Etusivu > Uutiset > Sisältö

Methandrostenolone (Dianabol)

Alen Hao -myyntipäällikkö Raw steroidijauhe, sähköposti: alen@ok-biotech.com

(Methandrostenolone)
Dianabol on yksi kaikkien aikojen suosituimmista ja yksi tärkeimmistä anabolisista steroideista. Epäilemättä tämä on suosituin oraalinen steroidi koskaan osuma markkinoilla ja yksi suosituimmista steroideista missään muodossa. Vaikka lähes aina löydettävissä oraalisena tabletina, Dianabol voidaan löytää injektoitavana liuoksena, mutta tabletit ovat ensisijainen antoreitti. Miksi tämä steroidi on niin tärkeä? Monilla tavoilla se synnytti nykyaikaisen suorituskyvyn parantumisen. Se ei ollut ensimmäinen tähän tarkoitukseen käytetty anabolinen steroidi, joka kuului testosteroniin, mutta Dianabol avaa oven uuden steroidikäytön aallolle, joka on kasvanut enemmän kuin mitä kukaan odottaa.
D-Anabol 25 Dianabol edustaa yhtä ainoasta anabolisesta steroidista, joka on kehitetty yksinomaan suorituskyvyn parantamiseksi. Yhdisteellä oli samanaikaisesti lueteltuja terapeuttisia käyttötarkoituksia, mutta suorituskyky oli tosi syy, jolle tämä steroidi annettiin elämälle. 1940- ja 50-luvuilla Neuvostoliitto oli alkanut hallita olympialaisia, ja monet sen urheilijat käyttivät testosteronia, joten jäljelle jäänyt muu maailma jäi jäljessä. Tänä aikana Yhdysvaltain olympiajoukkue Dr. John Ziegler oppi Neuvostoliiton steroidien käytöstä ja nopeasti auttaisi varmistamaan, että hänen urheilijoilleen sopisi yhteen. Vuonna 1958 Dr. Zieglerin avulla Ciba Pharmaceuticals vapautti ensimmäiset Methandrostenolone-erät kauppanimellä Dianabol. Yhdiste suunniteltiin pyrkimyksenä säilyttää testosteronin anaboliset ominaisuudet vähäisemmällä ja androgeenisuudella nopeasti vaikuttavassa, tehokkaassa menetelmässä. Nähtävästi yön yli steroidi oli massiivinen menestys, mikä antoi monille amerikkalaisille urheilijoille selkeän etulyöntiaseman Neuvostoliiton kilpailijoihin nähden.
Sen alusta lähtien Dianabol löytäisi nopeasti tiensä lähes jokaiseen kilpailuun, joka kuviteltavissa. Yhdessä eksogeenisen testosteronin kanssa tämä synnyisi suorituskykyä, toisin kuin maailma oli koskaan nähnyt. Steroidi tulee nopeasti nopeasti myös kilpailukykyiseen kehonrakennukseen, jossa se on pysynyt suosimisena tähän päivään asti. Kuitenkin sen julkaisemisen jälkeen Yhdysvaltain FDA alkaisi painostaa Cibaa painokkaasti yrittäessään työntää yrityksen listalle steroidien todelliset lääketieteelliset hyödyt. FDA hyväksyy sen käytön hoidossa osteoporoosiin menopausaalisissa naisilla ja aivolisäkkeillä puutteellisella käämityksellä, mutta jälkimmäinen poistettiin 1980-luvun alussa. Jälleen FDA painosti Cibaa saadakseen lisätietoja, mutta vuonna 1983 Ciba luopui Dianabol-välilehdestä. Muutaman vuoden kuluttua FDA vetäisi kaikki Methandrostenolone-tuotemerkit hyllyltä. Siitä lähtien Dianabolia ei ole laillisesti valmistettu Yhdysvalloissa, mutta sitä valmistetaan edelleen voimakkaasti kaikkialla maailmassa.
