Etusivu > Uutiset > Sisältö

Masteron (drostanoloni-propionaatti)Alen Hao - Raaka steroidijauheen myyntipäällikkö
Drostanolone Propionaatti on anabolinen androgeeni steroidi, joka osui ensimmäisen kerran markkinoille noin 1970, Syntexin valmistaman Masteron-tuotenimellä. Syntex kehitti kuitenkin yhdisteen vuonna 1959 yhdessä Oxymetholone (Anadrol) kanssa, mutta sitä ei vapautettu vasta hyvin Anadrolin jälkeen. Syntex tarjoaisi myös yhdistelmän lukuisten muiden tuotemerkkien kuten Masteril ja Metormon mukaan lukien sekä Drolbanin Syntext to Lillyn myöntämän lisenssin nojalla. Masteron on kuitenkin edelleen tunnetuin brändi.
Testi 600x Masteron sai terapeuttisena aineena kaksi vuosikymmentä menestystä pitkälle kehittyneiden rintasyövän torjumiseksi postmenopausaalisilla naisilla. Se olisi myös tullut suosittu leikkaava steroidi joukossa kehonrakentajat, jossa Masteron on tällä hetkellä tavallisimmin löytyy. Alkuperäinen Masteron-brändi ei kuitenkaan enää ole käytettävissä; Itse asiassa lähes kaikki maapallon lääkemarkkinat on lopetettu. Tämä yhdiste hyväksytään edelleen yhdysvaltalaisessa FDA: ssa, mutta sitä käytetään harvoin rintasyövän hoidossa enää muita vaihtoehtoja suosivana. Steroidi on kuitenkin edelleen erittäin suosittua kilpailukykyisissä kehonrakennusjaksoissa ja sitä pidetään usein välttämättöminä kilpailun valmistelemiseksi.
Masteron Functions & Traits:
Drostanolone propionaatti on dihydrotestosteronin (DHT) johdettu anabolinen steroidi. Erityisesti Masteron on DHT-hormoni, jota on rakenteellisesti muunnettu lisäämällä metyyliryhmä hiilen 2 asemassa. Tämä suojaa hormonia metaboloitumiselta 3-hydroksisteroididehydrogenaasientsyymiltä, joka esiintyy luurankolihaksissa. Se myös suurentaa merkittävästi hormonin anabolisia ominaisuuksia. Tämä yksinkertainen rakennemuutos on kaikki, mitä tarvitaan Drostanolonin valmistamiseksi, ja tästä lähtien pieni / lyhyt propionaattiesteri on kiinnitetty hormonin vapautumisajan säätelemiseksi. Drostanolone Enanthatea löytyy myös maanalaisista laboratorioista, joita ei tarvitse pistää niin usein, mutta se on hieman harvinaista verrattuna propionaattiversioon. Suurin osa Masteronista markkinoilla on Drostanolone Propionate.
Funktionaalisesti Masteron tunnetaan siitä, että se on yksi ainoista anabolisista steroideista, joilla on voimakkaat antiestrogeeniset ominaisuudet. Tämä steroidi ei ainoastaan kanna estrogeenista aktiivisuutta, mutta se voi itse asiassa toimia antiestrogeenina elimistössä. Siksi se on ollut tehokas rintasyövän hoidossa. Itse asiassa Masteronin ja Nolvadexin (Tamoxifen Citrate) yhdistelmän on osoitettu olevan paljon tehokkaampi kuin kemoterapia hoitamattomassa rintasyövän hoidossa postmenopausaalisilla naisilla. Tämä tekee siitä myös suosittua steroidia kehonrakentajien keskuudessa, koska se voisi oikeasti estää anti-estrogeenin tarvetta, kun sitä käytetään oikeassa kierroksessa. Tämä on myös edullinen leikkausvaiheen aikana johtuvien kovettumisvaikutusten vuoksi.
Masteronilla on suhteellisen alhaiset anaboliset ja androgeeniset arvot; Nämä arviot ovat kuitenkin harhaanjohtavia. On tärkeää muistaa, että DHT, Masteronin perusta, on viisi kertaa enemmän androgeenisiä kuin testosteroni, jolla on paljon vahvempi sitova affiniteetti androgeenireseptoriin. Tämä taas edistää vaikeampaa ulkoasua ja voi myös parantaa rasvan menetys. Suurin osa kaikista anabolisista steroideista on hyvin havaittavissa metabolisen nopeuden parantamiseksi, mutta voimakkailla androgeeneilla on taipumus edistää suoraan lipolyysiä.
