Etusivu > Uutiset > Sisältö

Vastapaino steroidi


(MennessäAlen HaoShenzhen OK biotekniikan Technology Co, Ltd.(SZOB) myyntipäällikkö)


Vastapaino steroidi on yksi enemmän suosittu keskuudessa suorituskyvyn parantajien vahvoja yhtäläisyyksiä testosteroni. Usein yleinen virhe verrata vastapaino steroidi suosittu nandroloni Deca-Durabolin mutta ”EQ” yleisesti tunnettu ei vastaa luonteeltaan tai toiminto ja harjoittaa ei ole vastavuoroinen toiminta pyörii progesteroni kuin Deca. Vastapaino steroidi on kuitenkin hyvin monipuolinen anabolinen steroidi ja voi olla hyvin sopii lähes minkä tahansa jakson ja koska se on yleensä hyvin siedetty pysyy korkealla kun suosikkien lista.

Vastapaino steroidi Origins
Vastapaino tai Boldenone Undecleynate kemiallisesti tunnettu on kehitetty käytettäväksi hevosilla siis suosittu toiminimi linkitetty equestrian steroidi. Usein nimitystä hevonen steroidi vastapaino steroidi on eläinlääkäri luokan steroidi ja ole valmistettu perinteinen ihmisen luokka-lomakkeessa. Kun kehittänyt tämän steroidi osoittautunut erittäin tehokkaaksi hevosille tarjoamalla niitä laiha massa ja voimaa ja mikä on hyvä hevonen osoittautuu yhtä hyvä mies. Alun perin ajatuksena oli luoda hitaampi pitkäikäisempiä Dianabol tyyppi steroidi, mutta mitä on kehitetty oli steroidi, joka on paljon enemmän testosteronia liittyvät kuin mikään muu.

Vastapaino steroidi edut:
Monipuolinen steroidi vastapaino steroidi moninkertaistaa typen kertymistä ja proteiinisynteesiä; piirre jakavat monet anaboliset steroidit, mutta se varmasti tekee muita ominaisuuksia, jotka ovat arvokkaita. Vastapaino steroidi on yhä vapauttamista erytropoietiini kuin monet muut hormonit esitys luonnon. Tämä on sekä mielenkiintoinen ja tärkeä huomautus erytropoietiini on hormoni vastuussa punainen verisolujen tuotanto- ja tuotanto- ja tämä tarkoittaa veren punasolujen määrä nousee dramaattisesti.

D-Anabol 25
Vain lievästi androgeeni vielä kohtuullisesti anabolisia vastapaino steroidi tekee mahdolliset piirre, että monet suorituskyvyn parantajien löytää kiinnostaa erityisesti, ja se on ruokahalu stimulaatiota. Monet suorituskyvyn parantajien täydentää anabolinen steroidi aikana niiden off-season jotta syödä tarvittavat tarvittavat kaloria päivässä kasvaa, muuten olisi mahdotonta kuluttaa. Kyllä, ehdottomasti, Masteron steroidi myös soittaa myönteisesti koko metabolisen toiminnan mahdollistaa enemmän miellyttävä fysiikka huolimatta liikaa kaloreita. Tämä ei ole syödä mutta henkilö, joka täydentää steroidi voi kuluttaa ja käsittelemään suuremman määrän kaloreita kuin hän olisi ilman EQ.

Kun käytössä vastapaino steroidi:
Kuten Masteron steroidi soveltuu hyvin jaksolle. Kokoamis ajan EQ tuottaa mukava jopa voittoja mutta ei pidä odottaa massiivinen buildups johtuu steroidi vielä saatu vaikka hitaasti rakennuksen massa tulee olemaan että laiha kudosta kuin tämän steroidi ei aromatize voimakkaasti. Miehet, jotka täydentävät EQ lisäksi vahvuus vauhtia olla erittäin tyytyväinen ominaisuus, koska se suuresti helpottaa niitä kova off-season koulutus. Vaikka täyteaineena on hieno vastapaino steroidi ehkä parhaiten aikana leikkaus ajan, olettaen voit ohjata ruokahalu kannustaminen; olisi huomattava, ruokahalu stimulaatiota vaikuttaa kaikkien eri tavalla. Aikana leikkaus ajan EQ on hyvin sopii säilyttää laiha kudosta mukaisesti kalori rajoitettu ruokavalio ja jälleen voimansa parantamalla voi olla erittäin hyödyllistä. Vaikka nämä ovat hienoja ominaisuuksia jos Masteron steroidi todella paistaa on se vaikuttaa yksilön kunto tarjoamalla kovemmin lisää verisuonten ulkonäkö. Joka tapauksessa riippumatta tarkoitusta turhamaisuus tai urheilullinen suorituskyky EQ on aina hyvä valinta.

Ostaa raaka steroidi jauhe Kiinasta,Lisätietoja osoitteessa
Sähköposti:Alen@OK-Biotech.com
      Amy@OK-Biotech.com