Dianabol Toiminnot ja ominaisuudet:
Methandrostenolone on testosteronin johdettu anabolinen androgeeni steroidi. Virallisesti, se on rakenteellisesti muuttunut muoto ensisijaisen mies androgeenin testosteronin. Dianabol on testosteronihormoni, jossa on lisätty kaksoissidos hiilen ja kahden aseman suhteen. Tämä vähäinen muutos vähentää hormonin androgeenista luontoa. Se myös kantaa lisättyä metyyliryhmää 17-hiiliasemassa, joka sallii hormonin selviytymisen suun kautta otettavaksi, ja virallisesti luokitellaan Dianabol C17-alfa-alkyloiduksi steroidiksi. Tärkeä huomautus, injektoitava Dianabol on myös C17-alfa-alkyloitu. Lopputulos antaa meille anabolisen steroidin, jonka androgeeninen luottoluokitus on 40-60, ja paljon alhaisempi sitoutumisaffiniteetti androgeenireseptoriin verrattuna testosteroniin. Se jakaa kuitenkin myös paljon heikomman suhteen seerumin sitoutumisproteiiniin, mikä johtaa erittäin voimakkaaseen anaboliseen steroidiin. Jos on epäilyksiä, tämä on yksi erittäin voimakas anabolinen steroidi, jolla on tehokas anabolinen luonne.
Toiminnallisella perusteella Dianabol on yksi helpoimmista anabolisten steroidien ymmärtämisestä. Tämä steroidi tarjoaa suurelta osin sen anaboliset edut parantamalla proteiinisynteesiä, typen retentioa ja glykogenolyysiä. Proteiinisynteesi edustaa nopeutta, jolla solut rakentavat proteiineja, lihasten rakennusosat. Typpipitoisuus, tämä on tärkeää, koska kaikki lihaskudokset käsittävät noin 16% typpeä. Mitä enemmän typpeä me säilytämme, sitä enemmän anabolisia pysymme. Toisaalta typpipuutos johtaa kataboliseen tai lihaksen hukkaan tilaan. Sitten jäämme glykogeenisoluun, joka viittaa suhdetta ja muuntamista glykogeenin ja glukoosin välillä. Tehostetulla glykogeenisolulla voimme käyttää paremmin hiilihydraattien kokonaiskulutusta. Vaikka nämä ominaisuudet ovat monella tavalla melko yksinkertaisia, ne ovat riittävän vahvoja Dianabolin ansaitsemiseksi voimakkaaksi anaboliseksi steroidiksi.
Toinen tärkeä piirre Dianabol ja ehkä yksi tärkeimmistä on suhde se jakaa muiden anabolisten steroidien kanssa. Dbol, koska sitä kutsutaan usein, ei ole se, mitä me merkitsisimme perustaksi steroidiksi. Tämä ei ole anabolinen steroidi, vaan kehitämme sykliä, vaan lisätään hyvin suunniteltu pino. Dianabolilla on kyky luoda uskomaton synergia yhdistettynä muihin anabolisiin steroideihin. Esimerkiksi voit täydentää 100 mg Trenbolonia, Masteronia tai Equipoesia päivässä (annoksia ja steroideja käytetään yksinkertaisesti esimerkkinä, eivät varsinaisia suosituksia) ja tulokset, jotka saat 50 mg: sta päivässä Trenbolonia, Masteronia tai Equipoesia pitkin puolella 50 mg Dianabol päivässä olisi paljon dramaattisempi. Sinulla olisi saman verran koko milligrammaa anabolisia steroideja Dianabolia tai ilman sitä, mutta lisätty Dianabol antaisi paremman lisäyksen.
Vaikutukset Dianabol:
Dianabolin vaikutukset voidaan tiivistää nopeasti vaikuttavina ja dramaattisina. Itse asiassa se on enemmän kuin mahdollista, että yksilö saa peräti 20 kg massaa vain muutaman viikon Dianabol-käytön jälkeen. Kokonaisannostuksella on rooli, samoin kuin kalorien kulutus, mutta 20 lb: n hyöty on erittäin realistinen. Tämä tekee Dianabolista tärkeimmän off-season bulking steroidin, ja se on sen yleisin käyttötarkoitus. Tämän käyttövaiheen aikana yksilön tulisi myös odottaa voimansa kasvaa merkittävästi. Dbol on todella yksi tehokkaimmista markkinoilla olevista steroideista ja massa voi tuottaa tämän tuloksen nopeasti.