Anabolisena, Masteron ei tunneta edistämästä voittoa laihalla lihasmassalla. Sitä ei ole koskaan käytetty lihasten hukkumiseen terapeuttisessa mielessä, ja se löytyy lähes aina leikkaussuunnitelmista suorituskyvyn urheilijoiden keskuudessa. Se voi kuitenkin edistää voimakasta voimistumista, mikä voi osoittautua hyödylliseksi urheilijalle, joka ei välttämättä tarvitse raaka-massaa.
Masteronin vaikutukset:
Ei ole epäilystäkään siitä, että Masteronin vaikutukset näkyvät tehokkaimmalla tavalla leikkausjakson aikana. Kuitenkin, kun vaikutukset ovat todella arvokkaita, yksilön on oltava erittäin laiha. Siksi hormoni yleisimmin löytyy kehonrakennuskilpailujen prep-syklien lopussa, koska yksilön pitäisi jo olla varsin vähäinen tässä vaiheessa. Lisätty Masteron auttaa häntä menettämään viimeisen vähän rasvaa, joka usein riippuu rakas elämä syklin lopussa. Se myös varmistaa, että hänen ruumiinsa näyttää niin kovaa kuin mahdollista. Tietenkin anti-estrogeeninen vaikutus yksinkertaisesti parantaa tätä yleistä ulkoasua. Niille, jotka eivät ole kilpailukykyisiä kehonrakentaja laiha, on mahdollista, että Masteronin vaikutukset eivät välttämättä ole kaikki huomattavia. Yksilön, joka on alle 10% kehon rasvaa, pitäisi pystyä havaitsemaan joitakin tuloksia ja tuottamaan kovempaa, kuivempaa ulkoasua, mutta paljon yli 10% ja vaikutukset eivät välttämättä ole yhtä merkittäviä.
Voimakas androgeenina Masteron voi hyötyä urheilijalle, joka etsii vahvuutta. Tämä voi olla erittäin hyödyllinen steroidi urheilijalle, joka seuraa kaloreita rajoitettua ruokavaliota pyrkiessään ylläpitämään tietyn ruumiinpainon, joka tarvitaan hänen harjoittamiseensa. Yksilö voisi helposti nauttia voimakkuudesta ja lievästä parantumisesta elpymiseen ja lihasten kestävyyteen ilman ei-toivottua painonpudotusta.
Bonus: Lataa tämä ilmainen Ultimate Research Guide
Anaboliset steroidit, jotka osoittavat, että valitset parhaimmat steroidit tavoitteisiisi, parhaisiin sykleihin ja muihin. Tietosi on 396 sivua käden ulottuvilla.
Massatekijänä Masteronin vaikutukset osoittautuvat melko viikoksi. On mahdollista, että hormoni voi tuottaa massapäästöjä kuin Primobolan Depot, joka ei ole niin voimakas, jos koko annos oli tarpeeksi korkea. Suhteellinen koon suureneminen on kuitenkin hyvin kohtalaista, sillä monet anaboliset steroidit ovat paljon parempia steroidihoitoaikana. On niitä, jotka voivat halutessaan sisällyttää Masteronin irtotavarasuunnitelmaan antiestrogeenisten ja rasvojen tappion vaikutuksille. Jälkimmäinen varmistaisi, että ne pitivät kehon rasvan voiton vähentyneen off-season bulking -vaiheiden aikana, mutta tämä ei ole riittävä syy käyttää sitä tässä vaiheessa. Ruumiinrasvan tulisi olla hallittavissa ilman sitä. Estrogeenisten vaikutusten osalta off-season-syklit koostuvat normaalisti suurista määristä aromataa- siaktiivisuutta suurista testosteroniannoksista johtuen. Progesteronin vaikutus on yleisesti ottaen korkea myös nandroloniyhdisteiden ja mahdollisen trenbolonin lisäämisellä. Harkitse lisä Anadrol tai Dianabol ja tämä estrogeeninen aktiivisuus voi tulla erittäin voimakas. Valitettavasti, kun hänellä on estrogeenisiä vaikutuksia, Masteron ei ole riittävän voimakas estrogeenisen aktiivisuuden estämiseksi.
