Etusivu > Uutiset > Sisältö

Tehdä Halotestin, Oral-Turinabol ja Methyltestosterone ole mitään etuja verrattuna Winstrol, Anavar, Dianabol ja Anadrol?

MennessäAlen HaoShenzhen OK biotekniikan Technology Co, Ltd.(SZOB) myyntipäällikkö


K: ”miksi rajoittaa suullinen valintoja minun jaksoaDianabol, Anadrol, oxandrolone, tai Winstrol? Saan methyltestosterone, Halotestin tai Oral-Turinabol samoin ”.

: Mielestäni se ei todellakaan ole rajaamisesta.

Yhdistelmä pelkän yhdistelmä ei paranna tuloksia. Vastoin joitakin erityisiä yhdistelmiä ohje, jossa yhdisteet toimivat synergistisesti keskenään.

Nämä perusteet ovat jo kun ottaa suun anaboliset steroidit ensiksi mainita. Mitään muita suullinen anabolinen steroidi voidaan käyttää, mutta kun niitä käytetään, ei ole kohta lisäämällä ne edellä. Sen sijaan niitä voi tilalle.

Mutta ne tilalle ilman erityistä syytä. En löydä erityistä etua mitään näistä yhdisteistä. Varmasti poikkeus voi olla jos kokee henkilökohtainen tulos. Jos esimerkiksi urheilija on kokenut parantaa kestävyyttä suorituskykyä Halotestin (todennäköisesti alkaen vaikutusta Keskushermostoon), niin varmasti sitä voitaisiin käyttää uudelleen vaikka toiset toukokuu vastahakoisuus veden säilyttämisen syistä. Samoin jos nostin löytää parempaa suorituskykyä kuntosalilla methyltestosterone, korkea voivat edelleen käyttää sitä, vaikka muut voisivat pitää sen vaikutusta maksa-arvot.

JosHalotestin, todennäköisesti syynä sen erityisen haitallisia sivuvaikutus profiili on voimakas entsyymi (11b-hydroxysteroid dehydrogenaasi 2) esto, joka toimii vähentää kortisolin teho. Lisäämällä sen tehokas toiminta, se voisi häiritä elektrolyyttitasapaino ja aiheuttaa veden kertymistä. Jälleen tämä ei tarkoita sitä ei voi käyttää, mutta se on hyvä syy olla ensimmäisen tason kesken suullisen anabolisia steroideja.

Oral-Turinabol voidaan jos henkilö haluaa käyttää vain yhden suullisen steroideja ja saada kohtuullisen massa ja voima voitot. Yleensä en näe syytä rajoittaa vain suun kautta, saati vain yhden suullisen yhdiste, mutta jotkut haluavat tehdä se. Minä suosittelen, esimerkiksi Dianabol/oxandrolone pino sen sijaan vaikka jos vain suun- ja sitäkin enemmän Suosittelen hyvä ruiskeena/suullinen stäkki.

Yleensä näyttävät enemmän kysymyksiä vedenpidätyskyvyn, veren rasva-profiilit ja heikentynyttä maksa-arvot, jälkimmäinen steroideja kuin ensimmäinen ryhmä, mutta niin suuri siinä määrin, että ne sulkevat pois. He vain eivät ole minun ensimmäinen valinta, ja mitään ei ole menetetty pitämällä valinnan ensiksi mainitun orals.

Ostaa raaka steroidi jauhe Kiinasta
Voimme aluksen maailmanlaajuisesti turvallinen paketti... Lisätietoja osoitteessa
Sähköposti:Alen@OK-Biotech.com
      Amy@OK-Biotech.com   
Skype: live: alen_358
WhatsAPP: +8618902484839
Www.OK-Biotech.com