Dianabolin vaikutukset ovat myös suuresti arvostettuja useilla urheilijoilla; mutta se ei ole yhtä yleistä kuin se kerran oli urheilullinen parannuspiireissä. Monien urheilijoiden valitsemien steroidien, kuten Anavarin tai Winstrolin, ansaitsemisen mahdollisten nopeiden lisäysten ansiosta, riippuu yleensä käyttötarkoituksesta. Nopeiden ja voimakkaiden voimien lisääntymisen ansiosta, joka voi johtaa suurempaan tehoon ja nopeuteen, tämä voi olla kiinteä urheilullinen tehostin. Yksilön tulisi myös kokea parantavaa elpymistä ja kestävyyttä. Kun on kyse painonnoususta, on tärkeää muistaa, että tämä koituu suuresti koko kalorien saannin suhteen. Vaikka steroidi voi edistää valtavia massamääriä, sinun on syötettävä kehon tarpeeksi kaloreita tämän tavoitteen saavuttamiseksi. Emme kutsu tätä parhaaksi urheilullinen parantava steroidi koska muut vaihtoehdot, mutta jos voima on ainoa todellinen huolenaihe, se voisi olla kunnollinen vaihtoehto.
Sitten me jäämme leikkausjaksoon, etkä löydä Dianabolia tällaisissa suunnitelmissa liian usein. Jotkut kilpailukykyiset kehonrakentajat käyttävät sitä varhaisessa vaiheessa leikkausvaiheessa, jotta ylläpitäisivät täyteyttä, ja se tuottaa vähäistä kudosten suojaa. kuitenkin on parempia vaihtoehtoja. Yksi leikkauskierron ongelma voi olla veden pitoisuuden taso, jota tämä steroidi voi tarjota, mikä on tavallisesti viimeinen asia mitä haluat leikkaamisen aikana. Tällaista retentioa voidaan kontrolloida, ja tämän steroidin kyky ylläpitää voimaa voidaan ymmärtää, mutta on parempia vaihtoehtoja.
Side Effects of Dianabol:
Dianabol-hoitoon on useita mahdollisia haittavaikutuksia. Tämä ei ole kaikkein vaarallinen anabolinen steroidi kaiken aikaa, mutta sillä voi olla monia mahdollisia ongelmia. Terve aikuinen mies voi hallita Dianabol-haittavaikutuksia, mutta sinun on ymmärrettävä ne ja miten torjua niitä. Jotta saavutettaisiin onnistunut täydennys, meillä on eritelty Dianabolin mahdolliset haittavaikutukset niihin liittyviin luokkiin sekä kaikki mitä sinun tarvitsee tietää:
estrogeenisiä:
Dianabol on suhteellisen vahva estrogeeninen anabolinen steroidi johtuen kohtalaisesta aromataasiaktiivisuustasosta. Vaikka sen aromataasiaktiivisuus on vain kohtalainen, tämä muutos johtaa siihen, että metyandrostenoloni muuttuu metyyliestradioliksi estradiolin sijasta, joka on paljon tehokkaampi kuin estradioli. Tämä voi aiheuttaa sivuvaikutuksia, kuten gynekomastiaa ja vedenpidätyskykyä hyvin mahdollista tämän steroidin kanssa; Itse asiassa ne voivat vaikuttaa näennäisesti yön yli. Raskas vedenpidätys voi myös edistää korkea verenpaine, joka Dianabol on tunnetusti aiheuttama. Tällaisia vaikutuksia voidaan hallita, ja kun on kyse korkeasta verenpaineesta, tämä on jotain, mitä sinun on tehtävä jonkin verran varmistamiseen, ei tule ongelmaksi.