Masteronin haittavaikutukset:
Monin tavoin Masteron on melko sivuvaikutusystävällinen anabolinen steroidi. Masteronin käytön sivuvaikutukset ovat varmasti olemassa, mutta useimmat miehet löytävät tämän steroidin erittäin siedettäviksi. Mitä naisilla, virilization oireet voivat olla vahvoja tämän steroidin, mutta voimme myös löytää niitä voidaan hallita oikealla suunnitelmalla. Masteronin haittavaikutusten ymmärtämiseksi olemme rikkoneet heidät erillisiin luokkiin ja kaikki mitä sinun tarvitsee tietää.
estrogeenisiä:
Masteron ei aromatisoida eikä se sisällä mitään progestiinihoitoa, mikä estrogeenisten sivuvaikutusten kanssa on mahdotonta tämän steroidin avulla. Tämä tarkoittaa, että gynecomastia ja vedenpidätys eivät ole huolia. Se tarkoittaa myös korkeaa verenpainetta, joka johtuu joskus ylimääräisen veden säilyttämisestä ei ole huolta. Anti-estrogeenia ei tarvita tämän steroidin käytön vuoksi; kuten on puhuttu, sillä voi olla itsestään estrogeenisiä vaikutuksia. Kuitenkin riippuen käytetystä syklistä / pinoista, voi olla tarpeen estää estrogeenia.
androgeeni:
Masteronin sivuvaikutuksia voivat olla androgeenisten vaikutukset. Androgeeniset haittavaikutukset voivat olla akne, nopeutettu hiustenlähtö niissä, jotka ovat alttiita urospuoliselle kaljuuntuneisuudelle ja kehon hiusten kasvulle. Onneksi tämä hormoni kantaa kohtalaisen paljon androgeenista aktiivisuutta huolimatta siitä, että se on suoran johdannainen tehokkaasta androgeenidisellisestä DHT: stä. Yksilöllisellä herkkyydellä on kuitenkin voimakas rooli, ja tämä steroidi tunnetaan suuresti miesten kaljuuntuneisuuden parantamisessa herkillä miehillä paljon enemmän kuin monet anaboliset steroidit.
Tärkeä huomautus; 5-alfa-reduktaasientsyymi ei metaboloi Drostanolone-hormonia. Tämä on entsyymi, joka on vastuussa testosteronin vähentämisestä dihydrotestosteroniin. Masteronin tapauksessa se on jo DHT; ei ole vähennystä. Koska ei ole vähennys, ei ole aineenvaihduntaa ja mitään estää. Tämä tarkoittaa, että 5-alfa-reduktaasin estäjä, kuten Finasteride, ei vaikuta voimakkaasti Masteronin androgeeniseen luontoon.
Androgeenisen luonteensa vuoksi Masteron voi tuottaa virilisaatio-oireita naisilla. Virilisaatio-oireita voivat olla kehon hiusten kasvu, ääni-sointujen syventäminen ja klitoriksen laajentuminen. Virilisaatio-oireita on havaittu hyvin rintasyövän hoitosuunnitelmissa, mutta tämä johtuu yleensä tarpeellisista suurista annoksista, joita käytetään tällaisen tilan hoitoon. Suorituskyvyssä olisi oltava mahdollista käyttää tätä steroidia ilman oireita pienellä annoksella. Kuitenkin, vaikka yksilöllinen vaste sanelee melko vähän, tämä ei ole ensisijainen suositeltava steroidi naisten urheilijoille. Jos sitä käytetään ja siihen liittyvät oireet alkavat näkyä, lopeta välittömästi käyttö ja heikkenevät. Jos oireita ei oteta huomioon, on hyvin mahdollista, että ne voivat päätyä ja tulla peruuttamattomiksi.
kardiovaskulaariset:
Masteronilla voi olla merkittävä vaikutus kolesteroliin. Tämä voi johtaa LDL-kolesterolin lisääntymiseen, sekä HDL-kolesterolin vähenemisen, kun taas jälkimmäinen korostuu voimakkaimmin. Kokonaisvaikutus kolesteroliin ei ole yhtä voimakasta kuin useissa suun kautta annettavissa steroideissa, erityisesti C17-alfa-alkyloiduissa steroideissa. Kokonaisvaikutus kolesterolin hallintaan on kuitenkin voimakasta verrattuna verrattuna nandroloniyhdisteisiin tai testosteronihormoniin. On myös mahdollista, että Masteronilla voi olla lievä kielteinen vaikutus verenpaineeseen, mutta se ei ole useimmille.
Drostanolonin kolesterolivaikutusten vuoksi kolesterolin hallinta tulee erittäin tärkeäksi tämän steroidin suhteen. Paljon tärkeämpää kuin perusperäisten testosteronijaksojen tai pinoiden, mukaan lukien perus 19-nor. Jos sinulla on jo korkea kolesteroli, sinun ei tule käyttää tätä anabolisia steroideja. Jos olet tarpeeksi terveellinen käytettäväksi, kolesteroliystävällisen elämäntavan säilyttäminen on erittäin tärkeää. Tämä ei tarkoita pelkästään terveellistä ruokavaliota, vaan sen pitäisi olla sellainen, joka sisältää runsaasti omega-rasvahappoja, on rajoitettu tyydyttyneissä rasvoissa samoin kuin yksinkertaisia sokereita. Myös runsaasti sydän- ja verisuonistoa suositellaan.
