Etusivu > Uutiset > Sisältö

HGH (ihmisen kasvuhormoni)mennessäAlen Hao-Myyntipäällikkö HGH
– Kasvuhormoni, GH, on tuotettu aivolisäkkeen, joka tulee liikkeeseen ja toimii useita kudoksissa kehon kautta GH reseptoriin peptidi. Aktivoitu GH reseptoriin tarjoaa joitakin tehosteita suoraan ja muita vaikutuksia epäsuorasti edistää tuotantoa IGF-1. GH lukumäärää voidaan saada aikaan luonnollisesti käyttää; injektio voidaan saavuttaa suurempi nousu.
Ruiskeena GH on yleensä tarkoitettu kylmäkuivattu jauhe injektiopulloa.
Mitään ruiskeenaGHtuotteen pitäisi olla sama luonnollinen GH, joka on 191 aminohappoa. Jotkut tuotteet ovat kuitenkin halvempaa analoginen 192 aminohappoja. Nämä tuotteet voivat aiheuttaa haitallisia immuunivasteen ja ei saa käyttää.
Toivottavia vaikutuksia kasvuhormonin käytön
Kasvuhormonin käyttö voi lisätä lihasten koon, lisätä aineenvaihduntaa, vähentää rasvan massa, vähentää kohonnut verenpaine ja parantaa paranemista, voimaa, luonnollista testosteronin tuotantoa, toipuminen koulutusta, nukkua ja koettu elämänlaatu. Näissä kokea ikääntymisen vaikutuksia se parantaa ulkonäköä ihoa, vähentää tai käänteinen osteoporoosi ja näkyvät osittain kääntää ikääntymisen merkkejä.
Kaikki edellä on mahdollisuuksia sen sijaan, että takeet.
Mahdollista ja todennäköistä haittavaikutuksia kasvuhormonin käytön
Kasvuhormonin voidaan käyttää hyvä turvallisuus. On kuitenkin mahdollista haittavaikutuksia, erityisesti korkea annostelu ja erityisesti krooninen korkea annostelu.
Kasvuhormonin käyttö voi aiheuttaa insuliiniresistenssiä, lisätä seerumin vapaita rasvahappoja ja lisätä TNF-alfa, lipoproteiini (a) ja fibrinogeeni. Nämä vaikutukset voivat toimia lisätäkseen sydän.
Lisäksi kasvuhormonin käyttö voi aiheuttaa rannekanavaoireyhtymä, tarsal tunneli oireyhtymä, perifeerinen neuropatia, puristavaa myelopatia, nesteen kertyminen ja uniapnea. Akne voidaan edistää. Prolaktiinin voidaan lisätä. Naisilla hirsutismi, kuukautiskierron väärinkäytöksiä tai kohdun limakalvon liikakasvu voi esiintyä.
Näistä parhaiten yhteen vaikutus on insuliiniresistenssi. Tämä voidaan taata pohjimmiltaan jatkuvasti suuremmilla annoksilla.
Muita mahdollisia haitallisia sivuvaikutuksiaGHkäyttö ovat kasvu ihon tags, epätasapaino fosfaatti tasot, hypervitaminosis D, edistäminen niveltulehdus ja kasvunedistäjinä olemassa olevan syövän tai polyypit.
Muuten, vaikka kasvu ihon tags saattaa tuntua pieni asia, on vahva korrelaatio yli 3 ihon tags ja lisääntynyt riski paksusuolen polyypit. Saada ihon tags, sitten, voi olla varoitusmerkki.
Pitkän aikavälin GH käyttö antaa verrannollisella esiintyy luontaisesti Akromegalia voi tuottaa sukua oleva ehto. Näitä ovat diabetes, verenpainetauti, sydänsairaus, sydän laajentuminen, yhteinen paksuuntuminen, niveltulehdus, karkea kasvojen, laajentuminen kädet ja jalat, paksu iho pimennetyissä iho krooninen väsymys, impotenssi, korotettua kuolla sydän-ja tauti, korotettua kuolema syöpään ja kaksi-neljä kertaa koko lisätä kuolleisuutta. Tietenkin Akromegalia GH korkea koetaan vuosia tai vuosikymmeniä loppuun ja ei jokainen kunto kärsii kaikki nämä vaikutukset.
Kaikki tämä sanoi, kun sitä käytetään maltillisesti GH kirjattua turvallisuudesta kehonrakennus on hyvä. Ongelmat ovat yleensä vain pahenee insuliiniherkkyyttä ja yleisesti, rannekanavaoireyhtymän tai muut neuropatia, jotka yleensä ovat palautuvia käyttö.
Extreme, varsinkin pidemmän, todennäköisesti käytöstä merkittävistä haittoja ja riskejä.