Dianabol-estrogeenisten sivuvaikutusten torjumiseksi antiestrogeeneja suositellaan yleensä täydentämään tätä steroidia. Sinulla on kaksi vaihtoehtoa estrogeenien, selektiivisten estrogeenireseptorimodulaattorien (SERM: n), kuten Nolvadex (Tamoxifen Citrate) ja Aromatase Inhibitors (AI: n), kuten Femara (Letrozole). SERM: t voivat olla riittäviä joillekin miehille, ja sinun pitäisi olla ensimmäinen valinta, jos he voivat saada työn. AI: t ovat kuitenkin paljon tehokkaampia, koska ne estävät suoraan aromatisaation ja vähentävät seerumin estrogeenipitoisuuksia. Valitettavasti AI: t voivat vaikuttaa negatiivisesti kolesteroliin, kuten Dianabol, ja kun se yhdistetään tämä voi osoittautua mahdollisesti ongelmalliseksi. Jos käytetään AI: tä, kolesterolin hallinta on etusijalla, ja se on mahdollista. SERM: n, mutta ei aina yhtä tehokas, todella edistää terveellisempää kolesterolitasoa johtuen niiden estrogeenista samanlaisesta aktiivisuudesta maksassa.
androgeeni:
Dianabol ei ole erittäin androgeeni steroidi, sen androgeenisuus on rakenteellisesti vähentynyt, mutta androgeeniset haittavaikutukset ovat edelleen mahdollisia. Tällaiset Dianabol-käytön haittavaikutukset ovat akne, nopeutettu hiustenlähtö niissä, jotka ovat alttiita urospuoliselle kaljuuntumiselle ja kehon hiusten kasvulle. Useimmilla miehillä ei pitäisi olla tällaisten vaikutusten ongelmaa, vastaus on lopullinen diktaattori, mutta useimmat pysyvät selkeinä. Vaikka kertoimet ovat sinun kannaltasi, tällaiset vaikutukset ovat aiheuttaneet meta -androstenolonin metaboloituminen 5-alfa-reduktaasientsyymillä. Tämä on sama entsyymi, joka on vastuussa testosteronin vähentämisestä dihydrotestosteroniin, mutta kokonaismuunnos täten johtaa hyvin pieniin määriin dihydrometandrostenolonista. Tämä kertoo meille 5-alfa-reduktaasi-inhibiittoreita, kuten Finasteridia, joita käytetään usein torjumaan androgeenisiä sivuvaikutuksia, on hyvin vähän, jos mitään vaikutusta Dianabol.
Huolimatta alentuneesta androgeenisuudesta, Dianabol voi edistää virilization oireita naisilla. Tällaisia oireita ovat kehon hiusten kasvu, äänihuulen syventäminen ja klitoriksen laajentuminen. Jotkut naiset voivat käyttää tätä steroidia ilman virilisaatio-oireita erittäin pienillä annoksilla, mutta kertoimet eivät ole suotuisia. Useimmissa naisissa pitäisi valita anaboliset steroidit, joilla on vähäisempi käänteinen androgeeninen aktiivisuus heidän tarpeisiinsa.
kardiovaskulaariset:
Dianabolilla voi olla huomattava negatiivinen vaikutus kolesteroliin. Tämä sisältää HDL-kolesterolin tukahduttamisen ja LDL-kolesterolin lisääntymisen, ja kokonaismuutokset voivat olla merkittäviä. Kokonaiskolesterolipitoisuuksien pysyminen terveellisellä alueella on mahdollista, mutta tämä terve kokonaisluku on myös harhaanjohtava, jos HDL: ää tukahdutetaan voimakkaasti. Kolesterolin hallinta Dianabol-käytön aikana on äärimmäisen tärkeää. Tämän steroidin toistuva käyttö, kuten monet anaboliset steroidit, saattavat johtaa plakin lisäämiseen valtimoissa ylitöitä varten. On myös äärimmäisen tärkeää pitää mielessä, että AI: n käyttö täydentää Dianabolia, koska estrogeenin vähennyksillä on kielteinen vaikutus. Kolesterolin ylläpito on jälleen erittäin tärkeää.
