Etusivu > Uutiset > Sisältö

Historia steroideja


Alen Hao -myyntipäällikkö Raw steroidijauhe, sähköposti: alen@ok-biotech.com

Steroidien historia on runsaasti upotettu ja kulkee pitkään ja syvään, joka ulottuu pitkälti lyhyimpien syvyyden loppuun. Anabolisten steroidien nykyaikaista historiaa, voimme sijoittaa alun hyvin 1900-luvun alkupuolella, mutta jos syvennämme syvemmälle, voimme palata vieläkin pidemmälle, mutta todellisen historian ymmärtämiseksi meidän on palattava muinaiseen Kreikkaan ja vasta silloin voimme täysin ymmärtää anabolisten steroidien suuruuden ja vaikutuksen historian aikana.

Vanha alku
Anaboliset steroidit eivät saaneet maailmanlaajuista yleisöä vasta 1900-luvulla, mutta puhtaan testosteronin käyttö voidaan jäljittää alkuperäisiin olympialaisiin; pitää mielessä, se on hormoni testosteroni, jonka kaikki anaboliset steroidit ovat perusta. Varhaiset olympialaiset, joita kutsumme modernin yleisurheilun isiksi, tiedettiin nauttivan eläimen kivekset ennen kilpailua; joskus pitkiä aikoja ennen niiden tapaamista. On epävarmaa, että esi-isämme ymmärtävät, mitä he tekivät, mutta he olivat oikealla tiellä. Ei voi olla apua, mutta ihmetellä, kuka ensin ajatteli tätä uutta ideaa ja ajatus syödä raakoita eläimen kivekset riittää tekemään minkä tahansa vatsahduksen, mutta kuten nyt voidaan sanoa sama; jos on olemassa etu, jos ihmiset löytävät sen ja tarttuvat kiinni. Jos otamme sen paljaalle iholle ja luille, "Sports Doping" on ollut tuhansia vuosia.

New Age
Vuonna 1849 ihminen, jota kutsumme modernis-endokrinologian isäksi, Saksan Arnold Adolph Berthold poistui ensin kaloista Cockerelistä, lintulajista ja päätteli, että haitallinen vaikutus johti lajin yhteisten urosominaisuuksien menetykseen. Tämä johti mieluummin ymmärrystä miesten kivesten merkityksestä, sillä ne vievät mukanaan tarpeellisia tekijöitä, jotka yksinkertaisesti tekevät miehiä.

Berthold otti kokeilunsa askelta poistamalla Cockerelsin kivekset ja siirtämällä ne vatsaan. Tällä tavoin hän päätti, että lintujen seksuaaliset toiminnot eivät suurelta osin vaikuttaneet, vaan muodostui suuri joukko kapillaareja, jotka johtivat siihen johtopäätökseen, millä tavalla kivekset toimivat korreloituna veren kanssa.

Bertholdin kokeilut eivät anna periksi anabolisten steroidien ymmärtämisen lisäämiseksi, vaikka Bertholdin kokeet eivät heijastaisi valoa, joka olisi verrattavissa tulevan, mutta se oli ensimmäinen askel kohti ymmärrystä ja jota ei pidä jättää huomiotta.
alen@ok-biotech.com

D-Anabol 25
Todellinen alku
Jotta jäljitettäisiin steroidien historiaa, kun tunnemme ne tänään, meidän on ensin lähdettävä takaisin vuoteen 1931 saksalaiselle kemistille Adolf Butenandtille. Tässä vaiheessa ymmärrettiin suurelta osin Bertholdin ansiosta miesten hormonien merkitys ja vaikutukset, mutta Butenandt oli ensin löytänyt keinon spekuloida ja puhdistaa androstenonin hormoni; hän teki niin poistamalla hormonin vain muutama litra virtsan. Tämä oli uraauurtava saavutus ja vain läpimurron alku, koska seuraavien vuosien aikana anaboliset steroidit todella syntyisivät ja kehittyisivät.

