, joita pidetään yllä PCT: n jälkeen, jos PCT-suunnitelma on asianmukainen ja sopiva. Jälleen PCT ei toimi näin.
Hyvä PCT-suunnitelma auttaa sinua suojelemaan ja ylläpitämään joitakin saavuttamistasi edistyksistä, mutta jos hormonien suuri virtaus ei ole enää olemassa (hormonien suuri virtaus, joka auttoi sinua tekemään voitot), ilman että tukijärjestelmää menetät jonkin verran voitoista. Hyvä tapa katsella on, kun katsomme ruokaa - ravintoaineet, joita syöt parantavat kehoa. Syötettävät ravintoaineet tulevat tukijärjestelmäksi. Ota pois ravintoaineet ja tukijärjestelmä menee pois sen kanssa ja "Rakennus" alkaa romahtaa. Tästä syystä ei ole harvinaista, että jotkut miehet alkavat kuluttaa ylimääräisiä kaloreita PCT: n aikana suojatakseen niiden hyötyä - yksinkertaisesti sanottuna he korvaavat ravintoaineita hormoneille, jotka on otettu pois. Tämä voi auttaa pitämään painon, mutta se ei aina ole hyvä idea. Paino on vain paino ja jos se ei ole paino, joka on lihaskudos, se on melko hyödytöntä. Ei ole harvinaista, että jotkut miehet voivat laittaa hyvää rasvaa tämän vaiheen aikana, koska heidän epätoivonsa roikkua voitot.
PCT: n ensisijaisena tarkoituksena on edistää luonnollista testosteronin tuotantoa. Jotkut voitot saattavat kadota tänä aikana, mutta se ei ole maailman loppu. Steroidikäyttäjälle hänellä on jälleen yksi päivä. Nykyisen ajanjakson ajan hänen tulee keskittyä hormonien talteenottoon, jatkaa harjoittelua ja syömistä kunnolla suojaamaan saavuttamansa voitot ylittämästä rasvaa. Tämä on todellakin ainoa looginen pitkän aikavälin lähestymistapa.
Kun ei suorita PCT: tä
Jos olet hardcore steroidikäyttäjä, eli olet sykli enemmän kuin olet pois päältä, PCT: n suorittaminen voi olla vastavoimainen. Esimerkiksi mies suorittaa syklin, toteuttaa PCT: n ja sitten hyppää takaisin sykliin heti tai pian PCT: n jälkeen. Tämä on erittäin ankara käytäntö ja kauhea ruumiillesi. Pysytätte luonnollisen testosteronituotannon, stimuloimalla sitä PCT: n kautta ja sulkemalla sen heti takaisin. Olet asettanut itsesi loputtomiin rullakulkuneuvoihin hormonitasolla, jotka tuhoavat ruumiillesi. Tällaiselle yksilölle hän olisi parempi käyttää pienen annoksen testosteronia, terapeuttiset tasot, hänen ajallansa syklien välillä. Tämä ei ole lähestymistapa, jonka useimmat miehet tarvitsevat. Useimmat miehet, jotka käyttävät steroideja, täytyy päästä pois ja pysyä poissa PCT: n päätyttyä, jos pitkäaikainen terveys on heille tärkeä.
Toinen hetki, jolloin PCT ei auta, on jos olet pieni testosteronipotilas. Alhainen testosteronipotilaalla ei ole luonnollista kykyä tuottaa tarpeeksi testosteronia itsestään, minkä vuoksi hän tarvitsee testosteronipitoisuutta. Jos hän sattuu toteuttamaan syklin jossakin vaiheessa hoidon aikana, kun sykli on päättynyt, hänen pitäisi yksinkertaisesti jatkaa edellisellä testosteronikorvaushoitollaan (TRT). Jos käytät PCT-suunnitelmaa, yrität vain edistää sitä, mikä on luonnollisesti alhainen, eikä sillä ole mitään tarkoitusta.