Kuten keskusteltiin, Dianabol voi myös olla negatiivinen rooli verenpainetta, jota voidaan ohjata valvomalla vedenpidätys useimmissa tapauksissa. Verenpaineen ja kolesteroliasioiden osalta menestyksen perimmäinen avain on elämäntapa. Sinun ei tule täydentää tätä steroidia, jos sinulla on jo korkea verenpaine tai kolesteroli. Jos olet tarpeeksi terveellinen käytettäväksi, sinun on varmistettava, että elämäntapa edistää niiden ylläpitoa. Tähän tulisi sisältyä terveellinen ruokavalio, joka sisältää runsaasti omega-rasvahappoja, runsaasti sydän- ja verisuonitaudin aktiivisuutta ja joka estää kaiken aktiivisuuden, joka edistää vastakkaista, negatiivista päätä. Oikea estrogeenin ylläpito ja kontrolli ovat myös tärkeitä, koska estrogeenilla on tärkeä rooli kolesterolin hallinnassa. Kyllä, se on enemmän kuin mahdollista täydentää Dianabol ilman korkea verenpaine ja kolesteroli, mutta sinun täytyy panostaa vaivaa.
Testosteroni:
Kaikki anaboliset steroidit estävät luonnollisen testosteronituotannon. Vaikka tukahduttamisnopeus vaihtelee steroidista toiseen, Dianabol on erittäin voimakas. Tästä syystä useimmat miehet kannustetaan sisällyttämään jonkinlaista eksogeenistä testosteronia Dianabol-hoitoonsa. Jos eksogeenista testosteronia ei sisällytetä, riippumatta siitä, millaista genetiikkaa tai huhuja olet kuullut, johtaa testosteronin alhaiseen tilaan. Tällainen tila sisältää monia mahdollisia oireita ja on erittäin epäterveellistä. Vaikka oireet eivät näytä tai ovat keskinkertaisia parhaimmillaan, alhaisen tason ehto pysyy epäterveellisenä. Jos sisällytät eksogeenisen testosteronin, tämä ongelma ratkaistaan, koska keholla on kaikki testosteroni, jota se tarvitsee.
Kun Dianabol-valmisteen käyttö on täydellinen ja kaikki eksogeeniset steroidihormonit ovat puhdistaneet järjestelmän, luonnollinen testosteronin elvytys alkaa uudelleen. Luonnollinen elpyminen ei anna aiempaa alhaista testosteronin tilaa. Se olettaa myös, että hypotalamus-aivolisäke-testisakseliin (HPTA) ei ole aiheutunut vahinkoa, mikä johtuu väärästä anabolisesta steroidikäytöstä. Vaikka luonnon elpyminen alkaa itsestään, se on hidasta. Tästä syystä useimmat kannustetaan toteuttamaan Post Cycle Therapy (PCT) -suunnitelman anabolisten steroidien käytön jälkeen. Tällainen suunnitelma sisältää yleisesti SERM: n Nolvadexin ja Clomidin, ja usein myös HCG: n. Tämä nopeuttaa huomattavasti elvytysprosessia sekä sen yleistä tehokkuutta. Se ei palauta luonnollisia testosteronipitoisuutesi normaaleihin osiin, jos tämä on jotain, jota sinulle on kerrottu myytin myytti. Se kuitenkin varmistaa, että sinulla on riittävästi testosteronia asianmukaisen ruumiillisen toiminnan ylläpitämiseen, kun taas tasot jatkuvat luonnollisesti. Kokonaistilanne kestää vielä useita kuukausia, mutta tämä lyhentää kokonaisaikaa dramaattisesti ja varmistaa sujuvan elpymisen.
maksatoksisuus:
Dianabol on C17-alfa-alkyloitu anabolinen steroidi, ja sen seurauksena se on hepatotoksinen luonne. Hepatotoksisuuden aste voi vaihdella suuresti yhdestä C17-aa-steroidista seuraavaan, ja vaikka Dbol on kaukana myrkyllisimmistä, emme voi kutsua sitä lieviksi. Kuitenkin sen myrkyllisyys kokonaisuudessaan ei saisi johtaa maksavaurioihin, jos vastuullista käyttöä noudatetaan ja maksa alkaa olla terve. Käytön aikana maksan entsyymiarvot kasvavat, mutta on tärkeää muistaa arvojen nousu ei vastaa vahinkoa, vaan stressiä ja mahdollisia vaurioita. Vahingon välttämiseksi käyttö on rajoitettava 6 viikon kokonaiskäyttöön. Lisäksi tulisi olla vähintään 6 viikkoa C17-aa: n käytöstä ennen uuden kurssin aloittamista. Useimmat eivät kuitenkaan aloita uutta kurssia seuraavaan sykle.
