Etusivu > Uutiset > Sisältö

Suun kautta annettavat anaboliset steroidit

Suun kautta annettavat anaboliset steroidit

Alen Hao - Raaka steroidijauheen myyntipäällikkö


Suun kautta annettavat anaboliset steroidit ovat eräitä yleisimmin käytetyistä steroideista osittain, koska niiden käyttö on kätevää, mutta pitkälti niiden yleisen nopean työskentelyn vuoksi. Sen ei salainen ihmiset ovat kärsimättömiä ja jos olet kiire nähdä joitakin nopeita voittoja suullinen anaboliset steroidit voivat tarjota heille sinulle dramaattisella tavalla. Vaikka suun kautta annettavat anaboliset steroidit voivat toimia hyvin nopeasti, ne eivät valitettavasti ole turvallisimpia anabolisia steroideja yleensä, koska monet ovat erittäin myrkyllisiä; tämä ei ole kaikkien, mutta vahvassa enemmistöllä. Samanaikaisesti oraaliset anaboliset steroidit voivat olla hyvin hyödyllisiä naisurheilijoille, koska jotkut eivät ole voimakkaita virilisaatioita.
Yhteinen piirre:
Kuten mainittiin, suurin osa suun kautta annettavista anabolisista steroideista voi olla vähän myrkyllisiä hyvin maksasyövän vuoksi. Monien oraalisten anabolisten steroidien maksan entsyymiarvot kasvavat dramaattisesti käytön aikana, mutta älä anna sydämesi joutua vaikeuksiin juuri vielä; Selitä hyvin, kun käymme. Tämän maksasyövän syy johtuu yksinkertaisesti siitä, miten monet näistä steroideista on olemassa. Kuten ymmärrät yksinkertaisesti nauttien jotain suullisesti, ei aina ole kaikkein tehokkain hallintoväline; esimerkiksi jos otat pullon testosteroni-enanthataa ja olisit juonut sitä, kehosi tuhoaisisi suurimman osan siitä ennen kuin se koskaan tehnyt sen verestä; itse asiassa teet hyvää, jos jopa 10% aktiivisesta hormonista teki sen verenkiertoon. Tästä syystä monet suun kautta annettavat anaboliset steroidit ovat C17-alfa-alkyloituja, joita usein kutsutaan yksinkertaisesti 17-aa-anabolisista steroideista. Tämä tarkoittaa sitä, että hormonia on muutettu 17-hiiliasemalla, jotta se selviytyisi; ilman tätä muutosta hormoni tuhoutuisi ensimmäisen maksan läpikulun aikana.
alen@ok-biotech.com

Tämä 17-aa-rakennemuutos on välttämätön, jotta hormoni voidaan käyttää elimistössä, mutta valitettavasti se aiheuttaa myrkyllisiä vaikutuksia sen suhteen maksaan ja seurauksena maksan entsyymitasot nousevat. Kuinka myrkyllistä se on? Tämä on mahdotonta vastata suoraan, koska toksisuuden taso vaihtelee jokaisen suun kautta annettavan anabolisen steroidin kanssa ja annostelu ja kokonaiskesto tulevat mukaan. Kuitenkin säännöllinen alkoholin kulutus on paljon myrkyllisempi maksa kuin mikään suun kautta anabolinen hormoni ja monet yli counter lääkitys kuljettaa heille korkeampi maksan luonteeltaan kuin useimmat oraaliset anaboliset steroidit. Lisäksi maksa on hämmästyttäviä parantavia ominaisuuksia ja jos henkilö täydentää vastuullisesti mitään pysyviä vaurioita tehdään. Vastuulliselle käyttäjälle, kun hän lopettaa käytön, olettaen, että muita oraalisia anabolisia steroideja ei käytetä eikä muita maksavaurioita ole, kuten raskas alkoholinkäyttö, maksa on hieno ja entsyymitasot palaavat normaaliksi hyvin nopeasti.

Turvallinen & mieto:
Vaikka monet oraaliset anaboliset steroidit ovat erittäin myrkyllisiä, on niitä, joilla on hyvin matala maksasyöpä ja jotka ovat useimmissa tapauksissa erittäin sivuvaikutuksiltaan ystävällisiä. Tällaiset steroidit ovat hyvin suosittuja monien naisurheilijoiden keskuudessa, koska anaboliset androgeeniset steroidit voivat monissa tapauksissa olla hyvin ongelmallisia naisurheilijalle. Monet anaboliset steroidit aiheuttavat virilisaatiota naisilla, mikä saa aikaan vaikutuksia, jotka tuhoavat naisen hyvin naisellisuuden, mutta onneksi joitain steroideja, joita naiset voivat käyttää miinus tämä vaikutus. Niistä, joita voidaan käyttää, tämän luokan suulliset anaboliset steroidit ovat ensisijaisesti Anavar ja Primobolan, joissa Anavar on suosituin ja tehokkain. Vaikka suullinen Primo, koska se on yleisin tiedossa toimii, se ei ole yhtä tehokas kuin injektoitava versio Primobolan Depot ja useimmat naiset ovat parhaiten palvelemaan kiinni Anavar.

Bottom Line:
Suun kautta annettavat anaboliset steroidit voivat olla erittäin hyödyllisiä ja erittäin tehokkaita, mutta heidän yleisen maksasolunsa vuoksi on syytä käyttää vastuullista käyttöä. Suun kautta annettavat anaboliset steroidit, kuten Dianabol ja Anadrol, voivat kerätä massaa kehyksestään nopeammin kuin pelkästään maapallon steroidit ja suun kautta annettavat anaboliset steroidit kuten Halotestin voivat lisätä lujuuttaan dramaattisesti ja nopeammin kuin useimmat, mutta vastuullinen käyttö on välttämätöntä. Useimmissa tapauksissa suun kautta otettavia steroideja ei saa käyttää yli 6 viikkoa kerrallaan ja suun kautta otettavien steroidien kuten Halotestinin vuoksi, koska se on äärimmäisen maksassa, tämän aikakauteen on leikattava enintään 4 viikkoon asti. Muista, että ne, jotka eivät käytä vastuullisesti anabolisia androgeenisia steroideja, ovat huono nimi, ne ovat ongelma, ja jos vastuullista käyttöä pidetään aina laillisena käyttötarkoituksena, ota meihin yhteyttä, älä anna itsellesi olla yksi niistä ihmisistä .