Etusivu > Uutiset > Sisältö

Kuinka käyttää fentermiiniä


mennessäAlen Hao-Myyntipäällikkö steroidi raaka-aine

KÄYTTÖ

Fentermiiniäkäytetään lääkäri-hyväksytty liikunnan, käyttäytymisen muutos ja Vähäkalorisena ruokavalio-ohjelma auttaa sinua laihtua. Sitä käytetään tiettyjä ylipainoisia ihmisiä, kuten ne, jotka ovat lihavia tai paino liittyviä terveysongelmia. Menettää paino ja pitämällä se pois voi vähentää monia terveysriskejä, jotka tulevat lihavuuden, kuten sydän-ja verisuonisairaudet, diabetes, korkea verenpaine ja lyhentää elinikää.

Ei tiedetä, miten tämä lääkitys auttaa ihmisiä laihtua. Se voi toimia vähentämällä ruokahalua, yhä enemmän energiaa oman kehon tai vaikuttamalla tietyissä aivojen osissa. Tämä lääkitys on ruokahalua vähentävää ja kuuluu luokkaan huumeita kutsutaan sympathomimetic amiinit.

Kuinka käyttääfentermiiniä
Käyttää tätä lääkettä suun kautta, yleensä kerran päivässä 1 tunti ennen aamiaista tai 1-2 tuntia aamiaisen jälkeen yhteys lääkäriin ohjeiden. Tarvittaessa lääkäri voi muuttaa annosta ottaa pieni annos jopa 3 kertaa päivässä. Annossa tulee noudattaa lääkärin ohjeita. Tämän lääkkeen myöhään saattaa aiheuttaa ongelmia univaikeudet (unettomuus).

Jos käytät pitkävaikutteisten kapseli, annos otetaan yleensä kerran päivässä ennen aamiaista tai vähintään 10-14 tuntia ennen nukkumaanmenoa. Niellä koko lääkitys. Älä riko tai pureskella pitkävaikutteisten kapseli. Näin vapauttamaan kaikki huumeiden kerralla, lisätä haittavaikutusten riskiä.
alen@ok-biotech.com

Käytettäessä tehty liueta suussa Tabletit annos otetaan yleensä kerran päivässä aamulla, ruuan kanssa tai ilman. Ensinnäkin kuivaa kädet ennen käsittelyä tabletti. Aseta annoksen päälle kielen kunnes se liukenee, sitten niellä tai ilman vettä.

Annostus perustuu sairaudestasi ja hoitovastetta. Lääkäri säätää annosta löytää paras annos sinulle. Käytä tätä lääkettä juuri sen verran kuin ja säännöllisesti saada eniten hyötyä siitä. Avulla muistat ottaa se sama jonnekkin joka päivä.

Tämä lääkitys otetaan yleensä vain muutaman viikon kerrallaan. On otettava ei muut ruokahalua hillitsevät (Katso myös lääkkeiden yhteisvaikutuksista jakso). Vakavia haittavaikutuksia mahdollisuus kasvaa enää käyttää tätä lääkitystä ja käyttää tätä lääkettä yhdessä tiettyjen muiden ruokavalion huumeiden.

Tämä lääkitys voi aiheuttaa peruuttaminen reaktioita, varsinkin, jos on käytetty säännöllisesti, pitkään tai suurina annoksina. Tällöin vieroitusoireita (kuten masennus, vaikea väsymys) voi ilmetä, jos yhtäkkiä lopettaa tämän lääkityksen. Peruuttaminen reaktioiden ehkäisemiseksi lääkäri voi vähentää annosta vähitellen. Lisätietoja lääkäriltäsi tai apteekista ja kertomuksen peruuttaminen vastauksia heti.

Harvoin epänormaali huumeiden tähtäävän (riippuvuus) on mahdollisia tämän lääkityksen. Älä suurentaa annosta tai ottaa sen useammin käyttää sitä kauemmin kuin. Oikein lopettaa lääkityksen, kun niin.

Tämä lääkitys saattaa lakata toimimasta hyvin, kun olet ottanut sen muutaman viikon. Keskustele lääkärisi kanssa, jos tämä lääkitys ei enää toimi hyvin. Älä nosta annos, ellei lääkärisi ohjeiden. Lääkäri voi ohjata sinut Lopeta tämän lääkkeen.