Suojauksen aikaansaamiseksi käytönaikaisten suositusten lisäksi on useita huomioita. Kun käytät C17-aa-steroidia, kuten Dianabolia, on äärimmäisen tärkeää, että vältät liiallisen alkoholinkulutuksen, sillä ylimääräinen lääke edistää suurta maksasairautta. Itse asiassa kaikkien alkoholin välttäminen ei ole huono idea. Jos se ei ole houkutteleva, pidä mielessä, että alkoholi on ehkä kaikkein suorituskykyisintä ainetta, jota voimme laittaa kehomme kohtaan, ja Dianabol-käyttötarkoitus on suorituskyvyn parantaminen.
Alkoholin lisäksi sinun on myös vältettävä kaikki lääkityslääkkeet, mikäli mahdollista. Monet OTC-lääkkeistä ovat voimakkaita maksa-arvoja ja joissakin tapauksissa huomattavasti merkittävämpiä kuin monet anaboliset steroidit. Käyttö on rajoitettava vain ehdottoman välttämättömään. Kun kaikki C17-aa-steroidien käyttö on päättynyt, suositellaan myös maksan detoksifikaattoreiden lisäravinteita.
Dianabol-hoito:
Standardi Dianabol-annokset vaihtelevat huomattavasti kokemuksen ja yksilöllisten halujen mukaan. Huolimatta Internetin huhuista ja myytistä, laadukas Dbol-tabletti tuottaa merkittäviä tuloksia niin vähän kuin 15 mg päivässä. Kuitenkin useimmat ovat paljon tyytyväisempiä 20-25 mg / vrk annosteluun. Pidä mielessä, kun lisäämme annosta, tämä lisää negatiivisten sivuvaikutusten todennäköisyyttä ja vaikeuttaa niiden hallintaa. Jos myönteistä kokemusta on 20-25 mg: n alueella, 30-35 mg vuorokaudessa voidaan yrittää haluttaessa. 50 mg vuorokaudessa olisi seuraava askel, ja se on iso Dianabol-annos, mutta se voidaan hallita kokeneen anabolisen steroidikäyttäjän käyttöön. Kuitenkaan monet eivät tarvitse tällaista annosta. Suuremmat annokset eivät ole harvinainen joissakin hardcore-piireissä. Voit helposti löytää joku, joka ottaa 100 mg: n päivässä, mutta tällaisia annoksia ei voi suositella. Tämän tyyppiset annokset aiheuttavat haittavaikutuksia ja ovat vaikeita terveydelle. Vaikka voit hallita visuaalisia sivuvaikutuksia tällaisella annoksella, sisäiset vaikutukset voivat olla hyvin erilainen tarina.
Dianabolilla on puoliintumisaika 3-5 tuntia, ja monet usein suosittelevat, että päivittäinen annos jakautuu 2-3 pieneen annokseen päivässä, jotta verenpainetaso pysyy korkeana. Kuitenkin jopa kolmella samansuuruisella annoksella päivässä, sinulla on edelleen korkeita ja alhaisia verenpainetasoja. Lisäksi maksimaalinen veren huippuarvo on paljon pienempi kuin se olisi voinut olla, jos kokonaisannostus otettiin kaikki kerralla. Kun otat kokonaisannosannoksen kerralla, tämä antaa sinulle korkeamman huipputason, jolla voit harjoitella harjoittelua ja maksimoida harjoittelun jälkeisen kriittisen ajoitusikkunan aikana. Riippumatta siitä, mikä menetelmä valitset, löydät Dianabol tuottamaan hyviä tuloksia.
