Etusivu > Uutiset > Sisältö

Dianabol aikana


(MennessäAlen HaoShenzhen OK biotekniikan Technology Co, Ltd.(SZOB) myyntipäällikkö)

Kysy tahansa kokenut suorituskyvyn lisääjinä ja Viimeisin kertoo hyvä Dianabol sykli on vaikea voittaa. Ensimmäinen anabolisten steroidien koskaan luotu ja luotu varten suorituskyvyn parannus, reilusti yli puolet luvun urheilijat kaikenlaisten muutaman toteuttaneet Dianabol aikana rutiineihinsa. Epäilemättä paljon steroideja suosio asuu riveissä kilpailuun kehonrakennus ja teho nosto; Loppujen lopuksi juuri Olympic voimaurheilijoille ensin luotu ja hurjan suosittu koko kehonrakennus kulta-aika. Yksi ehdoton paras anabolisten steroidien pilling massan ja voiman, Methandrostenolone hormoni on nämä piirteet, mutta se antaa heille hyvää vauhtia. Kuinka hyvä on pieni suullinen steroidi, kuinka voimakas? Saatat tuntea suosittu steroidi Anadrol ja monissa piireissä pidetään premier suullinen steroidi kokoa ja voimaa. Vaikka Anadrol on laatu steroidi, Milligramma varten Milligramma pohjalta Dianabol tekee siitä vesi-terms voimaa ja valtaa; on paljon voimakkaampi per milligramma pohjalta. Joten miten käytämme sitä jotta käydään hyötyjen maksimointi? Let's katsomaan miten suunnitella Dianabol aikana.
Sesongin ulkopuolellaDianabolCycle:
Epäilemättä useimmat, jotka täydentävät Methandrostenolone hormoni tehdä sen, kun he ovat off-season tilassa; yksinkertaisesti merkitys, he yrittävät kasvaa ja vahvistua. Ensinnäkin kyllä, tämän steroidi voidaan käyttää yksin ja ei, sen pitäisi olla. Dbol, se on yleisesti tunnettu tukahduttaa luonnollista testosteronin tuotantoa ja ulkoisten testosteronin suositellaan annettavaksi. Off-season Dianabol aikana meillä on yleensä kaksi vaihtoehtoa ja joskus enemmän hardcore muutosta käytetään molempia; kaksi vaihtoehtoa ovat kick alkaen ja plateau selättäminen.

Kick alkaen: Kick on yleisin Dbol kohta käyttö ja tarkoittaa koko pinottu syklin pohjamaalaus tavallaan alusta. Todellisuudessa, kun ”pohjamaalaus” tarkoitetaan usein todella suurin käyttää sitä tässä vain, koska he ovat innokkaita näkemään voittoja tullut nopeasti A Dianabol aikana tähän tarkoitukseen kestävät yleensä noin 6 viikon 4 viikon yleisesti ottaen vähimmäis- ja 8 viikkoa on suurin. Kun Methandrostenolone on täydellinen koko syklin edelleen ilman läsnäoloa Dianabol, mutta tällä kertaa enemmän perustavaa steroidit ovat pitkälle urheilijat järjestelmä, joka mahdollistaa etenemisen jatkaa.
Plateau selättäminen: Plateau selättäminen koskee anabolinen steroidi sykli joka yksilön on pysähtynyt, voitot tulevat enää ja tämä voi olla hyvin turhauttavaa. Tämä voi tapahtua milloin tahansa syklin, mutta alkaa yleensä Näytä eniten noin 8-10 viikon merkki kuin keho alkaa sopeutua ja muutos on tarpeen. Tässä on Dianabol aikana voi todella olla hyötyä; Vaikka se on hyödyllistä alussa sykli on ehkä vieläkin tehokkaampaa täällä. Kun uusi hormoni otetaan käyttöön ja koska se on niin tehokas ja nopea toimivat tasanko on murrettu ja eteneminen alkaa uudelleen. Tyypillinen Dianabol aikana tämänkaltainen harvoin menevät ohi 6 viikkoa ja on usein vain 4 viikkoa.
On joitakin, jotka alkavat käynnistää ja käyttää tämän steroidi plateau buster mutta ei yleensä suositella. Ehdottomasti, se toimii mutta Dianabol aikana voivat olla varsin myrkyllinen maksaan ja on suositeltavaa käyttää pidettävä lyhyt ja lyhyt junaliikenteen optimaalinen maksan terveyttä.

LeikkausDianabolCycle:
D Anabol 25 on yhteinen myytti, jotka vaivaavat monet ilmoitustauluja ja se ei ole mitään muuta kuin pelkkä myytti; myytti valtioiden Dianabol tekee sinusta saada rasvaa. On totta, Methandrostenolone hormoni aromatize ja toipumisesta tämän vaikutuksen voi aiheuttaa paljon vedenpidätyskyvyn ja täyteaineena käsittelevät Viimeisin harvoin hieman vettä. Lets tutkia; Vedenpidättäjinä tai paisunut ei ole rasvaa, veden säilyttäminen tavallinen ja yksinkertainen. Lisäksi monet, jotka paisunut huonosti, kun täytäntöönpanoa Dianabol aikana automaattisesti syyttää uusi löytyi paisunut yksinomaan Dbol kun useammin kuin suuri syyllinen ei niitä ylensyöntiä, erityisesti hiilihydraatteja. Lopuksi, jos vedenpidättäjinä on todella huono asia sinulle ja enemmän lausutaan joidenkin kuin toiset, hyvä aromataasinestäjä poistaa huolta. Lyhyesti sanottuna, jos youre syö kunnolla, ei täyte kasvot kuin läski lehmä ja täydentämällä vastuullisesti, massiivinen nesteen kertyminen ei ole ongelma ja kaikki, jotka tapahtuvat ei todellakaan ole rasvaa; mutta sitä voidaan käyttää vaikka leikkaus?

Epäilemättä kasvava koko ja vahvuus tämä steroideja ensisijainen luonne mutta kuten monet steroidit se voi olla toissijaisia tavoitteita apt muihin tavoitteisiin. Yksilön dieetin hyvä Dianabol aikana voi tukea säilyttää vahvuus taso he alhainen alentaa kotona kalori vaje; Lisäksi kuten Viimeisin anabolisten hormonien Dbol säilyttää laiha kudosta.  Kilpailukykyinen kehonrakentaja tämän steroidi voidaan käyttää aivan aikana ruokavalio, mutta emme suosittelisi loppupään takia korkea aromataasi tekijä. On totta, Methandrostenolone hormoni ei ehkä ole paras anabolinen steroidi ruokavalioon tarkoituksiin, mutta jos se mitä sinulla on käytettävissä sen yli saada työ ja hyvä uutinen on, tämän steroidi on yleensä halpa ja laajalti saatavilla.
Ostaa raaka steroidi jauhe Kiinasta,Lisätietoja osoitteessa
Sähköposti:Alen@OK-Biotech.com
      Amy@OK-Biotech.com