Etusivu > Uutiset > Sisältö

Nolvadex ja Clomid


( Alen Haon myyntipäällikkö Shenzhen OK Biotech Technology Co., Ltd. (SZOB) )

Nolvadex ja Clomid ovat maailman suosituimpia Selective Estrogen Receptor Modulators (SERM: iä) ja osa monien tehokkuutta lisäävien urheilijoiden lisäohjelmaa. Monin tavoin Nolvadex ja Clomid ovat identtisiä; itse asiassa samat tulokset voidaan saada kummallakin lomakkeella olettaen, että annostusta sovelletaan vastaamaan käyttämääsi. Ilman kysymystä Nolvadexin ja Clomidin yleisin käyttö on PCT: ssä (Post Cycle Therapy, PCT) aikana, jolloin anabolisten steroidien sykli päättyy ja elpyminen alkaa. Vaikka PCT-aika on yhteinen käyttökohti näille erittäin tehokkaille SERM-lääkkeille, jotkut täydentävät myös todellista anabolisten steroidien sykliä itsessään, jotta voidaan torjua mahdollisia sivuvaikutuksia, kuten Gynecomastia. Nolvadex ja Clomid ovat molemmat hyödyllisiä syklin Gynecomastia ehkäisyssä, mutta ne eivät ole yhtä tehokkaita kuin muut vaihtoehdot, ja ne ovat tyypillisesti parhaiten PCT-roolissa.
Nolvadexin ja Clomidin voima:
Vuosien ajan monet ovat väittäneet, että Nolvadex on parempi SERM ja paljon tehokkaampi kuin Clomid, mutta tämä on hieman epätäsmällistä lausuntoa. On totta, milligrammoina milligrammiin perustuva Nolva, kuten yleisesti tunnetaan, on voimakkaampi kuin Clomid; 1 mg Nolvadexia on enemmän voimaa kuin 1 mg Clomidia. Tässä mielessä, jos annamme annostuksen tasolle, eli lisäämme Clomidin annostusta vastaamaan Nolvan tehoa milligrammiin perustuen, meillä on pääosin sama vaikutus, samat tulokset; ne, jotka tyypillisesti eivät pidä Clomidia, varsinkin PCT: n aikana, eivät yksinkertaisesti ota tarpeeksi.

Nolvadex ja Clomid PCT: lle:
PCT: n tarkoitus on yksinkertainen ja kaksinkertainen; stimuloimaan luonnollista testosteronituotantoa, joka on tukahdutettu anabolisten steroidien käytön vuoksi ja yksinkertaisesti normalisoi kehoa pysyäkseen terveinä. Tietenkin useimmat ovat myös kiinnostuneita niiden suorituskykyä saavista voitoista, mutta tehokkaasti kaksi edellä mainittua tekijää edistävät vain tätä ja myönteisesti.

Test 600x Nolvadex ja Clomid ovat molemmat hienoja valintoja PCT: n tarkoitukseen; todella tarvitset vain yhden tai toisen. Sekä SERM: llä on kyky stimuloida suuresti luteinisoivan hormonin (LH) vapautumista ja siten edistää testosteronin tuottamista. Kuten ymmärrät, testosteroni valmistetaan kiveksissä ja tällainen tuotanto tapahtuu, koska aivolisäkkeestä vapautuu LH. Kun aivolisäke vapauttaa LH: n, se ilmoittaa kivekset alkavan tuottaa testosteronia; ilman LH: ta ei ole tuotantoa ja ilman tuotantoa ei ole testosteronia.

Syklin käyttö:
Koska SERMs Nolvadex ja Clomid on kyky torjua tiettyjä anabolisia steroideihin liittyviä sivuvaikutuksia, erityisesti Gynecomastia. Tällaiset haittavaikutukset esiintyvät estrogeenin muodostumisen vuoksi kehossa; monet anaboliset steroidit muuttuvat estrogeeniksi niiden aromatisoivan luonteen vuoksi ja tämä voi aiheuttaa ei-toivottuja sivuvaikutuksia. Älä tee mitään erehdystä, estrogeeni on erittäin tärkeä hormoni, mutta kuten monet asiat elämässä meillä voi olla liikaa. Yleinen olettamus monet tekijät ovat, että Nolvadex ja Clomid vähentävät estrogeenia kehossa ja tämä ei yksinkertaisesti ole totta, koska niillä ei ole tätä kykyä. Tällaiset SERM: t toimivat hyvin erityisellä tavalla ja estävät estrogeenin sitoutumisen reseptoreihin, joissa ne voivat aiheuttaa ongelmia. Vaikka tämä sitova vaikutus voi olla hyödyllinen monissa tapauksissa, se ei riitä ja on ryhdyttävä vahvempiin toimenpiteisiin. Tästä syystä monet haluavat täydentää aromataasi-inhibiittoreita (AI), sillä AI: llä on kyky inhiboida estrogeenin konversiota samalla vähentäen estrogeenin määrää elimistössä.

Bottom Line:
Loppujen lopuksi totuus on yksinkertainen, Nolvadex ja Clomid ovat molemmat hienoja SERM: iä ja PCT: lle et voi tehdä vikaa kummankaan kanssa. Mitä sivuvaikutusten ennaltaehkäisyyn he voivat tehdä hyvää työtä gynekomastiaa ehkäisevän hoidon aikana, mutta he yleensä eivät tee muuta, ja he ovat usein huonosti kykeneviä hoitamaan myös Gynecomastiaa; AI: t ovat yksinkertaisesti tehokkaampia. Jos harkitset Nolvadexin ja Clomidin käyttöä, sinun on parasta säästää se PCT-suunnitelmallasi ja riippumatta siitä, mihin menet, jos sinulla on mahdollisuus sisällyttää hCG: n, kokeilet erittäin positiivista PCT-suunnitelmaa.

Osta raaka steroidijauhe Kiinasta, Lisätietoja osoitteessa : alen@ok-biotech.com
amy@ok-biotech.com