Lopullinen huomautus Dianabol-annostuksesta on, milloin se otetaan syklin aikana. Yleisin käyttökohta on käynnistää uusi off-season-massahankintajakso. Tämä antaa yksittäisille nopeille ja huomattaville hyötyjä aikaisin, kun taas hitaammat injektoitavat steroidit rakentavat järjestelmäänsä. Tämäntyyppinen käyttö johtaa myös dramaattisiin painoarvoihin. Toinen käyttömahdollisuus on keskipitkällä ajanjaksolla, jota usein kutsutaan tasankohteluksi. Jokaisen jakson aikana voit osua seinään ja voitot hidastuvat tai tulevat kiristyväksi pysähdykseksi. Esittelyssä Dianabol tämän vaiheen aikana näet sinut törmätä tasangolla tai kiinni pisteen, ja edistyminen jatkuu. Dbolin hepatotoksisuuden vuoksi ja sen vuoksi, että useimmat syklit putoavat 8-12 viikon välein, useimmat käyttävät vain Dianabolia yhteen näistä syistä yhden syklin aikana. Kuitenkin kovissa kehonrakennusjaksoissa, jotka ulottuvat usein hyvin 12 viikon ajalta, olisi mahdollista toteuttaa molemmat käyttövaiheet tarvittavien C17-aa-taukojen kanssa. Riippumatta siitä, minkä tyyppinen käyttö, annos tai ajoitusohjelma käytät, löydät Dianabol-pinot hyvin kaikkien anabolisten steroidien kanssa. Mutta sitä ei pitäisi käyttää toisen C17-aa-anabolisen steroidin kanssa.
Saatavuus Dianabol:
Dianabol on yksi maan laajimmin saatavilla olevista anabolisista steroideista. Et löydä steroidituottajaa, jolla ei ole tätä tuotetta. Tämä sisältää kaikki online-steroidien toimittajat, ja niiden tulisi sisältää kaikki paikalliset kuntosalihallit. Lisäbonuksena tämä on yksi edullisimmista steroideista maan päällä. Kysyntä on korkea, mutta niin on tarjonta ja kilpailu, ja tämä pitää hinnan alhaisena. Itse asiassa voit helposti ostaa 1 000 5 mg Britannian annosvalmiste Anabol tablettia, joka on yksi yleisimmistä ja merkittävimmistä brändeistä maan päällä vain 100 dollaria. Muita suosittuja tuotemerkkejä ovat mm. Akrikhin (Akpnxnh), Naphalim by Terapia ja Anahexia (Jinan Pharmaceuticals), venäläinen Dbol METAHAPOCTEHOROH. Löydät myös lukuisia maanalainen labs kuljettaa suuria annoksia Dianabol kapselia. Useimmat Dbol-tabletit ovat tavallisesti 5 mg: n ja 10 mg: n vahvuudet, mutta kapselit ovat tavallisia 25-50 mg: n vahvuudessa. Valitettavasti, vaikka on olemassa hyviä kapseleita, monet niistä ovat roskia. Tablettien tarttuminen on yleensä paras tapa lähteä, eikä niiden pitäisi maksaa niin paljon.
Viimeinen huomautus Dianabol-lääkkeen saatavuudesta, kun taas runsaasti korkealaatuista Dbolia on olemassa, väärennöksiä on olemassa. Toimittajasi tutkiminen on välttämätöntä ennen ostoksen tekemistä. Tutkimukseen tulisi sisältyä myös kaivaminen kaikista valitsemastasi Dbol-tuotemerkistä ennen ostoksen tekemistä.
Ostaminen Dianabol Online - Varoitus:
Ostaminen Dianabol online on helpoin tapa ostaa steroidi, ja ylivoimaisesti edullisin. Kun kuntosalin myyjä on kätevä, useimmissa tapauksissa hänen hintansa on paljon suurempi. Useimmat kuntosali jälleenmyyjät ostavat Dianabol online itse ja sitten välittää sen sinulle. Vaikka online-ostot ovat yleisiä, niissä on myös mahdollisia ongelmia. Voit olla huijaus, voit ostaa matalan tuotteen tai saatat päätyä täysin väärennettyyn. Tämä tekee palveluntarjoajaltasi tutkimisen uudestaan välttämättömältä. On kuitenkin vielä yksi huolenaihe, joka on paljon suurempi eikä muutu riippumatta siitä, kuinka paljon tutkimusta teet. Yhdysvalloissa, kuten Yhdysvalloissa, ostaa Dianabol online on lain vastaista ja ristiriidassa liittovaltion lain. Yhdysvalloissa anaboliset steroidit luokitellaan luettelon III valvottaviksi aineiksi. Sinulla on oltava lääkemääräys, joka laillisesti ostaa ja hallussaan anabolisia steroideja, ja lääkemääräys annetaan vain lääketieteellistä tarvetta pidettäessä. Vaikka sinulla olisikin resepti, et saa sitä Dianabolille.