Pian Butenandtin tuloksen jälkeen toinen saksalainen kemisti Leopold Ruzicka kehitti keinon hormonien syntetisoimiseksi, jotta se olisi turvallinen ihmisen käyttöön. Pian tämän läpimurron jälkeen lumipallo asetettiin käyttöön ja vuonna 1935 Ruzicka yhdessä Butenandtin kanssa koottiin ensimmäisen testosteronin synteettisen erän. Tämä oli epäilemättä aikakausien aikakausi, kun kyse on anabolisten steroidien käytöstä ja sen historiasta. Löydöt olivat niin syvällisiä, että sekä Butenandt että Ruzicka saivat Nobelin palkinnon vuonna 1939 heidän kemian työstään. Kierrä pääsi ympärilläsi; Nobel-palkinto myönnettiin anabolisten steroiditutkimusten vuoksi; koska me havaitsemme anabolisia steroideja tänään, joka on mielenkiintoista!

Tutkimus jatkuu ja 1930-luvun lopulla ensimmäiset testosteroni-propionaatti-injektionesteet annettiin ihmisille ja Neuvostoliitossa 1940-luvulla anabolisten steroidien käyttö oli yleistynyt. 1940-luvulla Neuvostoliitto oli hallitseva voima yleisurheilussa anabolisten steroidien käytön ansiosta, mutta tämä hallitseva asema oli lyhytaikaista kuin tohtori John Ziegler, Yhdysvaltain olympiajoukkueen lääkäri löysi keinon pian kehittää metandrostenoloni; tiedät sen Dianabol tai Dbol. Ciba Pharmaceuticals julkaisi ensimmäisenä lääkettä ja 1958 Dianabol hyväksyttiin FDA ihmisen käyttöön. Ciba ei pysähdy siellä, tosiasiassa tämä avaa oven tuhansille kokeille synopolymeerien anabolisten steroidien ja johdannaisten syntetisoimiseksi.

Suorituskyvyn parantaminen alkaa
Zieglerin läpimurto Yhdysvalloissa samoin kuin hänen uuden löytämänsä tietämys testosteronikäytöstä Neuvostoliiton urheilijoiden keskuudessa, Yhdysvaltain olympiakuljettajat löytävät pian testosteronin ja Dianabol-annoksen osaksi säännöllistä rutiinia. Yhdistämällä testosteroni ja Dianabol käyttävät amerikkalaisia urheilijoita sulkivat kuilu niiden Neuvostoliiton kilpailijoiden ja suorituskykyä edistävän urheilussa syntyi.

Niiden todisteiden vuoksi, joita ei voitu sivuuttaa; loppujen lopuksi vaikutukset, joita lääkkeillä oli urheilijoille, ei ollut mitään ilmiömäistä; lukuisat yhdysvaltalaiset lääkärit alkoivat toteuttaa omia tutkimuksiaan, pääasiassa pyrkimyksissä hillitä anabolisten steroidien käyttöä urheilijoiden keskuudessa, koska se kasvoi nopeasti. Useita tutkimuksia julkaistiin, mikä tarkoittaa, että anabolisten steroidien käyttö ei vaikuttanut myönteisesti urheilun suorituskykyyn käytön hillitsemiseksi, mutta urheilijat eivät tienneet; Itse asiassa, 1960-luvulla syntetisoitiin lukemattomia uusia anabolisia steroideja ja mikä todettiin olevan paperilla papereilla todettu, ei käännetty todelliseen elämään.

Saksassa ehkä enemmän kuin mikään muu maa, anabolisten steroidien tutkimus ja kehittäminen oli huipussaan. Tutkimuksensa ansiosta Saksasta tulee urheilun hallitseva voima ympäri maailmaa. tähän päivään asti Saksan tutkimus tämän aikakauden on ehkä suurin ja syvällisimmin meillä on käytettävissä.

1960-luvulla ja 1980-luvulla anabolinen laajennus oli käynnissä; vuosi toisensa jälkeen näkee uusia ja parempia anabolioita, jotka osuvat paikallisen RX: n hyllyihin. Hormonien eristäminen ja muuttaminen oli täydellistä; testosteronin esteröinti parani, se tuntuisi melkein päivittäin ja vaihtoehdot näyttäisivät olevan loputon. Pelin tässä vaiheessa, jos sinulla olisi maku anabolisille steroideille, oli varmasti jotain sinulle; jokaiselle oli jotain.