PCT-lääkkeitä
On olemassa monia lääkkeitä, joita teoreettisesti voidaan käyttää PCT: hen, mutta vain kaksi, jotka pitäisi olla primaarisia, tamoksifeenia (Nolvadex) ja klomifeenia (Clomid). Sekä Nolvadex että Clomid kuuluvat luokkiin nimeltä Selective Estrogen Receptor Modulators (SERM). Kuten kaikkien SERM: n "Nolva" ja Clomid stimuloivat LH: n ja FSH: n vapautumista, mikä lisää luonnollista testosteronituotantoa. Useimmille PCT-suunnitelmille nämä ovat vain kaksi lääkitystä, joita tarvitaan.
HCG: tä (ihmisen korionibiinadatropiinia) käytetään myös joskus PCT-vaiheen aikana. Kun täydennetään testosteronilla, erityisesti nykyaikana, monet miehet sisältävät pieniä HCG-annoksia niiden steroidipykeissä, yleensä 250-350iu pari kertaa viikossa. HCG jäljittelee LH: ta ja tosiasiallisesti pitää testit tuottavat testosteronia jopa silloin, kun anaboliset steroidit ovat läsnä. Se ei kuitenkaan aiheuta todellisen LH: n tuottamista. HCG: n käyttö sykliin, tämä tehdään ensisijaisesti siten, että jälkikierron talteenotto on helpompaa (teoreettisesti). HCG: tä käytetään myös syklin aikana estämään tai ainakin minimoimaan kivesten atrofia, joka johtuu anabolisten steroidien käytöstä. Kouristumaton atrofia, joka esiintyy, ei ole pysyvää, mutta päinvastoin, kun steroidien käyttö lopetetaan ja luonnollinen testosteronin tuotanto alkaa uudelleen.
Jos HCG: tä käytetään syklin aikana, ei ole tarvetta käyttää sitä syklin aikana. Jotkut miehet eivät kuitenkaan käytä HCG: tä syklin aikana useista syistä. Vaikka se ei ole äärimmäisen yleinen, HCG-käyttö voi lisätä estradiolipitoisuuksia merkittävästi joillakin miehillä jopa Aromatase Inhibitor (AI) käytön yhteydessä. AI: ää käytetään säännöllisesti estrogeenisten ongelmien torjumiseen syklin aikana, mutta on yleensä parasta pitää ne mahdollisimman vähäisinä. Jos HCG: ää ei käytetä syklin aikana, se voi olla joissakin tapauksissa PCT-suunnitelman johdanto. Menemme tämän yli myöhemmin.
AI: ta käytetään myös toisinaan PCT: n aikana, koska ne kykenevät stimuloimaan LH: ta ja FSH: ta. Ne myös alentavat estrogeenipitoisuutta ja usein liian paljon tässä vaiheessa. Osa PCT-suunnitelmasta on antaa kehon normalisoida, ja osa siitä ylläpitää normaaleja estrogeenipitoisuuksia. Estrogeeni ei ole paha hormoni, monet miehet, erityisesti steroidien käyttäjät uskovat usein olevan. Estrogeeni on äärimmäisen tärkeää lihasten rakentamiselle, seksuaaliterveydelle, mielenterveydelle ja monille muille alueille. Estrogeenitasot, jotka ovat liian korkeita tai liian alhaisia, voivat olla hyvin ongelmallisia.
Milloin käynnistää PCT
Ajoitus on erittäin tärkeä tekijä PCT: n suhteen. Jos käytetään kaikkia lyhyitä esteriaseman steroideja, kuten testosteronipropionaattia, trenboloniasetaattia jne. PCT: n tulisi alkaa 3-4 päivää viimeisen injektion jälkeen. Kuitenkin, jos käytetään pitkiä tai suuria esteriaseman steroideja, kuten testosteroni-Cypionate, Nandrolone Decanoate jne., Sinun on odotettava vähintään 14 päivää ennen PCT: n aloittamista. Jos käytetään Nandroloni-dekanoaattia, ei ehkä ole huono idea odottaa koko 21 päivää ennen PCT: n aloittamista.