Anabolisten steroidien lakit voivat vaihdella suuresti riippuen kyseisestä maasta. USA: ssa on useita maita, jotka ovat yhtä tiukkoja kuin Yhdysvalloissa, mutta Yhdysvallat on yhtä tiukkaa kuin se. Samaan aikaan on monia maita, jotka ovat paljon lievempiä, kun kyseessä on anaboliset steroidit. Useimmat maat kuitenkin törmäävät verkkokauppaan. Riippumatta siitä, missä asut, lain ymmärtäminen koskee sitä, missä asutte on tärkeää. Mutta jos etsit korkealaatuisia anabolioita ja haluat taata laillisen turvallisuutesi, sinun on rohkaistava vierailla sponsoreilla Steroid.com-sivustossa. Sponsorit täällä Steroid.com voi lainmukaisesti antaa sinulle laadukkaita anabolisia ilman reseptiä tai tarvetta oikeudelliseen huoleen.
Dianabol Arvostelut:
D-Anabol 25 Dianabol on yksinkertaisesti fantastinen steroidi, eikä mikään muu tapa laittaa sitä. Se on hyvin yksinkertainen anabolinen steroidi, joka on hyvin perustavaa laatua oleva, mutta kuten niin monet asiat elämässä, joskus perusajatus voi olla valtava. Jos etsit nopeita kokoominaisuuksia, jotka antavat sinulle täyden ilmeen, tämä on steroidi sinulle. Jos olet juuttunut reittiin ja etenemme on osunut seinään, tämä on taas steroidi sinulle. On steroideja, jotka voivat tuottaa samanlaisia nopeasti vaikuttavia tuloksia. Anabolinen steroidi Anadrol (Oxymetholone) on yleisesti verrattuna Dianabol tässä suhteessa; mutta sen potentiaali negatiivisille sivuvaikutuksille on suurempi kuin Dianabol. Monet väittävät, että Anadrol on vahvempi, mutta monet käyttävät usein Anadrol-annoksia, jotka ovat paljon korkeammat kuin Dbol. Jotkut tiedot ovat ehdottaneet, että milligrammoina milligrammoina Dianabol on todella voimakkaampi steroidi.
Riippumatta sen kokonaistasosta, jonka kaikki ovat yhtä mieltä, Dianabolin paikka anabolisten steroidien historiassa on tärkeä. Urheilijat ovat aina pyrkineet parhaansa mukaan, ja suorituskyvyn parantaminen on aina ollut harjoittamista. Injektoitava kiveksinäyte raakaeläimen kivesten ravintoon itse ovat kaikki olleet osa urheilua; jälkimmäinen, koska urheilu oli olemassa. Kuitenkin se olisi Dianabol, joka tuovat esiin nykyaikaisen suorituskyvyn parantamisen aikakauden ja toteutumista, mitä anaboliset steroidien käyttö voisi tehdä suorituskykyä. Kumma kyllä, vuosikymmenten ajan ne, jotka ovat tukeneet steroidien kieltämistä, ovat huomanneet, ettei ole todisteita siitä, että Dianabol todella parantaa suorituskykyä. Itse asiassa on tehty virallisia kirjoituksia, jotka tekivät tämän vaatimuksen. Jokainen, joka on käyttänyt steroideja, tietää kuinka naurettavaa tämä on, ja jos se ei olisi, se ei olisi yksi maailman halutuimmista anabolisista steroideista yli 50 vuoden ajan.
Dianabol-profiili:
[17a-metyyli-17b-hydroksi-1,4-androstadien-3-oni]
Molekyylipaino: 300,44
Kaava: C20H28O2
Sulamispiste: N / A
Valmistaja: Ciba (alun perin)
Tehokas annos: 15-50 mg päivässä
Aktiivinen elämä: 5 tuntia
Tunnistusaika: enintään 6 viikkoa
Anabolinen / androgeeni-suhde (alue): 90-210: 40-60