Testosteroni:
Masteron heikentää merkittävästi luonnollista testosteronituotantoa, jolloin eksogeeninen testosteronihoito on tärkeä käytettäessä tätä steroidia. Jos eksogeenista testosteronia ei sisällytetä, useimmat miehet johtavat alhaiseen testosteronin tilaan, jossa ei ole vain lukuisia mahdollisia oireita, mutta myös erittäin epäterveellinen.
Kuten useimmat käyttävät Masteronia leikkausjaksoissa, on hyvin yleistä, ettei halua käyttää paljon testosteronia, koska se voi tarjota korkeita estrogeenisiä aktiivisuuksia. Jos näin on, löydät pienen annoksen 100-200 mg testosteronia viikossa tarpeeksi torjumaan tukahduttamista ja antavat tarvittavan testosteronin.
Kun Masteron on lopetettu ja kaikki eksogeeniset steroidihormonit ovat puhdistaneet järjestelmän, luonnollinen testosteronin tuotanto alkaa uudelleen. Aiemmat tasot eivät palaa normaaliksi yön yli, mutta kestää useita kuukausia. Hidas elpymisen takia suositellaan usein Post Cycle Therapy (PCT) -suunnitelmia. Tämä nopeuttaa elpymistä huomattavasti; se ei kuitenkaan tuo tasoja takaisin huipulle, tämä vie aikaa. PCT-suunnitelma varmistaa, että sinulla on tarpeeksi testosteronia asianmukaisen ruumiillisen toiminnan ylläpitämiseen samalla, kun tasot jatkavat luonnollisesti nousua ja vähentävät merkittävästi koko palautumisaikaa. Tämä luonnollinen elpyminen ei ota mitään aiempaa alhaista testosteronin tilaa olemassa. Se myös olettaa, että hypotalamus-aivolisäke-testikulaariselle akselille (HPTA) ei ole aiheutettu vahinkoa väärillä täydennyskäytännöillä.
maksatoksisuus:
Masteron ei ole hepatotoksinen anabolinen androgeeni steroidi eikä aiheuta stressiä eikä vahingoittaa maksa.
Masteron hallinto:
Aikuisten miesten tavanomainen Masteron-annos tulee tavallisesti 300-400 mg: n viikossa. Tavallisesti tämä tarkoittaa 100 mg: n injektio joka toinen päivä yhteensä 6-8 viikon ajan. Tämä ei tarkoita sitä, että 6-8 viikkoa edustaa kokonaissykliä, mutta tämä on yhteisen aikakehys pinon Masteron-osalle. Jotkut voivat vaihtoehtoisesti halutessaan jakaa annoksensa päivittäiseen ruiskutusohjelmaan, mutta joka toinen päivä riittää. Jos löytyy Drostanolone Enanthate -versio, 1-2 injektioita viikossa toimivat, mutta tällainen versio on hieman harvinaista.
Naisten rintasyövän hoidossa standardi annostus vaatii 100 mg kolme kertaa viikossa 8-12 viikon ajan. Tämä johtaa yleensä virilisaatioihin, joita voi olla vaikea kääntää. Kukaan ei kuitenkaan voi kieltää, että se on vielä parempi kuin syöpä. Naisten urheilija, 50mg viikossa pitäisi olla enemmän kuin tarpeeksi yhteensä 4-6 viikkoa. Jotkut naiset saattavat löytää annoksia lähempänä 100 mg viikossa, jotta ne olisivat perusteltuja, jos ne sietävät hormonia hyvin. Tämän alueen annoksia tulisi ohjata useimmille naisille, mutta yksilöllinen herkkyys on pidettävä mielessä. Annokset, jotka ylittävät 100 mg viikossa tai jopa 4-6 viikon käytön jälkeen, todennäköisesti tuottavat virilization-oireita joillakin tasoilla.