Farmakologian kasvuhormonin
Kasvuhormonin itse miten suuremmilla annoksilla, ilman mitä tahansa tapahtuu alkaen julkaissut IGF-1?
Luustolihasten GH supraphysiological annoksilla häiritsee insuliini signalointi, vähentää glukoosin oton, lisää rasvahapon käyttöönottoa ja lisää perusinsuliinin määrä rasva hapettuminen (rasvanpolttoa).
Kaikkiaan vaikutukset edistää anaboliaa ja aineenvaihdunnan siirtymistä rasvaa polttava yli glukoosi-polttava.
Supraphysiological annoksillaGHLisää rasva-varastointi lihassoluissa, joka on epätoivottu vaikutus saadaan jossain määrin lipotoxicity. (Vain rasvakudoksen solut ovat voi tallentaa huomattavan määrän lipidien itsetuhoisuus ja aineenvaihduntaan heikentymättä.)
Solla GH tarina lihas on pitkälti sama kuin edellä, paitsi että normaali GH tasot todella tukea normaali insuliini signalointi, eikä huonontaa sitä, ja eivät aiheuta epänormaali rasva-varastointi.
Rasvakudoksiin GH lisää lipolyysiä, laskee lipogeneesiin, vähentää glukoosin oton ja vähentää paikallista toimintaa kortikosteroidien downregulating 11βHSD1. Jotkut lipolyysiä lisääntyminen vaikuttaa upregulating rasvakudoksen β2 ja β3 reseptoreihin.
Kaikki tämä auttaa rasvaa tappio tai auttamaan osioinnin ravinteita kohti lihas voitto. Lisäksi seerumin Vapaat rasvahapot tuotettu lisääntynyt lipolyysiä lisääntyminen näyttää GH mekanismi lisääntyvä lihasten anaboliaa. Kun vapaiden rasvahappojen lisääntyminen on tukossa, GH enää lisää lihasten anaboliaa.
Maksassa GH stimuloi muuntaminen glukoosiksi glykogeenin, heikentää insuliiniherkkyyttä ja siten vähentää glukoosin oton, lisää triglyseridien käyttöönottoa, lisää tallennuskapasiteettia triglyseridien ja lisää tuotantoa VLDL (”pahan kolesterolin”.)
Lihaskudosta ja maksan GH stimuloi tuotantoa IGF-1. IGF-1 maksan tuottamien tarjoaa systeeminen vaikutus; IGF-1 tuotettu lihasten vaikutus uskotaan olevan enimmäkseen paikallisia.
Farmakologian IGF-1
Lihasten IGF-1 stimuloi glukoosin oton, kasvuhormonin itse päinvastainen vaikutus. Se myös edistää proteiinisynteesiä, vähentää hajoamista, vähentää jakautuminen glykogeenin ja pidentää ytimet / lihassolujen myoblast leviämisen ja fuusio.
Viimeinen osa on, kuinka GH tai IGF-1 voi vaikuttaa syvällisesti mahdollisuudet lihasten koon.
Rasvakudoksiin IGF-1 on suhteellisen pieni vaikutus. Se ei vaikuta lipolyysiä tai lipogeneesiin. Vaikka IGF-1 yksin voi tukea leanness, tämä on pääasiassa vaikutus lihas- ja yleistä aineenvaihduntaa, ei suora vaikutus rasvasolujen.
Maksassa IGF-1 on melko vähän vaikutusta kuin maksa on vähän IGF-1-reseptoreihin. Maksan pääasiallinen IGF-1 on pikemminkin tuottaja vastauksena GH responder se kuin.
Varastointi, käyttökuntoon ja injektio GH
Unreconstituted kasvuhormonin injektiopulloa pitäisi yleensä säilyttää jääkaapissa, mutta voidaan säilyttää huoneenlämmössä lyhyitä aikoja, esimerkiksi kun toimitus.
Injektiopulloa GH sekoittamiseen kätevä määrä bakteriostaattista ja steriilejä tai steriiliä suolaliuosta vettä. Esimerkiksi 8 IU injektiopullo kätevästi voidaan laimentaa 0,8 mL tai 1,0 mL vettä. Ensimmäisessä tapauksessa kunkin 0,1 mL, joka on merkitty ”10 IU” insuliinia ruiskuun, antaa 1 IU GH. Näin helppoa laskenta injektio summista.
Muut määrät vettä, kuten 1,0 mL voidaan käyttää myös.
Ongelma käyttäen pieni määrä vettä voi olla, että kun piirustus kaikkensa injektiopullo, huomattava osuus voi jäädä, aiheuttaa merkittävän menetyksen GH. Häviäminen voi olla noin 10 %.
Yksi ratkaisu on tämä: Liuota seuraavan injektiopullo lisäämällä ensin tarvittava määrä vettä lähes tyhjä pullo, sitten sen ja lopulta lisäämällä uusi pullo. Lähes kaikki loput GH siirtyy uusi pullo. Ei ole tarpeen huolehtia tuloksena annostelu virhe: ajan kaikki kumoutuu.