Steroidit olympialaisissa
Vuoteen 1967 mennessä anabolisten steroidien käyttö oli yleistä olympialaisten urheilijoiden keskuudessa erityisesti painonnostureiden keskuudessa ja vaikka monet uskovat amerikkalaiset lääkärit eivät ilmaisseet mitään hyötyä anabolisten steroidien käytöstä ja urheilullinen suorituskyky huolimatta siitä, että Kansainvälinen olympiakomitea (IOC) kieltää anabolisten steroidien käytön; pian sen jälkeen suurin osa tärkeimmistä urheilujärjestöistä seuraisi asiaa. Vuoteen 1972 saakka todistamme ensimmäistä ampumaa steroidien uhkaavassa sodassa, kuten se oli silloin, kun IOC alkoi toteuttaa täysimittaista huumeiden testausohjelmaa kaikille urheilijoille.

Kun uusi löytyi IOC-huumetestaus paikallaan; ensisilmäyksellä se voi olla pimeä urheilullinen anabolinen käyttö. Uusi käyttöönottoa koskeva IOC-testausohjelma oli näennäisesti hölmöä kestävä menetelmä, joka tunnettiin nimellä "Testosteroni / Epitestosteroni -testi". Testaus oli yksinkertainen; testosteronitasot mitattiin; tämä voidaan helposti tehdä verikokeella tai virtsaan vähäisemmässä määrin; jos testosteronitasot todettiin olevan kuusi (6 x) suuremmat kuin urheilijoiden epitestosteronitasot, IOC voisi helposti olettaa, että käytettiin eksogeenistä testosteronia. On melkein ennalta tuntematonta, että kenenkään yksilön on suurempi kuin 6: 1 näiden hormonien suhde, mutta anabolinen tiede osoittautuu askeleeksi ennen peliä. Kiitos Saksan ajattelu, testosteroni, jota voitaisiin käyttää ja poistaa järjestelmästä niin vähän kuin kolme päivää oli valmis toimintaan; urheilija voisi antaa testosteronihoitoa aina kolme päivää ennen testausta, pysähtyä ja olla puhdas ja vapaa. Jos tämä ei riitä, saksalainen Jenapharm kehittäisi urheilijoilleen synteettisen epitestosteronin, jotta 100% varmistettaisiin, että kaikki hormonitasot olivat KOK: n ohjeissa. Voit lyödä vetoa, on turvallista sanoa, Saksa antoi IOC: n lyömisen heidän elämäänsä.

Saksa jää huomaamatta tulevina vuosina; se oli vasta 1990-luvun alussa, jolloin heidät vihdoin kiinni. Kun saksalainen skandaali nyt tekee otsikoita, tämä olisi yksi monista kynsistä, jotka löytyvät syvälle anabolisten steroidien käytön arkkuun ja mikä johtaisi siihen, miten me usein näemme niitä tänään.

Kuten paljastui saksalaisen skandaalin ollessa ja niin syvälle kuin se juoksi, siellä oli toinen tapaus olympiaanabolisien steroidien käyttö, monet osoittavat loppupäähän. Vuoden 1988 olympialaisissa kanadalainen sprinteri Ben Johnson voitti kädessään amerikkalaisen Carl Lewisin kilpailussa, jonka oli tarkoitus olla Lewisin voitto ennen kuin se alkoi. Vastuksensa jälkeen Ben Johnson oli pian käyttänyt anabolisia steroideja osana koulutustaan; hänet riistettiin hänen kultaansa ja se on tässä tapauksessa monien mielestä lopulta alku.

Sota steroideille
Vuosien mittaan anaboliset steroidit olivat laajalti saatavilla, jopa Yhdysvalloissa. Yhdysvaltojen FDA luokitteli sen jälkeen vain lääkemääräykseksi, mutta tämä oli periaatteessa merkityksetöntä; se oli vain etiketti ja anaboliset steroidit olivat edelleen yhtä laajalti saatavilla; heitä ei vielä ollut valvottavia aineita. Tämä muuttuisi pian; vuonna 1988 vuorovesi alkoi siirtyä huumausaineiden väärinkäytöstä annetun lain avulla, ja tosiasiallisesti anaboliset steroidit asetettiin tiukempaan luokkaan, jossa määrättiin ankaria oikeudellisia seuraamuksia laitonta myyntiin tai hallussapitoon, jolla oli tarkoitus jakaa. Ensimmäisen kerran niiden alkamisen jälkeen anabolisten steroidien hallussapito ja jakelu katsottiin rikokseksi Yhdysvalloissa