Jos HCG: tä käytetään osana PCT-suunnitelmaa (yleensä ei suositella käytettäessä sykliä), jos käytetään kaikkia lyhyitä esteriaseman steroideja HCG-käyttö alkaa noin 3 päivää viimeisen injektion jälkeen ja kestää 10 päivän hoitoa. Jos käytetään suuria esteriaseman steroideja, HCG alkaa noin 10 päivää viimeisen injektion jälkeen ja kestää 10 päivää hoitoa. Kummassakin tapauksessa, kun HCG-käyttö on päättynyt, SERM-lääkkeiden käyttö alkaa välittömästi.
SERM-suunnitelma
Sekä Nolvadex että Clomid stimuloivat LH: ta ja FSH: ta, mutta Nolvadex tekee enemmän LH: lle ja Clomidille enemmän FSH: ta. Kiinteä PCT-suunnitelma sisältää yleensä molemmat SERM: t. 4-6 viikon hoito on normaalisti riittävä. Hyvä suunnitelma seurata olisi 100 mg Clomidia päivässä kahden viikon ajan 40 mg Nolvadexia päivässä kahden viikon ajan. Tämän jälkeen seuraa 50 mg Clomidia päivässä kahden viikon ajan ja 20 mg Nolvadexia päivässä kahden viikon ajan. Lisäaikaa voidaan tarvittaessa lisätä kahdella viikolla Nolvadexia 20 mg: aan päivässä.
Viikko 1-2: Clomid 100 mg vuorokaudessa
Viikko 1-2: Nolvadex 40 mg päivässä
3-4 viikko: Clomid 50 mg vuorokaudessa
3-4 viikko: Nolvadex 20 mg vuorokaudessa
(Valinnainen) Viikko 5-6: Nolvadex 20 mg vuorokaudessa
Milloin aloitat seuraavan kierroksen
Optimaalisen terveydentilan kannalta yleinen sääntö noudattaa on aika yhtä aikaa pois käytöstä. Jos sykli kestää 10 viikkoa ja PCT-suunnitelma kestää 4 viikkoa, odotat 14 viikkoa ennen uutta sykliä. Virhe, jonka monet miehet tekevät, ovat todenneet, että testosteronitasot ovat toipuneet, ja nyt on hyvä aloittaa uusi sykli. Jos teet tämän, et ole antanut sinun kehosi aikaa normalisoida.
Post Cycle Therapy
Veri työ
On aina hyvä saada PCT: n jälkeen tekemä veri työtä nähdäksesi missä kehosi on; tämä ei kuitenkaan ole koko tarina. Kun käytämme PCT: tä, keinotekoisesti kannustetaan luonnollista testosteronin tuotantoa - stimulaatiota ei olisi olemassa ilman SERM: n toteutusta. Nauhan todellinen tarina on, kun numerosi ovat sen jälkeen, kun hyvä aika on kulunut; sanoa useita kuukausia.
Yleisin myytti
Testosteronitasoja voi kestää useita kuukausia, jotta ne voisivat toipua ja pitää post-steroidien käytön ja postittaa PCT: n. Yleinen myytti on, että kun PCT on valmis ja tasot nousevat, tämä tarkoittaa, että kaikki on hyvä mennä. Kuten edellä käsiteltiin, todellinen elpyminen tarkoittaa, että tasosi voivat olla ilman minkäänlaisia lisäravinteita, ellei sitten täydellistä elpymistä ole saavutettu.
Vaara
Jos aiot täydentää anabolisten steroidien kanssa, on olemassa yksi ainoa totuus, jonka sinun täytyy ymmärtää, riskit ovat olemassa. Yksi näistä riskeistä on pysyvästi alentava luonnollinen testosteronin tuotanto ja ikuisesti TRT: n tarve. Tämä riski on olemassa parhaan PCT-suunnitelman parissa. PCT: n tarkoituksena on auttaa ja minimoida tämä riski; se ei poista sitä kokonaan. Jos tämä on jotain, jota et voi hyväksyä, niin anabolisten steroidien käyttö ei ole sinua varten.