Etusivu > Uutiset > Sisältö

Deca Durabolin aikana


(MennessäAlen HaoShenzhen OK biotekniikan Technology Co, Ltd.(SZOB) myyntipäällikkö)


Deca Durabolin aikana voi olla hyvin jännittävää jakson useimmille miehille. Useimmissa tapauksissa Deca Durabolin sykli on kasvun aikana ja lisätä lihasten koon on aika jännittävää useimmille miehille. Tämä ei ole ainoa kerta, kun steroidi voidaan käyttää; Deca Durabolin on paikka leikkaus syklejä ja käytetään yleisesti urheilijoita, jotka ehkä ole täyteaineena tai leikkaus ollenkaan. Kuitenkin Deca Durabolin perusohjelma ympäröi kasvua.

Monille miehille suunnittelu steroidi aikana voi olla hyvin hämmentävää ja se on usein vaikeuttaa väärää tietoa, jotka vaivaavat verkossa ja monet paikalliset kuntosaleja. Kuitenkin Deca Durabolin suunnittelusykli on oikeastaan yksi helpoin cycles olet joskus suunnitelma. Tässä mielessä haluamme katsomaan erilaisia suunnitelmia ja auttaa kehittämään Deca Durabolin aikana sinulle oikea. Me tarkastelemme tarkkojen taittojen, mutta on tärkeää huomata, nämä ovat vain oppaita ja ovat missään kiveen. Deca Durabolin syklit seuraavat yksinkertaisesti esitetty selittääkseen asianmukaista käyttöä, mutta yhteensä annokset ja pinoaminen suunnitelmia voidaan joutua mukauttamaan tulee täyttää yksilölliset tarpeet.

* KokoamisDecaDurabolin Cycle:

Deca 200

Deca Durabolin kokoamis on yleisin asia käyttää useimmille miehille. Tämä suunnitelma on yksinkertainen pino Deca Durabolin ja testosteroni voidaan helposti tarvitset. Muoto testosteroni valitset on merkityksetön; tärkeää on, kehon annetaan riittävä määrä testosteroni hormoni voi täyttää tarpeensa. Suurempia testosteroni annoksia on yleensä suositeltavaa kasvun vaiheessa. Suuri esteri perustaa testosteronit on helpointa käyttää kuten Testosteroni Cypionate ja Testosteroni Enanthate. Jotkut saattavat löytää muita steroideja kuten Anadrol tai Dianabol hyödylliseksi. Itse asiassa Deca Durabolin ja Dianabol sekä jonkinlainen testosteronia on yksi kaikkien aikojen vanhimmista ja suosituimmista steroidi cycles.

Tärkeä huomautus – monet virheellisesti olettaa, että muut 19-nortestosterone (19- eikä) steroideja ei voi käyttää Deca Durabolin aikana, koska ne kilpailevat samoihin reseptoreihin. Emme aio mennä selittämään reseptorin toiminta, mutta ajatus on myytti. Sinun ei tarvitse käyttää lisäksi 19- eikä yhdiste, suurin osa teistä ei tarvitse yksi, mutta yksi voidaan käyttää. Oletetaan myös, steroideja kuten Masteron ei voi käyttää Deca-Durabolin aikana samoista syistä; Tämäkin on myytti. Deca Durabolin pinoaa hyvin useimmat kaikki anaboliset steroidit.

* LeikkausDeca DurabolinCycle:

Leikkaus Deca Durabolin aikana ei yleensä rakentuu nandroloni hormoni, vaan se on toissijainen lisäksi. Leikkaus vaiheessa tämän steroidi voidaan lisätä yhteensä suunnitelma edistää lihasten kudoksen säilyttämiseksi, mutta se on yleisimmin lisättävä terapeuttiset vaikutukset tämän steroidi voi tarjota. Jos leikkaus Deca Durabolin aikana toteutetaan, varsinkin jos olet kilpailukykyinen kehonrakentaja yli todennäköisesti haluat pitää sen käyttöä kokonaissuunnitelmaan edessä lopussa ja luottaa pelkästään karkaisu aineet loppupuolella. Tällainen Deca Durabolin moottoripyörä ei suositella uusille steroidi käyttäjille. Tällaista käyttöä laajennetaan yleensä uusi steroidi käyttäjä on helppo käyttää.

* Urheilullinen Deca Durabolin Cycle:

Useimmat urheilija voi hyötyä Deca Durabolin aikana. Useimmissa tapauksissa pienellä annoksella Deca Durabolin käytetään yhdessä toinen steroidi, joka edistää voimaa tietty sekä hyvin pienen annoksen testosteronia. Ei ole harvinaista, että monet urheilijat luottaa testosteronin geeli mutta pienellä annoksella injektionesteisiin osoittautuu paras.

* NäyteDeca DurabolinCycle:

Alla olemme toimittaneet Deca Durabolin aikana näyte kaikkien kohtien käytön. Olemme antaneet kaksi off-season käytettäväksi, yksi on maltillinen ja muut paljon kehittyneempiä. Olemme myös Deca Durabolin syklin leikkaus, ja vaikka se ei ole ainoa mahdollinen suunnitelma ei ole suunnitelma sopii useimmille uusi steroidi käyttäjille. Sitten olemme jäänyt athletic parantaminen ja tämän Deca Durabolin aikana vaikka erittäin tehokas tulee varoitus. Jos olet testattu urheilija, tämä ei ole suunnitelma, sinun kannattaa seurata.
* Deca Durabolin aikana toteaa:

· Arimidex annoksia voi joutua säätämään ylös tai alas vastaamaan tarpeitasi. Varmistettava, että ylläpidämme arvonmukainen Hormonaali saldot. Voit käyttää Arimidex, letrotsolin tai Aromasin sinun AI on.


· Dianabol ei tarvitse käyttää Deca Durabolin täyteaineena syklien mutta on lisätty näytteet olisi se toivottavaa.


· HGH ei tarvitse käyttää, mutta hyötyy Deca Durabolin aikana valtavasti.


· Testosteroni Cypionate ja Testosteroni Enanthate voidaan määrittää-voit käyttää kumpaakaan.

Ostaa raaka steroidi jauhe Kiinasta,Voimme aluksen maailmanlaajuisesti turvallinen paketti... Lisätietoja osoitteessa
Sähköposti:Alen@OK-Biotech.com
      Amy@OK-Biotech.com