Vuonna 1988 sota oli vasta alkanut ja se johtaisi kuolemaan, vain kahden vuoden kuluttua, kun Yhdysvaltojen kongressi läpäisi vuoden 1990 steroidivalvontalainsäädännön tehokkaasti merkitsemällä anabolisia steroideja "Schedule III": ksi yhdessä amfetamiinien, metamfetamiinien, oopiumin ja morfiinia, kuten laissa nyt lukee, anabolisten steroidien lainvastaista hallussapitoa tai jakelua ei katsota eri tavalla kuin mainitut lääkkeet, joilla on käytännössä sama seuraamus niiden ostamiseksi tai myymiseksi.

On syytä panna merkille, koska se on aina ollut mielenkiintoinen asia, ja steroidivalvontalain mukaan neljä eri liittovaltion yksikköä kutsuttiin takaisin ja tukemaan lakiehdotusta; FDA, AMA, DEA ja NIDA; kaikki neljä vastustivat kieltoa ja kielsivät tuen. Valitettavasti meillä ei ole paljon yksityiskohtia, joista voimme antaa sinulle tämän; liittovaltion hallitus räikeästi jättänyt huomiotta ne neuvoja, joita he pyysivät ja perusteluja tuen puutteesta on harvoin puhuttu siitä lähtien. Kuitenkin lakiosaston kuulemistilaisuuksissa kaikki neljä virastoa korostivat selvästi, ettei lääketieteellistä tai oikeudellista syytä vaatia anabolisten steroidien luokittelua aikataulun III huumausaineiksi.

Suurin osa 1990-luvulla alkuperäisen steroidivalvontalain jälkeen steroidien uutiset alkavat ottaa takaistuimen; mukaan "asiantuntijoiden" anaboliset steroidit oli lyöty ja laittaa sen oikeutettu kuolleen rotu paikka; he eivät voineet olla enemmän väärässä. Ironista kyllä, se olisi myös 1990-luvulla, kun anaboliset steroidit alkoivat nähdä lääketieteellisen yhteisön voimakasta käyttöä AIDS- ja syöpäpotilaiden eloonjäämisnopeuden parantamiseksi, kun havaittiin, että vähärasvaisen ruumiinpainon menetykseen liittyi näiden kuolleisuuden lisääntyminen sairauksiin. Tämän löydöksen mukaan muutamat, mukaan lukien neljä steroidivalvontalain aikana mainittua hallintoelintä, ovat pyytäneet yhtä vakavaa hämmentävää kysymystä; jos anaboliset steroidit ovat huonoja puolestasi ja tappaat sinut, jos olet terve, miten ne ovat sinulle hyviä ja säästävät elämäsi, jos olet sairas? Nosta kättäsi, jos sinulla on hyvä vastaus.

Uusi kasvot: Major League Baseball
Test 600x Vuoteen 2000 mennessä anaboliset steroidit näkisivät jälleen tärkeitä uutisia ja koska tällä kertaa ei näytä olevan pysäyttämistä; sotapalkat. Kun Prohormoneja tuli markkinoille Patrick Arnoldin ansiosta ja sellaisenaan baseballin "Steroid Era" -merkinnällä, niin anaboliset steroidit joutuivat pian julkisen vihollisen joukkoon.

Baseballin steroidien ärsytys tuli yleisön silmänräpäykseksi; yksi maan viimeisistä tärkeimmistä urheiluprojekteista testauksen toteuttamiseksi teki iskuarvon ja ilmoituksen hieman "olemme yllättyneitä" monista, mutta ei ole tehty, oli Yhdysvaltain kongressi, viettää enemmän aikaa baseballin puhdistamiseen kuin sisäpolitiikkaan. Kun Roger Marisin homerun ennätys on silmien edessä, ja chase on johtanut melko vähän, oli vain luonnollista, että anaboliset steroidit tulevat pelaamaan. Se ei auttanut asioita, kun reportteri havaitsi Mark Mcgwiren pitävänsä pullossa Androstendionen pulloa. Vaikka androsztendioni ei ole steroidi, ja se on yksinkertaisesti prohormoni, sana steroideja löydettiin uudelleen kiertävä uutisissa öisin.