Saatavuus Masteron:
Drostanolone Propionaatin alkuperäistä Masteron-tuotemerkkiä ei enää valmisteta. Jokainen, jolla on Syntex Masteron, tarjoaa väärennetystä tuotteesta. Ei ole myöskään mitään amerikkalaista lääkeyhtiötä, joka valmistaa Drostanolonea missään muodossa, ja se on hyvin vähäinen maailmanmarkkinoilla. Kuitenkin tämä hormonaalinen yhdiste on yleisesti saatavilla mustalla markkinoilla. Alpha Pharman Mastabolin-tuotemerkin pitäisi olla suurta määrää useimmilla markkinoilla. Maanalaiset labs, kuten Geneza, Biomex, QD Labs ja Generic Labs ovat kaikki suuria toimittajia yhdiste. Kun käytät jotain maanalaista laboratoriota, on äärimmäisen tärkeää, että tutkimme kyseistä laboratoriota ja toimittajaa ennen ostoksen tekemistä. Riippumatta kyseessä olevasta laboratoriosta, sinun pitäisi löytää Masteron olla melko edullinen nykyisillä markkinoilla. Tämä on bonus niin kauan kuin se oli melko kallis anabolinen steroidi.
Osta Masteron Online - Varoitus:
Jos päätät ostaa Masteronin verkossa, löydät tämän helpoimman ja edullisimman tavan hankkia tuote. On näennäisesti lukemattomia suuria anabolisten steroidien toimittajia verkossa, mutta valitettavasti niitä ei kaikkia luoda yhtäläisesti. Koska rahaa on juuttunut, pienen annoksen tai väärennöksen tai saastuneen tuotteen hankkiminen on kaikkia mahdollisuuksia. Tämä tekee palveluntarjoajastasi tutkimisen ehdottoman välttämättömän. Vain siksi, että joku tarjoutuu myymään sinua, Masteron ei tarkoita, että sinun pitäisi ostaa se. On olemassa useita laadukkaita toimittajia verkossa, mutta ymmärrä, että luultavasti alhaisen laatuluokan toimittajia ei ole.
Jos ostat Masteronin verkossa, on olemassa myös oikeudellinen riski, jota ei voida sivuuttaa. Yhdysvalloissa anaboliset androgeeniset steroidit luokitellaan luettelon III valvottaviksi aineiksi. Jos ostat Masteronin verkossa tai kasvotusten välityksellä, loukkaat lakia, ja se voi aiheuttaa kauhistuttavia seurauksia. Eri maiden steroidilainsäädäntö voi erota suuresti, jotkut ovat yhtä tiukkoja kuin Yhdysvalloissa, kun taas toiset ovat paljon lievempiä; kuitenkin useimmat törmäävät voimakkaasti online-ostoihin. Tästä syystä, jos etsit korkealaatuisia anabolioita pelkäämättä oikeudellisia seurauksia, sinun kannattaa vierailla sponsoreilla täällä Steroid.com-sivustolla. Steroid.com-sivuston sponsorit voivat tarjota korkealaatuisia laillisia anabolisia lääkkeitä ilman reseptiä tai pelkoa oikeudellisesta vastalauseesta.
Masteron Arvostelut:
Joissakin suorituskyvyn parantamispiireissä Masteronia pidetään suhteellisen heikkona anabolisena steroidina. Tämä johtuu suurelta osin steroidista, jolla on alhainen massan edistämiskyky, ja monet heijastavat yleensä laadukkaita steroideja niiden massan edistämisominaisuuksiin. Jotkut myös pyrkivät unohtamaan, että vaikka steroidi voi olla laatu, se ei tuota merkittäviä hyötyjä, ellet ole kovin laiha. Tämä johtaa siihen, että monilla on vääränlainen käsitys Masteronista tämän väärän ajattelun vuoksi. Tämä on erittäin arvokas anabolinen steroidi, mutta sinun on ymmärrettävä käyttötarkoitus ja hyödyt, joita se voi antaa, jos tällaisia hyödyllisiä palkkioita tullaan saavuttamaan. Ymmärtää, että raakamassojen edistäminen ei ole loppu, kaikki olla edistystä; ymmärtää steroidin käyttötarkoitus ja milloin sitä käytetään, ja Masteron on erittäin arvokas anabolinen steroidi.
Masteron profiili:
(Drostanolone Propionaatti)
[17Beta-hydroksi-2afa-metyyli-5alfa-androstan-3-oni-propionaatti]
Molekyylipaino: 360,5356
Kaava: C23H36O3
Sulamispiste: N / A
Valmistaja: Syntex (alun perin), Various Underground Labs
Tehokas annos (miehet): 350mgs / week (* 100mgs joka toinen päivä) 500mgs / week
Tehokas annos (naiset): 50-100 mg / viikko
Aktiivinen elämä: 2-3 päivää
Tunnistusaika: 3 viikkoa
Anabolinen / androgeeniarvo: 62:25