Jos tämä ei miellytä, toinen ratkaisu on käyttää suurempi määrä vettä ennalleen palauttamisessa. Esimerkiksi 2,4 mL vettä voidaan 8 IU injektiopullo. Kunkin 0,3 mL injektio sitten tarjoaa 1 IU. Ja 0,1 ml: N ei voi vetää pullo, onko niitä vain noin 4 % tappio. Tämä on silti tuhlausta, mutta on paljon pienempi kuin sidotuilla vähemmällä vedellä.
Rekonstruoitu injektiopulloa aina on jääkaapissa, vaikka vahingossa jättää huoneenlämmössä yhden päivän pullo ei pidä hylätä, jos täysin varma sen puhtaus.
Injektio on yleensä insuliinia ruiskuun ja lihakseen (IM) tai ihon alle. Mielestäni IM on parempi kuin toimitus hieman nopeammin yhteensovittaminen luonnollinen vapautuminen GH. Suonensisäisesti tarjoaa jopa nopeammin tietenkin mutta henkilökohtainen mielipiteeni ei ole lisätty vaivan. Jos itse löytää kätevä, kuitenkin, on toinen vaihtoehto.
Punoitusta ja turvotusta vastauksena GH injektio?
Punoitusta ja turvotusta ei saisi tapahtua kasvuhormonin injektiokohdassa. Kuitenkin laillista, steriili GH hyvin pieni injektionesteisiin menee pieleen tuntematon jotenkin tilapäisesti aiheuttaa nämä vaikutukset. Syynä tähän voisi olla neula piristymisen joitakin ihon bakteerit injektointiprosessista huolimatta hyvä menettely. Jos punoitus tai turvotus laantuu, yksi tällainen tapahtuma pitäisi aiheuttaa tuotteen epänormaaliakäyttäytymistäeikäympäristönsaastumisestaoleepäilystä.
Jos se on toiminut tuote vielä näitä reaktioita esiintyy kahdesti peräkkäin, pullo on hävitettävä. Se voi olla saastuneita.
Jos se on tuote, joka on uusi sinulle ja todistettu, todennäköisin selitys on, että se on halpaa, 192 aminohappo-tuote, jota kukaan ei tulisi käyttää. Jatkuva käyttö voitaisiin kehittää immuunivasteen paitsi huono tuote, mutta aito GH.
Annostus GH anabolinen steroidi Cycles
Parantaa lihasten massa ja/tai rasvaa tappio anabolinen steroidi cycles suurta 4 IU päivässä on kultakanta mielestäni. Kuitenkin ei kaikki hyväksy sitä.
Monet täytyy rajoittaa HGH annostus on enintään 2 IU päivässä välttää vakavia sivuvaikutuksia, erityisesti rannekanavaoireyhtymän ja muut neuropatia. Käyttö tällä tasolla annostelu on mieluiten jaettu, mutta se on hieno asia. Jos yksilö etuoikeus suonensisäisten GH vain kerran päivässä, joka toimii hyvin.
Kun käytät noin 4 IU päivässä, tulee erittäin suositeltavaa jakaa vähintään kaksi annosta päivässä. Entisestään jakautuminen annos voi olla vielä parempaa.
Entä menee yli 4 IU/day? Jos on vielä varaa parantaa tuloksia anabolinen steroidi annoksen, mielestäni tämä on turvallisempi ja parempi tie, kuin ottaa GH käyttö tämän. Itse suosittelen optimoimalla anabolinen steroidi osa pino ennen kuin ne 2 IU/day-tasolla.
Se voi myös olla parempi eikä menee ohi määrä GH, lisätä IGF-1 kuin lisätä lisää GH. Ei ainoa jotta kaihtaa huonontumisen insuliiniherkkyyttä, mutta parempaa tehokkuutta.
Klo ääripäässä GH käytetään joskus pienempi annostelu kuten 1 IU/päivä tai 2 IU joka toinen päivä. Nuorempi nostajat löytää käyttöä, jätettä: he kokevat vähän hyötyä. Vanhemmat Nostimet kuitenkin niin annostelu voi tarjota huomattavaa hyötyä, koska luonnollinen GH tuotanto on alhaisempi. Syytä valita alhainen annostelu yleensä olisi kustannukset konservatismi pikemminkin kuin suvaitsemattomuutta keskialuetta annostelun.
Annostelu GH elämänlaadun parantaminen
Jos vanhempi henkilö haluaa etuja GH, kuten parantaa ihon ulkonäköä, kevyempi säätelytekijöitä, ja parantaa tunne elinvoimaa, hyvä annos on noin 7-10 IU viikossa, mieluiten noin 1-2 IU on aika annoksen. Tietenkin jotkut käyttävät enemmän, mutta olen vakuuttunut, että pitkällä aikavälillä tämä ei ole haitallista.