Pian sen jälkeen, kun McGwiren valitettava prohormonivälikokous kongressi kutsui jälleen kerran isäntänä Major League Baseball -tapahtumia, joiden avulla todistettiin. Yleisöä pidettiin sirkuksessa, mutta kongressi pysyi lujana ja vahvisti vuoden 1990 alkuperäistä steroidivalvontalakia nyt ilmeisen luodinkestävällä steroidivalvontalailla vuonna 2004. Nyt pro-hormonit lisättiin luetteloon ja määritelmä mitä listalle III voidaan merkitä, otti uuden merkityksen. Anabolisten steroidien määritelmä, sellaisena kuin se on määritelty tällä hetkellä Yhdysvalloissa kohdassa (41) (A), on "anabolinen steroidi" mitä tahansa lääkettä tai hormonaalista ainetta, joka on kemiallisesti ja farmakologisesti sidoksissa testosteroniin (muut kuin estrogeenit, progestiinit, kortikosteroidit ja dehydroepiandrosteroni .

Nykyaika
Koska laki on tullut niin ankaraa, steroidien käyttö Yhdysvalloissa ja maailmassa ei osoita merkkejä hidastumisesta; itse asiassa, kaikki merkit osoittavat sen kasvavan; oletko ollut viime aikoina kuntosalille, katsokaa ympärillesi. Yhdysvaltain kongressin haluttu lamaantuminen lainsäädännöllä on toiminut samoin kuin tällainen lainsäädäntö usein tekee; Ei lainkaan. Esimerkiksi vuonna 2000 kartoitetuista 12-luokista 2,5% ilmoitti käyttävän steroideja vähintään kerran elämässään, kun taas vuonna 2004 luku oli 3,4%. Äskettäinen internet-tutkimus myös totesi, että painonpitäjien ja kehonrakentajien anabolinen steroidien käyttö jatkuu, eikä kaikissa tiloissa ole merkkejä sen pysähtymisestä yleisurheilussa pian.

Lisäksi anabolisten steroidien lääketieteellinen käyttö erilaisiin terveysongelmiin jatkuu; jotka ulottuvat Andropause-hoitoa ja vaihdevuosien hoitoa nopeuttaakseen palovammaisten elpymistä, auttaakseen parantamaan aids-potilaiden elämänlaatua, auttamaan rintasyövän torjunnassa ja estämään osteoporoosia. Luettelo jatkuu ja on todella liian pitkä ja yksityiskohtainen yhteenvetona.

Lyhyesti sanottuna, lääketieteellisesti, anabolisia steroideja käytetään edelleen ja käytetään nopeasti ja erittäin tarkoituksenmukaisesti. Athletically, kunhan urheilijat haluavat olla parhaita, niin kauan kuin suorituskyky on aina palkittu niin kuin pitäisi, anabolisten steroidien käyttö on olemassa ja uusia menetelmiä ja kaavoja löytyy. Steroidien historia, kuten näette, ei ole kirjoitusruudussa kirjoitettu asia, se ei ole vanha; steroidien historia alkoi kauan sitten ja tämä historia on kirjoitettu joka ikinen päivä.

Historia steroidien viitteitä
1. Maisel AQ. Hormone Quest (1965) Satunnainen talo
2. Kochakian CD. J Nutr (1935) 23 135
3. Kenyon AT et ai. Endocrinology (1938) 23 135
4. Kochakian CD. Handbook Exp Pharmacol (1975) 43 1
5. Kliininen kemia. 43, nro 7, 1997.
6. Clausnitzer, et al. [Artikla saksaksi] 1982.
7. Yhdysvaltojen kongressin tiedot.
8. Vet Hum Toxicol. 2003 Mar; 45 (2): 97-102.
9. Yhdysvaltain tilastovirasto, 2005.
10. Kansallinen huumausainetyöryhmä
11. Yhdysvaltojen huumausaineviranomaiset
12. Clin J Sport Med. 2005 Sep; 15 (5): 326-30.
13. Marti Henneberg, C et al. J. Pediatr 6, 783 - 88. 1975.
14. Journal of the American Medical Association, toim. 14.4.1999, osa 281, nro 14.
15. Steroidit. 1996 Aug; 61 (8): 492 - 503.