Etusivu > Uutiset > Sisältö

Onko Halotestin, Oral-Turinabol ja Methyltestosterone Onko mitään etuja Dianabol, Anadrol, Anavar ja Winstrol?

Alen Haon myyntipäällikkö Shenzhen OK Biotech Technology Co., Ltd. (SZOB)


K: "Miksi rajaus suun valintaan sykleeni Dianabol, Anadrol, oksandroloni tai Winstrol? Voin saada myös metyylitestosteronia, Halotestinia tai Oral-Turinabolia. "

V: Se ei todellakaan ole kysymys rajoittamisesta.

Yhdistelmä yksinkertaisesti yhdistelmän vuoksi ei paranna tuloksia. Sitä vastoin jotkut erityiset yhdistelmät auttavat, kun yhdisteet toimivat synergisesti toistensa kanssa.

Nämä perusteet ovat jo kuuluneet, kun sinulla on suun kautta annettavat anaboliset steroidit, joita mainitsit ensin. Mitä tahansa ylimääräistä suun kautta annettavaa anabolista steroidia voidaan käyttää, mutta kun niitä käytetään, ei ole mitään syytä lisätä niitä edellä mainittuihin. Sen sijaan ne voivat olla korvaavia.

Mutta ne olisivat korvaajia ilman erityistä syytä. Minulle ei ole erityistä etua näille yhdisteille. Poikkeus voi olla varmasti siellä, missä henkilökohtainen tulos on. Jos esim. Urheilija on kokenut Halotestinin kestävämpiä suorituskykyä (todennäköisesti vaikutusta keskushermostoon), varmasti sitä voidaan käyttää uudelleen, vaikka muut eivät pidä sitä vedenpidätyskyvyssä. Samalla tavoin, jos nosturi on löytänyt parempia suorituskykyä kuntosalilla metyylitestosteronista, korkea saattaa jatkaa sen käyttöä, vaikka muut saattaisivat pidä sitä vaikutuksiltaan maksan arvoille.

Halotestinin tapauksessa todennäköinen syy sen erityiseen haitalliseen sivuvaikutusprofiiliin on entsyymin (11b-hydroksisteroididehydrogenaasi 2) voimakas esto, joka vaikuttaa kortisolin voimakkuuden pienentämiseen. Tehostamalla sen tehokkuutta se voi häiritä elektrolyyttitasapainoa ja aiheuttaa vedenpidätyskyvyn. Jälleen tämä ei tarkoita sitä, että sitä ei voida käyttää, mutta se on syy siihen, ettei se ole ensimmäisenä peräkkäisten anabolisten steroidien kesken.

Oral-Turinabolia voidaan käyttää, jos henkilö haluaa käyttää vain yhtä oraalista steroidia ja saada kohtuullisen määrän ja voimaa. Yleensä en näe syytä rajoittaa pelkästään suun kautta annettavaa käyttöä, puhumattakaan vain yhtä oraalista yhdistettä, mutta jotkut haluavat tehdä sen. Haluan ehdottomasti suositella esimerkiksi Dianabol / oxandrolone -pinoa, vaikka jos suun kautta, ja jopa moreso, suosittelen hyvää injektoitavaa / suullista pinota.

Yleensä on nähtävissä enemmän ongelmia vedenpidosta, haitallisia vaikutuksia veren lipidiprofiileihin ja heikentyneet maksa-arvot viimeksi mainituilla steroideilla kuin ensimmäisessä ryhmässä, mutta ei niin suuressa määrin kuin sulkea pois. He eivät yksinkertaisesti ole minun ensimmäinen valinta, eikä mitään menetetä pitämällä valinnan ensimmäisissä suussa.

Osta raaka steroidijauhe Kiinasta
Voimme toimittaa maailmanlaajuisesti turvallisen paketin kanssa .. Lisätietoa osoitteessa
Sähköposti: alen@ok-biotech.com
amy@ok-biotech.com
Skype: elää: alen_358
WhatsAPP: +8618902484839
Www.ok-biotech.com