Annostelu GH pitkäikäisyys
Ylivoimaisesti todisteita voittopuolisesti on väheneminen kasvuhormonin, joka tapahtuu iän myötä todella parantaa pitkäikäisyys, ja että kun GH määriä aiheuttaa supraphysiological tasot todennäköisemmin lyhentää elämää eikä laajentaa sitä.
Ehdotan, että jos haluaa jatkaa ainakin sama pitkäikäisyys, mutta parempaa elämänlaatua ja sitten tietyt asiat olisi seurattava tarkasti. Seerumin IGF-1 todennäköisesti olisi pidettävä normaali valikoima ja paastoverensokeri, suullinen glukoosinsieto, lipoprotein(a), fibrinogeeni ja vedenpidättäjinä seurattava. Jos mikään näistä ei haittaa ollenkaan GH hallinto, on kohtuullista toivoa mielestäni, että odotettu elinikä ei lyhennetty, joten vain vähän.
Jos parametreja ovat kärsineet, ehdotukseni olisi pienentää jos pitkäikäisyys on tärkeä tavoite.
Polkupyöräily GH
Nuoremmille käyttäjille kasvuhormonin käyttö tehokkaasti varattavissa anabolinen steroidi cycles tai anabolinen steroidi cycles plus ensimmäisten viikkojen PCT, kaikki muut viikon aikana on ”pois”.
Ikääntyneille käyttäjille suurempi annos käyttöön GH tulokset olisi tehtävä anabolinen steroidi cycles anabolisia tai rasvaa katoamiseen, mutta kevyempi lisäkäyttöä joissakin alennus viikon voidaan tukea.
Niille jotka eivät käytä anaboliset steroidit mutta haluaa käyttää GH parantavat elämänlaatua minulla ei ole erityisiä pyöräily suosituksia. Koska mielestäni on luultavasti parempi pyöräillään GH kuin käyttävät jatkuvasti. Voitaisiin välttää, jolloin ilmeinen fyysinen pienenee syklien välillä. Se voisi olla järkevää vaihtoehtoinen kohtalainen-annoksen käyttöä huolto pieniannoksisen käyttöön. Tämä on luonteva alue.
IGF-1 sijasta GH, tai GH?
Jotkut saada hyviä tuloksia käyttämällä IGF-1 ilman GH, mutta jotkut eivät. Lisäksi IGF-1 hallinto jättää luonnollisen Kasvuhormonin tuotantoa ja kuten edellä, GH on joitain hyödyllisiä anabolisia ja rasvakudoksen menetystä toimia, IGF-1 ole.
Jos harkitsee IGF-1, suosittelen tukee sitä GH.
Miksi jotkut yhdistää insuliini, GH saada jaksoissa?
GH heikentää insuliiniherkkyyttä ja heikentää lihasten rakentamiseen. Vaikka haittavaikutukset on vielä hyötyä GH, mutta ei niin paljon kuin on. Pistää insuliini tavalla korvaa heikentynyt insuliiniherkkyys, mutta valitettavasti se pahenee vielä enemmän.
Lisää GH hallinto peptidien
GH voidaan korottaa myös hallinnon GHRP kuten GHRP-2, GHRP-6, hexarelin tai ipamorelin; tai GHRH kuten Mod GRF 1-29 tai CJC-1295.
Ravintolisät, jonka väitetään lisäävän GH yleensä eivät tai eivät tee niin hyödyllinen määrin.
Liikunta, oikea ravinto ja hyvä nukkua parantaa Kasvuhormonin tuotantoa. Ylimääräinen bodyfat vähenee sitä-julma tosiasia overfat, vähentää GH tekee rasvaa tappio vaikeampaa.
Yhteenveto
Normaali kasvuhormoni tasot ovat tarpeen terveeltä. GH kohonneet voi edistää anaboliaa ja rasvaa tappio, mutta voi olla terveysriskejä. Tyypillinen annostelu kehonrakennus on 2-4 IU päivässä, yleensä käytetään samanaikaisesti steroidi cycles. Suurempia annoksia käytetään joidenkin. Rannekanavaoireyhtymän ja muut neuropatia ovat yleisimpiä haittavaikutuksia. Krooninen supraphysiological annostelu GH todennäköisesti lyhentää elinikä kuin lisää se. KohtalainenGHvoi parantaa elämänlaatua vanhuksille ja harkitun voi olla neutraali vaikutus elinikä, ja parantaa sen laatua. GH tasot voidaan korottaa pistämällä GH, itse tai pistämällä peptidejä, jotka lisäävät luonnollista tuotantoa GH. Välineitä lisätietoja profiilit GHRP-6 ja Mod GRF 1-29.